مشاهده نسخه کامل
: روانشناسی دانشگاه آزاد یا IT مجازی؟فوری!!!
siamakdadashi
10-08-2010, 14:22
سلام دوستان.من انتخاب رشته سراسری رشته IT زدم دانشگاه مجازی تربیت معلم آذربایجان.احتمالش زیاده قبول شم.
دانشگاه آزاد هم کنکور دادم واسه کارشناسی روانشناسی عمومی.اینم میدونم حتما قبول میشم.حالا اگه هر دو قبول شدم کدوم به صلاح هست؟
درس خوندن تو کدوم یکی راحت تره و همچنین قبولی.میخوام مشروط نشم راحت درس بخونم. و از نظر رشته و دانشگاه کلا کدوم بهتره؟
siamakdadashi
10-08-2010, 20:56
تو رو خدا کمک کنید.من میخوام آسون یاد بگیرم ( استاد درس رو راحت بفرسته مغزم ) ( الیته IQ من 124 هست نمیدونم متوسطه یا خوب ) فقط میخوام هم راحت یاد بگیرم هم راحت مدرک بگیرم.شهریه ی روانشناسی بیشتره توی ازاد یا IT توی مجازی ؟
jadoogar5422
10-08-2010, 21:11
آخه روانشناسي به چه دردت ميخوره؟ برو يه رشته اي که بعد از تموم شدنش مجبور نباشي مدرکش رو بذاري در کوزه.
siamakdadashi
10-08-2010, 21:22
آخه روانشناسي به چه دردت ميخوره؟ برو يه رشته اي که بعد از تموم شدنش مجبور نباشي مدرکش رو بذاري در کوزه.
روانشناسی رو با تواناییها و اطلاعات پزشکی که دارم میخوام ادامه بدم.
MOHAMMAD2010
10-08-2010, 21:29
فکر کردی مثلا مدرک مهندسی IT خز این روزا به درد میخوره !؟
-------------------------------------------------------------------
سلام دوستان.من انتخاب رشته سراسری رشته IT زدم دانشگاه مجازی تربیت معلم آذربایجان.احتمالش زیاده قبول شم.
دانشگاه آزاد هم کنکور دادم واسه کارشناسی روانشناسی عمومی.اینم میدونم حتما قبول میشم.حالا اگه هر دو قبول شدم کدوم به صلاح هست؟
درس خوندن تو کدوم یکی راحت تره و همچنین قبولی.میخوام مشروط نشم راحت درس بخونم. و از نظر رشته و دانشگاه کلا کدوم بهتره؟
عزیز والا نمیدونم از نظر سختی چه جوری هستن
به نظر من هر کدومو بیشتر دوست داری همونو برو ( البته اگه با شهریه آزاد مشکلی نداری )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.