PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72

zed2
09-08-2010, 22:55
سلام بر همه گی

بخاطر اتفاقات اخیری که در تاپیک صبانت قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رخ داد ترجیح دادم که تاپیک جدید زده بشه

قبل از هر چیز چند مورد رو یاد اور بشم
همانطور که دوستان می دونن صبانت سرویس هاشو حجمی میده و در بین حجمی ها رسم است ( نه قانون ) که باسه جذب مشتری بعضی مواقع سرعت های بیشتر از اسمی میده تا حجم کاربر زودتر تموم شه
صبانت هم از این رسم بعضی مواقع پیروی می کنه و بعضی مواقع بخاطر حجم زیاد کاربر هاش پیروی نمی کنه.
کاربرایی که می خوان صبانت بگیرن توجه داشته باشن این شرکت تضمینی باسه سرعت های بیشتر از اسمی نداره و شما با شرط اسمی بودن سرعت دارین ازش می گیرین.
ویرایش:
توضیحاتی در رابطه با سیستم محاسبه حجم در صبانت
سیستم محاسبه حجم در صبانت بر خلاف سیستم دو دویی که تقسیم بر 1024 میشه بر اساس واحد های ده تایی تقسیم بر 1000 می شود
یعنی 3 گیگ صبانت 3000 مگابایت است نه 3072 مگابایت
برای توضیحات بیشتر به این پست مراجعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این برای اطلاع رسانی

قوانین:
قوانین عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن
از درگیری و تحریک کردین همدیگر خود داری کنید
با تبلیغکنندگان دیگر شرکت ها در این تاپیک برخورد میشه.
از تهمت زدن به دیگر کاربران خود داری کنید
مسائل سرویس با شرکت از طریق پشیبانی یا مراجع قضایی رسیدگی کنید و از برگذاری شبه دادگاه در اینجا خود داری کنید.
تنها هدف این تاپیک اطلاع رسانی از وضعیت سرویس دهی شرکت در مناطق مختلف و راهنمایی باسه خریداران جدید است.

لطفا موارد بالا را رعایت کنید در غیر این صورت با متخلفین برخورد خواهد شد.
با احترام:11:

tabriz-info
10-08-2010, 00:01
من هم صبانتی هستم

و از سرویس های محدود استفاده میکنم فکر کنم الان بعد از یه ماه سرعت 200 در 128 باز رفته رو افت سرعت

لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشید و قوانین رو رعایت کنید

Cleeev
10-08-2010, 03:59
PPPoE, WAN, ADSL, MAC Address, صبانت

MAC Address آدرسی 10 رقمی و اختصاصیه که هر دستگاه مرتبط با شبکه که در جهان تولید میشه یکی از این آدرس های اختصاصی رو از سازمان جهانی IEEEE دریافت میکنه...

از هر کجا که به اکانتتون وصل میشید (PPPoE Connection) ، همونجا MAC Address ـش ذخیره میشه... (فقط اکانت روزانه که یوزر و پسوردش شخصیه نه اکانت شبانه صبانت)...

اگه از توی کامپیوترتون با PPPoE وصل میشید در نتیجه MAC Address کارت شبکه ـتون ثبت میشه...

اگه از توی مودمتون وصل میشید، MAC Address مودمتون ثبت میشه...

اگرم مثل من یه Router دارید که به مودم وصله و از توی Router به PPPoE وصل میشید و شبا قطعش میکنید و از توی کامپیوترتون به اکانت شبانه صبانت با کانکشن PPPoE وصل میشید بهترین کار اینه که به داخل Router یا مودمتون رفته و دنبال چیزی به اسم MAC Address بگردید که قابل ویرایش کردنه (نه توی Status دستگاه)... (همچنین اگه بعضی وقتا با مودم و بعضی وقتا با کامپیوتر به PPPoE با اکانت روزانه وصل میشید و برای جلوگیری از اینکه هر یک از این دو نتونن وصل بشن)...

در کنار چنین بخشی در اکثر دستگاه ها، دکمه ای هست به اسم Copy your PC's MAC Address یا یه چیزی تو همین مایه ها و اگه روش بزنید، MAC Address کارت شبکه ـتون رو کپی میکنه اونجا... اگرم نبود، داخل ویندوز به Start > Run رفته و بنویسید CMD و اینتر رو بزنید... در Command Prompt که باز میشه بنویسید ipconfig -all و اینتر رو بزنید... یه سری از مشخصات و اطلاعات شبکه ـتون ردیف میشه که توش دنبال کارت شبکه ـتون بگردید و در زیرش جلوی Physical Address میتونید MAC Address کارت شبکه ـتون رو ببینید... (همونطور که توی عکس زیر میبینید... البته این مال من نیست و غیرواقعیه :happy:)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و باید این مقدار 10 رقمی رو به علاوه " : " های بینشون کپی کنید به اون بخش MAC Address دستگاه Router یا Modem/Router ـتون و Save کنید تا از این پس دستگاهتون برای اتصال به PPPoE از این MAC Address استفاده کنه... این کار MAC Address دستگاهتون رو عوض نمیکنه (و نمیتونه عوض کنه) بلکه فقط عین یه ماسک هستش که دستگاهتون از MAC Address دیگه ای غیر از مال خودش استفاده میکنه... همه دستگاه ها هم چنین تنظیمی دارن (برای همین منظور) چون بسیاری از شبکه های اینترنتی دنیا چنین سیستم ثبت MAC Address ـی دارن...

با این کارهایی که گفتم، Modem و یا Router ـتون از نظر سرور صبانت، تفاوتی با کارت شبکه داخل کامپیوترتون نداره... و عین من هر وقت خواستید شب ها دانلود کنید، میرید دستگاه رو Disconnect میکنید و از داخل سیستم عاملتون (ویندوز و غیره) به اکانت شبانه وصل میشید و از امکان زمانبندی اتصال توی ویندوز بهره میبرید و دوباره صبح، دستگاهتون رو به PPPoE وصل میکنید و به خاطر یکی بودن MAC Address کارت شبکه کامپیوترتون با MAC Address ظاهری Modem یا Router ـتون، سرور صبانت، در هیچ صورتی اتصالتون رو رد نمیکنه چون MAC Adderss همونه...

برای مثال چیزی که دم دستمه یکی از روترای D-Link ـه که باهاش کار میکنم و صفحه تنظیماتش به شکل زیره که باید به Manual Internet Connection Setup برید و اونجا نزدیک جایی که Username و Password اینترنتتون رو برای اتصال به PPPoE نوشتید، چنین چیزی رو خواهید دید... تقریباً اکثر دستگاهای D-Link همین شکلی هستن و همچنین توی دستگاهای Linksys و سیستم DD-WRT ـم تقریباً به همین صورته... USRobotics یه بخش مخصوص به اسم MAC Address داره... بقیه رو خبر ندارم ولی مطمئناً با یکم گشتن توی صفحات تنظیمات دستگاهتون، میتونید یه فیلد قابل ویرایش به اسم MAC Address پیدا کنید... اینم عکس:

:8: :11: :46:

اگه مشکلی با این سرویس داشتید میتونید غیرفعالش کنید و یا تماس بگیرید و درخواست ریست کردن MAC Address ـتون رو به پشتیبانی بدید... اطلاعیه شماره 19 در لینک زیر :

DUMeter - آمار و کنترل حجم اینترنت به صورت حرفه ای

لطفا یه برنامه توووووووووووووووپ برای دیدن میزان مصرف اینترنت برام با لینک بزارین
ممنون

DUMeter بهترین برنامه ـس که جزئیات بسیاری رو هم ثبت میکنه... 30 روز رایگان استفاده کنید :

فایل با کرک :

:46:

یه سری عکس و توضیحات در مورد برنامه... :

عکس زیر و چیزایی که میگم در داشتن نتایج دقیق بسیار مهمه... :

در قسمت Network Adapters برای انتخاب آداپتوری که اطلاعات رد و بدلیش ثبت میشه شما در دو گروه قرار میگیرید :

1- از توی مودم به اینترنت وصلید و شبا مودمو قطع میکنید و با کانکشن PPPoE از توی سیستم عاملتون به اینترنت وصل میشید (یا کلاً شبانه هم از تو مودم کانکت میکنید) در اینصورت فقط تیک Local Area Connection (کارت شبکه ـتون) رو بزنید...

2- کلاً مودم تو حالت Bridge ـه و هم روزانه و هم شبانه از توی سیستم عاملتون با کانکشن PPPoE کانکت میشید که در این صورت فقط تیک Dial-Up and V.PN connections رو بزنید...

اگه دو تا تیک (یا بیشتر) رو بزنید در نتیجه مثلاً شبانه با کانکشن وصل میشید و چون این کانکشن از طریق کارت شبکه ـتون به مودم وصله و از اینترنت استفاده میکنه در نتیجه دو تا اتصال (هم کانکشن و هم شبکه) اطلاعات رد و بدل میکنن و هر دو در برنامه ثبت میشن درنتیجه نتایجتون 2 برابر واقعیت میشه...!

این برنامه هر مدل جزئیات که بخواید از حجم اطلاعات رد و بدل شده در اختیارتون میزاره و خیلیم راحت و خوب و خوشگله...

:8::46:

یه سوال دیگه 128 down strem و up strem رو چنده؟

دو حالت داره که بستگی به شانستون داره پروفایلتونو رو کدوم ببندن...

اولین حالت :

Downstream = 1024 Kbps
Upstream = 512 Kbps

دومین حالت :

Downstream = 512 Kbps
Upstream = 128 Kbps

که اینا حالتای معمولین و در اکثر موارد همون حالت اوله...

در بعضی از شهرا هم که سرعتشون میگن 200-230 ـیه میشه 2048 - 1024 کیلوبیت برثانیه و چیزایی تو همین حوالی (همچنین اگه سرویس دو مگ بخرید)...

ایران 4000 سال دیگر در چنین روزی... :دی :

:20::20::20::20::20:

تو تاپیک قدیمی قدیمیه ـم چند تا بودن که با پاک شدنش به ملکوت اعلی پیوستن... :20:

-reza-
10-08-2010, 10:50
سلام بچه ها.
من قصد دارم سرویس صبا رو انتخاب کنم.
ولی بین 2 گزینه از سرویس هاش شک دارم.
یکی طرح تابستانی که 3 ماهه 13900 تومنه . درکل 3 ماه یک گیگ پهنای باند میده.
و یکی هم طرح اقتصادی که 3 ماهه 27900 تومنه.در کل 3 ماه 5 گیگ میده.
حالا نظر شما چیه ؟
اگه اولی رو بخرم میتونم شبا رایگان دانلود کنم ؟
اولی به نظرم برای من که روزا وقت وبگردی ندارم بهتره.میشه روزی 11 مگابایت.

A.M.D.D.E.V.I.L
10-08-2010, 10:57
سلام
شما نمیتونی صبا بخری چون دیگه جای خالی نداره

tabriz-info
10-08-2010, 12:15
سلام بچه ها.
من قصد دارم سرویس صبا رو انتخاب کنم.
ولی بین 2 گزینه از سرویس هاش شک دارم.
یکی طرح تابستانی که 3 ماهه 13900 تومنه . درکل 3 ماه یک گیگ پهنای باند میده.
و یکی هم طرح اقتصادی که 3 ماهه 27900 تومنه.در کل 3 ماه 5 گیگ میده.
حالا نظر شما چیه ؟
اگه اولی رو بخرم میتونم شبا رایگان دانلود کنم ؟
اولی به نظرم برای من که روزا وقت وبگردی ندارم بهتره.میشه روزی 11 مگابایت.

برای تمام سرویس ها شبانه رایگان وجود داره

خوب اگه شما فکر میکنی مصرفت بیشتر از اونی که حساب کردی نمیشه دیگه چرا پول اضافه بدی

سلام
شما نمیتونی صبا بخری چون دیگه جای خالی نداره

سلام
شما میدونید ایشون تو کدوم مرکز هستند که می فرمایید جا نداره؟

-reza-
10-08-2010, 12:49
نه تحقیق و همه کارارو کردم که الان اومدم میگم میخوام صبا نت استفاده کنم.
تو مرکز شهدای گمنام هستم.و قبلا هم با شرکت صحبت کردم و حرفی درمورد نبود جا نگفتن.
شبانه از چه ساعت تا چه ساعتیه ؟

XSS
10-08-2010, 15:08
شبانه از ساعت 3 تا 7 صبح هست

A.M.D.D.E.V.I.L
10-08-2010, 15:12
نه نمیدونم کجان ولی صبانت اینطوریه دیگه تا وقتی سرعتش به سرعت سابق بر نگرده به کسی سرویس نمیده میگه تموم کردیم

tabriz-info
10-08-2010, 15:39
نه نمیدونم کجان ولی صبانت اینطوریه دیگه تا وقتی سرعتش به سرعت سابق بر نگرده به کسی سرویس نمیده میگه تموم کردیم

عزیزم اطلاعات غلط نده

همچین چیزی نیست شما هر چقدر میخوای من برات باز کنم

arisa
11-08-2010, 08:53
سلام
صبا گویا پس از این افت سرعت شدید! دوباره به روال سابق برگشته؟درسته؟البته در دانلود هنوز امتحان نکردم ولی از دیروز سرعت سرف سایتها به مانند قبل شده گویا که حدس میزنم دانلود روزانه درست شده باشه ،هرچند من شبها مشکلی نداشتم و به روال قبل تقریبا با 120 کی دانلود میکردم.

-reza-
11-08-2010, 12:37
الان سرعت دانلود تو ساعات رایگان چقدره ؟
اینجا کسی هست که از برنامه های خودکار برای روشن شدن و دانلود تو ساعات رایگان و خاموشی شدن کامپیوتر استفاده کنه ؟

J.F.K
11-08-2010, 13:35
سرعت افتضاحه
دیگه هیچ کس تمدید نکنه حاشون جا میاد

armin321
11-08-2010, 13:46
سرعت مال من خوب شده و به روال سابق برگشت

امضا خودمو هم پاك كردم

براي 3 ماه ديگه هم تمديد كردم

skimoo_m
11-08-2010, 14:50
الان سرعت دانلود تو ساعات رایگان چقدره ؟
اینجا کسی هست که از برنامه های خودکار برای روشن شدن و دانلود تو ساعات رایگان و خاموشی شدن کامپیوتر استفاده کنه ؟

سلام.
سرعت دانلود رایگان تو مشهد 8 کیلوبایت بر ثانیه است.
من سیستم رو تنظیم کردم که شب ها خودکار روشن، کانکت، دانلود، دیسکانکت کنه.
من قبلا روزانه با سرویس 128 سرعت دانلودم 280 کیلوبایت بر ثانیه بود.
الان 2 یا 3 هفته ای هست سرعت دانلود روزانه 60 کیلوبایت بر ثانیه شده.
درضمن تو مشهد 9 گیگابایت واسه 3 ماه رو میده 39 هزار تومان.

شاد باشی:40:

mahdi-001
11-08-2010, 20:51
سرعت من که تو دانلود مثل قبل نیست و چند دقیقه رو117 میمونه بعد هم میاد پایین وبین 40 تا 100 نوسان زیادی داره !! اینم تست الان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

این اطلاعیه رو خود صبانت زده و من لینک اصلی رو اینجا میزارم

در مورد سرعت صبانت هست

Morteza561
11-08-2010, 22:56
آقا صفحه میزان شارژ باقیمانده صبانت (Support.ngsnet.net) به نظرتون DDOS شده؟ :18:

من هر کاری که می کنم میگه:

می خواستم بدونم برای شما هم همینطوریه؟

البته بگیر نگیر داره. یه بار میاد 10 بار نمیاد.

hamijoon
11-08-2010, 23:16
واسه منم بعضي وقتا ميشه . دوباره ميرم تو سايت درست ميشه .

mahdi-001
12-08-2010, 02:21
من هم همین مشکل رو دارم ولی به ندرت پیش میاد

shamabady
12-08-2010, 14:41
برای مثال چیزی که دم دستمه یکی از روترای D-Link ـه که باهاش کار میکنم و صفحه تنظیماتش به شکل زیره که باید به Manual Internet Connection Setup برید و اونجا نزدیک جایی که Username و Password اینترنتتون رو برای اتصال به PPPoE نوشتید، چنین چیزی رو خواهید دید... تقریباً اکثر دستگاهای D-Link همین شکلی هستن و همچنین توی دستگاهای Linksys و سیستم DD-WRT ـم تقریباً به همین صورته... USRobotics یه بخش مخصوص به اسم MAC Address داره... بقیه رو خبر ندارم ولی مطمئناً با یکم گشتن توی صفحات تنظیمات دستگاهتون، میتونید یه فیلد قابل ویرایش به اسم MAC Address پیدا کنید... اینم عکس:
من dlink-2640t دارم همچین گزینه ای توش پیدا نکردم

HADI ONLY
12-08-2010, 18:06
با سلام دوستان
مشکل سرعت پایین روزانه کی حل میشه ؟/ یعنی تا آخر باید زجر بکشیم .

Morteza561
12-08-2010, 22:18
من سرعت باز شدن صفحه هام اومده پایین اما سرعت دانلودم همون 110 هست.

آخه دانلود روزانه چه بدردم میخوره؟

شبانه هم سرعتش همون 110 هست.

فقط مشکل من الان پینگ روزانه هست که از 180 رسیده به حدود 500

ای خدا ... یعنی میشه یه روزی ببینیم تو ایران سرعت دانلودمون شده 1 مگابایت بر ثانیه؟ :45::25:

shamabady
12-08-2010, 23:03
مال من که الان 24 ساعت رو 2 مگه :8:
تو شهرستان بودن یه مزیت هایی هم داره

HADI ONLY
13-08-2010, 06:11
پس ما هم بریم شهرستان ... !!

p..h
13-08-2010, 11:16
من سرویس 1 مگ در تهران دارم الان سرویس 2 مگ صبا میده؟

-reza-
13-08-2010, 12:14
دوستان هرچقدر هم سرعتتون بد شد نگید از دیال آپ بدتر شده.
تقصیر خودتون نیست.با ADSL بد عادت شدین.
این نتیجه ی تست یکی از بهترین دیال آپای تهرانه.
فقط 1 نکته این که اگه سرور رو باکو بذارم پینگ میشه 390

Cleeev
13-08-2010, 12:36
من dlink-2640t دارم همچین گزینه ای توش پیدا نکردم

حتماً هم اونجا نیست تو همه مدلا... شما توی همه منوها بگرد دنبال MAC Address یا Clone MAC و Clone MAC Address یا Change MAC Address ، پیداش میکنی بالاخره...

حالا ممکنه یه مدل بتونی بنویسی، یه مدل دکمه داشته باشه و خودش clone کنه... به هر حال هست بگرد پیدا میکنی...

mahdi-001
13-08-2010, 14:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوباره صبا افتضاح شده امضا هاتون رو همون امضای اعتراضی قبل بزارین

پینگ که دیگه .....شده
سرعت شبانه هم افتضاح شده
این تست ساعت 15.45 دقیقه امروز ظهر هست
[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم تست چند دقیقه بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

-reza-
15-08-2010, 01:13
پینگ بالا باشه چی میشه ؟
سرعت مرور صفحه ها میاد پایین ؟

dvb_hamed
15-08-2010, 02:21
مركز امامت
پينگ صبا ديگه داره حوصلم رو سگ ميكنه
واسه 4.2.2.4 ميده 400 به بالا و در ساعاتي از روز ميرسه به 1800
مثل پشگل اكانت فروختن.مركز ما هم كه همه 24 ساعته پايه اينترنت.هر وقت زنگ ميزنم پشتيباني ميگه پهناي باند مركز شما 7.8 مگ هست كه الان 7.7 مگ دارن استفاده ميكنن.ميگن درخواست دادن كه پهناي باند اضافه كنن ولي مخابرات جفدك ميندازه(اره جون عمتون)
از وقتي ماه رمضون شروع شده اوضاع افتضاح شده و ديگه نميشه صفحه باز كرد چه برسه به بازي انلاين
كسي اطلاع داره چجوري ميشه قرار داد رو فسخ كرد مابقي پول رو گرفت؟3 روز پيش تمديد كردم كه كاش دستم ميشكست

mahdi-001
15-08-2010, 02:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این تست شبانه الان من.
چند روز هست که خیلی افتضاح شده!من مرکز نبوت هستم(تهران)
برا گرفتن این تست 5دقیقه الاف شدم
اگه دانلود نمیکردم که اصلا تست رو نشون نمیداد!!!!!

Contractor
15-08-2010, 04:08
یه مسأله ی خیلی مهم برای اونایی که مشکل سرعت پایین دانلود شبانه دارن

من همین لحظه با شبانه وصلم.وقتی با برنامه ی utorrent میرم دانلود میکنم که حدوداً 20 تا فایل برای دانلود گذاشتم سرعت میره بالای 140KBps و یعضاً نزدیک 200.بعبارت دیگه سرعت دانلود براحتی آب خوردن میره بالای 1Mbps تا حدود 2Mbps میرسه :18::40:
ولی وقتی با IDM که خیلیا استفاده میکنن میذارم دانلود کنه سرعتش به نحو وحشتناکی پایینه :2:.همین الان 6 تا از درایورهای پرحجم سیستم را گذاشتم از سرور ftp دانلود کنه سرعت زور بزنه به 12KBps میرسه و هی دانلودها متوقف میشه و ادامه پیدا میکنه با سرعت خیلی پایین.همین الان نگاه کردم 5KBps هستش :19:
در صورتیکه انتظار اینه که از سرور ftp اونم مربوط به شرکت معظم hp باید سرعت دانلود خیلی بالا باشه!
پس این خیلی حیاتیه که از چه دانلودری و به چه روشی و از چه سروری و چند تا فایل در حال دانلود دارید.پیشنهاد من اینه که سعی کنید از utorrent استفاده کنید ولی تعداد زیاد فایل برای دانلود بذارین - مثلاً 20 تا! - و تنظیماتش را هم طبق آموزشهایی که هست بهینه کنین تا نتیجه ی خوب بگیرید
اینم نتیجه ی speedtest.net که 10 دقیقه طول داد تا نتیجه را اعلام کنه.ولی این نتیجه 1 ذره هم ارزش نداره.چون با utorrent هر شب از 3 تا 7 و تا همین نیمساعت قبل با سرعت بالای 1 مگ دانلود میکردم ولی اونو بستم

dvb_hamed
15-08-2010, 17:04
امروز باز هم زنگ زدم صبا و من رو به يه آقايي كه اسمشو يادم نيست وصل كرد و اون آقا اول شماره خط رو پرسيد و مركز مخابراتي رو و بعد 20 دقيقه داشت ميزد رو كيبرد (فكر كنم داشت بازي ميكرد:31:)بعد بهم گفت پهناي باند شما رو روي 2مگ بستم(اولش 1مگ بود)و من تست پينگ گرفتم و اندكي بهتر شد(از 800 شد 300)
رفتم تست گرفتم سرعت دانلود رو.ديدم با idm ريت دانلود از 180 شروع ميشه و بعد از اينكه 1مگ دانلود شد اتوماتيك مياد رو 55 تا 60 ميچرخه
با تورنت تا حالا تست نكردم ولي احساس ميكنم يه نرم افزاري گذاشتن رو isp كه وقتي فايلي بيشتر از 1مگ دانلود شد سرعت بياد پايين و در حد 512 بشه.نظر شما چيه؟
من ساكن تهران هستم و ميدونم كه در شهرستان ها اين نرم افزار وجود نداره

mahdi-001
15-08-2010, 18:47
نظر من هم همینه من دانلودم از 180 یا 150 شروع میشه و میاد رو 117 تا حدود 4 مگ ثابته بعد بین 50 تا 90 بیشتر روی 70 نوسان داره!
این رو هم قبول دارم که سرعت رو به 512 کاهش میدن .دلیلش هم نرم افزار dumeter هست عکس رو پایین میزارم .قبلا قسمتی که علامت زدم 2 مگ نوشته بود ولی الان 512 کیلوبایت شده!!!!(قسمت بنفش رنگ)
و قسمت آبی 1.9 مگ بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen214
15-08-2010, 20:54
سلام .
من یه سوال در مورد حجم رسیو صبا نت دارم (128K- اصفهان )
من برای یک ساعت که آنلاینم (صبا نت) .. حجم رسیوم بیش از 25 مگ میشه . با اینکه سایت خاصی هم باز نمیکنم و دانلود هم اصلا ندارم . میخواستم بدونم این حجم عادیه برای یه ساعت با این که کار خاصی هم نمیکنم ؟
اگر نیست فکر میکنید مشکل کجاست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

peaceful1
15-08-2010, 21:08
DNS preferresd و alternate DNS برای صبا نت چی باید توتنظیمات ویندوز وارد کرد.

Cleeev
15-08-2010, 21:18
DNS preferresd و alternate DNS برای صبا نت چی باید توتنظیمات ویندوز وارد کرد.

خالی بزار مهم نیست... میتونی زنگ بزنی پشتیبانی بپرسی... 89 و خرده ایه... :20:

همچنین میتونی از مال گوگل استفاده کنی که کش مش نداره و بهتر از مال صبانته... :

8.8.8.8
8.8.4.4

CHEGUEVARA.
15-08-2010, 22:48
یه مسأله ی خیلی مهم برای اونایی که مشکل سرعت پایین دانلود شبانه دارن

من همین لحظه با شبانه وصلم.وقتی با برنامه ی utorrent میرم دانلود میکنم که حدوداً 20 تا فایل برای دانلود گذاشتم سرعت میره بالای 140KBps و یعضاً نزدیک 200.بعبارت دیگه سرعت دانلود براحتی آب خوردن میره بالای 1Mbps تا حدود 2Mbps میرسه :18::40:
ولی وقتی با IDM که خیلیا استفاده میکنن میذارم دانلود کنه سرعتش به نحو وحشتناکی پایینه :2:.همین الان 6 تا از درایورهای پرحجم سیستم را گذاشتم از سرور ftp دانلود کنه سرعت زور بزنه به 12KBps میرسه و هی دانلودها متوقف میشه و ادامه پیدا میکنه با سرعت خیلی پایین.همین الان نگاه کردم 5KBps هستش :19:
در صورتیکه انتظار اینه که از سرور ftp اونم مربوط به شرکت معظم hp باید سرعت دانلود خیلی بالا باشه!
پس این خیلی حیاتیه که از چه دانلودری و به چه روشی و از چه سروری و چند تا فایل در حال دانلود دارید.پیشنهاد من اینه که سعی کنید از utorrent استفاده کنید ولی تعداد زیاد فایل برای دانلود بذارین - مثلاً 20 تا! - و تنظیماتش را هم طبق آموزشهایی که هست بهینه کنین تا نتیجه ی خوب بگیرید
اینم نتیجه ی speedtest.net که 10 دقیقه طول داد تا نتیجه را اعلام کنه.ولی این نتیجه 1 ذره هم ارزش نداره.چون با utorrent هر شب از 3 تا 7 و تا همین نیمساعت قبل با سرعت بالای 1 مگ دانلود میکردم ولی اونو بستم
دوست عزیز میشه نحوه استفاده از این برنامه رو هم لطف کنید.......

mahdi-001
15-08-2010, 23:05
خالی بزار مهم نیست... میتونی زنگ بزنی پشتیبانی بپرسی... 89 و خرده ایه... :20:

همچنین میتونی از مال گوگل استفاده کنی که کش مش نداره و بهتر از مال صبانته... :

8.8.8.8
8.8.4.4

dns چی هست میشه بگی؟من هیچی ازش نمیدونم

Cleeev
15-08-2010, 23:26
dns چی هست میشه بگی؟من هیچی ازش نمیدونم

در کل سرورهای DNS وظیفه تجزیه تحلیل نام دامنه ها و اتصال شما به IP/DNS Server مقصد رو دارن...

خوب معلومه که چنین چیزی به سرورهایی بسی قدرتمند نیازمنده... سرورهای ISP ها بعضاً قدرت زیادی ندارن و یا cache (ذخیره سازی برای سرعت بخشیدن) میکنن که اینا آزار دهنده ـس...

ولی DNS Server هایی همانند Google Public DNS Servers ، با قدرت و سرعت بالایی که دارن میتونن در کیفیت کلی اینترنت شما تأثیر مطلوبی داشته باشن و از cache و اینائم تقریباً خبری نیست و صفحات مورد نظرتون به خوبی آپدیت میشن...

برای تغییر دادنش در ویندوز باید به Properties اتصال اینترنتتون رفته و از سربرگ Networking به Internet Protocol -Version 4- (TCP/IP رفته و پس از فعال سازی Use the following DNS server addresses آدرس ها رو وارد کرده و بعد از oK کردن پس از یه بار اتصال مجدد از این سرورها استفاده کنید...

reb
15-08-2010, 23:37
نظر من هم همینه من دانلودم از 180 یا 150 شروع میشه و میاد رو 117 تا حدود 4 مگ ثابته بعد بین 50 تا 90 بیشتر روی 70 نوسان داره!
این رو هم قبول دارم که سرعت رو به 512 کاهش میدن .دلیلش هم نرم افزار dumeter هست عکس رو پایین میزارم .قبلا قسمتی که علامت زدم 2 مگ نوشته بود ولی الان 512 کیلوبایت شده!!!!(قسمت بنفش رنگ)
و قسمت آبی 1.9 مگ بود

البته توجه دارید که کیلوبایت با کیلو بیت یه ذره تفاوت داره مطابق شکل.

mohsen214
16-08-2010, 03:43
من الان دارم با شبانه صبانت دانلود میکنم (اصفهان-128) سرعت دانلودش زیر4k هست
همیشه اینطوریه ؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟

skimoo_m
16-08-2010, 09:29
سلام.
همیشه شبانش همونطوریه.

شاد باشی!:40:

Contractor
16-08-2010, 12:16
من الان دارم با شبانه صبانت دانلود میکنم (اصفهان-128) سرعت دانلودش زیر4k هست
همیشه اینطوریه ؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟
با این شرایط فعلی تنظیم خاصی نداره بلکه روش خاصی داره... به پست ص قبل من نگاه کن توضیح دادم

دوست عزیز میشه نحوه استفاده از این برنامه رو هم لطف کنید.......
تاپیک مرجع در مورد تورنت

David.Jn
16-08-2010, 19:27
دوستان الان وضعیت صبانت چه جوریه میخوام سرویس بگیرم ولی نمیدونم از کجا بگیرم دیگه گیج شدم

mahdi-001
16-08-2010, 21:31
دوستان الان وضعیت صبانت چه جوریه میخوام سرویس بگیرم ولی نمیدونم از کجا بگیرم دیگه گیج شدم

صبانت نیا که خیلی بد شده سرعت شبانه به زور 20 میشه
روزانه هم که بین 40 تا 117 هست ولی بیشتر روی 60 کیلو میمونه
نوسان خیلی داره
به نظر من برو پارس آنلاین

-reza-
17-08-2010, 13:25
پارس خیلی گرون فروش و دزده.
از روی سرویساش اینو نفهمیدم
از رو قیمت مودمهاش فهمیدم.
مودم معمولی رو میده 59 تومن !!!
تازه اسپلیترش رو هم از تو جعبش ور داشتن چدا میدن 10 تومن.
اسپلیتر 4 تومنه به زور.

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

اسپلیتر 4 تومنه به زور.

esfehanei
17-08-2010, 17:33
پس یعنی شاتل از همه بهتره
صبانت که میگن شبانه سرعتش کمه روزها هم که مثل شاتله
پارس هم که میگن دزده و گرون فروش

sei_pm
17-08-2010, 19:27
اسپلیتر 4 تومنه به زور.
.

شاتل هم مودمهاش و به این قیمت میده در ضمن هر موردمی روش اسپلیتر نیست.

-reza-
17-08-2010, 22:08
آره داداش گلم.هر مودمی اسپلیتر نداره.
ولی شما به من بگو یه مودم 1 پورته که باید 20 تومن باشه اگه اسپلیتر نداره پس چی داره که 59 هزار تومنه.

reb
17-08-2010, 22:27
آره داداش گلم.هر مودمی اسپلیتر نداره.
ولی شما به من بگو یه مودم 1 پورته که باید 20 تومن باشه اگه اسپلیتر نداره پس چی داره که 59 هزار تومنه.

