مشاهده نسخه کامل
: کلیه
ehsanyahessam
10-08-2010, 22:19
با سلام اگه کسی کلیه هاش کوچیک شده باشه و دکتر بهش گفته باشه اگه رعایت نکنی دیالیزی میشی میتونه روزه بگیره سنشم 53 سال باشه ممنون.
با سلام اگه کسی کلیه هاش کوچیک شده باشه و دکتر بهش گفته باشه اگه رعایت نکنی دیالیزی میشی میتونه روزه بگیره سنشم 53 سال باشه ممنون.
علت کوچک شدن کلیه وی چی می باشد ؟
آیا ایشون فشار خون قند و یا بیماریهای زمینه ای دیگر دارند یا خیر ؟
Saeed System
12-08-2010, 00:09
برادر کوچیک من وقتی 5 سالش بود 80% از کلیه سمت راستش از بین رفت .
بخاطر اینکه همیشه پهلوش باز بود و سرما خوردگی و ......
ولی الان که داره میره سوم راهنمایی و مشکلی نداره .
دکترش فکر کرد ارثی باشه من و خواهرم رو گفت باید بیان سونوگرافی بشن . من هم رفتم سونوگرافی
خیلی جالب بود یه مقدار ژل زد رو کلیم و یه دستگاه کوچیکی میکشید رویه کلیم و دیده میشد .
خوشبختانه من و خواهرم مشکلی نداشتیم و ارثی نبود . و برادرم هم الان سوم راهنمایی داره میره و خدارو شکر مشکلی
نداره..
ولی دکتر بهش گفته روزه نگیره چون کم آبی به کلیه فشار میاره .
saba_moha
12-08-2010, 15:03
کوچک شدن کلیه ها علل مختلفی میتونه داشته باشه که در نهایت باعث نارسایی کلیه و انجام دیالیز میشن...مشخصا اصلا به صلاح مریضتون نیست که روزه بگیرند...چون با روزه گرفتن شرایط هورمونی و بسیاری از شرایط دیگه بدن و مهمتر از همه میزان اب بدن تغییر میکنه و ممکنه که در اثر نارسایی کلیه و کمبود اب در اثر روزه،سطح الکترولیت های بدن به هم بخوره و مشکلات وخیمی رو ایجاد کنه و همینطور این پروسه نارسایی رو بدتر و یدتر کنه.
برادر کوچیک من وقتی 5 سالش بود 80% از کلیه سمت راستش از بین رفت .
بخاطر اینکه همیشه پهلوش باز بود و سرما خوردگی و ......
باز بودن پهلو و به اصطلاح سرماخوردگی کلیه از نظر پزشکی بی معنیه :13:
کلیه ها در پهلو ها در عمق قرار دارند و تغییرات دمایی سطح بدن تاثیری در عملکرد و بیماری های کلیوی ندارد . مشکل ایشون هم چیز دیگه ای بوده :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.