مشاهده نسخه کامل
: من و 2286!
pouryakhan
10-08-2010, 00:23
آقا این همه تبلیغاتو های و هوی همین بود؟!!!!!!!!!!!!:13:
یه 2286 گرفتم ،دیزاین ،کیفیت ،زاویه دید و ابهت توپی داره...:12:حتی سایز متون هم مناسب کارمه،ولی..
ولی اینا همه ماله حالته فیس تو فیسه!:10:یعنی وقتی ازش دور میشی ذله میشی!:34:بعبارت دیگه:از 3 متری راحت نمیشه فیلم دید و گردن باید ثابت و چشم هم موازی با مانیتور باشه تا تصویر کدر نشه و این یعنی ضد حال:9:
اینو میگم چون LCD -تلویزیون- خونه اصلن این حالتو نداره و زاویه و فاصله -حتی 5،6 متر- مشکلی ایجاد نمی کنه و راحت میشه فیلم دید..
البته میدونستم کیفیت در حد TV نیست ولی دیگه حداقل انتظار دیدن فیلم از 3 متری رو داشتم و حتی می خواستم اگه بشه به r esiver وصل کنم...:21:
میشه یکی مارو از جهل دربیاره؟:45:چرا مانیتورهارو مثه TV نمیسازن؟سامسونگ هم اینطوریه؟
البته وقتی رو حالته Movie می ذارم اوضاع بهتره.
RealDesigner
10-08-2010, 12:48
آقا این همه تبلیغاتو های و هوی همین بود؟!!!!!!!!!!!!:13:
یه 2286 گرفتم ،دیزاین ،کیفیت ،زاویه دید و ابهت توپی داره...:12:حتی سایز متون هم مناسب کارمه،ولی..
ولی اینا همه ماله حالته فیس تو فیسه!:10:یعنی وقتی ازش دور میشی ذله میشی!:34:بعبارت دیگه:از 3 متری راحت نمیشه فیلم دید و گردن باید ثابت و چشم هم موازی با مانیتور باشه تا تصویر کدر نشه و این یعنی ضد حال:9:
اینو میگم چون LCD -تلویزیون- خونه اصلن این حالتو نداره و زاویه و فاصله -حتی 5،6 متر- مشکلی ایجاد نمی کنه و راحت میشه فیلم دید..
البته میدونستم کیفیت در حد TV نیست ولی دیگه حداقل انتظار دیدن فیلم از 3 متری رو داشتم و حتی می خواستم اگه بشه به r esiver وصل کنم...:21:
میشه یکی مارو از جهل دربیاره؟:45:چرا مانیتورهارو مثه TV نمیسازن؟سامسونگ هم اینطوریه؟
البته وقتی رو حالته Movie می ذارم اوضاع بهتره.
پوريا خان
1- زاويه ديد تلوزيون و مانيتور اصلا قابل مقايسه نيست. زاويه ديد مانيتور بسيار پايين ميباشد:5:
2- اون 3 متر كه فرمودين: خوب معلومه نميشه ببيني. 3 متر زياده براي همين بايد زاويه رو حفظ كني ولي از فاصله كمتر ميتوني يكم اين ور اون ور بشي. البته الان آقاي ali honda مياد ميگه براي اون ساموسنگه و از 18 متري هم ميتونه ببينه ولي شما باور نكن:31: خالي ميبنده
3- مانيتور 2262 از همه مانيتور ها زائي ديدش بهتره . ولي بازم از اون فاصله ...:41: اينم خاصيت مانيتوره ديگه
4- به نظر من (نظر شخصي و تست نشده روي جمعيت بزرگ) زاويه ديد پنل هاي الجي فيليپسو ساموسنگ يكيهو هچ فرقي نداره
5- سامسونگ يه مدل تلوزيون داره كه ورودي pc هم داره. شما كه ميخواستي فيلم ببيني فقط باهاش از 3 متري بايد اونو ميگرفتي. ولييييييييييي:::: از فاصله كم چشمتو خيلي اذيت ميكنه هاااااا
6- به نظر من مانيتورتو بچسب و انقدر غر نزن. چون مانيتور خوبي گرفتي
ess_1362
10-08-2010, 18:56
خوب زاويه ديد مانيتور ها همش يكي هست LG و سامسونگ و ... هم نداره
من چند روز پيش 5 مدل را تست گرفتم شامل مدل هاي زير بود :
ASUS MS238H
SAMSUNG P23700
LG W2261VP
LG W2286L
كيفيت مدل سامسونگ و ايسوس خيلي جالب بود
اما نكته جالبتر پودري بودن رنگ سفيد در دو مدل LG بود
مدل 2261 خيلي تصوير سفيد پودري بود كه شبيه برفك تلوزيون بود و مدل 2286 خيلي خفيف
به هر حال شما بابت زاويه ديدش خيلي نگران نباش چون هر سه اين مدل ها تقريبا در يك سطح هستند
pouryakhan
10-08-2010, 19:13
پوريا خان
1- زاويه ديد تلوزيون و مانيتور اصلا قابل مقايسه نيست. زاويه ديد مانيتور بسيار پايين ميباشد:5:
