ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست - آموزش تابع

koroshfe
10-08-2010, 23:56
دوستان من دارم می رم سال اول دبیرستان.(مهر امسال و به سلامتی :31:)
من دارم برنامه نویسی یاد می گیرم و نیاز دارم تابعه یاد بگیرم.کشش رو هم دارم.تعریف نبود می خوام از سپم ها جلوگیری کنم(شما کم سن هستید،به دردتون نمی خوره و ....)
لطفا کمکم کنید.
13 سالم هست.
با تشکر

JhCo
11-08-2010, 19:25
من دارم برنامه نویسی یاد می گیرم و نیاز دارم تابعه یاد بگیرم.کشش رو هم دارم.تعریف نبود می خوام از سپم ها جلوگیری کنم(شما کم سن هستید،به دردتون نمی خوره و ....)
لطفا کمکم کنید.
13 سالم هست.
با تشکر

خوب شما اگه كِشِشُو داري محكم ببند شل نشه:31:جدا از شوخي منظورت مبهمه.ميخواي تابع تو رياضياتو ياد بگيري؟تازه سنت زياد هم هست من تو راهنمايي بلد بودم.

davy jones
11-08-2010, 22:09
لطفا کمکم کنید.
13 سالم هست.
با تشکر

سلام.

تابع تو ریاضیات به زبون ساده یعنی یه جعبه ی سیاه که برامون مهم خیلی نیست که توش چه خبره. مهم اینه که چه چیزایی میتونن داخلش بشن (به عنوان ورودی یا داده) و چه چیزی به عنوان خروجی به ازای هر داده بیرون میآد. با آنالیز خروجی ها نسبت به ورودیها میشه یه برآوردی از آنچه داخل این به اصطلاح جعبه سیاه بدست آورد.

تابع میتونه به جای یک ورودی اسکالر، یک ورودی برداری به خود بگیره و همچنین در مورد خروجی تابع هم همین حالت برقراره. همچنین به جای یک ورودی (اسکالر یا برداری) میتونه همزمان یک ورودی چند بعدی بگیره و خروجی چند بعدی بده.

نکته ای که در همه ی توابع و در همه ی حالاتش برقراره اینه که به ازای یک ورودی خاص تنها یک خروجی خاص وجود داره و نمیشه یک مقدار ورودی چند خروجی رو نتیجه بده ولی عکسش میتونه اتفاق بیفته یعنی یک خروجی خاص میتونه جواب مشترک چند ورودی باشه. برای درک بهتر فرض کن در کلاس دبیرستان شما یه امتحان (مثلا درس ریاضی) برگزار بشه. پس از برگزاری امتحان این امکان وجود داره که نمره ی شما و چند نفر دیگه از دوستانتون مثلا 18.5 بشه ولی به هیچ وجه امکان نداره که نمره ی شما هم 18.5 بشه و هم 19.25 بشه. شما و سایر دانش آموزان کلاس ورودیهای تابعی به نام امتحان ریاضی هستین و نمره های کسب شده به ازای هر نفر، خروجی این تابع هستن. هر ورودی فقط یک خروجی رو نتیجه میده ولی هر خروجی میتونه خروجی چند ورودی باشه.

اگه تا اینجاش رو مشکلی نداری بگو تا بیشتر در این مورد با هم بحث کنیم.

موفق باشین.
89/5/20

JhCo
12-08-2010, 09:14
يه مطلبي است كه ممكنه گيج بزني وقتي كتابهاي رياضي رو نيگا كني ميبيني مثلا نوشته كه
تابعي داريم به شرح زير : y=3x
در اينجا y همان F(X) نيست بلكه خروجي است كه تابعي است از ورودي يعني x .البته در جبر اين موضوع خيلي جدي گرفته نمي شود اما در مباحثي مانند رياضيات جديد و ساختمان هاي گسسته مفاهيم تابع و نگاشت و ... دقيق تر بررسي مي شوند.

mofidy1
12-08-2010, 10:23
لطفا کمکم کنید.
13 سالم هست.
با تشکر

با سلام

آقا کوروش، خدا این نعمت کشش مغز رو به هر کسی نمی ده، مغز ما، هنگامی که هم سن شما بودیم، چنین کششی نداشت؛ قدر این نعمت رو بدون و ازون به خوبی استفاده کن. در مورد مطلبی که گفتی، اگر منظورت توابعی است که در برنامه نویسی - مثلاً در C یا پاسکال - استفاده می شه، مفهوم تابع، با اون مفهوم ریاضیش کمی فرق می کنه، که اینجا جاش نیست و باید به قسمت های رایانه ای p30world مراجعه کنی؛ اما اگر منطورت از تابع دقیقاً همان تابع ریاضی است، بازم این جا، جاش نیست و باید به اتـــاق حــســاب دیــفــرانــسیــل و انــتـــگــرال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنی و سوال رو به طور دقیق مطرح کنی، تا بنده و دوستان دیگه در حد توان و سوادمون، پاسخگو باشیم.

موفق باشی

22 مرداد 1389