برادر ایمانی من الان داتک دارم نه پارس آنلاین ولی قبلا پارس داشتم و ازشون مودم خریدم هم ساده هم با اکسس پوینت و اینو میدونم که مودمهایی که میده (ساده بدون اکسس پوینت) خودشون اسپیلتر دارن و نیازی به اون ندارند و ایضا اگر جدیدا هم مودمی بفروشه که اسپیلتر نداشته باشه خودش توی جعبه صد در صد اسپیلتر داره وانگهی سالهاست که مودم تک پورت نداره اگه فکر کردی که مودم ساده بدلیل وجود یک فقره لن تک پورته درجا اشتباه کردی چون یو اس بی هم داره. آدم حرفی که میزنه باید پایه و اساس منطقی داشته باشه و گر نه نقض غرض میشه.

dvb_hamed
17-08-2010, 23:53
برادر ایمانی من الان داتک دارم نه پارس آنلاین ولی قبلا پارس داشتم و ازشون مودم خریدم هم ساده هم با اکسس پوینت و اینو میدونم که مودمهایی که میده (ساده بدون اکسس پوینت) خودشون اسپیلتر دارن و نیازی به اون ندارند و ایضا اگر جدیدا هم مودمی بفروشه که اسپیلتر نداشته باشه خودش توی جعبه صد در صد اسپیلتر داره وانگهی سالهاست که مودم تک پورت نداره اگه فکر کردی که مودم ساده بدلیل وجود یک فقره لن تک پورته درجا اشتباه کردی چون یو اس بی هم داره. آدم حرفی که میزنه باید پایه و اساس منطقی داشته باشه و گر نه نقض غرض میشه.
دادش شما كدوم مركز مخابراتي تهران هستي و سرعتت توو قرار داد چند بوده؟هميشه پينگ به اين خوبي داري؟

reb
17-08-2010, 23:58
دادش شما كدوم مركز مخابراتي تهران هستي و سرعتت توو قرار داد چند بوده؟هميشه پينگ به اين خوبي داري؟

البته با عرض معذرت از اصحاب صبانت چون اینجا مثلا تاپیک صبا هست ولی ناراضی شرکتهای دیگه اینجا مطرح میکنند که دلیلش هم معلوم نیست. پینگ فعلا حدود 230 هست ولی داتک عموما پینگش بهتر از شرکتهای دیگه بوده و هست.

-reza-
18-08-2010, 01:18

نه دوست عزیز منظورم از تک پورت 1 پورت لن داشتنه.
نمیدونم شما چرا قبول نداری اینقدر مودم هاش گرونه.

sei_pm
18-08-2010, 01:28
نه دوست عزیز منظورم از تک پورت 1 پورت لن داشتنه.
نمیدونم شما چرا قبول نداری اینقدر مودم هاش گرونه.

چر ا گرونه چون زاکسل گرونه همون مودم مسخره Lan/Usb رو تو بازار میدن 48 تومن . اینها هم 10 تومن گرونتر میدن چون کارشون فروش مودم نیست اگر موند رو دستشون ضرر نکنند.
مثلا tplink 8811 بگیری Lan/usb قیمتش 20 تومنه اسپلیتر هم داره ولی Linksys Wag160n قیمتش 120 اسپلیتر نداره. یا زاکسل مودم سری G وایرلس رو تو بازار 84 تومن میده درصورتی که می تونید Wag120n بگیرید 68 تومن یا tplink سری n بگیرید 70 تومن.

͏ Mehran ͏
18-08-2010, 03:28
زنده باد صبانت !
بعد از 20 تومن پولی که در ماه میگیرن و مانیتوری که کردم و دیدم فقط 3.3 گیگ رو من مصرف کردم و اونا 5 گیگ حساب کردن ! حالا ببینید وضعیت ِ شبانه چجوریه !!! دوستانی که میگن تو ISP های دیگه شبا سرعتمون 60 هست و ... برن خدا رو شکر کنن !! اگه وضعیت ِ ما رو داشتن چی کار می کردن ؟

نمی دونم چی بگم به ولله !!
به نظرم این پولا از گلوشون پایین نمی ره !

emrouz
18-08-2010, 13:32
با درود.
دوستان من سرویس 1024 دارم. از صبانت. در هنگام استفاده از اکانت اصلی (روزانه) سرعت دانلود بیش از 100 KB/s است. ولی نمی دانم چرا با اکانت شبانه ی رایگان سرعت خیلی پایین است. در حد 24 KB/s. لطفاً راهنمایی کنید.
با سپاس

-reza-
18-08-2010, 15:41
اوه اوه کجای تهرانی شما ؟
صد رحمت به دیال آپ به خدا.
چه پینگی!!!

aminbritney
18-08-2010, 16:36
من قبلا 3ماه صبا داشم. سرعت خیلی خوب متوسط دانلود60-70 بود. ولی پشتیبانی افتضاح و قطعی زیاد. چی کار کنم 2باره بیام سراغ صبا یا برم پارس یا شاتل ؟

مرسی

dvb_hamed
18-08-2010, 19:01
كيفيت صبانت فقط فقط فقط به تعداد مشترك هايي كه در اون مركز مخابراتي دارن سرويس ميگيرن بستگي داره.اگر زياد باشه مشكل كمبود پهناي باند پيش مياد و پينگ شما فضايي ميشه وگر نه شما يه آدم خوش شانس هستي كه يه اينترنت پرسرعت در اختيار داري با كمترين هزينه
دوستان درحال حاضر به علت كمبود پهناي باند و فروش بيش از حد اشتراك در تابستان و بخصوص قرار داشتن در ماه رمضان و افزايش پيك ساعات كاربري كيفيت صبا در اكثر مناطق تهران افت شديد پيدا كرده.اگر مي خوايد سرويس از صبا بگيريد بريد اول مهر بيايد

Electronic-Arts
18-08-2010, 19:48
به نظر منم بهتره کسی از صبانت دیگه نگیره تا حالش جا بیاد همگی بریم شاتل یا پارس آنلاین

Cleeev
18-08-2010, 21:01
لایزرم خوبه...

Contractor
18-08-2010, 21:27
زنده باد صبانت !
بعد از 20 تومن پولی که در ماه میگیرن و مانیتوری که کردم و دیدم فقط 3.3 گیگ رو من مصرف کردم و اونا 5 گیگ حساب کردن ! حالا ببینید وضعیت ِ شبانه چجوریه !!! دوستانی که میگن تو ISP های دیگه شبا سرعتمون 60 هست و ... برن خدا رو شکر کنن !! اگه وضعیت ِ ما رو داشتن چی کار می کردن ؟

نمی دونم چی بگم به ولله !!
به نظرم این پولا از گلوشون پایین نمی ره !
این تستهای سرعت بنظر من چرته و فقط راجع به روزانه درسته
تو شبانه و در حالیکه speednet سرعت منو از مال شما هم بدتر اعلام کرده دارم با سرعت 1 تا 1.5Mbps دانلود میکنم

اینجا رو ببین راهشو گفتم

XSS
18-08-2010, 22:34
اینجا سرعت باز شدن صفحات صبانت بهتر شده
من قبلا با گشت و گذار تو صفحات هم مشکل داشتم

Contractor
19-08-2010, 09:20
این تستهای سرعت بنظر من چرته و فقط راجع به روزانه درسته
تو شبانه و در حالیکه speednet سرعت منو از مال شما هم بدتر اعلام کرده دارم با سرعت 1 تا 1.5Mbps دانلود میکنم

اینجا رو ببین راهشو گفتم
اینم مدرک
در حالیکه با IDM سرعت دانلود حداکثر 10KBps بود وقتی با utorrent شروع به دانلود کردم ببینید سرعت به چه اندازه رسید:169KBps !!!! و در مدت دو ساعت 924MB دانلود کرده.البته اگه تعداد کمی فایل واسه دانلود بذارین سرعت زیاد بالا نمیره.من 24 تا فایل برای دانلود گذاشته بودم:31:

Electronic-Arts
19-08-2010, 13:59
دوستان دیگه کسی از صبانت سرویس نگیره بهشون میگم خط منو شارژ کنید من مسافرتم یکی دو هفته دیگه میام پولو میدم نکرد واسه همین هم همین الان رانژه خطم رو تخلیه کردم

moallem89
19-08-2010, 20:07
بابا چرا شبانه سرعتش له شده ها....
من دیشب با 4 کیلو بایت میگرفتم:weird:

mahdi-001
19-08-2010, 22:49
سلام
اینترنت شما هم قطع شده؟من الان با دایل آپ اومدم
چیکار میکنه این صبا؟خیلی آشغال شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:

S A M S U N G
19-08-2010, 23:37
سلام .