2- اون 3 متر كه فرمودين: خوب معلومه نميشه ببيني. 3 متر زياده براي همين بايد زاويه رو حفظ كني ولي از فاصله كمتر ميتوني يكم اين ور اون ور بشي. البته الان آقاي ali honda مياد ميگه براي اون ساموسنگه و از 18 متري هم ميتونه ببينه ولي شما باور نكن:31: خالي ميبنده
3- مانيتور 2262 از همه مانيتور ها زائي ديدش بهتره . ولي بازم از اون فاصله ...:41: اينم خاصيت مانيتوره ديگه
4- به نظر من (نظر شخصي و تست نشده روي جمعيت بزرگ) زاويه ديد پنل هاي الجي فيليپسو ساموسنگ يكيهو هچ فرقي نداره
5- سامسونگ يه مدل تلوزيون داره كه ورودي pc هم داره. شما كه ميخواستي فيلم ببيني فقط باهاش از 3 متري بايد اونو ميگرفتي. ولييييييييييي:::: از فاصله كم چشمتو خيلي اذيت ميكنه هاااااا
6- به نظر من مانيتورتو بچسب و انقدر غر نزن. چون مانيتور خوبي گرفتي
می دانی تو 2010 آدم وقتی300 پول میده و نمیگم اولی،ولی یکی از بهترین مانیتور های بازار تو رده خودش رو میگیره انتظار تماشای راحت فیلم تو اتاق دیگه باید حق مسلم آدم باشه...:3:نه اینکه هی آدم بگه CRT کجایی که یادت بخیر:37:،هرچند که پدر چشم مارو درآوردی..!:18:
بهرحال این ورودی HDMI هم بی مصرف شد،می خواستم یه r eciver اچ دی پیدا کنم بچسبونم تکش که اونم با این وضع منتفی شد...:13:
احتمالا یه حکمتی داره که اینطوری می سازند و اون حکمت با آسیب ندیدن چشم ارتباط داره.
حالا باز خوبه همه برندها اینجورین، آدم هرتش-:40:- نمی سوزه!(البته به استثنای اون سامسونگ سفارشی تحت تملک هونداجون!:38:)
RealDesigner
11-08-2010, 07:28
احتمالا یه حکمتی داره که اینطوری می سازند و اون حکمت با آسیب ندیدن چشم ارتباط داره.
)
دقيقا همينطوره. يعني دقيقا براي اينكه اين پنل ها مخصوصه مانيتور هايي هستن كه چشم از نزديك بهش نگاه ميكنه اين سيستم زاويه ديدشون مشكل داره
حالا باز خوبه همه برندها اینجورین، آدم هرتش-:40:- نمی سوزه!(البته به استثنای اون سامسونگ سفارشی تحت تملک هونداجون!:38:)
اينو خوب اومدي . الان بياد اينجا ما رو ببينه شاكي ميشه. اصلا براي سلامتي ساموسنگ علي هوندا صلوااااتتتتتتتتتت:10:
خوب ماهوارتو بگير ولي روبرو بشين با فاصله كمتر .. نميشه؟
pouryakhan
11-08-2010, 11:26
خوب ماهوارتو بگير ولي روبرو بشين با فاصله كمتر .. نميشه؟
وقتی رو Movie می ذارم اوضاع بهتره، از جلو پنل پرنور و سفید میشه ، ولی هرچقدر دورتر می رم تصویر بهتر و واضح تر و البته با زاویه دید بیشتر میشه.خیلی طبیعی نیست ولی خوب یه جورایی مشکل حل شده...:26:
RealDesigner
14-08-2010, 08:54
وقتی رو Movie می ذارم اوضاع بهتره، از جلو پنل پرنور و سفید میشه ، ولی هرچقدر دورتر می رم تصویر بهتر و واضح تر و البته با زاویه دید بیشتر میشه.خیلی طبیعی نیست ولی خوب یه جورایی مشکل حل شده...:26:
ااا
خوب خدا رو شكر:42:
پس من هم به هر كي اين مشكلو داره بگم بذاره رو حالت movie
آقا همه مانيتور ها اين حالت movie رو دارن؟؟ نميدوني؟
binadez2000
14-08-2010, 14:51
خوب زاويه ديد مانيتور ها همش يكي هست LG و سامسونگ و ... هم نداره
من چند روز پيش 5 مدل را تست گرفتم شامل مدل هاي زير بود :
ASUS MS238H
SAMSUNG P23700
LG W2261VP
LG W2286L
كيفيت مدل سامسونگ و ايسوس خيلي جالب بود
اما نكته جالبتر پودري بودن رنگ سفيد در دو مدل LG بود
مدل 2261 خيلي تصوير سفيد پودري بود كه شبيه برفك تلوزيون بود و مدل 2286 خيلي خفيف
به هر حال شما بابت زاويه ديدش خيلي نگران نباش چون هر سه اين مدل ها تقريبا در يك سطح هستند
با سلام
برادر یعنی اگه پولش باشه شما 2286 رو توصیه میفرمایید.
