مشاهده نسخه کامل
: درایور سه بعدی nvidia
yaghob.boss
12-08-2010, 15:42
با سلام دوستان . من یه بسته سه بعدی ساز کامپیوتر که شامل عینک و فیلم و درایور و چند نرم افزار برای اجرای تصاویر سه بعدی هستش درون اون بسته بود
عکس از پوشه ای که درایور توی اون قزاز داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه چیز درسته اما درایور سه بعدی ساز Nvidia نصب نمیشه یعنی مراحل نصب رو طی میکنه اما آخر ارور زیر رو میده
اگه کسی درایور سه بعدی nvidia داره بزاره . کارت گرافیک من 9500 جیفورس هست
Kianoosh
12-08-2010, 16:15
NVIDIA 3D Vision Driver 258.96 BETA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Features
Updated 8-6-2010 – Post new CD with updated 3D Vision driver v258.96 which updates the following 3D Vision game profiles
Mafia II – updated profile settings for 3D Vision-Ready rating
StarCraft II – fixed profile to properly recognize the retail game executable name and match the 3D Vision rating of “Good”
TRINE – new profiles fixes that allow the game to be rated”3D Vision-Ready” when used with the TRINE patch v1.08, available via Steam.
Adds support for NVIDIA 3D Vision Surround technology. Learn more about this technology including the hardware and software requirements here .
Adds support for GeForce GTX 460 GPUs.
Adds support for Optoma GT720 , Optoma HD67, and Optoma HD66 projectors.
Installation Instructions
Download the NVIDIA 3D Vision driver
Remove all old GeForce 3D Vision drivers as outlined in the Quick Start Guide.
Ensure you have the latest GeForce Graphics driver v258.96 installed
Launch the NVIDIA 3D Vision driver file by double clicking on it
After the driver is installed, the 3D Vision Setup Wizard will automatically launch and guide you through setup of your 3D Vision system.
Minimum system requirements
Microsoft® Windows® Vista 32-bit/64-bit or Microsoft Windows 7 32-bit/64-bit
Intel® Core™2 Duo or AMD Athlon™ X2 CPU or higher
1GB of system memory. (2GB is recommended)
100 MB free disk space
ATA FARZADI
17-08-2010, 11:48
دوست عزیز
ایکاش توزیع بیشتری میدادید
احتمالات:
ویندوز ویستا یا هفت طبق عکس پس این مشکل نیست
((((جدیدترین))))) درایور کارترو و سپس سه بعدی ساز رو
منم 9500 دارم و رفتم از خودانویدیا دانلود کردم
در نهایت باید بگم طبق عکسی که گذاشتین دلیلش این باشه که ویندوزها 90% شون 32bit هستند ولی شما دارین درایور 64bit استفاده میکنید
salam be hame
vaghti miram too cs
mipare biroon
2ta notepad miad
moshkelesho az google peida kadam
gofti too tanzimate kart gerafic
openGL ro be D3D taghiir bede
man nafahmidam chi goft
komakam konin
mamnoon[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi6280
26-08-2010, 23:04
آقا من درایور سه بعدی رو از اینترنت دانلود کردم به نوع کارت گرافیک بستگی نداره؟ نصب نکنم سیستمو تعطیل کنه. کسی امتحان کرده؟
Download Master
27-08-2010, 09:41
من یه چیزی تو سایت guru3D خوندم میگفت باید از مانیتور 120Hz و بالاتر استفاده بشه
شاید مشکل اینه؟!
ATA FARZADI
27-08-2010, 10:16
آقا من درایور سه بعدی رو از اینترنت دانلود کردم به نوع کارت گرافیک بستگی نداره؟ نصب نکنم سیستمو تعطیل کنه. کسی امتحان کرده؟
بعضیاش مولتی هستش
اگر از انویدیا بگیری مخصوص سری کاتتو بهتره
هیچ اتفاقی نمیافته فقط یه قابلیت بهش اضافه میشه.
باید بگم حتما ویستا یا سون نصب کن
بهتره که درایور کارتت هم جدید باشه.
بنده امتحان کردم برای تجربه چیزه عالی بود
ATA FARZADI
27-08-2010, 10:25
من یه چیزی تو سایت guru3D خوندم میگفت باید از مانیتور 120Hz و بالاتر استفاده بشه
شاید مشکل اینه؟!
اگر به خوای از عینک های پلاریزه استفاده کنی باید مانیتور 120هرتز داشته باشی
با استفاده از عینک های آناگلیف یا همون قرمز آبی با هر مانیتوری میشه
آخه از قانون خطای چشم استفاده میکنه
با تشکر
mehdi6280
28-08-2010, 14:27
ببخشید که دوباره میپرسم. کارت گرافیک من ati 5145 هست واسه لپ تاپ ایسوز. یه درایور دانلود کردم که واسه nvidia هست ولی ظاهرا واسه همه گرافیکا جواب میده. درسته؟یا اینکه باید درایور مخصوص همین مدل گرافیکو دانلود کنم؟ اگه میشه طریقه نصبشم بگید. قبل از نصب درایور سه بعدی باید درایور خودمو پاک کنم ؟
ATA FARZADI
28-08-2010, 17:46
ببخشید که دوباره میپرسم. کارت گرافیک من ati 5145 هست واسه لپ تاپ ایسوز. یه درایور دانلود کردم که واسه nvidia هست ولی ظاهرا واسه همه گرافیکا جواب میده. درسته؟یا اینکه باید درایور مخصوص همین مدل گرافیکو دانلود کنم؟ اگه میشه طریقه نصبشم بگید. قبل از نصب درایور سه بعدی باید درایور خودمو پاک کنم ؟
برای مخصوص ati رو بگیر
در ضمن برای nvidia اگه قرار بود به رادون بخوره که دیگه نمیشود برند مختلف
با تشکر
mehdi6280
28-08-2010, 20:57
ممنون از راهنماییت. ولی چرا این سی دی هایی که با عینک سه بعدی میفروشن میگن با همه گرافیکا سازگاره؟از کجا میتونم درایور مخصوص ati رو پیدا کنم؟ میشه آدرسشو محبت کنید؟
ATA FARZADI
29-08-2010, 09:16
به این تاپیک ها سر بزن
شرکت ATI درآخرین نسخه از درایوهای کارت گرافیک خود (catalyst 10.3) امکان ایجاد تصاویر سه بعدی را امکان پذیر ساخته است. البته ATI برای استفاده ازاین سیستم عینک یا وسیله ای جانبی طراحی نکرده و برای استفاده از قابلیت سه بعدی کارت های گرافیک این شرکت باید از لوازم جانبی سازندگان دیگر همچون DDD و iZ3D استفاده کرد که هر یک قابلیت ها و محدودیت های خاص خود را دارند.
اگر هم درایورش رو میخوای سرچ گوگلی بزن
یا از همون IZ3D استفاده کن
توی همون dvd ها هم از این استفاده میکنند
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.