PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا ازراک قابل اعتماده؟(اونایی که ازراک دارن حتما بیان ؛ بقیه هم لطف می کنن اگه بیان)

mohammad13.blogfa
11-08-2010, 11:09
با سلام خدمت دوستان گرامی
من چند وقت پیش اینجا خدمت دوستان تایپک زدم که یه مادربرد توی رنج 80-90 می خوام ؛ Ultra_black عزیز لطف کردن و مین Asrock M3A785GXH/128M رو معرفی کردند.این که این مادربرد نسبت به قیمتش یه معجزه هست رو هیچ شکی توش ندارم.ولی با چند تا مغازه دار که مشورت کردم همگی متفق القول گفتن که حکایت ازراک حکایت گوشی های چینی است که یه سری امکانات به مخاطب می ده و در باطن آشغال هست و سرعتش افتضاحه ، دو ماه کار نکرده درجا میزنه و خلاصه گفتن کاملا اشتباهه.
حالا به نظر اساتید محترم ازراک مارک قابل اعتمادی هست یا نه؟یعنی به نظر شما من با این بودجه برم یه مین ساده گیگا یا ایسوز یا فاکس کن بگیرم با همین ازراک با این همه امکانات رو بردارم(ملاک من فقط پشتیبانی از AM3 و تعداد اسلاید کارت گرافیک است که بتونم بیش از دو کارت گرافیک رو کراس کنم)
لطف میکنید اگه از روی احساسات شخصی قضاوت نکنید و خلاصه کاری نکنید که پشیمون بشم.
MER30

shahramcat
11-08-2010, 11:12
مادربوردهای خوبی داره .. من خودم یک سالی هست ازش استفاده میکنم مشکلی نداره و کسی هم تا حالا نشنیدم باهاش مشکل خاضی داشته باشه ....

نسبت به قیمتش عالی هست

iceweek
11-08-2010, 11:50
من برد قبلیم ازراک بود.4سال کارکرد حدودا.الانم سالمه ولی ازش استفاده نمیکنم

mohammad13.blogfa
11-08-2010, 12:14
با تشکر از اظهار نظر دوستان.
من شنیدم ازراک اسلاید AGP برای کارت گرافیک نداره و سرعت کارت گرافیک رو خیلی میاره پایین.آیا حقیقت داره؟
(لطفا یه مادربرد ازراک به من معرفی کنید ؛ برام اصلا اورکلاک مهم نیست و سیستم رو فقط برای گیم می خوام ؛ در ضمن مهمه که همزمان بتونه چندین کارت گرافیک رو کراس کنه یا اینکه دوتا سی پی یو رو همزمان ساپورت کنه؛ بودجه هم بین 100 تا 105 هزار تومن)

iceweek
11-08-2010, 12:18
با تشکر از اظهار نظر دوستان.
من شنیدم ازراک اسلاید AGP برای کارت گرافیک نداره و سرعت کارت گرافیک رو خیلی میاره پایین.آیا حقیقت داره؟
(لطفا یه مادربرد ازراک به من معرفی کنید ؛ برام اصلا اورکلاک مهم نیست و سیستم رو فقط برای گیم می خوام ؛ در ضمن مهمه که همزمان بتونه چندین کارت گرافیک رو کراس کنه یا اینکه دوتا سی پی یو رو همزمان ساپورت کنه؛ بودجه هم بین 100 تا 105 هزار تومن)

1-agp که قدیمی هست.مادربردهای جدید هیچکدوم ندارنش.الان همه گرافیک های جدید pci-e2 هستن.ازراک هم همینطور
2-با 100 تومان !!
انگار cpu amd میخواید بخرید.شما یه Biostar TA890FXE برای کراسفایر مناسبه و قیمتش 160 تومان هست

iceweek
11-08-2010, 12:24
asrock 890FX Deluxe3 هم حدود 180 تومان

mohammad13.blogfa
11-08-2010, 14:35
با تشکر از دوستان.
لطفا یه سری به لینک زیر بزنید([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا لینک فروش ASRock M3A785GXH/128M است.برای این محصول دو فروشنده ثبت شده که با وجود اینکه دارای ضمانت یکسان می باشند ولی قیمتشان بیست هزار تومن با هم فرق می کنه.لطفا یکی بگه قضیه چیه.
MER30

ali_disslove
13-08-2010, 22:16
من ازراک داشتم 5 سال کارکرد سوخت دیگه هم درست نشد که بفروشمش

گرافیکش آنبورد بود اما گرافیکش واقعا ضعیف بود حتی بازی هایی هم که باید جواب میداد نمیداد

panzer_sss
15-08-2010, 14:41
منم مادربوردم ازراک هست . 4 ساله دارمش خوب کار میکنه . اما فکر نمیکنم به پای گیگابایت برسه . یکم هزینه بیشتر کنی بهتره .