مشاهده نسخه کامل
: التهاب و خارش شدید پوست
Saeed System
11-08-2010, 23:29
سلام و خسته نباشید .
حدود 1 هفته است ناحیه از پوست بین پاهام دچار التهاب و قرمزی وخارش شدید در حد کلافگی و از
خواب انداختن شده. دارم دیگه روانی میشم اینقدر میخارونم پوستش کنده شده . جوش زده و قرمز شده و به
شدت میخاره .. چیکار کنم چه کرمی خوبش میکنه
با استحمام کردن هم فایده نداره 3 روز پشت سر هم هر روز رفتم حمام ولی همون خارش و قرمزی پایدار
مونده و کلافگی شدید . خیلی داغ اون ناحیه و به شدت میخاره .
وقتی خوابم شروع به خاریدن میکنه از خواب بیدار میشم خیلی کلافه کنندس.
لطفا کمک کنید :11:
Saeed System
11-08-2010, 23:39
من چون ورزش میکنم قبلا پام عرق سوز میشد و ورداشتم یه کرمی زدم به نام کرم سوختگی کادبرن.
بعد از 3 روز دچار این وضعیت شد پوست پام. فکر کنم واکنش نسبت به اون کرم باشه و اصلا هم تموم شدنی نیست.
با خودم گفتم حتما بعد از 1 هفته خوب میشه و با استحمام ولی فایده نداره.
ملتهب شده و جوش زده و خارش شدیدی گرفته طوری که همین الانم میخاره. و جوش هم زده و پوست د راون ناحیه گرمای
زیادی داره و پوسته پوسته شده و کم کم داره خونریزی میکنه از خاروندن زیاد من تو این 1 هفته
یه چیزی میخاد که خنک کنه و خارشش رو تموم کنه :11:
ehsan_update
12-08-2010, 00:18
با استفاده از صابون سولفور دار (گوگرد دار) ناحیه مورد نظر رو روزی 2 بار با آب ولرم بشورید و از پماد بتامتازون برای رفع التهاب و خارش استفاده کنید.
البته مراجعه به پزشک در اولویت قرار داره :11:
oranoos2007
12-08-2010, 14:38
سلام شاید بخاطر خشکی پوستت باشه منهم پوستم خشک بود و شدید میخارید و به پزشک مراجعه کردم و لوسیون های مرطوب کننده داد و تاحد زیادی خوب شد که بعد از حمام می زدم با پزشک متخصص مشورت کن
saba_moha
12-08-2010, 14:44
سلام،ممکنه که به خاطر عوارض همون پماد سوختگی باشه،ولی میتونه علت های دیگه ای هم داشته باشه مثل قارچ،واکنش های الرژیکی و... بهتره که دست از خارش اون ناحیه بردارید!چون با زخم کردن این ناحیه که مستعد عفونت هم هست ،مشکل رو بدتر میکنید و هر روز با اب نسبتا سرد شست و شو بدید ولی زیاد با صابون (ترجیحا انتی باکتری)نشویید ،که پوستتونو خشک وبدتر نکنه....برای رفع التهاب هم میتونید از پمادهای ضدالتهاب که دوستمون گفتن ویا تریامسینولون ان ان (البته مصرف این پماد ها بهتره تحت نظر پزشک باشه)استفاده کنید...ولی اگه ضایعه همچنان ادامه داره بهتر به پزشک مراجعه کنید .
همانطور که دوستان اشاره کردند بیشتر التهاب های حساسیتی و یا عفونتهای قارچی پوست مطرح می باشند .
از شستن زیاد و ضد عفونی کردن ناحیه با مواد ضد عفونی کننده پرهیز کنید :13:
استفاده از یک ضد التهاب استروئیدی مثل بتامتازون و یا تریامسینولون و یک ضد قارچ موضعی مثل کلوتریمازول می تونه به رفع مشکلتون کمک کند . البته تریامسینولون ان ان هر دو را با هم دارد :20:
معاینه توسط پزشک و درمان مناسب بهترین کاره :40:
saeed774
13-08-2010, 13:55
آمپول دگزامتازون يا بتامتازون L.A بزن حله ، دومي رو بزن هم اثرش طولانيه و هم گرماي بدن رو به اندازه آمپول اولي بالا نميبره .
majid.khaledi
13-08-2010, 14:05
یه بار دکتر رفتم بهم داروی اشتباه داد و بدنم به شدت حساسیت نشون داد به طوری که هم کف دستام هم کف پاهام شدیدن
خارش و التهاب داشت حتی وقتی میخاروندم مثل زخم درد میگرفت
پیش پزشک که رفتم، 2 تا امپول بتا متازون و 2 بسته اپو-سیتریزن داد بهم که خوب شدم
شاید شما هم مشکلتون حساسیت به خوراکی یا محیط جدیدی باشه که تجربه کردین
ولی حتما به پزشک مراجعه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.