مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد یک مودم Adsl با قمت مناسب
hamed1024
12-08-2010, 18:42
با عرض سلام
من یک مودمadsl می خوام باقیمت مناسب و اینکه هرچی اندازه مودم جمع و جور تر باشه بهتره،واسه یه کامپیوتر می خوام ازش استفاده کنم وadsl 1,2را هم ساپورت کنه و پورت لان هم داشته باشه...کلا مودم خوبی باشه قیمتشم هر چی مناسب تر بهتر،در ضمن راحتم تو اصفهان گیر بیاد........منتظر راهنماییهاتون هستم
hamed1024
12-08-2010, 18:52
راستی مودمadslداخلی هم هست که داخل کیس قرار بگیره؟اگه هست یه مدل خوب همراه با قیمت معرفی کنین؟
Tplink 8811 = 25 تا 30 تومان - پورت LAN & USB داره - روتر هم هست.
LinkSys WAG120N = 70 تومان -- بی سیم هست - 4 تا لن داره و ...
Dlink2640 = مثل بالایی - 50 تومان.
Dlink = 2540 مثل بالایی ولی بی سیم نیست ..
Macushla
12-08-2010, 19:14
tp-link 8811
مودم خوبيه ، هم usb و هم lan داره . قيمتش هم فكر ميكنم الان تو 26 تا 30 باشه .
مودم هاي اينترنال هم هست ولي قيمت ها فوق العاده بالاست و به صرفه نيست .
hamed1024
12-08-2010, 20:08
سلام این بی سیم بودن و روتر داشتن چه قابلیتی هست می شه یه توضیح بدین،،، اصلا روتر چیه؟
مودم های اینترنال که می گین خریدشون به صرفه نیست می شه حدود قیمتشونا بگین؟
بی سیم یعنی ارتباط مودم با کامپیوتر شما بی سیم هست ..
روتر هم باهاش می تونی اینترنت رو share کنی.
vahid_41852
12-08-2010, 22:05
TP-Link 8960 همه چي داره به قيمت 83 تومن
hamed1024
12-08-2010, 22:30
سلام......1-بعد این مودم های بیسیم تا فاصله ی چند متری کار می دن؟
2-حدود قیمت های اینترنالadslچنده؟
مودم های بی سیم تا 100/ 150 متر رو جواب می دن .
amd>intel
13-08-2010, 13:29
LINKSYS تو بي سيمها از همه بهتره . رنجشون رو تو سايتش نوشته .
sina-star
13-08-2010, 15:52
Netgear هم خیلی خوبه ، وایرلسشم تا 3 ساختمون اونورتر میگیره !
hamed1024
21-08-2010, 22:13
سلام
من نام این تاپیک را به عنوان راهنمایی برای خرید مودمadsl زده بودم اما حالا سوالاتی در مورد adslدارم که به راهنمایی دوستان احتیاج دارم
1-مودمtp-link td-8811چندتا خروجی یو اس پی و چندتا خروجی لان داره؟
2-از این مودم به صورت همزمان برای چند تا کامپیوتر می تونم استفاده کنم؟
3-منظور از ethernet چیه؟
4-ایا این مودم و یا مودم هایadslدیگه برقشون را از کیس می گیرن یا خودشون مستقیم به برق وصل می شن؟
5-با سرعت 128چند کیلوبایت در ثانیه دانلود دارم؟256 چه طور؟
6-مودم هایadslکه قابلیت بی سیم و روتر دارند ایا دیگه خروجی لان و یو اس پی ندارند؟با اونها چندتا کام را می شه به طور همزمان به اینترنت وصل کرد؟
7-ایا من حتما باید از اسپلیتر استفاده کنم؟قیمت اسپلیتر چنده؟
8-من یکی از شهرستانهای اصفهان هستم و یکی از شرکتهای ارایه دهنده adsl را که زنگ زدم گفت ما برای مرکز مخابرات شما 200پورت داریم که تا الان 100تاش پر شده و اگه ظرفیت تموم شه باید 1سال صبر کنین!لطفا راجب این موضوع یه توضیحی بدین که این ظرفیت ها چه جورین؟
9-این شرکت می گه واسه رنج خط 5تومن و واسه نصب 15تومن می گیره که نصبا خودمم می تونم انجام بدم اما می گه اجباری هست و باید هزینه را پرداخت کنین!!!!!!!!!!!این چه طوریه؟
10-قیمت مودم های adsl اینترنال چنده؟
11-adslمخابرات اصفهان چه طوریه جریانش؟به ما هم می دن؟الان پورت خالی دارن؟من باید از کجا جویا شم سایتی شماره ای چیزی!!
