مشاهده نسخه کامل
: ترفند افزایش سرعت اینترنت ایرانسل و همراه اول بوسیله نرم افزار ا Field Test ا
parisasasa
10-08-2010, 10:42
Field Test For S60v3
بعضی از دکلهای مخابراتی مخصوص GPRS طراحی شده اند که به این قابلیت در دکل ها EDGE میگویند یعنی همون GPRS اما با سرعت بالاتر . حالا ما باید اینجور دکلها رو که در سطح شهر هستن پیدا کنیم تا بتونیم از حداکثر سرعت GPRS استفاده کنیم (حدود 25- 30 کیلوبایت در ثانیه) و این نرم افزار که توسط نوکیا ساخته شده همین کارو انجام میده و موبایل رو مجبور میکنه که فقط از یک دکل دیتا بگیره یعنی همون دکلی که حالت EDGE داره . بطور واضح وقتی شما با موبایل مکالمه میکنید یا حتی وقتی در حالت استندبای هست به دکلی وصل میشه که قدرت سیگنالش بیشتر باشه یا به عبارتی بهش نزدیکتر باشه حتی ممکنه شما همزمان که چند کانال رادیویی دارید یکی قدرتش -65 dbm باشه و یکی دیگه -64 و دیگری -75 خوب -64دی بی ام از همه قوی تره پس موبایل از اون استفاده میکنه درصورتی که ممکنه دکلی که rxl اش -75 باشه سرعت جی پی آر اس بالاتری داشته باشه پس شما با کمک این نرم افزار فقط به اون دکل دلخواه وصل میشید .
نکته : این نرم افزار به هیچ وجه با سخت افزار گوشی شماکاری نداره و کار بیشتری ازش نمیکشه بلکه فقط با دکل موبایلی که 500متر تا 1کیلومتر با شما فاصله داره کار داره !
صفحه نخست برنامه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از برنامه cell id و freqch و Rxl برای شما مهم است.
در این نمونه cell id به شماره ی 13868 میباشد و freqch عدد 2 است
Rxl هم قدرت آنتن دهی اون دکل به شماست
Cell id اسم دکل هست که اپراتور اونو با این شماره میشناسسه
freqch کانال فرکانسی ای است که همین دکل ازش استفاده میکنه
یک مثال برای استفاده از نرم افزار :
مثلا شما دارین با سرعت 5 تا 10 کیلو تو خیابون دانلود میکنید بعد ناگهان سرعت شما به 25 تا 30 میرسه در همون لحظه که سرعت دانلودتون ناگهان زیاد شده یا بر حسب تجربه دیدی که در یک منطقه سرعت gprs زیاده سریعا به برنامه مراجعه کنید و در همون صفحه اول شماره کانال اون دکل رو یادداشت کنین .
مثلا من دارم یه فایل رو دانلود میکنم و از قبل هم میدونستم که شماره cell id دکل من همون شکل بالایی هست پس این دکل بدر gprs نمیخوره چون همش سرعتش 5 هست ناگهان سرعتم زیاد میشه یا سر خیابون که بودم دیدم وقتی همینطوری به اینترنت وصل شدم دیدم که سرعت دانلود عالیه و 30 تا میده سریع میرم تو برنامه و در صفحه ی اول اطلاعات گفته شده رو یاد داشت میکنم
در اینجا شماره cell id= 22017
و شماره freqch ==7
این یعنی اینکه این دکل با این مشخصات برای استفاده از edge عالی کار میکنه
خوب میرید خونه و میخواین دوباره به اینترنت با گوشی وصل شید اما میبینید سرعت همون 5 هست ولی اینبار ابتدا به برنامه مراجعه کرده و اینبار کاری میکنید که گوشی شما فقط از همون دکل که edge داره استفاده کنه !
برای این کار از اونجا که میدونستیم freqch دکل مورد نظر شمارش عدد 7 است آن را بدین شکل در برنامه وارد میکنیم
از قسمت options به بخش execute میریم و عدد 7 رو اونجا وارد میکنیم
خواهید دید که یک لحظه آنتن پریده و سپس گوشی به آنتن انتخاب شده وصل خواهد شد.
ولی اینبار در پایین در جلوی BTStest نوشته ch:7 که نشون میده شما دقیقا به دکلی که شماره کانال رادیوییش 7 است وصل شدید.
شما در این لحظه فقط از همون آنتنی که بهترین سرعت دانلود رو داره همیشه استفاده میکنید و با دکل های دیگه کاری ندارید.
پریدن آنتن فقط 1 ثانیه طول میکشه و سریع همه چیز عادی میشه
حالا میخوایم از این خصوصیت خارج بشیم :
کافیه به راحتی از صفحه نخست برنامه به execute برید و یه عدد عجیب و دلبخواهی رو مثل شکل زیر وارد کنید
شکل زیر حاصل کار خواهد بود که مقدار BTStest OFF نشان دهنده ی آن است که شما از این ویژگی خارج شدید و همه چیز به حالت عادی برگشته
در اینجا وقتی از test خارج شدید گوشی شما بطور خودکار بهترین دکل رو واسه خودش برای آنتن گیری انتخاب میکنه برای من دوباره به دکل جدید وصل شد ممکنه واسه شما به یه دکل دیگه وصل شه.
نکته: اگه شما دکل ادج داری پیدا کردید که مقدار rxl آن مثلا 100 یا 90 بود یعنی اینکه اون دکل از شما دوره و چون پینگ بالاست edge خوب کار نمیکنه پس بیخیال اون دکل شید.البته بازم تست خودتونو بکنید.
