مشاهده نسخه کامل
: مدل سازی (3D Virus)
Dr_Vampire7
14-08-2010, 10:21
سلام دوستان.
من یک تازه واردم.
امیدوارم بتوانم در این گروه جایگاهی داشته باشم.علت ثبت نام من در این سایت آموزش دادن مدل سازی به دوستان و استفاده از معلومات شما برای پیشرفت در زمینه مدل سازی است.
برای شروع یکی از کارهام رو گذاشتم که امیدوارم ارزش دیدن داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر نظرات شما دوستان هستم
با تشکر.........Dr Vampire7
به گروه 3d کارای p30 خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ورود به اینجا حتما بیشتر پیشرفت میکنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست می گی 3D مثل یه ویروس داره همه جارو می گیره!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شیشه هارو دوست دارم متریالشون خیلی خوبه
ولی رو خون می تونی بیشترم کار کنی
رندرت از بالا و پایین نصفس
قضیه این چشمه چیه که از حدقه در اومده؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dr_Vampire7
15-08-2010, 09:36
به گروه 3d کارای p30 خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ورود به اینجا حتما بیشتر پیشرفت میکنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست می گی 3D مثل یه ویروس داره همه جارو می گیره!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه این چشمه چیه که از حدقه در اومده؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ...........................
ممنونم.
حتما همینطور خواهد بود.
:31: اونم چه ویروووسی!!
این متریالها مخصوص پلاگین V-Ray
علت نصفه بودن رندر این کار مربوط به قبل بود.الان مدل این کار رو ندارم دیگه همین رندر رو گذاشتم.
این چشم ها مربوط به ادمهایی است که دچار این ویروس میشن.
از این که نظرات خود را در مورد کارم دادید از شما متشکرم..............................(Dr.Vamp ire7)
Dr_Vampire7
15-08-2010, 09:50
.................................................. ...........................
ممنونم.
حتما همینطور خواهد بود.
:31: اونم چه ویروووسی!!
این متریالها مخصوص پلاگین V-Ray
علت نصفه بودن رندر این کار مربوط به قبل بود.الان مدل این کار رو ندارم دیگه همین رندر رو گذاشتم.
این چشم ها مربوط به ادمهایی است که دچار این ویروس میشن.
از این که نظرات خود را در مورد کارم دادید از شما متشکرم..............................(Dr.Vamp ire7)
alex-tabriz
15-08-2010, 12:12
salam
khosh oamadii
be 3d p30
khailyy khob shode
ama avaleshoo ab khon shoro kardii akhareshoo khoda bedademon berese
hatman akahresh ye karton eviel 11
chizi misazii:46:
آفرین
کاره قشنگی شده
مخصوصوا متریال کار
در مورد رندر باید بگمم که سایه ی کار کمه...
اون مدل چشم اگه سه تیکه میساختی مثل چیم واقعی و بعد نسبت به هر تیکه متریال خاص خودشو میدادی طیعی تر میشد...
اون خون هر انگار ریخته روی یه دسمال و خشک شده...اون حالت زنده بودن و طبیعی خون نداره..
اگه از یه لایه ی AO برای کارت استفاده میکردی مرز بین Object هات معلوم میشد...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.