داداش منم صبانت داره و الان زنگ زد گفت اینترنتش قطع شده . حدود 1 ساعت میشه . کرج .

مخلصیم .

mary83
20-08-2010, 00:09
مال منم قطع شده !!!!!!1 مشهد !! من با دایل آپ اومدم مسخره تر اینکه نمی تونم برم ببینم شارژم تموم شده یا نه !! قسمت شارژ الگترونیکیشم از کار افتاده!!!!!!! اه اه :-&
خود سایتشم بالا نمی یاد !! صبانت مرد!!!!!!!!!!!

farzad02
20-08-2010, 02:23
بیاید تو این تاپیک به قطعی صبانت اعتراض کنید:

ORIGINAL
20-08-2010, 10:17
دیشب از 11.5 تا 10 صبح امروز واسه منم قطع بود!!!!
یه شبی بود که میشد 250-300 MG گرفت که اونم دیشب پرید ..ادم به کی بگه اینا رو اخه:19:

Contractor
20-08-2010, 10:44
دیشب از 11.5 تا 10 صبح امروز واسه منم قطع بود!!!!
یه شبی بود که میشد 250-300 MG گرفت که اونم دیشب پرید ..ادم به کی بگه اینا رو اخه:19:
منم میخواستم دانلود درایورامو دیشب تموم کنم و وین جدید نصب کنم.شانس نیاوردیم
سوال کردم مثل اینکه شبکشون از تهران قطع شده بوده.حالا 1 شب هزار شب نمیشه سخت نگیرین! تو 1 سال گذشته شاید یک دو شب قطع شده بود
منکه یه زمانی پارس آنلاین داشتم چپ و راست قطع بود

DrXoX
20-08-2010, 11:52
آقا دیشب برای منم از 11 شب تا 10 صبح قطع بود

-reza-
20-08-2010, 14:00
دوستان صبا نت زنگ زدم گفت 10 تومن هزینه ی رانژه کردنه .
شما هم 10 تومن دادید ؟
این پول رو هم باید بدیم به صبا نت یا خودمون باید ببریم مخابرات ؟

Contractor
20-08-2010, 14:04
دوستان صبا نت زنگ زدم گفت 10 تومن هزینه ی رانژه کردنه .
شما هم 10 تومن دادید ؟
این پول رو هم باید بدیم به صبا نت یا خودمون باید ببریم مخابرات ؟
شما اصلاً لازم نیستش پی مخابرات و این امورات بری
همه کارا با خود isp هسته
یه بابایی میاد ADSL رو براتون راه میاندازه تو خونه
یه 10 تومنی میگیره.البته منکه دیگه یادم رفته چی به چی بود و کی به کی

-reza-
20-08-2010, 16:47
نه بابا.شوخی نکن.
خداییش 10 تومن پول نصب باید بدم ؟
همینمون مونده والا.
نمیشه خودمون نصب کنیم ؟

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

نه بابا.شوخی نکن.
همینمون مونده والا.
نمیشه خودمون نصب کنیم ؟

Contractor
21-08-2010, 06:54
یه چیز جالب
گفتم که دارم درایورهای سیستمم رو دانلود میکنم
چون تعدادشون و حجمشون زیاد بود گذاشته بودم شبانه دانلود کنه.از ساعت 3 تا حدودای 7:30 سرعت دانلود IDM افتضاحه.شاید 10KBps
ولی از 7:30 تا 7:45 سرعت میره روی 2 Mbps !!!!! همین یکربع کلی از کارم رو جلو میبره!! اینم عکسش:

-reza-
21-08-2010, 09:32
ماشالا چه درایورایی داره لپتاب شما.

sei_pm
21-08-2010, 09:39
نه بابا.شوخی نکن.
همینمون مونده والا.
نمیشه خودمون نصب کنیم ؟

اون پول رانژه زوریه نمی تونی اعتراض کنید. پارس آنلاین هم 5000 تومن میگیره.

بی مخ!
21-08-2010, 14:49
با سلام خدمت دوستان
بنده مودم FastLink دارم و از صبانت سرويس مي گيرم. توي دسكتاپم (رايانه شخصي!) مشكلي ندارم و به راحتي وصل ميشه.
ولي روي لپ تاپم هر كار مي كنم به اينترنت وصل نميشه! هيچ اخطار خاصي هم نميده! به سيستم عاملش ربط نداره با لينوكس و ويستا امتحان كردم.
جالب اينجاست كه 2 سال پيش كه از همين صبانت ولي يه شركت ديگه سرويس ميگرفتم با اين لپتاپم به اينترنت وصل ميشدم ولي حالا!
لپ تام Dell مدل Inspiron 1420 هستش.
چطور ميشه كه اينطوري بشه؟

Contractor
21-08-2010, 14:56
با سلام خدمت دوستان
بنده مودم FastLink دارم و از صبانت سرويس مي گيرم. توي دسكتاپم (رايانه شخصي!) مشكلي ندارم و به راحتي وصل ميشه.
ولي روي لپ تاپم هر كار مي كنم به اينترنت وصل نميشه! هيچ اخطار خاصي هم نميده! به سيستم عاملش ربط نداره با لينوكس و ويستا امتحان كردم.
جالب اينجاست كه 2 سال پيش كه از همين صبانت ولي يه شركت ديگه سرويس ميگرفتم با اين لپتاپم به اينترنت وصل ميشدم ولي حالا!
لپ تام Dell مدل Inspiron 1420 هستش.
چطور ميشه كه اينطوري بشه؟
بی مخ!
قبلاً گفتیم.صبانت برای جلوگیری از سرقت شارژ مشترکینش اومده محدودیت مک آدرس روی خطها گذاشته.یعنی هر خط فقط با یه سیستم! باید به ISP تماس بگیری بگی محدودیتت رو بردارن.احتیاطاً پسوردتم بگو عوض کنن

ماشالا چه درایورایی داره لپتاب شما.
دست رو دلم نذار.دقیقاً 40 تا درایور داره که فقط 2 تاش مونده.حسابشو بکن هر شب فقط تو همون یکربع آخر سرعتش برای دانلود IDM خوب میشه.حالم گرفته شد رسوندمش تا اینجا:13:
ولی عوضش utorrent حسابی سرعت داره و از 3 تا نزدیک 7 میذارم نزدیک 2 گیگ دانلود کنه! :27:

farzad02
21-08-2010, 19:18
اون تاپیک اعتراض هم بسته شد و همچنان قطعی ندارد و ...

من که دیگه رفتنی شدم.احتمالا برم مبین نت...
حداکثر 1-2 ماه دیگه مهمون صبانتم

mahdi-001
21-08-2010, 19:59
منم میرم پارس آنلاین .یک ماه نیست که اومدم صبانت
هنوز 2ماه دیگه دارم

بی مخ!
21-08-2010, 20:17
دوستان اگه بخوايم از صبا بريم جاي ديگه، ديگه لازم نيست هزينه نصب (رانژه كردن خط) رو بديم كه؟

M0hsen3D
21-08-2010, 20:29
دوستان اگه بخوايم از صبا بريم جاي ديگه، ديگه لازم نيست هزينه نصب (رانژه كردن خط) رو بديم كه؟
خط شما الان رانژه صبانت هست و درصورت رفتن شما از شرکت صبا خط شما از رانژه صبانت در میاد و باید به صورت مجدد رانژه شرکتی که می خواین ازش سرویس بگیرین دربیاد. ودرکل دوباره باید پول رانژه خط رو بدین.

farzad02
21-08-2010, 22:44
نمی دونم الان سراسری هست قطعی ها یا فقط برای ما تهرانی ها اینطوری میشه
مثلا امشب باز ساعت 11 ارتباط کامل قطع شد.واقعا صبانت عجیب قریب شده

بی مخ!
22-08-2010, 08:59
نمی دونم الان سراسری هست قطعی ها یا فقط برای ما تهرانی ها اینطوری میشه
مثلا امشب باز ساعت 11 ارتباط کامل قطع شد.واقعا صبانت عجیب قریب شده
البته من توي مشهد اين مشكل رو ندارم.
راستش رو بخوايد توي اين يه ماه اخير از صبح 9 تا 2 شب توي اينترنت بودم و هيچ مشكلي هم نبود! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس مشكل شما تهروني هايه احتمالاً)

mary83
22-08-2010, 11:43
مال من که دو شب پیش قطع شد الانم قطعه و من تازه شارژم و تمدید کردم!!