12-ایا تفاوت سرعت یو اس پی و لان مودم زیاده؟
با تشکر
moahammad-alone
21-08-2010, 23:03
سلام
من نام این تاپیک را به عنوان راهنمایی برای خرید مودمadsl زده بودم اما حالا سوالاتی در مورد adslدارم که به راهنمایی دوستان احتیاج دارم
3-منظور از ethernet چیه؟
4-ایا این مودم و یا مودم هایadslدیگه برقشون را از کیس می گیرن یا خودشون مستقیم به برق وصل می شن؟
6-مودم هایadslکه قابلیت بی سیم و روتر دارند ایا دیگه خروجی لان و یو اس پی ندارند؟با اونها چندتا کام را می شه به طور همزمان به اینترنت وصل کرد؟
8-من یکی از شهرستانهای اصفهان هستم و یکی از شرکتهای ارایه دهنده adsl را که زنگ زدم گفت ما برای مرکز مخابرات شما 200پورت داریم که تا الان 100تاش پر شده و اگه ظرفیت تموم شه باید 1سال صبر کنین!لطفا راجب این موضوع یه توضیحی بدین که این ظرفیت ها چه جورین؟
9-این شرکت می گه واسه رنج خط 5تومن و واسه نصب 15تومن می گیره که نصبا خودمم می تونم انجام بدم اما می گه اجباری هست و باید هزینه را پرداخت کنین!!!!!!!!!!!این چه طوریه؟
11-adslمخابرات اصفهان چه طوریه جریانش؟به ما هم می دن؟الان پورت خالی دارن؟من باید از کجا جویا شم سایتی شماره ای چیزی!!
با تشکر
دوست عزيز تمامي سوالات شما در يك جملس
خودش برق داره و سرعتش به شركت ارائه دهنده خدمات بستگي داره
هر چي پول بدي بيشتر حال ميكني
موفق باشي
آنان كه سيگار نميكشند چگونه فكر ميكنند
استاد زندگي :
دكتر علي شريعتي
hamed1024
22-08-2010, 10:39
دوست عزيز تمامي سوالات شما در يك جملس
خودش برق داره و سرعتش به شركت ارائه دهنده خدمات بستگي داره
هر چي پول بدي بيشتر حال ميكني
موفق باشي
آنان كه سيگار نميكشند چگونه فكر ميكنند
استاد زندگي :
دكتر علي شريعتي
مرسی دوست عزیز اینم شد راهنمایی!!!!!!!!!!!!
اقا یکی کمک کنه....ممنونش می شم
hamed1024
29-08-2010, 17:58
اقا هیچکس نیست کمک منه؟
H.Operator
30-08-2010, 01:19
سلام
3-منظور از ethernet چیه؟
با تشکر
سلام
1-یک یو اس بی داره و یک لن.
2-2 تا کامپیوتر.
3-منظور همون لن هست.
4-همه مودمهای ای دی اس ال برقشون رو از آداپتور میگیرن.
5-128=16 و 256=32 البته در بهترین شرایط و کیفیت مطلوب خطوط تلفن.
6-اونا اکثرآ 4 تا لن دارن و یک وایرلس و یو اس بی هم ندارن.4لن+1وایرلس=5 تا کامپیوتر
7-در صورتی که روی خطوط نویز دارید یا موقع زنگ خوردن تلفن مودم دیسکانکت میشه باید از اسپلیتر استفاده کنید اگرم نه که نمی خواد-قیمتش 2500 تا 3000هزارار تومنه.
8-200 پورت می تونه 200 خط تلفن رو ای دی اس ال بده و اگر همش پر بشه باید وایسی تا یکی قراردادش تمام بشه و پورتش رو بزنن به تلفن شما اگرم که 100 تا پر شده پس هنوز 100 تای دیگه داره.
9-رنج نه دوست من رانژه یعنی اینکه به جز تلفن همون پورت رو هم بزنن به خط که هم دیتا داشته باشی و هم تلفن-اون زورکیه دیگه به اجبار می خوان یک پولی از مردم بدبخت بچاپن مملکتمون همینه اوضاعش.
10-مودم ای دی اس ال همه اکسترنال هستن تا اونجایی که دیدم اینترنال نداره.
11-من اطلاع ندارم از مخابرات اصفهان.
