مشاهده نسخه کامل
: Sapphire 5850
sirchicco
14-08-2010, 18:39
سلام دوستان بالاخره منم سیستمو عوض کردم بعد از 8 سال!:31:
البته خیلی ارز اون چیزایی که خودم می خواستم نشد!:41: البته کارت گرافیک هنوز نخریدم واسه همین اینجا تاپیک زدم
حقیقتش داداشم تا فردا تهران هستش، چندجا که پرسیده Sapphire 5850 رو بهش 325 قیمت دادن با گارانتی Future!!!!!
حالا سوالم اینه که این قیمت می ارزه؟ اونم با این گارانتی! کسی تا حالا اسم این گارانتی رو شنیده؟
اگه کسی از دوستان 5850 جایی سراغ دارن از هر برندی، فرق نداره که ارزونتر باشه ولی حتما گارانتی داشته باشه یه آدرس به من بده که به داداشم بگم بخره ممنون می شم
سوال دومم شاید اینجا جاش نباشه ولی نظرتون راجب به هارد چیه؟
و در آخر کلا چقدر قیمتا در پاچه داداشم فشرده شده؟:31:
این سیستم
Core i7 930 318
Crucial 3x1GB 1600 125
HDD Samsung Spin point F3 1TB 87
monitor Asus MS226H 260
M.B asus p6x58d-e 352
Case CM690 110
Power 785B Green 130
از همه دوستان پیشاپیش تشکر می کنم!:11:
sirchicco
14-08-2010, 21:07
دوستان مورد عجله ای:10:
کمک کنین لطفا!:40:
salarhiv
15-08-2010, 00:54
راستش قیمتش که خوبه اما گارانتیش نه!!
سافایر دوتا گارانتی معتبر داره:یونیکام و فانیران.
هارد هم وستر ن دیجیتال caviar black وgreen هاردهای بسیار خوبیه.
سوال اخرتم که
پردازنده رو خوب گرفتی ,رم هم خوبه,قیمت هارد هم خوبه,مانیتور رو ارزونتر هم می تونستی پیدا کنی.10,تا 15 تومن.
مادربردت هم تقریبا خوبه,قیمت پاورت هم که همینه,کیس رو تا 90,95 هم میتونستی پیدا کنی.البته کیس چیزیه که اگه تو بازار کم باشه قیمتش رو میبرن سریع بالا.
فقط این قیمتها همه با گارانتی اصلی ارزش دارن.بدون گارانتی هرکدومو حدود 10 تومان بیا پایین!!
در کل هم سیستمت خوبه هم قیمتاش,مبارک باشه.
sirchicco
15-08-2010, 01:44
ممنون دوست عزیز
داشتم کم کم نا امید می شدم از اینکه کسی جواب مارو بده!
در مورد کارت گرافیک شما جایی می شناسی که قیمتاش منصفانه تر باشه؟ البته با گارانتی فونیران یا یونیکام.
در مورد هارد متاسفانه Samsung خریداری شده! حالا این هارد خیلی داغونه؟ قبلنا یادمه همه همین مدل سامسونگ پیشنهاد می دادن!
در مورد مانیتور با گارانتی 3 ساله ویستا این قیمت داده!
در مورد کیس خودمم همین فکرو می کنم که قیمتش زیاده ولی دلیل داره
1 اینکه گارانتیش دریا کامپیوتره که همه می دونن چه قیمت های نجومی داره!
2 نظر خودم روز اول روی Green Fusion یا CM690 بود که Fusion محو شد از بازار! و مجبور شدم بخرم!
در کل ممنون از اینکه نظر دادی:40:
منتظر نظر بقیه دوستان هم هستم!:10:
alborz_k
15-08-2010, 02:11
سلام. هارد سامسونگ f3 هاردی بسیار مناسب و با کارایی بالا هست . خدا رو شکر کنید که تونستین پیداش کنید! :دی
کارت گرافیک کلأ گرون شده ... همین 5850 از بعضی برند ها تا 370-80 هم می ره ... از من می شنوین سریع تر همینو بگیرین تا تموم نشده! :دی
برای رم هم حتمأ 6 گیگ یا 4 گیگ بگیرین ، با 3 گیگ در آینده ی خیلی نزدیک به مشکل می خورین .
sirchicco
15-08-2010, 03:19
سلام دوست عزیز
دمت گرم کلی روحیه دادی بهم!:40::31:
کیفیت این هارد بدجوری تو مخم قدم می زد!
