ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل درهنگام رندر در بنامه هایی مثل فتوشاپ و 3dsmax

amoosa
12-08-2010, 23:04
باسلام خدمت کلی دوستان
مادربورد کامپیوتر من سری گیگابایت مدل:
GA-M52L-S3
سی پیو:
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
رم 2گیگ
گرافیک:
NVIDIA GeForce 9500 GT
اما در هنگام رندر دربرنمه ها یی مثل فتوشا یا 3DSMAX خیلی کند عمل میکند
میخواستم بدونم مشکل از کجاست
اینم چندتا عکس نمونه ببینید درحدی سرعت رندر کم است که میتوان از آن عکس هم گرفت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم یک عکس از برنامه رم کلینر و یه سری گزارش از کار سی پیو

با تشکر:10::11:

fromhonololo
16-08-2010, 15:36
دوست عزیز من اطلاعاتم خیلی زیاد نیست ولی با توجه به عکسهایی که گذاشتی باید بگم که موقع کار با فوتوشاپ برنامه های دیگه مثل چک کردن ایمیل و غیره رو که رم میبره ببند و توصیه اصلیم اینه که ویندوزت رو از ایکس پی به ویندوز سون 7 ارتقا بده تا عملکرد بهتر این ویندوز رو در خصوص کار با برنامه های گرافیکی رو مشاهده کنی . مطمئنم که بعد از ریختن ویندوز 7 دیگه از ایکس پی استفاده نمیکنی.این ویندوز با توجه به مناقع سیستم شما خودش رو وقف میده و عملکرد خیلی خوبی داره. من فوتوشاپ cs5 رو تو دو تا ویندوز تست کردم و نتیجش این بود که سیدی ویندوز اکس پی اورجینالم رو که هشتاد هزار تومان واسش پول داده بودم انداختم تو redcycle bin ِ خونه(البته شما تومان رو به ریال و سطل زباله رو به جعبه سی دی تبدیل کنید و یه کرک هم بهش اضافه کنید!!!) بازم درست نشد چون پونصد تومان بیشتر بهش پول ندادم !!! امیدوارم بیل گیتس منو حلال کنه ( البته که حلال میکنه چون اون جهان منو میبینه که تو صف شیعه ها واسادم دارم میرم بهشت میاد پیش من میگه ویندوزم حلالت فقط نگو منو لو نده!!)