ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این ها چی هستن ؟؟

arman258
13-08-2010, 09:26
سلام دوستان .. این ها توی سی دی مادربرد من بودن .. فکر کنم برای تغییر ولتاژ باشه اولی ولی دومی رو نمیدونم .. راستی بهترین تنطیم برای این سیستم چیه ...
Motherboard : Asus P6T-SE
RAM : 4Gig 2*2
VGA : Geforce GTS 250
راستی اگه بخوام اور کنم کی کمک میکنه .. اگه کسی هست OK بده تا من بتونم مشخصات سیستم خودم رو توسط CPU Z بزارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amd>intel
13-08-2010, 13:20
ما برنامه AMDOVER DRIVE رو بگير از سايت AMD كاركردن باهاش راحته .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ess_1362
13-08-2010, 13:21
اين نرم افزار كنترل مصرف انرژي سيستم هست كه به شما ميگه كه مثلا با مصرف برق سيستم شما موجب توليد چه مقدار گاز co2 در طبيعت ميشه!!

البته كارايي سيستم شما با اوركلاك بشدت افزايش پيدا مي كنه ولي پردازنده 920 را با فن استوك بيشتر از 200MHZ نميشه اور كرد
شما اول يك تست با PRIME95 از پردازنده بگيريد و دماي فول لودش را هم با HW MONITOR در طي 30 دقيقه كنترل كنيد(فكر كنم حدود 72 درجه بايد باشه)
اگر دما بالاي 70 بود بايد يك خنك كننده بهتر بگيري
ضمنا سه تا شات هم از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذار و البته توان واقعي و مدل دقيق پاور را هم بنويس

ما برنامه AMDOVER DRIVE رو بگير از سايت AMD كاركردن باهاش راحته .

البته توجه كنيد كه سيستم ايشون اينتل هست كه با اون برنامه ناسازگار هست:31:

arman258
13-08-2010, 15:15
ess_1362 سلام من همون یه دقیقه اول گه گذاشتم دمای سی پی یو رفت تو 82 درجه ... معمولی روی 46 هست فن هم تو دور 2812 RPM هست ... حالا نمیدونم باید چه کار کنم ... راستی چه جوری میشه توان پاور رو دید ... این هم اسکرین شات ها ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

ess_1362
13-08-2010, 19:46
ببينيد دماي پردازنده شما در فول لود واقعا بالاست(حتي بيش از حد متعارف)
حدس ميزنم كه يا خنك كننده درست جا نيافتاده يا بدون خمير سيليكون سينك را متصل كردين
البته با خنك كننده استوك هم نميشه خيلي روي اوركلاك i7 ها مانور داد و بايد يك خنك كننده بهتر بخريد
يك نكته را هم فراموش كردم كه بگم اون هم اين هست كه انواع P6T هاي ايسوس بعلت مشكلاتي كه در باياس دارند حرارت بالايي توليد مي كنند
پس شما اول از همه باياس را آپديت كنيد
بعدش هم رم شما قابليت فعاليت در فركانس 1333 را داره در حاليكه الان داره در فركانس 1066 كار مي كنه كه باعث افت كارايي سيستم شما ميشه
براي اصلاحش بهتر هست كه بعد از آپديت باياس گزينه DRAM FREQUENCY SPD را از AUTO با ضريب 8 مقدارش را بصورت دستي بذاريد روي 10

راستی چه جوری میشه توان پاور رو دید

در كيس را باز كنيد و مدل پاور به همراه توان واقعيش را بخونيد

arman258
13-08-2010, 21:11
ببينيد دماي پردازنده شما در فول لود واقعا بالاست(حتي بيش از حد متعارف)
حدس ميزنم كه يا خنك كننده درست جا نيافتاده يا بدون خمير سيليكون سينك را متصل كردين
البته با خنك كننده استوك هم نميشه خيلي روي اوركلاك i7 ها مانور داد و بايد يك خنك كننده بهتر بخريد
يك نكته را هم فراموش كردم كه بگم اون هم اين هست كه انواع P6T هاي ايسوس بعلت مشكلاتي كه در باياس دارند حرارت بالايي توليد مي كنند
پس شما اول از همه باياس را آپديت كنيد
بعدش هم رم شما قابليت فعاليت در فركانس 1333 را داره در حاليكه الان داره در فركانس 1066 كار مي كنه كه باعث افت كارايي سيستم شما ميشه
براي اصلاحش بهتر هست كه بعد از آپديت باياس گزينه DRAM FREQUENCY SPD را از AUTO با ضريب 8 مقدارش را بصورت دستي بذاريد روي 10