نکته مهم: همیشه مقدار freqch آنتن خونه خودتونو بلد باشید تا اگر در مقداردهی اشتباه کردید برای اصلا باید حتما یه مقدار صحیح وارد کنید
اول عددی که مطمئن هستید درسته رو بزنید بعد عمل test off رو انجام بدید
دانلود نرم افزار از سرور رپیدشیر ، حجم : 112کیلوبایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باتشکر از دوست خوبم Ir_Majhool
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ir_majhool
10-08-2010, 16:18
کلیه بحث های تخصصی در مورد سرعت و کیفیت Gprs و برنامه field test همراه باراهنمای اختصاصی انتخاب بهترین دکل edge دار
Alireza_king64
10-08-2010, 22:05
اکثر آنتن های ایرانسل در تهران EDGE هست ینی سرعتشون رو 20 تا 30 هستش :31:
parisasasa
10-08-2010, 23:56
آره اما اینجایی که ما هستیم اینطوری نی !
خوش به حالتون !!!! :31:
ir_majhool
11-08-2010, 10:26
اکثر آنتن های ایرانسل در تهران EDGE هست ینی سرعتشون رو 20 تا 30 هستش :31:
خیر به این سادگی ها هم نیست.
برای سرعت دانلود یک دکل ادج دار باید تایم اسلات ها رو بررسی کرد که بیشترشون 1+1 یا 2+1 هستند.
4 به بالا برای سرعتی که شما میگید خوبه که اونم کم پیدا میشه
بطور کلی تر وجود علامت E نشانه ی سرعت زیاد نیست
ezzat5700
12-08-2010, 10:37
فروم mtnclub.ir رفت رو هوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک عکس که خودم شخصا گرفتم
خاک تو سرشون که soon رو soin نوشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس دیگه
سلام . وقتی اینکارا رو کردی و به یه دکل دیگه وصل شدی میتونی از گوشی بعنوان مودم استفاده کنی و از همون دکل بگیری؟
parisasasa
12-08-2010, 23:07
سلام . وقتی اینکارا رو کردی و به یه دکل دیگه وصل شدی میتونی از گوشی بعنوان مودم استفاده کنی و از همون دکل بگیری؟
بله دوست عزیز ، میشه این کارو کرد ! :20:
parisasasa
12-08-2010, 23:13
فروم mtnclub.ir رفت رو هوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک عکس که خودم شخصا گرفتم
خاک تو سرشون که soon رو soin نوشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس دیگه
دوست عزیز فکر کنم شما دارین اشتباه میکنین !
این عکس فکر نکنم مربوط به MTNClub باشه ، درضمن Soin رو خود اون کسی که -- کرده نوشته !!
ezzat5700
14-08-2010, 10:02
دوست عزیز فکر کنم شما دارین اشتباه میکنین !
این عکس فکر نکنم مربوط به MTNClub باشه ، درضمن Soin رو خود اون کسی که -- کرده نوشته !!
دوست عزیز من تو اون فروم عضوم وقتی خواستم لاگین بشم این عکسه اومد.100% مطمئن باش
parisasasa
14-08-2010, 12:48
دوست عزیز من تو اون فروم عضوم وقتی خواستم لاگین بشم این عکسه اومد.100% مطمئن باش
خوب اگه اینطوریه حتما من دارم اشتباه میکنم ، آخه منم خیلی وقته عضوم اما همچین چیزی ندیدم ! :13:
heymos2000
16-08-2010, 06:08
اين نرم افزار روي گوشي nokia 2700 classic نصب ميشه
thelastblack
16-08-2010, 14:29
من اینو رو ی n86 با موفقیت تست کردم. یه جایی بودم خوب اینترنت نمیرفت نگاه کردم دیدم یه دکل هست که اینترنت خوب میده اونو انتخاب کردم دیگه اینترنتم خوب شده... ممنون از برنامه خوبتون...
ولی یه چیزی: نمیشه یه جوری تمام دکل های اطراف رو دید یعنی سرچ کنه بگه فلان دکل ها رو میشناسه بعد هر کدوم که خواستی واست وصل شه؟
parisasasa
16-08-2010, 14:54
اين نرم افزار روي گوشي nokia 2700 classic نصب ميشه
نه دوست من ، نصب نمیشه !
این پست واسه گوشیهای دارای سیستم عامل سیمبین S60v3 هست :20:
parisasasa
16-08-2010, 15:02
من اینو رو ی n86 با موفقیت تست کردم. یه جایی بودم خوب اینترنت نمیرفت نگاه کردم دیدم یه دکل هست که اینترنت خوب میده اونو انتخاب کردم دیگه اینترنتم خوب شده... ممنون از برنامه خوبتون...
ولی یه چیزی: نمیشه یه جوری تمام دکل های اطراف رو دید یعنی سرچ کنه بگه فلان دکل ها رو میشناسه بعد هر کدوم که خواستی واست وصل شه؟
:46:
نه این قابلیت رو نداره ، اما میتونی از تو خود گوشی دکلهایی که به شما سیگنال قوی میدن رو پیدا کنی ، از قسمت Network برو به قسمت Operator Selection و تعداد دکلهای قابل شناسایی رو ببین !
ali nemesis
23-08-2010, 13:25
سلام دوستان مثل اینکه لینک دانلود خرابه لطفا یک سایت دیگه اپلود کنید
parisasasa
23-08-2010, 18:42
سلام دوستان مثل اینکه لینک دانلود خرابه لطفا یک سایت دیگه اپلود کنید
لینک دانلود از سایت رپیدشیر هست دوست عزیز ، سالمه !
