مشاهده نسخه کامل
: استفاده از الانزاپین و پروپرانول در ماه رمضان
سلام و خسته نباشید
دیروز به یک متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم و برای لرزش دست و آرام شدن اعصابم این دو قرص را تجویز کرد یادم رفت ازش بپرسم که خب در روزه گرفتن مشکلی ایجاد نمیکنه؟!
خیلی وقت هست این لرزش رو دارم
حالا این پروپرانول باید یدونه صبح یکی ظهر بخورم
ولی الانزاپین رو شب
خود دکتر گفت داروهایی که میدم اشتها آور هست حالا اگر من بتونم فقط الانزاپین رو بخورم میترسم علاوه بر خواب آلودگی اشتها آور باشه چون روزه میگیرم سخت هست برام
در کل به نظر خودم بزارم بعد از ماه رمضان کامل و درست بخورم
نظر شما چیه؟
سلام و خسته نباشید
دیروز به یک متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم و برای لرزش دست و آرام شدن اعصابم این دو قرص را تجویز کرد یادم رفت ازش بپرسم که خب در روزه گرفتن مشکلی ایجاد نمیکنه؟!
ولی الانزاپین رو شب
خود دکتر گفت داروهایی که میدم اشتها آور هست حالا اگر من بتونم فقط الانزاپین رو بخورم میترسم علاوه بر خواب آلودگی اشتها آور باشه چون روزه میگیرم سخت هست برام
نظر شما چیه؟
نه داروها و نه بیماری شما منع روزه گرفتن نیست ولی اگر دکترتون در مورد ساعت مصرف داروتاکید دارند خوب نمیشه گرفت :41:
البته شما از پزشک خودتون سوال کنید خیلی بهتره :46:
Miss Artemis
12-08-2010, 16:25
سلام و خسته نباشید
ولی الانزاپین رو شب
نظر شما چیه؟
اشتها آور بودن دارو گرسنگی ایجاد نمیکنه....یک نوع میل به غذا خوردن رو زیاد میکنه...یعنی حتی مواقعی که سیر هستین دوست دارین که یه چیزی بخورین....
در مورد زمان مصرف دارو هم بهتره از دکترتون بپرسین که امکانش هست زمانش رو به سحر و افطار تغییر بدین یا نه.
ehsan_update
12-08-2010, 19:08
منم مشکل لرزش دست دارم. مخصوصا مواقعی که استرس دارم. خیلی اذیتم میکنه! :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.