ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت گرافیک یا xbox360

hmd
13-08-2010, 11:15
با سلام خدمت همگی دوستان یک سوالی برام پیش اومد شاید عجیب باشه ولی برام سوال شده .

میخواستم ببینم آیا بهتر کارت گرافیک بخرم برای بازی و سیستم ارتقا بدم یا نه کنسول بازی بخرم مثلاxobox 360 .

به خاطره این میگم چون همیشه بازیهای کنسول بعد از مدتی متوقف میشه مثلا همین پلی استیشن یکی دارم بازیهاش دیگه به اون صورت توی بازار نیست دیگه بازی جدید براش تولید نمیشه . یا پلی استیشن 2 هم کم شده بازیهاش ولی پر از xbox360 . حالا فردا دوباره سونی یا ماکروسافت بیان یک دستگاه جدیدتر بزنند بازیهای xobox360 کم میشه . آیا این طور نیست ؟
بعد یک سوال دیگه گرافیک بازیهای کامپیوتر بیشتر یا xbox360 ؟ توی کنسولها بازی بیشتر یا توی کامپیوتر > آیا هر بازی برای هر کنسولی ساخته میشه برای کامپیوتر هم میاد ؟

منونم میشم جواب سوالاتم بدی

bahman26
13-08-2010, 11:45
به خاطره این میگم چون همیشه بازیهای کنسول بعد از مدتی متوقف میشه
یعنی شما فکر میکنی با خرید یک کارت گرافیک دیگه همیشه میتونی بازی های روز رو بازی کنی ؟
همونطورکه کنسول ها ارتقا پیدا میکنن شما هم باید گرافیکت رو ارتقا بدی
البته الان 360خودش حدود220 هست ولی اگه قصد ارتقا داشته باشی فکرکنم فقط گرافیکت 200 بشه
حالا رم و سی پی یو رو بیخیال

Smoke_1110
13-08-2010, 11:55
به نظر من خرید کنسول بهتره البته همین قیاسی که شما در مورد کنسولهای بازی انجام دادید مثل پلی1 که دیگه بازی جدیدش نیست برای گرافیک 128 هم الان بازی جدیدی نیست پس کنسول بهتره چون نیازی به سی پی یو و رم و غیره نداره و تنها هدف و تخصصش بازی هست و برای همین هم ساخته شده

alborz_k
13-08-2010, 14:08
با سلام خدمت همگی دوستان یک سوالی برام پیش اومد شاید عجیب باشه ولی برام سوال شده .

میخواستم ببینم آیا بهتر کارت گرافیک بخرم برای بازی و سیستم ارتقا بدم یا نه کنسول بازی بخرم مثلاxobox 360 .

به خاطره این میگم چون همیشه بازیهای کنسول بعد از مدتی متوقف میشه مثلا همین پلی استیشن یکی دارم بازیهاش دیگه به اون صورت توی بازار نیست دیگه بازی جدید براش تولید نمیشه . یا پلی استیشن 2 هم کم شده بازیهاش ولی پر از xbox360 . حالا فردا دوباره سونی یا ماکروسافت بیان یک دستگاه جدیدتر بزنند بازیهای xobox360 کم میشه . آیا این طور نیست ؟
بعد یک سوال دیگه گرافیک بازیهای کامپیوتر بیشتر یا xbox360 ؟ توی کنسولها بازی بیشتر یا توی کامپیوتر > آیا هر بازی برای هر کنسولی ساخته میشه برای کامپیوتر هم میاد ؟