خودم الان تست کردم
اما اگه بازم مشکل داشتی بگو !
mhshaker71
01-09-2010, 21:05
دوستان من نمیتونم دانلود کنم میشه یه جای دیگه آپ کنید
oghyanoos
01-09-2010, 21:43
واسه uiq سراغ ندارین؟؟
parisasasa
03-09-2010, 02:48
واسه uiq سراغ ندارین؟؟
این نرم افزار برای uiq وجود نداره !
parisasasa
03-09-2010, 03:00
این نرم افزار فقط و فقط روی گوشیهای s60v3 , s60v5 نوکیا نصب میشه !
روی هیچ گوشی دیگه ای نصب نمیشه حتی اگه سیستم عاملشون یکی باشه !!!
parisasasa
03-09-2010, 03:09
دوست عزیز لینک سالمه اما واسه اطمینان دوباره تو رپیدشیر آپ شد :
دوستانی که در شهر اصفهان زندگی میکنند لطفا Call id شون رو بدن من در نزدیکی اصفهان هستم میخوام ببینم سرعتم افزایش میابد یا خیر
با تشکر از parisasasa از ir_majhool یک فایل pdf پیدا کردم و تو 4shared آپلود کردم . امیدوارم به دردتون بخوره
علی 5400
12-09-2010, 01:50
سلام از این فایل ممنون اما گوشی من جاواست و این فایل رو گوشی من نصب نمیشه . اگه این نرم افزار رو برای گوشیهای جاوا دارید برام بفرستید ممنون میشم
parisasasa میشه بهترین حالت Cell ID و Ch و Rxl رو واسم بذاری.آخه جای محل سکونت من حالتهای مختلفی وجود داره.نمی دونم کدوم حالت دریافت سیگنال آنتن دهی EDGE بهتره.اگه یه لطفی کنی و بگی کدوم حالت عددی بهترین حالت هستش واقعا ممنون میشم.
parisasasa
19-09-2010, 20:51
شما اگه همین پی دی اف رو بخونی کامل متوجه میشی !!
با تشکر از 6sina9
parisasasa امشب جوابت با سوالم ساز نیست
یا که من بسیار خنگم یا که فایلت فایل نیست.
فایل PDF رو گرفتم ولی جوابمو نه.یه محبتی کنید و ......
Mr. M.S.R
20-09-2010, 10:42
سلام
نمی دونم چرا روی n85 نصب نشد!
سلام
نمی دونم چرا روی n85 نصب نشد!
عزیز شما باید برنامه رو ساین کنی و بعد گوشیتو رو حالت --- بذاری.
این کارا رو کردی؟اگه انجام دادی پیغام خطا رو بنویس تا ببنیم مشکل شما چیه.
با تشکر
لطف برا گوشی 2700 هم همچین برنامه ای رو بذارین.ممنون
Majid-6120
24-09-2010, 12:54
لطف برا گوشی 2700 هم همچین برنامه ای رو بذارین.ممنون
سلام
همچین برنامه ای واسه گوشی شما وجود نداره دوست عزیز......این برنامه ها مخصوص سیمبین هستش...!
خوش باشی!
ir_majhool
26-09-2010, 08:27
parisasasa امشب جوابت با سوالم ساز نیست
یا که من بسیار خنگم یا که فایلت فایل نیست.
فایل PDF رو گرفتم ولی جوابمو نه.یه محبتی کنید و ......
سلام جواب شما تو فایل pdf هست
ولی برای راهنمایی تکراری بیشتر شما به صفحه 0103 برو همونجا بهترین ch که دارای مقدار c0 مناسب هست رو بهت میده (جلوی n1)و موقعی که به اینترنت متصلی به صفحه 0102 برو و عدد جلوی ts dl ul هر چی بیشتر باشه مثلا 1+4 سرعت بیشتره (عدد ch یک اسم میتونه باشه واسه دکل و کار اصلی رو انجام نمیده c0 و ts dl برای شما مهم هستند که در آموزش شماره 2 اومدن)
subtittelmehdi
26-09-2010, 11:45
با سلام . بر روی گوشی تمام گوشی های نوکیا نصب می شه . یا برای بعضی از مدل گوش ها به کار می ره .
Hadi King
26-09-2010, 14:58
با سلام . بر روی گوشی تمام گوشی های نوکیا نصب می شه . یا برای بعضی از مدل گوش ها به کار می ره .
سلام . همه گوشی های نوکیــا نـــه !
گوشی های نوکیا که سیمبین باشــن میتونن نصب کنن :46:
جـاوا نمیشــه :20:
موفق باشید!:40:
با سلام به دوستان
می خواستم بدانم سرعت اینترنت دکلهای ایرانسل بالاتر است یا همراه اول
چون من همیشه با مبایل به اینترنت وصل می شوم
AMIR.KIK
10-11-2010, 19:53
سلام گوشیه من 5320 هستش سرعت دانلودم بدون برنامه هم به 5 هم نمیرسه با برنامه هم همینطوره .حالا میشه کاریش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدین ممنون میشم
بر روی x6 نصب نشد.
خطا : " خطای مجوز - با ارائه دهنده برنامه تماس بگیرید"
parisasasa
16-11-2010, 18:56
ببخشید چند وقت نبودم ...