12-فقط بدون که لن 2 برابر یو اس بی هست سرعتش.
hamed1024
30-08-2010, 12:31
ممنون از راهنماییهاتون بازم چندتا سوال دارم:
1-در استفاده از adsl ایا هنگامی که می خوام کانکت شم باید مودم را روشن کنم و وقتی هم که دیگه نخواستم استفاده کنم دوباره خاموش کنم؟اینجوره؟ می شه یه توضیحی بدین؟
2-چند کیلو بایت در ثانیه دانلود می کنه؟
3-یه مودم با قیمت مناسب می خوام هر چه قدرم کوچیکتر و جمع و جور تر باشه بهتره یکی بهمtp-link td-8811را معرفی کرد (حدود 30تومن)حالا اگه شما هم نظری دارین بگین زیر 35 تومن که لان داشته باشه،فقط برا یک کام می خوام و نیازی به روتر و وایرلس هم ندارم
4-تمام شرکت ها این 15تومن را می گیرن یا نه اینجا اینجوریه؟
با تشکر
H.Operator
31-08-2010, 00:51
ممنون از راهنماییهاتون بازم چندتا سوال دارم:
1-در استفاده از adsl ایا هنگامی که می خوام کانکت شم باید مودم را روشن کنم و وقتی هم که دیگه نخواستم استفاده کنم دوباره خاموش کنم؟اینجوره؟ می شه یه توضیحی بدین؟
2-چند کیلو بایت در ثانیه دانلود می کنه؟
3-یه مودم با قیمت مناسب می خوام هر چه قدرم کوچیکتر و جمع و جور تر باشه بهتره یکی بهمtp-link td-8811را معرفی کرد (حدود 30تومن)حالا اگه شما هم نظری دارین بگین زیر 35 تومن که لان داشته باشه،فقط برا یک کام می خوام و نیازی به روتر و وایرلس هم ندارم
4-تمام شرکت ها این 15تومن را می گیرن یا نه اینجا اینجوریه؟
با تشکر
1-اصلآ نمی خواد خاموشش کنی هر وقت خواستی کانکت کن هر وقت هم خواستی دیسکانکت کن.
2-بستگی به اشتراکت داره که چه سرعتی باشه؟
3-همونی که بهتون معرفی کردن خیلی خوبه و بهترین انتخابه.
4-این 15تومن بسته به انصافشون داره بعضیا میگرن-بعضیا هم نه.
hamed1024
07-09-2010, 18:09
سلام
می خواستم بدونم قیمت مودم adsl اینترنال در چه حدودی هست؟(که بتونم باش از ای دی اس ال 2 استفاده کنم)در سی دی تبلیغاتی نداگشتر بخش رهنمای نصب مودم،طریقه ی نصب مودم اینترنال internet pci adsl 388w,388g را داره کسی از قمیت حدودی این دو مودم خبر داره؟
من یه مودم adsl2 می خوام نیازی به وایرلس و روتر هم ندارم خوب باشه اما هرچه قدر ارزون تر باشه بهتر،مودمtp-link td-8811را معرفی کردن دوستان قیمتش هم حدود27 تومن اما من یه مودم می خوام کوچیک و جمع و جور تر باشه کسی مودم دیگه سراغ نداره؟
تو گوگل قسمت تصاویر مودم Adsl سرچ کردم یکی از مودم ها مودمALFEXبود اما مدلش مشخص نبود اما کوچیکتر از مودم های tp-linkو بقیه بود کسی از قیمت و مودل های مودم alfex خبر داره؟
من می خوام از سرعت 128 یا حداکثر256 استفاده کنم ایا داشتن چورت لان تاثیری داره؟مثلا تو سرعت دانلودم چند کیلوبایت تاثیر داره؟
سرعت 512کیلوبایت و 512 کیلوبیت چه تفاوتی داره و هر کدوم چند کیلوبایت در ثانیه دانلود دارند؟
mohsen_zz
12-02-2011, 20:37
TP-Link 8960 همه چي داره به قيمت 83 تومن
سلام
آقا من امروز این مودم رو خریدم
اینترنت مخابرات اصفهان دارم
هرکاری کردم نمیتونم نصبش کنم و فقط چراغ اینترنتش خاموشه
شنیده بودم با اینترنت مخابرات سازگاره ؟ نیست ؟
مشکل چیه پس ؟
vahid_41852
13-04-2011, 12:30
مشکل از اصفهانه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.