مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک E8400
سلام دوستان
می خواستم سی پی یومو اور کنم.لطفن راهنمایی کنین.عکس زیر تست PRIME95 بعد 30دقیقه است.مشخصات سیستمم هم در محل امضا هست.البته خودم یه بار تا 4 اور کردم(بدون تغییر ولتاژ)و کاملا استیبل بود ولی دما فوق العاده بالا رفت.چون خنک کنندش همون استوک خودش هست و می دونم ضعیفه.از دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
11-08-2010, 20:28
موارد زير را در باياس تغيير بدين :
CE1 : DISABLE
INTEL TURBO : DISABLE
CPU HOST : 270
SPD : 4 @ 1080 GHZ
CPU CLOCK RATIO : 13X
VOLTAGE CONTROL : MANUAL
فعلا تا 3.5 اوركلاك كن و بعد از سيستم مجددا با PRIME95 تست بگير و دماي فول لود را بررسي كن(30دقيقه كافي هست)
دربایاس سیستم من حداکثر cpu clock ratio عدد 9x هست.حالا باید چکار کنم؟
alborz_k
12-08-2010, 00:18
خب فرکانس مسیر رو روی 400 بزار ، ضریب رم رو روی 2 بزار ، ولتاژ رو هم روی 1.3 قرار بده ، ما بقی کار ها رو هم احسان جان گفتن.
ess_1362
12-08-2010, 12:44
شما اون دو گزينه اول را كه نوشتم اگر غير فعال كني ضريب پردازنده هم به حالت عادي بر ميگرده
شما اون دو گزينه اول را كه نوشتم اگر غير فعال كني ضريب پردازنده هم به حالت عادي بر ميگرده
دوست عزیز فقط گزینه اولی در بایاس من بود که disable کردم ولی چیزی به عنوان Intel turbo پیدا نکردم.با عنوان دیگه ای نمی تونه باشه؟
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
خب فرکانس مسیر رو روی 400 بزار ، ضریب رم رو روی 2 بزار ، ولتاژ رو هم روی 1.3 قرار بده ، ما بقی کار ها رو هم احسان جان گفتن.
دوست عزیز رم رو تا چند می تونم اور کنم؟
یه سوال دیگه،افزایش ولتاژ Vcore ضروریه؟یعنی نمیشه بدون افزایش ولتاژ اور خوبی داشته باشیم؟
ess_1362
12-08-2010, 20:11
دوست عزیز فقط گزینه اولی در بایاس من بود که disable کردم ولی چیزی به عنوان Intel turbo پیدا نکردم.با عنوان دیگه ای نمی تونه باشه؟
ممكن هست با نام SPEED STEP هم باشه
اگر مقدور هست قبل و بعد از تغييرات هم سه تا شات از تبهاي مموري و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z م براي من بذاريد
خدمت دوست گلم.البته فرکانس کاری رم هام 1066 هست ولی من تا 1110 اور کردم.سی پی یو هم تا 3.3.الان که تست PRIME95 شروع کردم،همون اول دما تا 72 درجه رفت و کنسلش کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
12-08-2010, 20:35
خدمت دوست گلم.البته فرکانس کاری رم هام 1066 هست ولی من تا 1110 اور کردم.سی پی یو هم تا 3.3.الان که تست PRIME95 شروع کردم،همون اول دما تا 72 درجه رفت و کنسلش کردم.
تنظيمات باياس را ديفالت كن و دوباره تست بگير ببين دماش چقدر ميشه!!
دماش يكم بالاست!!
يا خنك كننده مشكل داره و درست جا نيافتاده يا خوب خنكش نميكنه
درحالت دیفالت ودر لود کامل با برنامه PRIME95 نهایتا از 64 درجه بالاتر نمی ره.به نظر شما با اور 3.3 طبیعی نیست که دماش تا 72 برسه؟با وجود خنک کننده استوک خودش؟قطعا مشکل از خنک کننده است؟؟؟
درضمن می خوام بدونم رم هام تا چه فرکانسی می تونم اور کنم؟
alborz_k
12-08-2010, 21:17
درحالت دیفالت ودر لود کامل با برنامه PRIME95 نهایتا از 64 درجه بالاتر نمی ره.به نظر شما با اور 3.3 طبیعی نیست که دماش تا 72 برسه؟با وجود خنک کننده استوک خودش؟قطعا مشکل از خنک کننده است؟؟؟
درضمن می خوام بدونم رم هام تا چه فرکانسی می تونم اور کنم؟
برای فرکانس 3.3 ، ولتاژ رو روی 1.25 بزار ، باید پایدار باشه، این طوری دما حدود 3-4 درجه کاهش پیدا می کنه ...
