ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد سرویس جدید https گوگل "رمزنگاري جستجوي گوگل"چی می دونید؟

mohammadi4net
15-08-2010, 01:13
گوگل ارائه نسخه آزمايشي رمزنگاري شده براي جستجوگران اينترنت را از جمعه 31 ارديبهشت ماه آغاز كرده است. بنا به گفته گوگل اين امكان به تدريج به همه سرويس هاي اين شركت اضافه خواهد شد.
افرادي كه مي خواهند از جستجوي رمزنگاري شده استفاده كنند كافي است در مرورگر خود آدرس "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" را تايپ كنند. در اين صورت كلمات و عبارات مورد جستجو و همچنين نتايج جستجو به صورت رمزنگاري شده نقل و انتقال پيدا مي كنند. اين نسخه در ابتدا به صورت آزمايشي براي كاربران آمريكا ارائه شد و بعد از حدود 24 ساعت در دسترس همه كاربران گوگل در سراسر جهان قرار گرفت. اين امكان در حال حاضر به عنوان پيش فرض نبوده و فقط براي كاربراني كه درخواست كنند (از طريق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارائه مي شود. رمزنگاري مذكور تنها انتقال داده ها بين مرورگر و سرور گوگل را محافظت مي كند و زماني كه كاربر بر روي يكي از لينك هاي نتيجه جستجو كليك كرده و به سايت ديگري هدايت شود، از كانال رمزنگاري شده خارج مي شود.
گوگل با ارائه جستجوي رمزنگاري شده اولين موتور جستجوي بزرگي است كه امكان محافظت از حريم شخصي كاربران را فراهم مي آورد. در حال حاضر AOL، ياهو و مايكروسافت از چنين امكاني برخوردار نيستند.
امكان جستجوي امن، سرعت اتصال اوليه به سرور گوگل را پايين مي آورد، البته اين كاهش سرعت براي بسياري از كاربران قابل تشخيص نخواهد بود. گوگل براي جبران كندي ارتباط SSL نيازمند پردازشگرهاي قوي تري است و به همين دليل بسياري از وب سايت هاي بزرگ از ارائه اين امكان خودداري مي كنند.
خدمت مذكور داده هايي را كه بر روي رايانه كاربر و يا سرور گوگل هستند محافظت نمي كند، بنابراين در صورتي كه رايانه اي داراي بدافزار و يا ثبت كننده ضربات صفحه كليد باشد، داده هاي مورد جستجو و يا ديگر داده هاي موجود بر روي رايانه ممكن است به سرقت روند و يا نشت پيدا كنند. منبع خبر certcc.ir

توضیحات تکمیلی:
اگه دقت کرده باشید در حالت عادی قبل از نام سایت حروف "Http" قرار دارند که Http یا "Hyper Text Transfer Protocol" یکی از پروتکل های شبکه مرتبط با وب هست که برای تبادل داده ها مخصوصا فایلهای Html در وب مورد استفاده قرار می گیره. مرورگرها با سرورها ارتباط برقرار می کنند و فایلهای مختلف مثل Html رو دریافت می کنند و روی رایانه نمایش می دن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با Http چه فرقی می کنه ؟
نسخه امن شده Http یا Secure Http است که در ان اطلاعاتی که بین سرور و رایانه شخصی مبادله می شه وبه صورت رمز در می یان تا در بین راه ربوده نشن. برای رمز کردن اطلاعات از استاندارد SSL استفاده می کنن اگه خواستین بگین تا در مورد این استاندارد یا روش توضیح بدم.

چه کسانی اطلاعات رو در بین راه می تونند ببینند؟
ISP ، مدیر شبکه داخلی ، هکر و ... و مهمترین اون سیستم قیلت*رینگ

حالا با این سرویس می تونید مطمئن باشید که حداقل در صفحه جستجو کسی مطالبی که جستجو می کنید رو نمی تونه بررسی کنه.

moz
19-08-2010, 12:12
بله
گوگل كار خوبي رو داره انجام ميده
به نظر من همه سايتها بايد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشن تا اين محدوديت هاي چيزتر از بين بره

masoud8
03-11-2010, 15:16
ولی یه بار امتحان کردم، سرعتش سرچش خیلی از حالت عادی پایین تر بود...

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

اصلا سرچ نمیکرد! فکر کنم هنوز نیومده، ف یلتر شده!!!

mohammadi4net
03-11-2010, 15:39

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

اصلا سرچ نمیکرد! فکر کنم هنوز نیومده، ف یلتر شده!!!

دلیل سرعت پایین اینه که گواهینامه ssl باید چک بشه ، هیچ مشکلی نداره کار میکنه
سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غیر قابل ف یل تر هستند . چون اطلاعات به صورت رمزنگاری شده جابجا میشه.