ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فوری نصب نشدن seven رو لپ تاپ

somaye66
13-08-2010, 05:17
سلام من میخواستم روی لپ تاپ دو تا ویندوز نصب کنم اما بعد نصب ویندوز xp ویندوز seven خود به خود پرید اصلا درایو c فرمت شده بود بعدشم هر چقدر سعی می کنم دیگه نصب نمی شه تو مرحله انتخاب درایو واسه نصب با اینکه لیست درایوارو می یاره ولی هر کدوم انتخاب می کنم اررور می ده که drive پیدا نکرده؟
حالا بعد اینکه بی خیال نصب ویندوز شدم موقع بوت شدن سیستم اگه سی دی یا دی وی دی توdvd-Rom باشه تو یه صفحه سیاه گیر می کنه و تا سی دی رو درنیارم و خاموش و روشن نکنم بالا نمی یاد لطفا اگه کسی می دونه مشکل چیه زود جواب بده!

majid_3ma
14-08-2010, 08:14
سلام من میخواستم روی لپ تاپ دو تا ویندوز نصب کنم اما بعد نصب ویندوز xp ویندوز seven خود به خود پرید اصلا درایو c فرمت شده بود بعدشم هر چقدر سعی می کنم دیگه نصب نمی شه تو مرحله انتخاب درایو واسه نصب با اینکه لیست درایوارو می یاره ولی هر کدوم انتخاب می کنم اررور می ده که drive پیدا نکرده؟
حالا بعد اینکه بی خیال نصب ویندوز شدم موقع بوت شدن سیستم اگه سی دی یا دی وی دی توdvd-Rom باشه تو یه صفحه سیاه گیر می کنه و تا سی دی رو درنیارم و خاموش و روشن نکنم بالا نمی یاد لطفا اگه کسی می دونه مشکل چیه زود جواب بده!

احیانا اگه درایو ریکاوریتو پاک نکردی ریکاوری میشه کرد
اگه اچ پی هست موقع روشن شدن پشت سر هم F11 بزتید
اگه سونی و ... غیره F10
دل اگه باشه باید از سی دی استفاده کنی

a6l3i
16-08-2010, 17:51

1- مدل لپ تاپ تون و ویندوزی که با خودش ارائه شده بود چیه؟
2- الآن ویندوز بالا میآد؟
3- اول باید xp رو تو درایو C نصب کنید و بعد از اتمام اون ، 7 رو تو درایو D نصب کنید. در غیر اینصورت همه چی میریزه بهم.
4- اگه ویندوز اولیه ی لپ تاپ 7 یا vista بوده ، بصورت پیش فرض یه قابلیت برای هارد درایو در نظر گرفته میشه که سرعت کار وبندوز رو میبره بالا. ولی xp این قابلیت رو نمیشناسه و تو مرحله ی دوم نصب ویندوز اررور میده که هارد رو پیدا نمیکنه. شما باید اون قابلیت رو تو Bios-Setup (یا همون setup اولیه سیستم که با F2 میشه واردش شد) از کار بندازید. مدل دستگاه تون رو بگید ، بهتر میشه راهنمائی کرد.