بد جوری دو دل شدم در مورد کارت گرافیک! کلا خودم با فن Stock زیاد حال نمی کردم ولی حالا که قیمتا رفته بالا دیگه چاره ای نیست
در مورد رم به احتمال زیاد تا آخر تابستون ارتقا می دم!:31:
در مورد بقیه قیمتا نگفتی نظرتو Monitor Case Ram CPU Power
یه سوال برام پیش اومد
آیا میشه کنار 3x1 GB 1600 CL8 ، یه دونه کیت 2GB 1600 or 1333 بست؟!
sirchicco
15-08-2010, 09:12
دوستان من هنوز منتظر آدرس یه فروشنده با انصافم ها!
خیلی عجله ایه !
sirchicco
15-08-2010, 13:00
کمکککککککککککککککککک!
اگه کسی از دوستان 5850 جایی سراغ دارن از هر برندی، فرق نداره که ارزونتر باشه ولی حتما گارانتی داشته باشه یه آدرس به من بده که به داداشم بگم بخره ممنون می شم
در مورد کارت گرافیک شما جایی می شناسی که قیمتاش منصفانه تر باشه؟ البته با گارانتی فونیران یا یونیکام.
دوستان من هنوز منتظر آدرس یه فروشنده با انصافم ها!
خیلی عجله ایه !
کمکککککککککککککککککک!
قوانین انجمن مشاوره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که قصد خرید دارند،
فعالیت این بخش از انجمن محدود به معرفی قطعات است، و هیچ نوع کمک در زمینه خرید قطعات یا معرفی محل خرید در حیطه فعالیت های این انجمن نیست و نخواهد بود.
دوستانی که قصد راهنمایی و کمک به سایرین را دارند،
از دادن سایت برای خرید اینترنتی، نام یا آدرس فروشگاه و شماره تلفن برای خرید قطعات جدا خود داری کنید.
پاسخ دادن به این سوال شما مستقیما زیر پا گذاشتن قوانین انجمن است، برای همین هیچ کس به این سوال شما پاسخ نداده و نمیده.
موفق باشید.
رم رو 2 تا 2 گیگ بگیر تا بعدا هم بتونی روش بندازی
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
هارد رو هم 2 تا 500 ببندی پرفرمنس سیستم بالا میره
پاور هم گرین 885 B بگیری بهتر میشه(ولی ضروری نیست!)
sirchicco
15-08-2010, 17:34
قوانین انجمن مشاوره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که قصد خرید دارند،
فعالیت این بخش از انجمن محدود به معرفی قطعات است، و هیچ نوع کمک در زمینه خرید قطعات یا معرفی محل خرید در حیطه فعالیت های این انجمن نیست و نخواهد بود.
دوستانی که قصد راهنمایی و کمک به سایرین را دارند،
از دادن سایت برای خرید اینترنتی، نام یا آدرس فروشگاه و شماره تلفن برای خرید قطعات جدا خود داری کنید.
پاسخ دادن به این سوال شما مستقیما زیر پا گذاشتن قوانین انجمن است، برای همین هیچ کس به این سوال شما پاسخ نداده و نمیده.
موفق باشید.
پیغام خصوصی هم نمی شه؟!:31:
خواهش می کنم موضوع حیاتیه!:11:
راستی داداشم تا سشنبه تهران مونده:27:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
رم رو 2 تا 2 گیگ بگیر تا بعدا هم بتونی روش بندازی
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
هارد رو هم 2 تا 500 ببندی پرفرمنس سیستم بالا میره
پاور هم گرین 885 B بگیری بهتر میشه(ولی ضروری نیست!)
ممنون از نظرت
ولی این قطعاتی که گفتی همه خریداری شده! فقط کارت گرافیک مونده:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.