منونم میشم جواب سوالاتم بدی
ببینید ، کنسول ها هم از سخت افزار درست شدن و بعد از مدتی از رده خارج می شن ، همون طور که کارت گرافیک های 4-5 سال پیش کاملأ از رده خارج شدن .
این که سیستمتون رو ارتقا بدین و یا کنسول بگیرین کالمأ به خورتون بستگی داره.... کلأ خرید کنسول دردسرش کمتره ، هر بازی ای که بگیرین رو می تونید راحت انجام بدین و تنظیم سطح گرافیک و کرک و ... نداره .
از نظر قدرت پردازشی ، کامپیوتر در سطح بسیار بالارتی قرار داره و یک جورایی دیگه قابل مقایسه نیستند!! (البته باز هم بستگی داره که چه قدر برای سیستم هزینه کنید .)
در کل اگه به بازی های اکشن سوم شخص ، پلتفرمر ، ورزشی ، مسابقه ای و ... علاقه دارین کنسول براتون خیلی بهتره ..
اگه به اکشن اول شخص ؛ استراتژیک ، نقش آفرینی علاقه دارین ، دسکتاپ خیلی بهتره....
در کل کاملأ به سطح علاقه و نیاز شما بستگی داره .

pouryakhan
13-08-2010, 15:51
هر دو رو بگیر خودتو انقد غذاب نده..!:46:

sina-star
13-08-2010, 16:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدون شرح !

erno69
13-08-2010, 18:57
دسکتاپ بهتره...

hamijoon
13-08-2010, 19:06
دوست عزيز من جفتشو دارم . يعني هم يه سيستم خوب دارم هم Xbox . به نطر من اگه حتما به كارت گرافيك نياز نداري Xbox بگير . چون واقعا بازي كردن با كنسول خيلي فاز ميده . ديگه درد سر هم نداره . حالا حالا ها هم قرار نيست كنسول جديد بياد . اينيم كه مايكرو داده همون ايكس باكس قبليه فقط هاردش 250 شده و wifi داره همين . فعلا هم بازي تا دلت بخواد واسش ساختن و ميسازن .

به نظر من اگه عشق بازي هستي فقط به Xbox فكر كن ...

fouad-pes
13-08-2010, 19:06
اگه سیستمت خیلی قدیمیه، خوب کنسول زیاد جالب به نظر نمیاد.
اگه سیستمت فقط توی بازی مشکل داره کنسول

AMIRICE
13-08-2010, 19:14
اگه سیستمت خیلی قدیمیه، خوب کنسول زیاد جالب به نظر نمیاد.
اگه سیستمت فقط توی بازی مشکل داره کنسول

با حرف این دوستمون موافقم

Helloween
13-08-2010, 19:16
اگر فقط و صرفا مقصودت بازی کردنه کنسول حریف قدریه . مثالهایی که زدی از playstation 1 یا 2 هرکدوم در عمری که داشتن میشد با دنیاهایی بزرگی مقایسشون کرد که در اونا دوره ای از زندگیمونو گذروندیم با بازیهایی مثل فاینال فانتزی و غیره . شاهد تکامل و پیشرفت اون دنیاها بودیم و مطمعن باش تا تجربه های بیشتری و خوبیو از کنسولهای جدید شاهد نباشیم عمر اونا تموم نمیشه

syamak790
03-11-2010, 18:31
سلام

آقای ما هم همچین سوالی داشتیم
یه سیستم دارم البته جدیده
amd X4 635
2 g
elite 890 - 4290 onboard
420 w

فقط اینکه به یه lcd 40 اینچ وصله
برای فیلم اچ دی استفاده میکنم

حالا بدم نمیاد هز از گاهی بازی کنم (:46: black ops )

جالا گرافیک بگیرم یا کنسول
مشکل گرافیک اینه که بخاطر اون lcd 40 باید پول خوشگلی براش بزارم کنار و همینطور پاور
اما کنسول 200 300 کافیه

ممنون میشم نظرتون رو بگید

syamak790
12-11-2010, 12:34
سلام
یعنی کسی نطری نداشت ؟

EXTREME
12-11-2010, 12:44
سلام

آقای ما هم همچین سوالی داشتیم
یه سیستم دارم البته جدیده
amd X4 635
2 g
elite 890 - 4290 onboard
420 w

فقط اینکه به یه lcd 40 اینچ وصله
برای فیلم اچ دی استفاده میکنم

حالا بدم نمیاد هز از گاهی بازی کنم (:46: black ops )

