PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یکی لطفا کمکم کنه سیستمم رو اسمبل کنم

silver123
13-08-2010, 16:36
بچه های پی سی ورلد عزیزم چند وقت پیش از همینجا واسه خرید مشاوره گرفتم امروز هم از تهران اومدم و قطعات رو گرفتم...دوست دارم خودم سیستم رو ببندم...کسی میتونه لطفی کنه و کمکم کنه؟

راستی از این آموزش های تو سایت ها هم سر در نمیارم لطفا منو اد کنید تو یاهو کمکم کنید.

پیشیپیش یک دنیاااااااا ممنون:40::11:

Yahoo id: Mahyar_Raby

mojtabaalemi
13-08-2010, 20:38
بهتره 10 تومن بدی یکی برات اسمبل کنه خودتم نگاه کنی یاد بگیری .

ARAS71
22-08-2010, 01:49
اسمبل کردی؟

silver123
31-08-2010, 17:37
اره درست شد!اون شب از ساعت 10 شب شروع کردم نزدیکای 3 تموم شد!:18:

siamak5561
31-08-2010, 23:37
من هم برای اولین بار خودم اسمبل کردم. البته کیسم فیوژن بود و یکم بد قلق ولی حدودا 2 ساعت طول کشید تا اسمبل کنم ولی نکته‌ی سوال برانگیز این کیس (فیوژن) این بود که برای نصب رایتر حتما باید پنل جلو رو از توی کیس پیجاش رو باز کنی :18: همین کلی از وقتم رو کرفت. نمیدونم همه کیسهای حرفه ای اینجوریند!!!!

ownam
01-09-2010, 02:27
سلام...silver 123 میشه بگی کی کمکت کرد؟؟؟اگه یکی پیدا بشه که منم بتونم از طریق یاهو و پله پله باهاش اسمبل کردن رو یاد بگیرم عالی میشه......:5:

Amir Varasteh
01-09-2010, 04:48
سلام.

شما گوگل رو سرچ کن بهتریـــــــــــــن منبع هست دوست عزیز و مطمئن باش از همه ی ما کامل تر و علمی تر و اصولی تر میتونه کمک کنه.

شما عبارت "assemble pc" رو سرچ کن ببین نتایج عالی ای گیرت میاد.

موفق باشی.

silver123
01-09-2010, 23:43
من هم برای اولین بار خودم اسمبل کردم. البته کیسم فیوژن بود و یکم بد قلق ولی حدودا 2 ساعت طول کشید تا اسمبل کنم ولی نکته‌ی سوال برانگیز این کیس (فیوژن) این بود که برای نصب رایتر حتما باید پنل جلو رو از توی کیس پیجاش رو باز کنی :18: همین کلی از وقتم رو کرفت. نمیدونم همه کیسهای حرفه ای اینجوریند!!!!

عجب!من البته داشتم خوب پیش میرفتم تو اسمبل منتها وقتی که نوبت به وصل کردم دو تا هاردم رسید تاز متوجه شدم ای داد!من کابل ساتا ندارم!
خلاصه مجبور شدم روز بعدش بدم به یه آشنا بقیشو خودش نصب کنه...مصل اینکه کابل یو اس بی پنل جلو کیس رو هم برعکس جا زده بودم!!

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

من البته کیسم رو معمولی گرفتم زیاد حساسیت نداشتم...کیسم TSCO هست که ایرانیه...

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

من البته کیسم رو معمولی گرفتم زیاد حساسیت نداشتم...کیسم TSCO هست که ایرانیه...

silver123
01-09-2010, 23:48
سلام...silver 123 میشه بگی کی کمکت کرد؟؟؟اگه یکی پیدا بشه که منم بتونم از طریق یاهو و پله پله باهاش اسمبل کردن رو یاد بگیرم عالی میشه......:5:

سلام

یکی اومد منو اد کرد...بیچاره اون شب تا 3 شب با من بیدار موند....وب کمم رو روشن کردم گذاشتم جلو کیسم و از اونجا میگفت بهم که چی به چیه و باید چیکار کنم...:5: و گرنه نمیتونستم همینجوری!

و در جواب اون دوستمونم که گفتن تو گوگل سرچ کن بگم من قبل اینکه اینجا پست بزنم کل نت رو زیر و رو کردم اما جز یه فایل PDF اسمبل کردن چیز به درد بخوری پیدا نکردم.البته اون کتاب الکترونیکی رو هم خودم به شخصه پیشنهاد نمیکنم خودم که خوندم بیشتر گیج شدم!

اما اینم بگم تمام جستجوهای من تو گوگل به فارسی بود فکر کنم به انگلیسی چیزای خوبی میشه پیدا کرد:20:

و جا داره در پایان از اون دوستی که بعدش فهمیدم همشهری و البته هم دانشگاهیم بوده تشکر ویژه کنم...واقعا زحمت کشید:10: