PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری اینو اور کلاک کنم ؟

SA.JJ.AD
11-08-2010, 05:26
سلام دوستان ...من گرافیکمو اور کلاک کردم . حالا می خوام سی پی یوم رو که مدلش E7300 INTEL 2.66Ghz هستشو به Ghz 3.00 ارتقا بدم - از تنظیمات بایوس هم راهی نداره فکر کنم ... چون یه جا هست که تا اخر زیادش کردم اما نهایتا الان شده 2.78

اساتید لطفا کمک کنید تا اینو به 3.00 برسونم

david071
11-08-2010, 11:12
مشخصات کامل سیستم..؟

SA.JJ.AD
11-08-2010, 12:53
اساتید اورکلاک لطفا سریع کمک کنید - ضروریه ... اینم چند تا اسکرین شات از برنامه ی CPU-Z

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ess_1362
11-08-2010, 13:04
مدل مادربرد و توان واقعي پاور چي هست؟؟
مدل كارت گرافيك چي؟
شما يك تست 30 دقيقه اي هم با PRIME95 از سيستم بگير و دماي حين تست را هم با HW MONITOR كنترل كن و حداكثر دماي پردازنده را بذار تا بعد به شما بگم چيكار كني

SA.JJ.AD
11-08-2010, 13:41
با تشکر از شما دوست گرامی - مدل مادر بورد رو راستش نمیدونم - رو جعبش و خودش نوشته SILICON 4ME - پاور هم 530 گرین هستش - در ضمن دوست عزیز همونطور که گفتم . من گرافیکمو اور کردم . الان می خواهم فقط cpu رو مقداری ارتقا بدم مثلا تا 3 گیگاهرتز - به نظرتون تا این حد هم . نیاز به افزایش ولتاژ داره ؟ چون نمیخام ولتاژو زیاد کنم - راستی شات از تب گرافیک هم اضافه کردم - این PRIME95 رو از کجا دانلود کنم ؟

واسه گرافیکم یه سر به اینجا بزنی واقعا دعا گوت میشم - دمت گرم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

javad2015
11-08-2010, 14:05
به نظرتون تا این حد هم . نیاز به افزایش ولتاژ داره ؟ چون نمیخام ولتاژو زیاد کنم

منم همین cpu رو دارم بدون تغییر ولتاژ تا 3000 کاملا پایدار اور کردم

SA.JJ.AD
12-08-2010, 16:53
کمک کنید دیگه دوستان - 2 روزه منتظرما ... فقط میخام بکنمش 3000 همین - با تشکر ..................

javad2015
12-08-2010, 18:02
تمام بایس مادربردها باید تنظیمات اور کلاک داشته باشند خوب بگرد...یه قسمت هست که عددش 266 هست شما بکنش 300 ..تمام

SA.JJ.AD
12-08-2010, 19:35
دوست عزیز گشتم . اونم خیلی - اما فقط یه قسمت هست که نوشته cpu clock - اونجا یه گزینه پیش فرض هست که نوشته Auto پایین ترش از 100 تا 400 یه لیستی هست - که من گذاشتمش رو 400 تازه سرعت cpu از .2.66 شده 2.76 - راه دیگه ای نیست ؟ دوستان لطفا کمک کنید

ess_1362
12-08-2010, 20:08
دوست عزیز گشتم . اونم خیلی - اما فقط یه قسمت هست که نوشته cpu clock - اونجا یه گزینه پیش فرض هست که نوشته Auto پایین ترش از 100 تا 400 یه لیستی هست - که من گذاشتمش رو 400 تازه سرعت cpu از .2.66 شده 2.76 - راه دیگه ای نیست ؟ دوستان لطفا کمک کنید

ببين دوست عزيز بيخودي پارامتري را دستكاري نكن چون دچار دردسر ميشي.اين موردي را هم كه دست زدي برگردون به حالت اول
من از شما خواستم كه يك تست از پردازنده بگيريد تا دماي حداكثر پردازنده شما براي من مشخص بشه تا در اوركلاك دچار مشكل نشي.پس اول تست با PRIME95 بگير و دماي پردازنده را هم طي 30 دقيقه تست با HW MONITOR كنترل كن و حداكثرش را به من بگو
ضمن اينكه اين دو برنامه كاملا رايگان هستند و با يك سرچ كوچك در MSN يا گوگل پيدا ميشه و حجم جفتش روي هم از 3 مگ كمتر هست
HW MONITOR را مي توني از سايت خودش كه CPUID.COM هست هم بگيري

بعد از تست هم مدل دقيق مادربرد را براي من مشخص كن يا اگر در تب مادربرد CPU-Z چيزي هست كه مشخص مي كنه براي من بذار

موفق باشي

SA.JJ.AD
12-08-2010, 22:36
ممنون - اونو سر جاش برگردوندم. در مورد تست از پردازنده - تست 20 دقیقه ای با برنامه ی OCCT گرفتم که حداکثر به 65 رسید و بیشتر نشد - در مورد مادر بورد هم شات گذاشتم . ببین شما چیزی دستگیرت میشه ؟ من که سر در نیاوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن این اسکرین شات از دمای سی پی یو که گذاشتم واسه اون موقعیه که cpu رو از تنظیمات مادربورد یه کوچولو دستکاری کردم و قدرتش بیشتر شده بود - بنابر این الان دما یه مقدار پایین تر هست

ess_1362
13-08-2010, 13:42
خوب مدل مادربرد كه اصلا مشخص نيست ولي ما فرض ميگيريم كه بر اساس چيپ P35 باشه
با اين تفاسير من حدس ميزنم كه تنظيمات باياس مادربرد شما هم با نمونه هاي استاندارد متفاوت باشه

پس در صورتي كه مقادير زير را در باياس پيدا كردين تغيير بدين يا حتي الامكان چند تا شات هم از محيط باياس بذاريد

CPU HOST : 266==>300
DRAM FREQUENCY : 1.5 @ 800==>1 @ 667
INTEL SPEED STEP : DISABLE
INTEL TURBO : DISABLE
C1E : DISABLE
VCORE : 1.27

اين تنظيمات براي فركانس 3 براي پردازنده و 650 براي رم هست
بعدش تست با OCCT به مدت 30 دقيقه فراموش نشه

SA.JJ.AD
13-08-2010, 16:04
ممنون رفیق - اما حتی یکی از گزینه هایی که شما گفتید تو بایاس پیدا نشد - تنها بخشی که انگار ربط به اور کلاک همون cpu clock هستش که من شانسی اون 400 رو که قبلا تقیر داده بودمو کردم 210 شد 3.37 گیگا هرتز - تو اون چند تا گزینه فقط 3.4 تا کارمیکنن - مثه 206 - 210 - 330 و بضی هاشونو که انتخاب میکنم و سیستم بعد از ری استارت سیستم به حالت استند بای میره و مانیتور خاموش میشه - تنها راهش اینه که دکمه ری استارتو 3 ثانیه نگه دارم . بعد دوباره درست میشه و اجازه میده تنظیماتو به حالت اول تغییر بدم -

راستی دوست عزیز راهش فقط همینه ؟ با یه برنا مه ای چیزی نمیشه کاری کرد ؟
مادربوردمو حدود 130 تومن 2 سال پیش گرفتم - به نظرتون مزخرفه که جایی نشونش نمیده - فقط روش نوشته SILICON لامصب

ess_1362
13-08-2010, 20:22
مادربردت خيلي ناشناس هست!!
چند تا عكس از محيط باياس بذار ببينيم چيكارش ميشه كرد!!:13:

alborz_k
13-08-2010, 20:55
احتمالأ از مادربرد های دیفالت خود اینتل هست (از اون شاهکار های فاکس کان با برد آبی و خنک کننده ی آلومینیومی و چیپ ست g31). کلأ قابلیت های بایوسشون خیلی محدوده .

SA.JJ.AD
13-08-2010, 22:59
احتمالأ از مادربرد های دیفالت خود اینتل هست (از اون شاهکار های فاکس کان با برد آبی و خنک کننده ی آلومینیومی و چیپ ست g31). کلأ قابلیت های بایوسشون خیلی محدوده .

دوست عزیز نفهمیدم مزخرفه یا شاهکاره ؟ دوست دارم بدونم

SA.JJ.AD
14-08-2010, 01:14
اینم یه چند تا عکس از محیط بایاس ... در ضمن اونی که مشکیه رو سطر دومش بعد از دستکاری و شدن 3.35 گیگاهرتز یه چیزایی نوشته که گزاشتم . ببینید چی هست

راستی وقتی با 3.35 گیگاهرتز تست نیم ساعته با occt گرفتم سر 18 دقیقه یهو صفحه ابی شد و ری استارت شد - منم دوباره ترسیدم و به حالت پیش فرض برگردوندمش

بفرمایید اینم عکسا ...

ess_1362
14-08-2010, 07:49
ببين تنظيمات رم داخل منوي ADVANCE CHIPSET CONFIGURATION هست
تنظيمات پردازنده هم يكيش همين CPU CLOCK هست و بقيه اش هم داخل CPU CONFIGURATION هست
در شات سوم هم بجز گزينه سومي بقيه را غير فعال كن

SA.JJ.AD
14-08-2010, 13:30
لطفا کمی در مورد کاری که کردم و این عکس اخری مشکی که توش یه چیزایی نوشته توضیح بدهید دوست عزیز

راستی منظورتون شات چهارمه دیگه ؟ اخه شات سوم 4 تا گزینه نداره که سومیشو غیر فعال کنم ؟ به هر حال تو عکس شماره ی 4 تغییراتیو که گفتید انجام دادم . اما حالا چی فایدهای داشت ؟

اینم 2 تا عکس از جلو و پشت جعبه ی مادربوردم - به نظرتون مزخرفه یا خوبه دوستان ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ess_1362
14-08-2010, 19:40
پيداش كردم :

انفورس چيپست ضعيفي داره
البته شركت خيلي خيلي گمنامي هم هست
هر چي در گشتم چيزي از ليست پردازنده هاي قابل ساپورت نديدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا کمی در مورد کاری که کردم و این عکس اخری مشکی که توش یه چیزایی نوشته توضیح بدهید دوست عزیز

كامل عكس نگرفتي ولي اون پاراگراف وسط نوشته كه مادربرد قادر به ساپورت پردازنده با فركانس مرجع 266 (مثل مدل شما) نيست.البته من نوشته را كامل نمي بينم و حدس ميزنم

راستی منظورتون شات چهارمه دیگه ؟ اخه شات سوم 4 تا گزینه نداره که سومیشو غیر فعال کنم ؟ به هر حال تو عکس شماره ی 4 تغییراتیو که گفتید انجام دادم . اما حالا چی فایدهای داشت ؟

بله منظورم همون بود.
اين پارامتر ها مربوط به كاهش توان مصرفي هست كه در صورت فعال بودن موقع اوركلاك ارور ميدن

SA.JJ.AD
14-08-2010, 22:10
انفورس چيپست ضعيفي داره
البته شركت خيلي خيلي گمنامي هم هست
هر چي در گشتم چيزي از ليست پردازنده هاي قابل ساپورت نديدم

دوست عزیز عکسی که از جعبش گذاشتم زده که cpu منو امثاله منو ساپورت میکنه - حالا من چیکار کنم رفیق ؟ راهی نداره ؟

ess_1362
15-08-2010, 12:12
دوست عزیز عکسی که از جعبش گذاشتم زده که cpu منو امثاله منو ساپورت میکنه - حالا من چیکار کنم رفیق ؟ راهی نداره ؟

شما تا 3.2 پردازنده را اور كردين
اگر تست را گرفتين و پردازنده در اين فركانس پايدار هست و دماش هم زير 75 درجه هست( زير تست) پس فعلا با همين بسازيد چون به نظر من پلتفرم شما ارزش ارتقاي جزيي را نداره
اين سيستم با اين ميزان اوركلاك حدود 1-2 سال شما را ساپورت مي كنه و بعدش ميشه به فكر يك ارتقاي كلي بود

SA.JJ.AD
15-08-2010, 13:59
دوست عزیز 3.35 گیگاهرتز که میزارم تو بازی تصاویر رنگی رنگی میشه و تصویر زرد میشه ... واسه چیه ؟ در ضمن گفتم که با این اور داشتم تست میگرفتم وسط کار یه صفحه ابی اومد و ری استارت شد - اما رو 2.87 هیچ مشکلی نداشت - بزارم اونجا بمونه خوبه ؟ دما هم حالا که فن جلو کیس زدم نهایتا 61 رسید - اینم بگم که نمیخوام حتی یه روز از عمر سیستمم کم شه -

راستی...

منظورتون از اینکه ارزش ارتقا جزءی نداره - اشغال بودن cpu هست یا مادر بوردم ؟

ess_1362
15-08-2010, 14:42
دوست عزیز 3.35 گیگاهرتز که میزارم تو بازی تصاویر رنگی رنگی میشه و تصویر زرد میشه ... واسه چیه ؟

پردازنده پايدار نيست
شما بايد به VCORE ولتاژ بدي تا پايدار بشه مثلا چيزي حدود 1.28 خوب هست

در ضمن گفتم که با این اور داشتم تست میگرفتم وسط کار یه صفحه ابی اومد و ری استارت ش

اين هم به علت ناپايداري هست كه ممكن هست از ندادن VCORE يا به احتمال بيشتر بالا رفتن فركانس رمها هست
شما سعي كن رمها را زير 800 نگه داري تا محدوديت ايجاد نكنه

اما رو 2.87 هیچ مشکلی نداشت - بزارم اونجا بمونه خوبه ؟ دما هم حالا که فن جلو کیس زدم نهایتا 61 رسید - اینم بگم که نمیخوام حتی یه روز از عمر سیستمم کم شه -

با اين دما خوبه و مشكلي پيش نمياد.البته تا 75 درجه هنوز خيلي جا داره

منظورتون از اینکه ارزش ارتقا جزءی نداره - اشغال بودن cpu هست یا مادر بوردم ؟

البته از لفظ آشغال استفاده نمي كنم چون همين برند را ايران نمي تونه توليد كنه ولي مي تونم اينطور بگم كه مادربرد شما كيفيت مناسبي نداره ولي پردازنده مشكلي نداره و هنوز خوبه

SA.JJ.AD
15-08-2010, 15:20
vcore یا جایی که بتونم ولتاژ بدم کجاست ؟ شما تو عکسایی که گذاشتم چیزی دیدی ؟ راستی 2.87 بزارم یه کوچولو هم عمر قطعم کم نمیشه ؟راستی دما باعث کاهش عمر قطعات میشه یا زور زدن بیشتر از حد استاندارد ؟

در ضمن واقعا ازت ممنونم دوست عزیز بابت راهنماهیات - خیلی حال دادی - امیدوارم تو زندگی هرچی خواستی یهش برسی...

ess_1362
15-08-2010, 17:43
vcore یا جایی که بتونم ولتاژ بدم کجاست ؟ شما تو عکسایی که گذاشتم چیزی دیدی ؟ راستی 2.87 بزارم یه کوچولو هم عمر قطعم کم نمیشه ؟راستی دما باعث کاهش عمر قطعات میشه یا زور زدن بیشتر از حد استاندارد ؟

VCORE بصورت پايه براي پردازنده شما حدود 1.22 هست كه شما بايد بذاريدش روي 1.27
اين ولتاژ را بايد يا در قسمت STANDARD BIOS FEATURES پيدا كنيد.
البته ممكن هست كه نام اين گزينه CPU VOLTAGE هم باشه

راستي يك چيزي يادم آمد
مادربرد قبلي من هم باياسش ساخت مگاترندز بود و تنظيمات رم هم در قسمت STANDARD BIOS FEATURES بود
اگر ممكن هست از اين قسمت و زير مجموعه هاش هم چند تا شات بذار

SA.JJ.AD
16-08-2010, 19:46
تو این قسمت هسچ گزینه ای نیست . فقط 2 تا گزینه هست اونم برا تنظیم ساعت وتاریخ سیستم ...!