mary83
22-08-2010, 11:48
سایتشم بازم مرد!! چرا تاپیک اعتراض و می بندن یعنی کلا اعتراض ممنوعه؟ :(( من واقعا نت لازم دارم

---------------

نتش زنده شده سایتشم زنده شد ولی نمی تونم شارژو ببینم

Dark Shine
22-08-2010, 12:27
ما هم بلاخره تو قطعیش گیر کردیم!:31:

بی مخ!
22-08-2010, 13:48
مال منم بالاخره واسه 1 ساعت قطع شد! :O

hamijoon
22-08-2010, 13:50
يعني هنوز قطعه واسه شما ؟؟؟

يا وصل شده ؟؟؟

persia_id
22-08-2010, 14:01
اینترنت صبانت من هم یکی دوروزه ناگهانی قطع می شه، و بعد از مدتی وصل می شه ( گاهی وقتا 10 دقیقه گاهی وقت ها یک ساعت ! )
تلفن پشتیبانی این شرکت همواره اشغاله : 88554123
اینترنت 128 دارم از منطقه کاشانی تهران

بی مخ!
22-08-2010, 14:55
فقط يك ساعت قطع شده بود! همين :31: نه كه از ما ميترسن همين كه قطع ميشه زود وصلش مي كنن :5:

Dr.FANOOS
22-08-2010, 14:57
آقا قضیه چیه....3 ، 4 روزه باید یکی دو ساعت صبر کنم تا وصل شه!
پریروز وصل نمی شد ...امروز هم اشکم در اومد تا وصل شد!

Contractor
22-08-2010, 15:32
شهرتونو بنویسین تا بفهمیم مشکل کدوم شهر بیشتره

akharwarbaz
22-08-2010, 16:10
اين پينگ چرا اينطوري شده !؟!؟!‌اعصاب نذاشته باسه ما !

Dr.FANOOS
22-08-2010, 16:16
شهرتونو بنویسین تا بفهمیم مشکل کدوم شهر بیشتره
تهران هستم

SADEGH 7
22-08-2010, 16:22
دوستان یه سوال در مورد مودم:
تو کانفیگ مودم من سرعت DownStream رو زده 1024. این یعنی بیشتر از 1 مگ رو ساپورت نمی کنه؟

akharwarbaz
22-08-2010, 17:00
از وقتي ماه رمضون شده پينگ خيلي ميره بالا پايين

الان پينگ ياهو من 380 هست در صورتي كه بايد 230-40 باشه !!!

hosein63
22-08-2010, 19:23
واقعا که این صبانت دیگه خیلی افتضاح شده الان چند روزه قطع و وصل می شود امروز ار صبح تا همین 1 ساعت پیش قطع بود حجم دزدی هم که قربانش برم دیگه حیلی ضایع هست 100 مگ دانلود می کنی میبینی 200 مگ کم می شود :18: وقتی مملکتی قانون نداشته باشد و چیزی قابل پیگیری نباشد همین هم می شود.:41:

farzad02
22-08-2010, 22:44
من فکر کنم این شرکت حجم مشتریاش زیاد شده و توان اداره نداره.سود هم که خوب میکنه . گور بابای مشتری

فعلا هم واقعا گزینه بهتری غیر وایمکس نیست

hosein63
22-08-2010, 23:42
من فکر کنم این شرکت حجم مشتریاش زیاد شده و توان اداره نداره.سود هم که خوب میکنه . گور بابای مشتری

فعلا هم واقعا گزینه بهتری غیر وایمکس نیست

این وایمکس چطور هست؟من الان خیلی وقت هست قصد عوض کردن این isp لعنتی یعنی صبانت را دارم .

yashar24
23-08-2010, 12:25

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرعت turbo 1024 همارا تبریز!! افتضاح قرن!!

farzad02
23-08-2010, 14:55
این وایمکس چطور هست؟من الان خیلی وقت هست قصد عوض کردن این isp لعنتی یعنی صبانت را دارم .

M A S T 3 R
23-08-2010, 19:12
آیا علتی داره که من نمیتونم در سایت صبانت ریز مصرف خودمو ببینم؟
شما هم همین مشکل رو دارید؟

silhouette
23-08-2010, 19:23
کمک فوری میخواستم
من از صبا نت سرویس 128 گرفتم اکثر اوقات ارور678 میده همچنین وقتی کانکتم بعد از چند دقیقه دیس میشم مودمم زولتریکسه
بگید چیکارکنم

farzad02
23-08-2010, 20:53
کمک فوری میخواستم
من از صبا نت سرویس 128 گرفتم اکثر اوقات ارور678 میده همچنین وقتی کانکتم بعد از چند دقیقه دیس میشم مودمم زولتریکسه
بگید چیکارکنم
دوست عزیز چند صفحه قبل رو اگر بخونی همه از قطعی شکایت دارن
شما هم دست به گیرنده خودت نزن که مشکل از فرستنده هست :31:
صبانت حدود یک هفته هست که قطع میشه و از چند دقیقه تا چند ساعت نمیشه بهش وصل شد و همون ارور 678 رو به ما هم نشون میده

silhouette
23-08-2010, 21:11
صبانت حدود یک هفته هست که قطع میشه و از چند دقیقه تا چند ساعت نمیشه بهش وصل شد و همون ارور 678 رو به ما هم نشون میده
منوبگو که میخواستم مودممو برفوشمو یه دی لینک بگیرم حتی قیمتم گرفته بودم امیدوارم مشکل زودتر حل شه

M A S T 3 R
23-08-2010, 21:17
من که تا حالا قطعی ندیدم(جز همون شبی که از ساعت 23.00 تا ساعت 10.30 قطع بود)
از اون موقع تا حالا اینترنت من دچار قطعی نشده
البته سرعت دانلود همچنان افتضاح

ORIGINAL
23-08-2010, 21:40
آیا علتی داره که من نمیتونم در سایت صبانت ریز مصرف خودمو ببینم؟
شما هم همین مشکل رو دارید؟
یه مدت صبر کنید دوباره امتحان کنید...درست میشه...به خاطر ترافیک سایتشون هست...

parsa5564
23-08-2010, 22:54
دوستان وضعیت صبا نت الان چطوریه؟درست بود که سرعتا خیلی پایین اومده؟

ahp4
23-08-2010, 23:43
دوستان وضعیت صبا نت الان چطوریه؟درست بود که سرعتا خیلی پایین اومده؟
افتضاح:

من که اعتبارم تموم شد میرم پارس آنلاین میگیرم.

mary83
23-08-2010, 23:54
مال من 24 ساعته قطعه اه اخه خودم نبودم کسی هم پیگیزی نکرده !! فردا باهاشون دعوا می کنم

mahdi-001
24-08-2010, 03:23
من که تا حالا قطعی ندیدم(جز همون شبی که از ساعت 23.00 تا ساعت 10.30 قطع بود)
از اون موقع تا حالا اینترنت من دچار قطعی نشده
البته سرعت دانلود همچنان افتضاح

من هم همینطور فقط یه قطعی داشتم
سرعت من هم از قدیم فقط 11 کیلو کمتره یعنی 106 شده
الان هم دارم با شبانه 4 تا فایل گذاشتم با 80 تا 134 دان میکنم(4فایل هم زمان)
تا چند روز پیش فقط یک یا دو فایل میتونستم بگیرم اونم با سرعت مجموع حدود 20 کیلو

ArashMiniStar
24-08-2010, 13:18
آخه صبانت تا کی می خوای اینجوری باشه؟
سرعتش کم - شارژ هم که 100درصد می خوره.
تو قرار داد چی نوشته حالا داره چجوری رفتار می کنه.قعطی قعطی.
من که 1-2 ماه دیگه تموم میشه.:20:
میرم از شاتل می گیرم.
هر چه قد هم برای رانژ بگیرن ارزش داره.:31:
تازه سرویس های اقتصادی شاتل از صبانت ارزونتره.سرعتش هم که بالاتر.
حالا کدوم بهتره؟معلومه شاتل
البته همه شرکتا سرتاپا مثل هم هستن!
وزیر مخابرات : ایرانی ها اصلن اینترنت می خوان چی کار؟؟!!!:18:
ضمنا مودم های DLINK با شاتل سازگاراند؟؟؟؟؟؟:18:
خدا رو شکر می کنم به جای ADSL نرفتم وایمکس ایرانسل بگیرم!

