ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : it hate shuting down, why?0

sadraman
14-08-2010, 09:33
سلام
سیستم من مثل آدم خاموش نمیشه!
یعنی وقتی دکمه shut down رو میزنم نهایتا صفحه windows is shutting down میاد و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته.
دکمه restart رو هم که میزنم صدای بوق(آژیر) کیس در میاد.
به نظر تو مشکل کجاست؟

EXTREME
14-08-2010, 15:02
بایوس سیستم رو آپدیت کرده و سپس دیفالتت کنید ویندوز رو هم عوض کنید تنظیمات power option رو چک کنید اگر با تعویض ویندوز مشکل حل نشد
ایراد یا از پاوره یا از مین

amd>intel
14-08-2010, 15:30
شما يكبار ويندوزت رو عوض كن . اول از ويندوز خيالت راحت بشه بعد ميريم سراغ مشكلات سخت افزاري

sadraman
14-08-2010, 17:49
از اینکه مشکل سخت افزاریه مطمئننم:27:
چون چند بار ویندوز عوض کردم ولی بازهم همینطور:13:
تنها تفاوتی که میکنه تویXP موقع خاموش شدن فقط تا صفحه windows is shutting down میره
اما در win7 مانیتور هم خاموش میشه اما مجموعه کیس هنوز روشنه
ممنونم:11:

modirmasool
14-08-2010, 18:31
سلام
سیستم من مثل آدم خاموش نمیشه!
یعنی وقتی دکمه shut down رو میزنم نهایتا صفحه windows is shutting down میاد و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته.
دکمه restart رو هم که میزنم صدای بوق(آژیر) کیس در میاد.
به نظر تو مشکل کجاست؟

این کارها رو انجام بدین و نتیجه رو اطلاع بدین:
1-برین تو تنظیمات بایوس و اونجا دکمه ی پاور رو بزنین ببینین کامپیوتر خاموش میشه یا نه.
2- چک کنین ببینین وقتی توی ویندوز دکمه ی پاور رو 5 ثانیه نگه می دارین، کامپیوتر خاموش می شه یا نه؟

3- در رجیستری به مسیر HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop برین و به کلید PowerOffActive مقدار یک رو بدین.

fromhonololo
16-08-2010, 16:08
شما وقتی ویندوز رو عوض میکنی تمام فایل های اجرای که پسوند های ویروس پسند دارن رو پاک کن و مثل فامیل ما نشو که هی میگه من کامپیوترم ویروس داشت ویندوز رو عوض کردم ولی دوباره ویروسیه!!! منم هی میرم درایو d ش رو نگاه میکنم میبینم یه بازی پرتیبل داره که چند سالی هست تو هاردشه!!!!! ضمنا یه تغییری تو رجیستری هست که زمان شات داون رو زیاد میکنه اونم پاک کردن page files در هنگام خاموشی سیستم است که در برنامه های سرعت دهنده ویندوز این گزینه معمولا هست اگه نه که دیگه من نمیدونم شرمنده!