با سلام به دوستان
می خواستم بدانم سرعت اینترنت دکلهای ایرانسل بالاتر است یا همراه اول
چون من همیشه با مبایل به اینترنت وصل می شوم
فرقی نداره ، مهم اینه که از کدوم دکل آنتن میگیری ، اون دکلی که از فناوری EDGE استفاده میکنه سرعت بالاتری نسبت به بقیه دکلها داره ، حالا این دکل میتونه هم ایرانسل باشه هم همراه اول
سلام گوشیه من 5320 هستش سرعت دانلودم بدون برنامه هم به 5 هم نمیرسه با برنامه هم همینطوره .حالا میشه کاریش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدین ممنون میشم
این برنامه سرعت اینترنت رو افزایش نمیده ، فقط رو تعیین دکل تاثیر داره
اگر دکل EDGEدار کنار خونتون باشه میتونی با این نرم افزار و با آموزشی که گذاشتم به اون دکل وصل بشی و از سرعت بالا استفاده کنی که میتونه تا حداکثر 30 برسه
البته تو شهر ما چند وقت پیش سرعت اینترنت بود روی 120 !!!!!!! ، نمیدونم چرا اما من دوتا فیلمو تونستم باهاش دانلود کنم :-)
بر روی x6 نصب نشد.
خطا : " خطای مجوز - با ارائه دهنده برنامه تماس بگیرید"
دوست عزیز این نرم افزار اول باید ساین بشه
آموزش ساین کردن ---> مراجعه به این تاپیک
alireza88000
25-11-2010, 18:17
سلام اين نرم افزار نسخه اي براي نداره :19:sonyerricsoon w960i
sunprogrammer
04-12-2010, 10:44
با سلام و احترام
دقیقا نمی دانم پرسیدن این سئوال، در این تاپیک شایسته است یا خیر، لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی فرمایید:
بنده پس از مدتی اتصال به اینترنت ایرانسل، سرعت اتصال/اینترنت/سند-رسیو به صفر می رسد.
تنها راه حل مشکل، DisConnect/ReConnect به شبکه اینترنت ایرانسل است.
حتی هنگام وب-گردی نیز این اتفاق می افتد، لزوما به هنگام دانلود با این اتفاق مواجه نمی شوم.
بنده نمی دانم به چه علت مشکل که عرض کردم ایجاد می شود
سخت افزاری یا نرم افزاری است؟
کلا مربوط به لپتاپ/مودم/... است؟
بنده ویندوز 7 نسخه Ultimate اوریجنال x64 و به روز شده دارم.
همچنین Kaspersky IS 2011 اریجنال و به روز شده جهت گارد امنیتی ضد ویروس و ... بهره می برم.
از نظر فایروال نرم افزار براوزر با دانلودر را در گروه Trusted و با 100% allow تنظیم می کنم.
مودم بنده:
Huawei K3565 GPRS/EDGE/3G است.
USB Modem می باشد.
تنظیمات پاور مربوط به مودم را هم نگاه کردم در Device-Manager، گزینه های مربوط به Allow computer...
را غیر فعال کرده ام تا برای صرف جویی در برق، موم را خاموش/غیر-فعال نکند
لطفا راهنمایی فرمایید.
با سپاس
parisasasa
24-12-2010, 22:41
سلام اين نرم افزار نسخه اي براي نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] w960i
سلام دوست عزیز
این نرم افزار فقط و فقط برای گوشیهای نوکیا ارائه شده
با تشکر ...
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
با سلام و احترام
دقیقا نمی دانم پرسیدن این سئوال، در این تاپیک شایسته است یا خیر، لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی فرمایید:
بنده پس از مدتی اتصال به اینترنت ایرانسل، سرعت اتصال/اینترنت/سند-رسیو به صفر می رسد.
تنها راه حل مشکل، DisConnect/ReConnect به شبکه اینترنت ایرانسل است.
حتی هنگام وب-گردی نیز این اتفاق می افتد، لزوما به هنگام دانلود با این اتفاق مواجه نمی شوم.
بنده نمی دانم به چه علت مشکل که عرض کردم ایجاد می شود
سخت افزاری یا نرم افزاری است؟
کلا مربوط به لپتاپ/مودم/... است؟
بنده ویندوز 7 نسخه Ultimate اوریجنال x64 و به روز شده دارم.
همچنین Kaspersky IS 2011 اریجنال و به روز شده جهت گارد امنیتی ضد ویروس و ... بهره می برم.
از نظر فایروال نرم افزار براوزر با دانلودر را در گروه Trusted و با 100% allow تنظیم می کنم.
مودم بنده:
Huawei K3565 GPRS/EDGE/3G است.
USB Modem می باشد.
تنظیمات پاور مربوط به مودم را هم نگاه کردم در Device-Manager، گزینه های مربوط به Allow computer...
را غیر فعال کرده ام تا برای صرف جویی در برق، موم را خاموش/غیر-فعال نکند
لطفا راهنمایی فرمایید.
با سپاس
سلام دوست عزیز
این مشکل از سیستم شما نیست ، بیشتر ما ها هم با اینترنت ایرانسل مشکل داریم
قطع و وصل شدن اینترنت ایرانسل دیگه خیلی عادی شده ، این بیشتر مربوط به دکلی میشه که ازش آنتن میگیری ، امکان داره تراکم دیتا روی اون دکل (خصوصا به دلیل ترافیک تماس زیاد) که ازش آنتن میگیری زیاد باشه
اگه میتونستی این نرم افزار و روی گوشیت نصب کنی و آنتن گیری رو از این دکل تغییر بدی شاید مشکلت حل میشد اما روی گوشیت نصب نمیشه ..