یا ؟
ممنون
ess_1362
14-08-2010, 18:59
با سلام
برادر یعنی اگه پولش باشه شما 2286 رو توصیه میفرمایید.
یا ؟
ممنون
بستگي به كاربرد داره
مثلا در كاربردهايي كه كاربر بيشتر از پس زمينه سفيد استفاده مي كنه مثل نرم افزار هاي آفيس يا متني و اينترنت خوب من حتي الامكان اين مدل را زياد توصيه نمي كنم چون اون پودري بودن رنگ سفيد(هرچند نسبت به 2261 خيلي خفيفتر هست) يكم كاربر را اذيت مي كنه
ولي براي كاربردهايي كه از بيشت رنگ ها استفاده ميشه مثل گيم خيلي تفاوتي نيست هر چند كه در اين رنج قيمتي(حدود 270 تومن) مثلا من p23700 از سامسونگ را ترجيه ميدم
persiantoolsbaz
15-08-2010, 10:31
اين مشكل پودري بودن رو فقط از شما و يكي از دوستاتون شنيدم. نه هيچ كس ديگه
شونصد نفر 2261 دارن و در كار طراحي هم استفاده ميكنن . تو نت هم ميرن. يكي به من نگفته مشكل پودري داره به جز شما
اين حرفها رو بذاريد كنار دوست عزيز و واقعيت ها رو بيان كنيد
2261 و 2286 جفتشون جزو بهترين ها و پر فروشترينهاي بازار هستن
ess_1362
15-08-2010, 12:04
اين مشكل پودري بودن رو فقط از شما و يكي از دوستاتون شنيدم. نه هيچ كس ديگه
شونصد نفر 2261 دارن و در كار طراحي هم استفاده ميكنن . تو نت هم ميرن. يكي به من نگفته مشكل پودري داره به جز شما
اين حرفها رو بذاريد كنار دوست عزيز و واقعيت ها رو بيان كنيد
2261 و 2286 جفتشون جزو بهترين ها و پر فروشترينهاي بازار هستن
شما اين مدلها را امتحان كردي؟
من خودم هر 4 مدل را هم زمان حدود 3 ساعت تست كردم
2261 كه پودري بودنش در پس زمينه سفيد كاملا مشخص و واضح هست!!! و اصلا نيازي به تست نيست و حتي از پشت ويترين مغازه ها هم به وضوح قابل تشخيص هست
فقط اون 2286 كمي نياز به دقت داره
اينجا يك سايت علمي براي مشاوره هست و بايد تعصب را كنار گذاشت و بصورت علمي بحث كرد و نبايد بواسطه اينكه مثلا من و شما يك مدل از يك برند را داريم فقط از خوبي هاي اون مدل بگيم و چشممون را روي ايراد ها ببنديم
موفق باشيد
Mr.Vahid
16-08-2010, 22:59
من الان 2261 جلومه چرا پودری نیست؟!
persiantoolsbaz
17-08-2010, 12:14
من الان 2261 جلومه چرا پودری نیست؟!
مال شما خرابه عزيز
2
261 حتما پودريه - آقا ess_1362 ميگن آخهههه:31:
lol
شوخيدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.