مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپم blue screen میده . آخه چرا... ؟
سلام بر اساتید
من یه vaio nw130 دارم.از سال پیش تا الان خوب بوده ولی یک هفته ای هست که blue screen میده
راستش وقتی dvd red 2010(یه مجموعه نرم افزار 3 dvd) رو داخل dvd writer میگذارم bsod میده و دیگه گاه و بیگاه bsod میده و restart میکنه و فقط با عوض کردن windows درست میشه.(قبلا با این dvd اینطور نمی شد)
15 روز از گارانتیش مونده ، ممنون میشم راهنماییم کنید چطور می شه از سالم بودن سخت افزارش مطمئن شد.
اگه نرم افزاری که معرفی میکنید با لینکش باشه که دیگه مرام کشمون کردین:10:
شـیـفــو
10-08-2010, 01:22
منظورت از بلو اسكرين همون dead page هست ديگه درسته ؟
شايد هاردت مشكل داشته باشه
شايد يكي از سخت افزارات رو بد وصل كرده باشي مثل رم البته اگر خودت بازش كرده باشي
اگر گارانتيش مونده ببر گارانتي وگرنه بهم پيام خصوصي بزن تا بگم چه كني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
linkinkurd
10-08-2010, 01:36
ظاهرا از فایل gv3.sys ایراد میگیره. شما ببین این فایل آیا مربوط به درایور کدوم سخت افزارت هست- معلوم میشه که از اون ایراد گرفته. البته شاید اصلا سخت افزاری هم نباشه.
گفتید با تعویض ویندوز درست میشه...؟
شـیـفــو
10-08-2010, 01:44
ظاهرا از فایل gv3.sys ایراد میگیره. شما ببین این فایل آیا مربوط به درایور کدوم سخت افزارت هست- معلوم میشه که از اون ایراد گرفته. البته شاید اصلا سخت افزاری هم نباشه.
گفتید با تعویض ویندوز درست میشه...؟
عزيزم عكس بالا از گوگل گرفته شده نه توسط ايجاد كننده تايپيك پس دقت كنيد
با everest تست پایداری گرفتم ولی چیزی نشون نمیده
دوستان این پیغام رو میده
احتمالا از ویروسه
ویندوز رو عوض کردید حتما اسکن ویروس بکنید
اگه درست نشد یا رمه یا هارد که احتمال ویروسی بودن بیشتره
شـیـفــو
12-08-2010, 14:39
من احتمال ميدم مشكل شما از هارد باشه
اگر خواستيد براي تعميرش پيام خصوصي بديد بهم اگر اينجا چيزي بنويسم بعدا ميگن بازار يابي كردي بنابراين بهم پيام خصوصي بده عزيز كمكت كنم
ضمنا اگر بلد هستي بد سكتور داري فكر كنم اگر بلد هستي بد سكتور بگير ببين درست ميشه يا نه
من احتمال زياد ميدم كارت با حل مشكل بد سكتور رفع ميشه
این پیغام رو هنگامی میده که dvd red 3 رو میذارم تو dvd writer و ری استارت می کنم، هنگام بالا اومدن
میره تو بوت ایبل دی وی دی وred command رو اجرا میکنه، بعدش یه ویندوز live رو بالا میاره اینجاست که
این پیغام رو میده من میخوام تا گارانتی داره مشکلش رو حل کنم.
(تو یه سیستمه دیگه این ویندوز راحت بالا میاد)
ممنون که هوای مارو دارید
اگه ویندوز سالمه و ویروسی نیست با نرم افزار hdd regenerator هاردو کامل اسکن کنید
این نرم افزار راحت مشکل blue screen رو از بین میبره
kourosh_sos
12-08-2010, 22:52
اگر از طریق windows live هم BSOD داری مطمئن باش مشکل از رمت هستش البته نمایش این صفحه در بعضی از مواقع از هارد کانفلیکت کردن سخت افزارها یا نصب ناقص دارایورها یا حتی در بعضی از مواقع نسخه ای کپی و دستکاری شده ویندوز باشه ولی در مورد مشکل شما من مطمئنم از رمتون هستش
amd>intel
12-08-2010, 23:48
اين رو كامل بخون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.