ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وجه توجه اخطار به كليه كاربران اينترنتي

compi
10-08-2010, 13:26
با درود به همه دوستان و كاربران محترم
ميخواستم يه worm جديد كه به همراه يك تروجان به نام dropper شروع به تخريب سيستم و ويندوز ميكنه رو
معرفي كنم كه با هيچ آنتي ويروسه به روز و لاينسس شده اي قابل پاك شدن نيست و تنها راه خلاص شدن از اون فرمت كردن درايو ويندوز است.
آنتي ويروسه شما اين كرم و تروجان رو ظاهرا ديليت ميكنه ولي بعد از ريستارت شدن باز همون ويروس فعال ميشه
من خودم گرفتار اين ويروس شدم
منبع ضميمه بايت روزنامه خراسان شماره 133
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A.M.D.D.E.V.I.L
10-08-2010, 13:33
خب اگه میدونی این ویروس محلش کجاست به سایت KASPER بفرستش

outpost
10-08-2010, 17:32
با درود به همه دوستان و كاربران محترم
ميخواستم يه worm جديد كه به همراه يك تروجان به نام dropper شروع به تخريب سيستم و ويندوز ميكنه رو
معرفي كنم كه با هيچ آنتي ويروسه به روز و لاينسس شده اي قابل پاك شدن نيست و تنها راه خلاص شدن از اون فرمت كردن درايو ويندوز است.
آنتي ويروسه شما اين كرم و تروجان رو ظاهرا ديليت ميكنه ولي بعد از ريستارت شدن باز همون ويروس فعال ميشه
من خودم گرفتار اين ويروس شدم
منبع ضميمه بايت روزنامه خراسان شماره 133
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از اين ويروسهاي بدقلق زياد ديدم

لازم نيست ويندوز عوض كني .

اين ويروس رو Avast ميتونه به راحتي پاك كنه. Avast 5 رو بگير ، آپديتش كن. بعد با ويژگي Boot Time Scan يه اسكن بكن.

به راحتي اين نوع ويروسها رو پاك ميكنه.اين Boot Time Scan ش با همه آنتي ويروسها فرق ميكنه ( به غير از Avast فقط كسپر اين ويژگي رو داره)

كلا توي ويروسهايي كه قابل پاك شدن نيستن Avast و Kaspersky عملكرد بسيار خوبي دارن .

compi
11-08-2010, 07:34
خب اگه میدونی این ویروس محلش کجاست به سایت KASPER بفرستش
با درود به شما
من خودم از آنتي ويروسه كاسپر سكي اون هم لاينسس شده اش استفاده ميكنم تو سايت كاسپر در قسمت معرفي ويروسهاي جديد اسمي از اين ويروس برده نشده حتي من كامنت هم دادم در ضمن اون خصيصه اسكن ويندوز از طريق داس يا بوت در كاسپر به نامه kidokiler يا kk نام داره كه مخصوصه پاك كردنه كروها است .