کلأ هون دمای 64 در حالت غیر اورکلاک هم کمی بالاست ، دمای اتاق چند هست؟ کیستن مناسبه .
توصیه می کنم که رم رو اورکلاک نکنید ، چون هیچ افزایش کارایی نداره و فقط طول عمرش به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می کنه . در کل ولتاژش رو هم از 2.1 بیشتر نکنید .
برای فرکانس 3.3 ، ولتاژ رو روی 1.25 بزار ، باید پایدار باشه، این طوری دما حدود 3-4 درجه کاهش پیدا می کنه ...
کلأ هون دمای 64 در حالت غیر اورکلاک هم کمی بالاست ، دمای اتاق چند هست؟ کیستن مناسبه .
توصیه می کنم که رم رو اورکلاک نکنید ، چون هیچ افزایش کارایی نداره و فقط طول عمرش به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می کنه . در کل ولتاژش رو هم از 2.1 بیشتر نکنید .
یک فن 8سانتی 4سیمه در جلو کیس دارم و یک فن 8سانتی 3سیمه عقب کیس،البته قبول دارم که اتاقم یکم گرمه.کیسم فکر نکنم مشکل داشته باشه چون کارت گرافیکم درحالت اور و در لود کامل حداکثر تا 62 درجه بیشتر نمیشه.حالا شما نظرتون چیه؟
برای فرکانس 3.3 ، ولتاژ رو روی 1.25 بزار ،
ایول مهندس ،حال کردم از این حرفت.الان تا 3.6 اور کردم و ولتاژ VCORE رو گذاشتم رو 1.25 و با تست PRIME95 دما حداکثر تا 68 درجه بالاتر نمی ره درصورتی که قبلا تا این فرکانس و در همین تست دما تا 82 درجه هم می رسید.حالا به نظر شما همین ولتاژ رو دیگه تغییر ندم؟
alborz_k
12-08-2010, 23:50
ایول مهندس ،حال کردم از این حرفت.الان تا 3.6 اور کردم و ولتاژ VCORE رو گذاشتم رو 1.25 و با تست PRIME95 دما حداکثر تا 68 درجه بالاتر نمی ره درصورتی که قبلا تا این فرکانس و در همین تست دما تا 82 درجه هم می رسید.حالا به نظر شما همین ولتاژ رو دیگه تغییر ندم؟
اگه سیستم کاملأ پایدار هست ، بزارین روی همین ولتاژ بمونه .
دما رو با چی اندازه می گیرین؟
اگه سیستم کاملأ پایدار هست ، بزارین روی همین ولتاژ بمونه .
دما رو با چی اندازه می گیرین؟
حالا که ما ولتاژ رو کاهش دادیم در راندمان سی پی یو اثری نداره؟به حرحال با ولتاژ کمتر انرژی کمتری دریافت می کنه(البته احتمالا حرفم مبتدی هست!!)
دما رو با SPEED FAN و HWMONITORPro اندازه گیری می کنم.این برنامه ها دقیق نشون می دن؟
alborz_k
13-08-2010, 01:05
حالا که ما ولتاژ رو کاهش دادیم در راندمان سی پی یو اثری نداره؟به حرحال با ولتاژ کمتر انرژی کمتری دریافت می کنه(البته احتمالا حرفم مبتدی هست!!)
دما رو با SPEED FAN و HWMONITORPro اندازه گیری می کنم.این برنامه ها دقیق نشون می دن؟
نه ، در راندمان تأثیری نداره... .
بهتره با نرم افزار realtemp کنید ، اختلاف دما با tjmax همواره باید بیش از 25 باشه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.