ببخشید خیلی کم سر میزنم ...
r0935899
26-12-2010, 20:48
تشکر از دوست خوبم
سایت شما خوب هست اما نرم افزار های کمی در آن هست باید نرم افزار جدید و خود ساز در ان قرار دهید و سرور جدید تر و به روز تر استفاده کنید
سایت شما خوب هست اما نرم افزار های کمی در آن هست باید نرم افزار جدید و خود ساز در ان قرار دهید و سرور جدید تر و به روز تر استفاده کنید
r0935899
08-01-2011, 19:36
قابل توجه دوستان با این نرم افزارهیچ فرقی توتغییرسرعت ندیدم بدردنمیخوره یه نرم افزارجدیدترامده که باحاله ادرسشMIHANDOWNLOAD.COMتاریخ17/10/1389
saeid dijei
13-01-2011, 02:47
Field Test For S60v3
بعضی از دکلهای مخابراتی مخصوص GPRS طراحی شده اند که به این قابلیت در دکل ها EDGE میگویند یعنی همون GPRS اما با سرعت بالاتر . حالا ما باید اینجور دکلها رو که در سطح شهر هستن پیدا کنیم تا بتونیم از حداکثر سرعت GPRS استفاده کنیم (حدود 25- 30 کیلوبایت در ثانیه) و این نرم افزار که توسط نوکیا ساخته شده همین کارو انجام میده و موبایل رو مجبور میکنه که فقط از یک دکل دیتا بگیره یعنی همون دکلی که حالت EDGE داره . بطور واضح وقتی شما با موبایل مکالمه میکنید یا حتی وقتی در حالت استندبای هست به دکلی وصل میشه که قدرت سیگنالش بیشتر باشه یا به عبارتی بهش نزدیکتر باشه حتی ممکنه شما همزمان که چند کانال رادیویی دارید یکی قدرتش -65 dbm باشه و یکی دیگه -64 و دیگری -75 خوب -64دی بی ام از همه قوی تره پس موبایل از اون استفاده میکنه درصورتی که ممکنه دکلی که rxl اش -75 باشه سرعت جی پی آر اس بالاتری داشته باشه پس شما با کمک این نرم افزار فقط به اون دکل دلخواه وصل میشید .
نکته : این نرم افزار به هیچ وجه با سخت افزار گوشی شماکاری نداره و کار بیشتری ازش نمیکشه بلکه فقط با دکل موبایلی که 500متر تا 1کیلومتر با شما فاصله داره کار داره !
صفحه نخست برنامه :
برای استفاده از برنامه cell id و freqch و Rxl برای شما مهم است.
در این نمونه cell id به شماره ی 13868 میباشد و freqch عدد 2 است
Rxl هم قدرت آنتن دهی اون دکل به شماست
Cell id اسم دکل هست که اپراتور اونو با این شماره میشناسسه
freqch کانال فرکانسی ای است که همین دکل ازش استفاده میکنه
یک مثال برای استفاده از نرم افزار :
مثلا شما دارین با سرعت 5 تا 10 کیلو تو خیابون دانلود میکنید بعد ناگهان سرعت شما به 25 تا 30 میرسه در همون لحظه که سرعت دانلودتون ناگهان زیاد شده یا بر حسب تجربه دیدی که در یک منطقه سرعت gprs زیاده سریعا به برنامه مراجعه کنید و در همون صفحه اول شماره کانال اون دکل رو یادداشت کنین .
مثلا من دارم یه فایل رو دانلود میکنم و از قبل هم میدونستم که شماره cell id دکل من همون شکل بالایی هست پس این دکل بدر gprs نمیخوره چون همش سرعتش 5 هست ناگهان سرعتم زیاد میشه یا سر خیابون که بودم دیدم وقتی همینطوری به اینترنت وصل شدم دیدم که سرعت دانلود عالیه و 30 تا میده سریع میرم تو برنامه و در صفحه ی اول اطلاعات گفته شده رو یاد داشت میکنم
در اینجا شماره cell id= 22017
و شماره freqch ==7
این یعنی اینکه این دکل با این مشخصات برای استفاده از edge عالی کار میکنه
خوب میرید خونه و میخواین دوباره به اینترنت با گوشی وصل شید اما میبینید سرعت همون 5 هست ولی اینبار ابتدا به برنامه مراجعه کرده و اینبار کاری میکنید که گوشی شما فقط از همون دکل که edge داره استفاده کنه !
برای این کار از اونجا که میدونستیم freqch دکل مورد نظر شمارش عدد 7 است آن را بدین شکل در برنامه وارد میکنیم
از قسمت options به بخش execute میریم و عدد 7 رو اونجا وارد میکنیم
خواهید دید که یک لحظه آنتن پریده و سپس گوشی به آنتن انتخاب شده وصل خواهد شد.
ولی اینبار در پایین در جلوی BTStest نوشته ch:7 که نشون میده شما دقیقا به دکلی که شماره کانال رادیوییش 7 است وصل شدید.
شما در این لحظه فقط از همون آنتنی که بهترین سرعت دانلود رو داره همیشه استفاده میکنید و با دکل های دیگه کاری ندارید.
