ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به خدا خسته شدم ، ديگه نمي دونم چي كار كنم؟؟

MZ_Love17
14-08-2010, 01:03
سلام بر دوستان
من ديگه خسته شدم
به خدا راست مي گم
هر چي دنبال يه سيستم مديريت محتواي خوب مي گردم ، هر كي بهم يه چيزي رو معرفي مي كنه
ديگه گيج شدم
نمي دونم چيكار كنم
يكي ميگه وردپرس خوبه
چون زود پيج رنك و بازديد كننده مي گيري
يكي ديگه مي گه ديتالايف خوبه ، چون انعطاف پذيريش بالا هست
يكي مي گه نيوك
و غيره

من با افراد زيادي صحبت كردم
تو انجمن هاي زيادي پست دادم
از بدي هاي ديتالايف مي گن
مي گن اگه آمار بازديدت بالا هست
ديتالايف بدرد نمي خوره
آمار بازديد بالا 7000 تا بعلت مصرف بالای رم و سی پی یو سرور سایتتون ساسپندد میشه
و از همه مهمتر مي گن ديتالايف نال شده است و مشكلاتي داره

در مورد نيوك مي گن امنيتش پايينه و هر كي با يه جست و جو تو گوگل مي تونه نيوك رو هك كنه

در مورد وردپرس هم ، مصرف رم وردپرس وحشناکه و اینکه حملات ddos خیلی شدیدی رو وردپرس انجام میشه

ديگه نمي دونم چي كار كنم؟؟
گيج و مبهوت مانده ام چي رو نصب كنم و از كدوم سيستم مديريت محتوا استفاده كنم
من براي سايت موزيك مي خوام
به نظر شما من چي كار كنم؟
تو رو جون هر كي كه دوست داري ، الكي از هيچ سيستمي تعريف و دفاع نكنين
با توجه به تجربيات الانتون منو راهنمايي كنيد
صميمانه از لطف تمامي دوستان سپاس گذارم

Jeff hardy M
14-08-2010, 06:17
سلام
من خودم الان يه وب وردپرس زدم ... چون تجربش كردم و خوب بود :31:
الان يكي ديگه هم ميخوام بزنم و تا هفته ديگه راه ميوفته ... به منم اول هر كي يه چيز ميگفت ... اول ديتالايف ريختم خوشم نيومد بعد جوملا ريختم كه كلا توش گيج شدم ولي وردپرس راحته :10:بايد تستشون كني تا ببيني كدوم بهتره :13:

adrenalin
14-08-2010, 09:27
در مورد وردپرس هم ، مصرف رم وردپرس وحشناکه و اینکه حملات ddos خیلی شدیدی رو وردپرس انجام میشه
ببخشید اولا که مگه داریم در مورد سیستم خونه گی حرف می زنیم که میگید مصرف رم بالا هست
اصلا بالا باشه سرور وظیفه اش همینه دیگه ، تازه من در هیچ منبع رسمی خارجی ندیدم که گفته باشه مصرف رم سی پی یو بالا هست آقا به سرور فشار میاره و از این حرف ها ، پس اگر مدیریت هاستینگت بفهمه باید تو رو از سرور بنداز بیرون چون وردپرس نصب کردی :13:
بعد در مورد حملات ddos ، این چه ربطی به سیستم مدیریت محتوا داره ، سرور مورد حمله قرار میگیره و تمام یوزرهایی که رو اون سرور هستن سایتشون ساسپندد میشه با هر سیستم مدیریت محتوایی که باشه، اینم با پشتیبانی و امنیت سرور تا حد زیادی قابل کنترل هست، به خصوص اگر VPS بگیری که اینها سیستم Anti ddos دارن

وردپرس آینده روشنی داره با وجود جامعه عظیم توسعه دهندگانش و پشتیبانی قوی (چه انگلیسی و فارسی)، و وجود هزاران پلاگین و ابزارک و سادگی در استفاده ، قابلیت انعطاف بالا ، مولتی یوز بودن ...
همین ها باعث شده موفق ترین پروژه اوپن سورس در زمینه سیستم های مدیریت محتوا بشه
البته یه نکته وردپرس ذاتن یه سیستم بلاگ دهی بود و دوستان با این جمله که مدیریت محتوا هست مشکل دارن این موضوع مال گذشته بود
ولی اگر از این دید نگاه کنیم که وردپرس هم محتوا رو مدیریت میکنه و اینکه وردپرس هر آنچه شما از یک cms انتظار دارید رو می تونه فراهم کنه باید دیگه بهش سیستم مدیریت محتوا گفت :31: