مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره برای خرید موس
سلام به دوستان
راستش من حدود 2 سالیه از یه مدل فراسو به نام fqm-1060 استفاده میکنم این آخر کار خیلی قطع و وصلی داره و اعصاب خورد کن شده . چون زیاد بازی هم میکنم و توی چند تا گیم نت دیدم ، مارک A4tech رو پسندیدم . حالا میخوام ببینم دوستان برای گیم کدوم مدلش رو پیشنهاد میدن ، خیلی ممنون میشم :11: اگه مارک دیگه ای هم این کیفیت رو داره و بهتره لطفا معرفی کنید .
اگر ممکنه یه سایت معتبر هم برای خرید اعلام کنید .
mohammadmatrix
11-08-2010, 17:39
فرقي نميكنه ولي برا بازي بهتره بري سراغ pleomax
سلام .. دوست عزیز نمی دونم mx518 رو دیدی تا بحال یا نه ؟؟؟ من یه دونشو 1 هفتست که خریدم ..55 خریدم 5 تومن هم هزینه ی ارسالش بوده :31: الان می خوام بفروشم 50 . مشکلی هم باهاش دارم که شاید شما نداشته باشی اونم اینه که این موس توی یک بازی مثل کانتر بدرد کسایی می خوره که sens موس رو پایین بزارن . (چون یه قابلیتی داره به نام prediction که حرکت دست شما رو پیش بینی می کنه و حرکت موس رو تسهیل می کنه ... ولی توی بازی کانتر حرکات باید واقعی باشن و نباید تسهیل بشن ) ولی این موس برای کسایی که بازی های استراتژیکی و یا بازی های single player خونگی می کنن و همچنین گرافیست ها محشره .. اگر هم گیم نت زیاد رفته باشین می دونین که این موس چقدر طرف دار داره .
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چسبی هم که روش زدم برا اینه که آرمش خدشه دار نشه ... گارانتیش هم آواژنگ هست (خفن ترین گارانتی هاست) . هنوز هم امضا نشده :31::31: . یعنی 2 سال گارانتی نداره بلکه حداقل 2 سال گارانتی داره
---------------------------------------------------------------------
همین متن رو سوم شخص کردم گذاشتم توی فروم قطعات سخت افزار .. سو تفاهم نشه ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.