پریدن آنتن فقط 1 ثانیه طول میکشه و سریع همه چیز عادی میشه
حالا میخوایم از این خصوصیت خارج بشیم :
کافیه به راحتی از صفحه نخست برنامه به execute برید و یه عدد عجیب و دلبخواهی رو مثل شکل زیر وارد کنید
شکل زیر حاصل کار خواهد بود که مقدار BTStest OFF نشان دهنده ی آن است که شما از این ویژگی خارج شدید و همه چیز به حالت عادی برگشته
در اینجا وقتی از test خارج شدید گوشی شما بطور خودکار بهترین دکل رو واسه خودش برای آنتن گیری انتخاب میکنه برای من دوباره به دکل جدید وصل شد ممکنه واسه شما به یه دکل دیگه وصل شه.
نکته: اگه شما دکل ادج داری پیدا کردید که مقدار rxl آن مثلا 100 یا 90 بود یعنی اینکه اون دکل از شما دوره و چون پینگ بالاست edge خوب کار نمیکنه پس بیخیال اون دکل شید.البته بازم تست خودتونو بکنید.
نکته مهم: همیشه مقدار freqch آنتن خونه خودتونو بلد باشید تا اگر در مقداردهی اشتباه کردید برای اصلا باید حتما یه مقدار صحیح وارد کنید
اول عددی که مطمئن هستید درسته رو بزنید بعد عمل test off رو انجام بدید
دانلود نرم افزار از سرور رپیدشیر ، حجم : 112کیلوبایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باتشکر از دوست خوبم Ir_Majhool
منبع :
این برنامه عالیه ولی از کجا دانلودش کنیم با تشکر
سلام با اجازه دوستان میتونید بدون پسورد دانلود کنید
سلام پریسا جان
میخواستم بدونم این برنامه با پسوند jar یا cab هم هست واسه سونی اریکسون xperia میخام اگه بشه ممنون میشم بذارین
mojtaba57
22-01-2011, 13:06
درود بر شما
دوستان عزيز من برنامه رو ساين كردم و رو گوشيم كه C7 هستش ريختم. البته اولش نريخت ولي بعد از دو سه بار بالاخره ريخت و الان آيكنش رو دارم ولي روش كليك كه مي كنم بازش نمي كنه و هيچ اتفاقي نمي افته. ميشه راهنماييم كنيد.
vahid2star
23-01-2011, 10:40
javab nadad baba
درود بر شما
دوستان عزيز من برنامه رو ساين كردم و رو گوشيم كه C7 هستش ريختم. البته اولش نريخت ولي بعد از دو سه بار بالاخره ريخت و الان آيكنش رو دارم ولي روش كليك كه مي كنم بازش نمي كنه و هيچ اتفاقي نمي افته. ميشه راهنماييم كنيد.
سلام دوست عزیز
گوشی شما مجهز به سیستم عامل Symbian^3 os میباشد که سیستمی جدید میباشد
و متوان گفت که برنامه های این مدل از سیمبین زیاد یافت نمیشود
در کل این برنامه فقط بر روی سیمبین های ورژن 3 و 5 کار میکنه :41:
سلام دوست عزیز
گوشی شما مجهز به سیستم عامل Symbian^3 os میباشد که سیستمی جدید میباشد
و متوان گفت که برنامه های این مدل از سیمبین زیاد یافت نمیشود
در کل این برنامه فقط بر روی سیمبین های ورژن 3 و 5 کار میکنه :41:
نه من روی C7 نصب کردم بدون هیچ مشکلی.خیلی خوب کار می کنه.
mohammadmem
20-02-2011, 00:26
نه من روی C7 نصب کردم بدون هیچ مشکلی.خیلی خوب کار می کنه.
آره نصب شد و بالا میاد اما وقتی excute رومیزنم هیچ کاری نمیکنه و شماره کانال رو عوض نمیکنه :(
mahdi_sadraei
07-03-2011, 22:42
پس چرا نمیشه دانلود کرد؟؟؟؟
Hadi King
08-03-2011, 00:30
پس چرا نمیشه دانلود کرد؟؟؟؟
سلام ، از لینک زیر دانلود کنیــد :46:
milad061
17-03-2011, 02:18
روی 5800 نصب شد. خیلی هم خوب کار میکنه.
ولی روی ایرانسل بهتر جواب میده تا همراه اول تا اونجایی که تجربه شخصیم ایجاب میکنه با گوشی توی اینترنت نری بهتره
چون باتری کاملاً ممکنه مرخص بشه. از ما گفتن بود.
با تشکر:10:
parisasasa
19-03-2011, 21:49
سلام پریسا جان
میخواستم بدونم این برنامه با پسوند jar یا cab هم هست واسه سونی اریکسون xperia میخام اگه بشه ممنون میشم بذارین
سلام عزیزم
نه متاسفانه با این پسوندها موجود نیست
موفق باشی ...
meer13734
03-04-2011, 13:07
سلام .ببخشیدمیشه همین برنامه رابرای من ایمیل کنیدومن نمی تون این رادانلودکنم همین جاراهنمایم کنی
این همه لینک گذاشتید یک نفر پیدا نشد یه لینک مستقیم و دائم بذاره
لینک دانلود مستقیم و دائمی
جلوی rxl عدد منفی مینویسه .بین 70 تا 90 تغییر میکنه.
یعنی هر چی پایینتر باشه سرعتم بیشتر میشه.
اگر نه.
از خود برنامه بازه عددی وجود نداره که فهمیدش؟؟
من فقط یک سوال دارم.
