مشاهده نسخه کامل
: بعد از نصب 7 و فرمت درایو xp دیگه سیستم بالا نمی یاد و ارور NTLDR is missing می ده
Hidden-H
10-08-2010, 13:40
سلام
من روی سیستمم ایکس پی نصب بود که از طریق اون سون رو توی یه درایو دیگه نصب کردمو بعد توسط نرم افزار درایو سی رو که ایکس پی توش بود فرمت کردم اما بعد از ریست دیگه سیستمم بالا نمی یاد و ارور NTLDR is missing می ده
حتی سی دی ویندوز رو هم می زارم دیگه بوت نمی شه. تنظیمات بایوس رو هم درست انجام دادم.
البته من دی وی دی رام ندارم و فقط سی دی رام دارم واسه همین نمی تونم تست کنم که ببینم آیا دی وی دی ویندوز سون بوت می شه یا نه.
ممنون
منتظر کمکتون هستم:20:
همیشه یه درایو ، درایو سیستم هست و فایل های بوت توی اون ذخیره میشه
شما چون قبلا توی درایور C ویندوز داشتی، درایو C ، درایو بوت شما محسوب میشده که شما زحمت کشیدین و فرمتش کردین
حالا اگه فقط ویندوز 7 میخوای برعکس عمل کن
ویندوز xp روی توی D بریز
اومد بالا 7 رو توی C نصب کن
بعد اگه خواستی D رو از تو ویندوز 7 فرمت کن
Hidden-H
10-08-2010, 23:04
سلام
آخه اگه توضیحاتمو بخونین گفتم که متاسفانه اصلا سی دی ویندوز ایکس پی بوت نمی شه. خب وقتی بوت نمی شه من چطور نصبش کنم. اصلا سیستم بالا نمی یاد.
DevilStorm
10-08-2010, 23:42
سلام در مورد اون پیام خطا طبیعیه چون شما درایو بوت رو حذف کردید !
در مورد اینکه سی دی ایکس پی بوت نمیشه مطمئنا تنظیمات بایوس خوب تنظیم نشده و یا اینکه سی دی نصب ویندوز مشکل داره
بعد از اینکه ایکس پی رو نصب کردید توسط نرم افزار easyboot یا vistabot منو بوت سون رو ایجاد کنید
Hidden-H
11-08-2010, 16:52
سلام
خب تا یه جایی پیش رفتم
بوت می شه اما اوایل کار ارور می ده انگار اصلا هارد رو نمی شناسه
می گم شاید هاردم سوخته باشه
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
اینم اول ارورشه
Setup did not find any hard disk drive install in your computer
که با F3 باید خارج شد و روز از نو روزی از نو
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
اینم اول ارورشه
Setup did not find any hard disk drive install in your computer
که با F3 باید خارج شد و روز از نو روزی از نو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.