جالا گرافیک بگیرم یا کنسول
مشکل گرافیک اینه که بخاطر اون lcd 40 باید پول خوشگلی براش بزارم کنار و همینطور پاور
اما کنسول 200 300 کافیه

ممنون میشم نظرتون رو بگید
همین سیستمی که داری خوبه یه گرافیک معمولی مثل gts 250 براش بگیر بقیرو بده برای کنسول xbox360
تازه تنوع بازیهاشم از pc بیشتره به نظر من کنسول بهتره که بگیری

syamak790
12-11-2010, 13:59
همین سیستمی که داری خوبه یه گرافیک معمولی مثل gts 250 براش بگیر بقیرو بده برای کنسول xbox360
تازه تنوع بازیهاشم از pc بیشتره به نظر من کنسول بهتره که بگیری

سلام
دیگه برای چی برای کامپیوتر گرافیک بگیرم
گرافیک آنبردش بد نیست دیگه چرای 160 170 بدم برای این ؟
روی 40 اینچ nfs carbon :31:چند سال پیش رو راحت اجرا میکنه
موندم مثلا با 300 350 گرافیک بگیرم یا Xbox
البته نهایت روزی 1 ساعت وقت داشته باشم برای بازی اونم بازی مثل سری call of duty

Mostafa NBA
13-11-2010, 00:00
ببینید ، کنسول ها هم از سخت افزار درست شدن و بعد از مدتی از رده خارج می شن ، همون طور که کارت گرافیک های 4-5 سال پیش کاملأ از رده خارج شدن .
این که سیستمتون رو ارتقا بدین و یا کنسول بگیرین کالمأ به خورتون بستگی داره.... کلأ خرید کنسول دردسرش کمتره ، هر بازی ای که بگیرین رو می تونید راحت انجام بدین و تنظیم سطح گرافیک و کرک و ... نداره .
از نظر قدرت پردازشی ، کامپیوتر در سطح بسیار بالارتی قرار داره و یک جورایی دیگه قابل مقایسه نیستند!! (البته باز هم بستگی داره که چه قدر برای سیستم هزینه کنید .)
در کل اگه به بازی های اکشن سوم شخص ، پلتفرمر ، ورزشی ، مسابقه ای و ... علاقه دارین کنسول براتون خیلی بهتره ..
اگه به اکشن اول شخص ؛ استراتژیک ، نقش آفرینی علاقه دارین ، دسکتاپ خیلی بهتره....
در کل کاملأ به سطح علاقه و نیاز شما بستگی داره .

از نظر قدرت بله مسلمه در رده ی بالاتری قرار داره اما شما برای اینکه بتونی یک بازی رو در حدی بازی کنی که از کنسول بهتر باشه باید سالی حداقل 200 تومن پول بدی برای ارتقا اما یا یک کنسول اگه همین الان بگیری حداقل تا 3 سال هیچ نیازی به ارتقا نیست. طبق گفته ی ماکروسافت تا 3 یا 4 سال دیگه کنسولی در کار نخواهد بود.یعنی شما با 220 تومن و خرید یک Xbox 360 میتونی حداقل 3 سال بازی ها رو روی بهترین جزییات ممکن بازی کنی.

کی گفته کنسول برای بازی های اول شخص مناسب نیست ؟!!! اوایل کار مشکل هست اما بعدش که دست راه بیفته با دسته بهتر میشه بازی کرد !

باید این هم در نظر گرفت که خیلی از بازی های شاخ برای PC نمیان. نمونش همین Red Dead Redemtion, Vanquish + بازی های انحصاری Xbox که نیازی به نام بردن نداره.

بنده خودم Xbox 360 دارم و پیشنهادم اینه که کنسول بگیری !

syamak790
13-11-2010, 11:21
xbox س بگیرم پشیمون نمیشم ؟ :41:

hassanshaikhi
13-11-2010, 12:05
xbox س بگیرم پشیمون نمیشم ؟ :41:

شما که روزی یک ساعت وقت واسه بازی کردن دارین خرید گرافیک به صرفه تره براتون.

Gainward GTX 460 768MB حدود 225 تمن یا Gainward GTX 460 1GB حدود 275