مثلا در حالت اتوماتیک برای من 3 هست.
وقتی زدم روی execute و عدد 2 را وارد کردم.سرعتم از 10 به 17 رسید.
سوال من این هست که هر بار خواستم اینکار را بکنم.باید وارد برنامه بشم و این عدد را وارد کنم و برنامه باید باز باشه تا استفاده کنم؟؟
sina_176
05-04-2011, 15:48
سرعت اتصال من 920 تا میزنه ولی اصلا دانلود نمیکنه
ir_majhool
21-04-2011, 14:16
در face-book به گروه کاربران این نرم افزار محبوب بپیوندید بدون نیاز به پیلتر شکون و ما را در توسعه این نرم افزار یاری دهید.
جستجو کنید
Iranian NOKIA Field Test Users powerd by ir_majhool
Doctor.Freeman
21-04-2011, 15:18
دوستان نرم افزاری مثل این واسه آیفون نداریم ؟؟؟ :10:
:40:
nader008
22-04-2011, 06:55
ببخشید من یه مودم ادج گرفتم چون منطقه ما ادج نداره از gprs تغذیه میکنه همچین نرم افزاری رو واسه کامپیوتر میخواستم کسی سراغ داره!؟
من با این تو گوشی استفاده میکنم خیلی جالبه!!
اما من برا رایانه میخوام نسخه pc!!
ja;v
silent mj
22-04-2011, 10:19
عكس هايي كه در پست اول براي آموزش قرار داده شده في--ل--ت-ر شدن
اگه ميشه درستشون كنيد تا ما هم استفاده كنيد
rawof.nejamd1
14-05-2011, 18:03
تشکرازپاسخ تان اماآنجاامکان دانلود باقی نمانده است لطفا یگان لنک فعال رامعرفی کنید که خیلی ضرورت است
rawof.nejamd1
15-05-2011, 06:33
لطفا یگان لنک فعال را معرفی کنید که بابت دانلود fieldt testدیوانه شدم ولنک های که شما گفته بودید غیرفعال شده است
HAMID GmbH
11-06-2011, 17:33
دوستان این نرمافزار رو e90 من نصب نمیشه مشکل از چیه؟
parisasasa
26-07-2011, 22:50
جلوی rxl عدد منفی مینویسه .بین 70 تا 90 تغییر میکنه.
یعنی هر چی پایینتر باشه سرعتم بیشتر میشه.
اگر نه.
از خود برنامه بازه عددی وجود نداره که فهمیدش؟؟
خیر ، فقط باید با توجه به مکانی که در آن قرار دارید عدد مورد نظر رو پیدا کنید
من فقط یک سوال دارم.
مثلا در حالت اتوماتیک برای من 3 هست.
وقتی زدم روی execute و عدد 2 را وارد کردم.سرعتم از 10 به 17 رسید.
سوال من این هست که هر بار خواستم اینکار را بکنم.باید وارد برنامه بشم و این عدد را وارد کنم و برنامه باید باز باشه تا استفاده کنم؟؟
برای گوشی N95 من که اینطور نبود اما شما دومین نفری هستین که این اتفاق براش افتاده
سرعت اتصال من 920 تا میزنه ولی اصلا دانلود نمیکنه
ایراد از نرم افزار نیست ، مشکلتون رو باید در تاپیک دیگه ای حل کنید
دوستان نرم افزاری مثل این واسه آیفون نداریم ؟؟؟
من که سراغ ندارم اما به نظرم تو یه تاپیک خوندم . به هر حال تو قسمتهای مشابه سرچ کنید
ببخشید من یه مودم ادج گرفتم چون منطقه ما ادج نداره از gprs تغذیه میکنه همچین نرم افزاری رو واسه کامپیوتر میخواستم کسی سراغ داره!؟
من با این تو گوشی استفاده میکنم خیلی جالبه!!
اما من برا رایانه میخوام نسخه pc!!
مشکلتون رو تو تاپیک مخصوصش مطرح کنید
عكس هايي كه در پست اول براي آموزش قرار داده شده في--ل--ت-ر شدن
اگه ميشه درستشون كنيد تا ما هم استفاده كنيد
هلتر نیست ، چون مدت زمان زیادی گذشته پاک شدن... اون عکسها رو ندارم که دوباره قرار بدم... شرمندم...
تشکرازپاسخ تان اماآنجاامکان دانلود باقی نمانده است لطفا یگان لنک فعال رامعرفی کنید که خیلی ضرورت است
لطفا یگان لنک فعال را معرفی کنید که بابت دانلود fieldt testدیوانه شدم ولنک های که شما گفته بودید غیرفعال شده است
لینک دانلود در صفخه اول تصحیح شد...
دوستان این نرمافزار رو e90 من نصب نمیشه مشکل از چیه؟
باید اول ساین کنید
برای ساین کردن بروید به این تاپیک
dreamcrow
20-08-2011, 16:50
سلام خسته نباشید" Field Test روی Nokia N8 نصب میشه؟
Hadi King
20-08-2011, 17:25
سلام خسته نباشید" Field Test روی Nokia N8 نصب میشه؟
سلام ، فکر نکنــم چون سیستم گوشی N8 سیمبین ورژن 3 نیســت . :46:
سیستم عامل 3^ هستش که با ورژن 3 فـرق میکنـــه .
