مشاهده نسخه کامل
: چطور میشه تو قالبمون مطلب ارسال کنیم؟
gamebazi.blogfa
11-08-2010, 07:55
سلام من یه قالب ساختم فقط یه سوال دارم که آیا با هر بار ارسال مطلب باید تو قالبمون بنویسم و ویرایشش کنیم؟ یا روش خاصی برای ارسال راحتتر هست؟ لطفا سریعتر پاسخ بدین چون برام خیلی مهمه و الان چند روزه درگیرش هستم.
پیشاپیش ممنون
mehrdad9
11-08-2010, 12:34
آیا این قالب برای سیستم وبلاگدهی خاصیه یا نه؟
gamebazi.blogfa
11-08-2010, 12:48
آیا این قالب برای سیستم وبلاگدهی خاصیه یا نه؟
حالا قالب فرق نمیکنه مشکلم اینه که چجوری به سایت مطلب ارسال کنم؟ مگه باید قالب خاصی داشته باشم؟؟
mehrdad9
11-08-2010, 16:26
خب ببین اگه که برای سیستمی خاصیه(مثل بلاگفا.میهن بلاگ.وردپرس و...) شما کدهای سیستمو میزاری خوده سیستم مطالب رو جایگزین میکنه اگه هم این قالب رو روی هاست شخصی بدون هیچ سیستم خاصی آپلود کردی باید توی mysql مطالبت رو ذخیره کنی بعد توی اندکس فرا بخونیشون اگه هم بلد نیستی باید خودت هر دفعه قالبو ویرایش کنی.
gamebazi.blogfa
11-08-2010, 19:28
خب ببین اگه که برای سیستمی خاصیه(مثل بلاگفا.میهن بلاگ.وردپرس و...) شما کدهای سیستمو میزاری خوده سیستم مطالب رو جایگزین میکنه اگه هم این قالب رو روی هاست شخصی بدون هیچ سیستم خاصی آپلود کردی باید توی mysql مطالبت رو ذخیره کنی بعد توی اندکس فرا بخونیشون اگه هم بلد نیستی باید خودت هر دفعه قالبو ویرایش کنی.
من وقتی می رم تو mysql دکمه ی create database و user غیر فعاله چجور باید فعالش کنم؟
خوب حتما ديگه نداري ، يا شايد برات غير فعال شده ...
amira.1370
21-08-2010, 15:12
حالا قالب فرق نمیکنه مشکلم اینه که چجوری به سایت مطلب ارسال کنم؟ مگه باید قالب خاصی داشته باشم؟؟
خوب فرق میکنه
اصلا ببینم شما از CMS استفاده میکنی یا نه؟
اگه از cms استفاده میکنی که راحته وگرنه که باید خودت cms بنویسی.
دوست عزیز بستگی داره شما الان یک سایت با html ساخته باشی (سایتت استاتیک باشه) یا یک قالب برای یک cms ساخته باشی ( سایتت داینامیک باشه) .
اگر سایتت استاتیک هست خوب باید برای هر مطلب یک صفحه داشته باشی یک قالت رو کپی پیست کنی و فقط محتواش رو عوض کنی .
ولی اگر سایتت داینامیک باشه لازم به این کارها نیست ، شما فقط قالب رو برای cms مورد نظر طراحی میکنی و راحت میتونی از طریق پنل مدیریت cms مورد نظر سایت رو آپدیت کنید .
و اما میرسیم بدینجا که اگه شما بخوای سایت داینامیک داشته باشی و از cms هم استفاده نکنی خوب مسلما باید کد بنویسی حالا یا با PHP و یا با ASP.NET .
اگر سوال دیگری بود بفرمایید .
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.