ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه ی لینوکس ... !

LΩRD
10-08-2010, 14:10
سلام خدمت تمامی اساتید محترم انجمن گنو لینوکس
خوب منم مثل خیلی ها تصمیم گرفتم که حداقل واسه یه بارم که شده لینوکس رو تجربه کنم ...
اما چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
1 - کلا چند نوع لینوکس داریم و بهترین گزینه واسه کسی که برای اولین بار میخاد از لینوکس استفاده کنه کدومه ؟ ( نظر خودم روی Ubuntu هست )
2 - آیا نرم افزار های لینوکس با ویندوز فرق دارن ؟ یعنی باید نرم افزار های اختصاصی لینوکس رو دانلود کنم ؟
3 - من شنیدم به خاطر Open Source بودن لینوکس امنیتش خیلی بیشتر از ویندوزه ! آیا واقعا به خاطر Open Source بودنه یا دلیل دیگه ای داره ؟ یعنی هیچ نیازی به آنتی ویروس نیست ؟ چون من امنیت واسم خیلی خیلی مهمه !
4 - حدودا حجم آپدیت ها خود Ubuntu چقدره ؟
5 - چطوری میتونم آخرین نسخه ی Ubuntu رو سفارم بدم ؟ چه مدت طول میکشه تا به دستم برسه و آیا هزینه ی پست رو خودم باید پرداخت کنم ؟

Kurosh
10-08-2010, 16:01
1- عموماً توصیه ی همه اینه که واسه تازه کار ها اوبونتو به خاطر محیط جذابش بهترین انتخابه ... البته Kubuntu واسه کسانی که به ویندوز هفت و ویستا عادت دارن ، انتخاب بهتریه ، چون محیط KDE به نوعی شبیه ویستاست ...

2- بله ، مهم ترین تفاوت ویندوز و لینوکس همین نرم افزار هاشه ... در لینوکس شما در حالت عادی به هیچ وجه نمی تونید فایلی با فرمت exe یا msi برای نصب نرم افزار استفاده کنید ... (مگر اینکه از برنامه های شبیه ساز استفاده کنید که دردسر های خودش رو داره و اصلاً توصیه نمیشه) ...
یه سریشون اصلاً نسخه ی مخصوص لینوکس دارن ، مثل اپرا ، فایر فاکس و ...
واسه بیش تر نرم افزارهای دیگه ویندوز هم ، در لینوکس معادل وجود داره ... مثلاً معادل Microsoft Office نرم افزار Openoffice.org هست که از جهاتی حتی قوی تر از آفیس ویندوز هم هست ... یا برای فوتوشاپ ، نرم افزار گیمپ موجوده (که البته واسه کاربر حرفه ای فوتوشاپ چندان مناسب نیست) و ...
دانلود نرم افزارهای لینوکس هم بسیار ساده و سریعه ، به خصوص در اوبونتو ... کار کنید می فهمید ... با استفاده از Synaptic Package Manager به راحتی می تونید نرم افزار ها رو نصب کنید ...
3- زیاد بحث شده در این مورد ، اون چه که واضحه ویروسی شدن این سیستم عامل خیلی سخت و بعیده ... آنتی ویروس هم موجود هست براش ، اما نیازی نیست ... از لحاظ امنیتی خیلی مطمئنه ...
5- بعد از ثبت نام دقیق ، از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اوبونتو رو سفارش بدید ، و از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کوبونتو رو ... محدودیتی برای سفارش نیست ، هر تعداد که دلتون خواست می تونید به طور رایگان درخواست کنید ، اونا هم در عرض 6 هفته (کمی بیش تر یا کمتر) براتون ارسال می کنن ...
هزینه ی پستی بر عهده ی خودتونه ، اما بیش تر از 700-600 تومن نمیشه ... (یکی از دوستان در رشت سفارش داده بود ، گفت هزینه ی پستی نگرفتن ازش)

vista7
10-08-2010, 16:14
سلام
یه سوالی داشتم در ادامه این بحث
اگر بخواهم Ubuntu را دانلود کنم از کجا باید دانلود کنم؟
مراحل نصب چگونه است؟ لطفا لینک تاپیک بدهید
با تشکر فراوان

Alyssa
10-08-2010, 17:45
سلام
یه سوالی داشتم در ادامه این بحث
اگر بخواهم Ubuntu را دانلود کنم از کجا باید دانلود کنم؟
مراحل نصب چگونه است؟ لطفا لینک تاپیک بدهید
با تشکر فراوان

برای دانلود از این لینک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای نحوه ی نصب لینک زیر رو ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

taia
11-08-2010, 13:33
دوستان لطفا به محل پست توجه کنید، اینجا انجمن نرم افزارهای لینوکس هست!

شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توزیع اوبونتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بسته شد.