راستش من حدود 20 نسخه مختلف از این نرم افزار رو با زبان های مختلف(انگلیسی،چینی،روسی،ف رسی) نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نداد.حتی فایلهای برنامه رو در پوشهای مناسب در درایوهای e و c منتقل کردم(که با این کار بعد از انتقال فایلها آیکن برنامه به طور اتوماتیک ظاهر میشه) ولی بازم جواب نداد.گوشی رو مستر ریست هم کردم ولی نشد که نشد!
خلاصه هر کاری که بگید انجام دادم و هیچکدوم جواب نداد.تنها کاری که نکردم تعویض فریمور گوشی به یه ورژن دیگه هست! که فکر نمیکنم این برنامه ارزش این کار رو داشته باشه.
گوشی من i8510 سامسونگ هست.
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
sina_176
09-12-2011, 14:50
سلام میخواستم از دوستان سوال کنم این نرم افزار برای اندروید هم هست اگه هست زحمت بکشد لینک دانلودش رو برام بذارید. ممنون
qeshmi2006
14-12-2011, 02:17
سلام ببخشید رو N 70 هم نصب میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Hadi King
14-12-2011, 15:00
سلام میخواستم از دوستان سوال کنم این نرم افزار برای اندروید هم هست اگه هست زحمت بکشد لینک دانلودش رو برام بذارید. ممنون
سلام , خیر دوست عزیز همچین برنامه ای برای گوشی های آندروید نیســت .. !
یعنی من ندیـدم شایدم باشــه ..:46:
سلام ببخشید رو N 70 هم نصب میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام , فکر نکنــــم .. !
( سیستم عامل فرق میکنــه )
behnam_banell
28-12-2011, 17:19
سلام ، گوشی من ایکس 6
به جز هنگ و باتری درآوردن هیچی برام نداشت، نکنید برادرها...
Abolfazl-Star
14-01-2012, 18:39
لینک مشکل داره لطفا یکی دیگه بزارید
Abolfazl-Star
15-01-2012, 15:21
دوستان میشه یکم بیشتر در مورد این برنامه آموزش بدین من روی ان 73 ساین کردم و نصب شد الان باید چیکار کنم سرعتم بره بالا خیلی افتضاحه الان سرعتش؟:41:
SADEGH 7
26-01-2012, 00:15
سلام دوستان
این برنامه برای s60 v3 هم هست؟
چون من هر چقدر سعی کردم نتونستم رو 5320 نصبش کنم.
ارور unable to install می ده.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
نرم افزار دانلود نمیشه کهField Test For S60v3
salimabadihasan
07-02-2013, 08:56
سلام
آقا سرعت من بالاتر از 6 کلیوبایت نمیاد چی کار کنم دیگه کلافه شدم
خلاصه یه کمکی کنید :n03:
عاطفه 21
14-02-2013, 17:53
بابا چنین نرم افزاری نیست باور نکن.
اگرم همچین نرم افزاری باشه مطمئنا گوشیو ذوب میکنه از فشار کار
saeed5924
26-10-2013, 00:41
سلام این نرم افزارو میخام دانلودکنم اما برچسپی واسه دانلودش نمیبینم!!کمککککک!:n03:
saeed5924
26-10-2013, 00:49
:n13:چرت زدن بسه یه جواب میخام :n01:
قبلن روی گوشیم (نوکیا 5800) داشتمش و خوب جواب میداد.اتفاقا گوشی ذوب هم نمیشد چون روی یک دکل قفل میشد و دیگه نیازی نبود دنبال دکلهای دیگه بگرده و باطری مصرف کنه
ولی الان دیگه فکر نکنم نیازی باشه.چون همه جا EDGE راه افتاده و این مال قلبنا بود که این سیتستم کامل راه نیفتاده بود
parisasasa
24-01-2014, 21:42
سلام خدمت دوستان عزیز و با عرض پوزش به دلیل نبودن و سر نزدن به این تاپیک
تکنولوژی EDGE دیگه روی تمام دکلهای ایران پیاده سازی شده و دیگه نیازی به استفاده از این نرم افزار نیست
اما برای دوستانی که دوست دارن رو یه دکل قفل بشن (به هر دلیلی) دو تا لینک دانلود جدید میزارم :
و
به جای پست اول عکسها رو به ترتیب اینجا میزارم
عکس اول :
عکس دوم :
عکس سوم :
عکس چهارم
عکس پنجم :
عکس ششم :
عکس هفتم :
عکس هشتم :
ALIREZA6283
10-03-2014, 19:22
سلام خسته نباشید این نرم افزارو چه جوری دانلود کنم هر راهی رو رفتم نتونستم دانلودکنم:n16:
parisasasa
11-03-2014, 21:41
سلام
تکنولوژی EDGE دیگه روی تمام دکلهای ایران پیاده سازی شده و دیگه نیازی به استفاده از این نرم افزار نیست
در هر صورت از لینک زیر میتونید دانلود کنید
MOHAMMAD3520
13-06-2014, 02:17
لینک خرابه
File not found
bivafa81
20-07-2015, 13:34
سلام
میخواستم ببینم برای اندروید هم برنامه ای هست که اینترنت رو قوی تر کنه؟
20-07-2015, 13:37
سلام
دوست عزیز همش به دکل بستگی داره هیچ برنامه ای هم برای افزایش سرعت نیست
ببخشيد چرا لينكش درست نيست؟
من نمي تونم دانلود بكنم.
...ALI...
10-09-2017, 06:18
ببخشيد چرا لينكش درست نيست؟
من نمي تونم دانلود بكنم.پست ماله سال ۲۰۱۰ هست.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.