در كيس را باز كنيد و مدل پاور به همراه توان واقعيش را بخونيد

پس اینجوری شد که باید فن بخرم ... راستی من BIOS رو همین دیروز اپدیت کردم ... راستی چی جوری میتونم که DRAM FREQUENCY SPD رو تغییر دهم ... با این شرایط اگه بخوام یه فن حرفه ای بخرم + این سیستم سی پی یو تا چه حد بالا میره ... اگه ممکنه می تونی مشحصات سیستم خودت رو هم بگید ...

خیلی خیلی ممنون ... جبران میکنم

arman258
13-08-2010, 21:32
من تونستم DRAM FREQUENCY SPD تغییر بدم ... ممنون خیلی بالاتر رفت ... حالا بهترین فن موجود تو بازار چیه + قیمت ..

خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم واقعا کمکم کردی ...

ess_1362
14-08-2010, 07:54
اگه ممکنه می تونی مشحصات سیستم خودت رو هم بگید ...

اين ديگه خيلي محرمانه هست:31:

حالا بهترین فن موجود تو بازار چیه + قیمت ..

بايد ديد كه چقدر مي تونيد هزينه كنيد
مثلا تا 80 تومن THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME گزينه خوبي هست و تا 120 تومن هم NOCTUA-D14
اگر مادربرد شما مشكل باگ باياس نداشته باشه تا حدود 3.5 - 4 ميشه پردازنده را اوركلاك كرد

arman258
14-08-2010, 10:07
اين ديگه خيلي محرمانه هست:31:

بايد ديد كه چقدر مي تونيد هزينه كنيد
مثلا تا 80 تومن THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME گزينه خوبي هست و تا 120 تومن هم NOCTUA-D14
اگر مادربرد شما مشكل باگ باياس نداشته باشه تا حدود 3.5 - 4 ميشه پردازنده را اوركلاك كرد

منظورت از باگ بايوس چيه .. چي جوري ميشه فهميد كه داريم يا نه ... راستي كدام از اين 2 فن بهترين است ... و اگر بخوام اور كنم عمر CPU چه قد مي اد پايين و اينكه آيا اسيب نميرسونه به سيستم ... راستي سيستم من خوب هست يا نه ...

ess_1362
14-08-2010, 12:15
منظورت از باگ بايوس چيه .. چي جوري ميشه فهميد كه داريم يا نه ...

يعني باياس از لحاظ نرم افزاري دچار مشكل هست و باعث بالارفتن دماي پردازنده ميشه
اين عامل در مدلهاي P6T ايسوس خيلي رايج هست و اگر دماي پردازنده شما زير 80 نياد(درفول لود) ميشه مطمئن تر شده كه برد ايراد داره و باعث گرم كار كردن پردازنده ميشه

راستي كدام از اين 2 فن بهترين است

قطعا D14 بهترين اير كولينگ دنياست ولي من نظرم اين هست كه شما همون مدل ترمال رايت كه ارزونتر هست را بگيريد

اگر بخوام اور كنم عمر CPU چه قد مي اد پايين و اينكه آيا اسيب نميرسونه به سيستم

اگر اصولي اوركلاك بشه مشكلي براي سيستم شما بوجود نمياد و عمر قطعه اي هم كاهش پيدا نمي كنه

راستي سيستم من خوب هست يا نه ...

بايد ديد در چه كاربردي اين سيستم قرار هست استفاده بشه!!
ولي بجز مادربرد كه از نظر من اندكي ضعيف هست ساير قطعات هيچ گونه ايرادي ندارند
راستي پاور شما چي هست؟؟