ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعويض قاب diamod 2

alexi10
14-08-2010, 11:37
سلام خدمت دوستان
من چند سري برچسب براي اسكرين گوشيم گرفتم(مات، معمولي و ...) اما از هيچكدوم خوشم نيومد چون از شفافيت صفحه كم ميكرد براي همين كلن كندمشونو الان بدون محافظه
ميخواستم بدونم معايب نداشتن محافظ چيه و اگر بخوام شيشه گوشي رو بعد از يه مدت استفاده عوض كنم هزينش چقدره
مقسي

Amin.M.1986
15-08-2010, 07:35
سلام خدمت دوستان
من چند سري برچسب براي اسكرين گوشيم گرفتم(مات، معمولي و ...) اما از هيچكدوم خوشم نيومد چون از شفافيت صفحه كم ميكرد براي همين كلن كندمشونو الان بدون محافظه
ميخواستم بدونم معايب نداشتن محافظ چيه و اگر بخوام شيشه گوشي رو بعد از يه مدت استفاده عوض كنم هزينش چقدره
مقسي
اینی که شما پرسیدی رو باید تو تاپیک مربوطه میپرسیدی نه اینکه تاپیک جداگانه بزنید .. تعویض تاچ با تعویض قاب متفاوته ... الان قیمت دقیق دایموند 2 رو ندارم اما حدود 100 تومن میشه .. همه برچسب میزنن .. شما هم بزن .
یه قول شاعر گفتنی:
این روز ها همه برچسب محافظ استفاده میکنند , شما چطور؟!:11:

alexi10
15-08-2010, 08:25
اینی که شما پرسیدی رو باید تو تاپیک مربوطه میپرسیدی نه اینکه تاپیک جداگانه بزنید .. تعویض تاچ با تعویض قاب متفاوته ... الان قیمت دقیق دایموند 2 رو ندارم اما حدود 100 تومن میشه .. همه برچسب میزنن .. شما هم بزن .
یه قول شاعر گفتنی:
این روز ها همه برچسب محافظ استفاده میکنند , شما چطور؟!:11:
تاپيك مربوطه كجاست؟

AryanLand
16-08-2010, 00:35
تاپيك مربوطه كجاست؟

سلام.

تاپیک مربوطه مشکلات مربوط به پاکت پی سی هست.:11:

seied-taher
09-10-2010, 10:47
من برچسب ال سیدیشو کندم یه خط کوچولو افتاده روش..هروقت میبینمش یه آه از ته دلم میکشم...
راهی نیست بشه او برچسب ژلی که روشه رو عوض کرد؟؟؟

AryanLand
09-10-2010, 23:35
من برچسب ال سیدیشو کندم یه خط کوچولو افتاده روش..هروقت میبینمش یه آه از ته دلم میکشم...
راهی نیست بشه او برچسب ژلی که روشه رو عوض کرد؟؟؟

سلام.

راه که هست اونی که شما میفرمایید برچسب ژلی ,تاچ گوشیتونه میتونید عوضش کنید.:31::10::11:

seied-taher
10-10-2010, 00:43
سلام.

راه که هست اونی که شما میفرمایید برچسب ژلی ,تاچ گوشیتونه میتونید عوضش کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حاظرم عوضش کنم....
اما اگر زیر 50 تومن خرج داشته باشه...همین برچسب روییه رو میگما...که رو قابشه...خطش خیلی ریزه...