ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : منبع اگزوز

isbn
15-08-2010, 12:30
سلام میخواستم بدونم منبع اگزوزاسپرتی هست که دارای تنظیم صدا باشه یعنی اینکه هر وقت خواستیم صدا بده هر وقت نخواستیم بره رو حالت معمولی یا کلا یه چیز تو این مایه ها !

tnx

isbn
16-08-2010, 17:25
سلام میخواستم بدونم منبع اگزوزاسپرتی هست که دارای تنظیم صدا باشه یعنی اینکه هر وقت خواستیم صدا بده هر وقت نخواستیم بره رو حالت معمولی یا کلا یه چیز تو این مایه ها !

tnx

کسی نیست کمکی بده؟

p3yman_xl
16-08-2010, 17:50
منبع های اسپرت معمولی که اینجوری نیستند..
اما منبع های اسم و رسم دار اصل مثل Remus و Super Sprint بیشترشون دارای silencer یا همون صدا خفه کن هستن ...
پیشنهاد میکنم اگر واقعا علاقه داری و میخوایی منبع اگزوز اسپرت بخری، یه چیز کیفیتی بخر.
ست های حرفه ای سوپر اسپرینت که شامل هدرز و منبع و انباری میشن واقعا گرون، اما صدای کم خیلی کیفیتی و دلنشینی دارند. معمولاً تو دورهای پایین اصلا صدا نمیدن فقط با تخته کردن گاز صداشون درمیاد که یه مزیته.

isbn
16-08-2010, 18:58
منبع های اسپرت معمولی که اینجوری نیستند..
اما منبع های اسم و رسم دار اصل مثل Remus و Super Sprint بیشترشون دارای silencer یا همون صدا خفه کن هستن ...
پیشنهاد میکنم اگر واقعا علاقه داری و میخوایی منبع اگزوز اسپرت بخری، یه چیز کیفیتی بخر.
ست های حرفه ای سوپر اسپرینت که شامل هدرز و منبع و انباری میشن واقعا گرون، اما صدای کم خیلی کیفیتی و دلنشینی دارند. معمولاً تو دورهای پایین اصلا صدا نمیدن فقط با تخته کردن گاز صداشون درمیاد که یه مزیته.

والا تو همین tt همین مارک remus هست برا فروش 45 تومن اما نمیدونم خفه کن داره یا نه
حالا این خفه کن چی کار میکنه ؟
ممنون:46::11:

kasra_khan2003
16-08-2010, 22:25
والا تو همین tt همین مارک remus هست برا فروش 45 تومن اما نمیدونم خفه کن داره یا نه

اتفاقا من هم تو فکرم بود واسه 206 خودم اون منبع رو بگیرم، اما میترسیدم صداش زیاد باشه و پلیس گیر بده:41:

mahyar_bt
16-08-2010, 22:28
من اینجوریش که صدا خفه کن داشته باشه ندیدم تا حالا اگه پیدا کردید به ما هم امار بدید الان که نمیشه بست سه سوته ماشین میبرن پارکینگ

ahriman323
16-08-2010, 23:07
بعضی منبع ها میشه صداش را تغیر داد اما نمیشه خفش کرد بگردی گیرت میاد تو بازار

نه نداره

isbn
16-08-2010, 23:22
آره دقیقا هم مشکل پلیس هست هم اینکه بلاخره یه جاهایی دیگه میزه زو اعصاب آدم مثل ترافیک و مسافرت . فرض کن تو جاده اصفهانی یه سره صدا بده مخت .......... میشه:31:

p3yman_xl
17-08-2010, 07:39
منبـع های remus که در TT فروخته میشند صدا خفه کن ندارن... من منظورم منبع های حرفه ای و گران قیمت این مارک بو...
من با فروشنده رفیق هستم و صدای منبع رو روی ماشین خودش شنیدم... صدای بم کیفیتی و قشنگی داره... این دیگه به نحوه ی رانندگیت بستگی داره؛ اگر همش تخته گاز میری و معکوس میدی احتمال شناسایی ماشین خیلی بالا میره..

آره دقیقا هم مشکل پلیس هست هم اینکه بلاخره یه جاهایی دیگه میزه زو اعصاب آدم مثل ترافیک و مسافرت . فرض کن تو جاده اصفهانی یه سره صدا بده مخت .......... میشهشما وقتی منبع رو می خری و برای نصب میری اگزوزساز، پشتش یه لوله جوش میدن که 2 تا پیچ میخوره ... (دقیقا مثل منبع فابکریک پراید) ... از این به بعد هر وقت خواستی منبع رو باز کنی میری زیر مشین 2 تا پیچ رو باز میکنی منبع فابریک رو جا میزنی .... فقط احتیاج به چاله داری!

موفق باشید

isbn
17-08-2010, 11:00
منبـع های remus که در TT فروخته میشند صدا خفه کن ندارن... من منظورم منبع های حرفه ای و گران قیمت این مارک بو...
من با فروشنده رفیق هستم و صدای منبع رو روی ماشین خودش شنیدم... صدای بم کیفیتی و قشنگی داره... این دیگه به نحوه ی رانندگیت بستگی داره؛ اگر همش تخته گاز میری و معکوس میدی احتمال شناسایی ماشین خیلی بالا میره..
شما وقتی منبع رو می خری و برای نصب میری اگزوزساز، پشتش یه لوله جوش میدن که 2 تا پیچ میخوره ... (دقیقا مثل منبع فابکریک پراید) ... از این به بعد هر وقت خواستی منبع رو باز کنی میری زیر مشین 2 تا پیچ رو باز میکنی منبع فابریک رو جا میزنی .... فقط احتیاج به چاله داری!

موفق باشید

وضع رانندگی من همینه که گفتی :31:
پس فک کنم بی خیال شم بهتره

mahyar_bt
17-08-2010, 11:04
اره داداش بیخیال شو ادم منبع میگیره که هی گاز گاز کنه صدا بده دیگه وگرنه قیافه نداره که :دی حالا جدیدا فقط راهنمایی رانندگی گیر نمیده بلکه برادران مخلص... هم تو ایست ها گیر میدن

babak_gww
11-11-2010, 21:20
میتونی منبع اسپرت بخری .... بعضیاش قابلیت قطع صدارو هم داره