ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در دوبله فیلم

pourya.3232
13-08-2010, 19:26
سلام من میخواستم یه فیلم رو که یه نسخه زبان فارسی و یه نسخه زبان انگلیسی که کیفیتش hd هست با هم ادغام کنم (صدای دوبله و و تصویر ویدیو hd)

1. با 4Videosoft Video Converter Platinum ویدیو دوبله رو به mp3 تبدیل کردم

2. بعد چون فرمت ویدیو اچ دی mkv بود با ImTOO Video Converter Ultimate به avi divx hd تبدیل کردم که باز با تنظیمات کیفیتش افت کرد

3.با premier صدای فیلم زبان اصلی رو برداشتم که بسیار زمان برد

4.الان نمیدونم چطور باید این mp3 و ویدوی بی صدا رو به هم بجسبونم

Mr Andersson
14-08-2010, 13:01
درود;

برای تبدیل MKV میتونید از MKVtools استفاده کنید.. جدا کردن صدا از تصویر هم داخل پریمیر کار سختی نیست.. فیلم رو وارد تایم لاین میکنید و روش کلیک راست میکنی و Unlink رو انتخاب میکنی و حالا صدا رو میتونی حذف کنی و بعد صدای فارسی رو وارد تایم لاین میکنی و در لاین صدا میزاری و بعد از سینک کردن خروجی میگیری.

.......

pourya.3232
14-08-2010, 14:43
درود;

برای تبدیل MKV میتونید از MKVtools استفاده کنید.. جدا کردن صدا از تصویر هم داخل پریمیر کار سختی نیست.. فیلم رو وارد تایم لاین میکنید و روش کلیک راست میکنی و Unlink رو انتخاب میکنی و حالا صدا رو میتونی حذف کنی و بعد صدای فارسی رو وارد تایم لاین میکنی و در لاین صدا میزاری و بعد از سینک کردن خروجی میگیری.

.......

بعد از اینکه import میکنم وارد time line نمیشه یعنی کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم ؟ چون میکشم میبرم نمیاد

مرسی

pourya.3232
14-08-2010, 15:07
ok شد الان وارد تایم لاین کردم چون Sequence 01 رو خذف کرده بودم نمیومد

درباره ی سینک کردن یکم بیشتر توضیح میدی ؟

Mr Andersson
14-08-2010, 17:09
منظورم هماهنگ کردن دیالوگ با حرف زدن هنرپیشست... چون ممکنه سانسور یا کوتاه شده باشه ممکنه صدا عقب جلو بشه.. با دقت نگاه کن ببین اینطوری نشده باشه.