hamijoon
24-08-2010, 14:15
واسه من يه بار قطع شده اما سرعتم افتضاحه . خداييش 2 دقيقه طول كشيد تا اين صفحه باز بشه . پير شدم :41:

hosein63
24-08-2010, 14:29
حالا معلوم نیست چه غلطی دارند می کنند که اصلا پیجی باز نمی ک

Cleeev
24-08-2010, 18:24
پینگ کمی رفته بالا (260ms) ولی مشکل اساسی در یک روز گذشته، timeout بیش از حده...... به خاطر همین چیز پی ان اینا خوب کار نمیکنن و صفحاتم دیر باز میشن... :44:

arisa
24-08-2010, 18:56
متاسفانه در حال حاضر شرایط خیلی بده،دیر کانکت شدن،صفحات را با مشکل باز کردن،تاخیرهای طولانی و ...
در ضمن من چند روزی مشکلی دارم به این صورت که وقتی کانکت میشم صفحه فایرفاکس که باز میشه چیزی لود نمیکنه و اول باید یک صفحه ie باز کنم تا فایرفاکس هم راه بیفته!!

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

متاسفانه در حال حاضر شرایط خیلی بده،دیر کانکت شدن،صفحات را با مشکل باز کردن،تاخیرهای طولانی و ...
در ضمن من چند روزی مشکلی دارم به این صورت که وقتی کانکت میشم صفحه فایرفاکس که باز میشه چیزی لود نمیکنه و اول باید یک صفحه ie باز کنم تا فایرفاکس هم راه بیفته!!

silhouette
24-08-2010, 19:47
:evil2::evil2::evil2:

?hey sabanet, do you wanna bomb

:grrr::grrr::grrr:

DrXoX
24-08-2010, 21:29
سرعت من خیلی مضخرف شده ، تهران هستم
سایت ها رو مثل DialUp باز می کنه پشتیبانی هم هر چی زنگ میزنم مشغوله
دوستانی که تهران هستن سرعتشون چطوره؟

mahdi-001
24-08-2010, 23:04
من سرعتم از قبل خیلی بهتر شده قطعی هم زیاد ندارم البته من خیلی کانکت نیستم شاید یکی 2ساعت نهایتا بیام نت شاید تو زمانی که من وصل نیستم قطع بشه اینم تست الانم :تست شبانم هم امشب براتون میزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته توست شبانه 5 تا دانلود داشت میکرد که تست گرفتم
سرعت دان تمام فایل ها در مجموع حدود50 بود :41:که نسبت به دیشب کمتر شده دیشب با 50تا90دان داشتم:21:

Cleeev
24-08-2010, 23:11
سرعت من خیلی مضخرف شده ، تهران هستم
سایت ها رو مثل DialUp باز می کنه پشتیبانی هم هر چی زنگ میزنم مشغوله
دوستانی که تهران هستن سرعتشون چطوره؟

آره سایتا به شدت درب و داغون باز میشن و اینترنت داره جون میکنه... البته به خاطر سرعت نیست... به خاطر ping timeout ـه... همه ـش یکی در میون timeout میده به خاطر همینه سایتا به زور باز میشن......

:44::44::44::44::44::44:

ahp4
25-08-2010, 00:12
:2:

پیشنهاد میکنم دسته جمعی بریم افغانستان.

-reza-
25-08-2010, 01:31
:2:

پیشنهاد میکنم دسته جمعی بریم افغانستان.

ویزا نمیدن بهمون :27:

farzad02
25-08-2010, 01:57
چه عجب تعداد ناراضیان زیاد شد.البته خوشحال نیستم که بقیه هم مشکل پیدا کردن ولی این هفته ای که گذشت صبانت دهن من یکی رو سرویس کرد

کاش تعداد isp ها بیشتر بشه و این شرکتهای دزد بفهمن کم فروشی= پریدن مشتری

البته الان هم شایعه ای هست که مخابرات به زودی از مرز کل مشترکین این شرکتها جلو میزنه و شاید این اتفاق باعث بشه اینها به خودشون بیان

ظاهرا الان بهترین isp شاتل هست

farzad02
چه عجب تعداد ناراضیان زیاد شد.البته خوشحال نیستم که بقیه هم مشکل پیدا کردن ولی این هفته ای که گذشت صبانت دهن من یکی رو سرویس کرد

البته الان هم شایعه ای هست که مخابرات به زودی از مرز کل مشترکین این شرکتها جلو میزنه و شاید این اتفاق باعث بشه اینها به خودشون بیان

farzad02

-reza-
25-08-2010, 02:21
آقا یه بار دیگه هم میشه بگی من درست نفهمیدم .:31:
تا جایی که من دیدم شرکت های دولتی و نیمه خصوصی اگر هم پیشرفتی داشته باشن با بلوک کردن شرکت های خصوصی هست.
مثلا همین همراه اول عزیز که میگه بزرگترین اپراتوره تلفن همراه خاورمیانست.ولی نمیگه 11 سال موبایل تو ایران منحصرا توسط خود دزدش ارائه میشده.

skimoo_m
25-08-2010, 10:42
سلام بچه ها.
من دو سه روز پیش چون حجم اکانتم تموم شده بود، رفتم نمایندگی و ...
فکر میکردم هر گیگابایت حجم باید 3500 باشه چون توی خود سایت زده در راستای حمایت از ...
منم 7 هزار تومان گذاشتم جلوی بنده خدا گفتم فعلا 2 گیگابایت بده تا سر ماه مارو جواب میده.
اما به من گفت میشه 10600 تومن، منم که هرطور حساب میکردم جور در نمیومد ازش قضیه رو پرسیدم
بنده خدا گفت: اون 3500 واسه کسایی هست که تازه می خواهن اکانت بخرن که هر گیگابایتش رو 3500 باهاشون حساب میکنیم.

بعد گفتم چرا خوب سرعت ها رو اینقدر آوردین پایین، گفت: الان سازمان تنظیم مقررات (فکر کنم همین رو گفت) فشار آورده.
یعنی همه سرعت هارو پایین آوردن، ولی صبا تا 20 الی 30 روز دیگه برمیگرده به حالت قبل.
بعد گفت شما اگه سرعت بیشتر می خواهین باید سرویس 1 مگ یا 2 مگ بگیرین.
ازش پرسیدم چرا سرعت شبانه اینقدر پایینه یعنی حتی پایینتر از دیال آپ.
اینجا بود که گفت بیا تا یه چیزی رو بهت نشون بدم.
بعد صفحه لپتاپش رو چرخوند و چند تا نمودار بهم نشون داد و گفت وقتی همه ساعت 3 تا 7 کانکت میشن شما چه انتظاری داری.
البته اینجاش رو که دیدم داشت سرم سوت میکشید. واقعا نمودارش از ساعت 3 یدفعه میرفت میچسبید به سقف
دوباره راس ساعت 7 یکدفعه میومد میچسبید به زمین.

شاد باشید:40:

Contractor
25-08-2010, 11:11
سلام بچه ها.
من دو سه روز پیش چون حجم اکانتم تموم شده بود، رفتم نمایندگی و ...
فکر میکردم هر گیگابایت حجم باید 3500 باشه چون توی خود سایت زده در راستای حمایت از ...
منم 7 هزار تومان گذاشتم جلوی بنده خدا گفتم فعلا 2 گیگابایت بده تا سر ماه مارو جواب میده.
اما به من گفت میشه 10600 تومن، منم که هرطور حساب میکردم جور در نمیومد ازش قضیه رو پرسیدم
بنده خدا گفت: اون 3500 واسه کسایی هست که تازه می خواهن اکانت بخرن که هر گیگابایتش رو 3500 باهاشون حساب میکنیم.

بعد گفتم چرا خوب سرعت ها رو اینقدر آوردین پایین، گفت: الان سازمان تنظیم مقررات (فکر کنم همین رو گفت) فشار آورده.
یعنی همه سرعت هارو پایین آوردن، ولی صبا تا 20 الی 30 روز دیگه برمیگرده به حالت قبل.
بعد گفت شما اگه سرعت بیشتر می خواهین باید سرویس 1 مگ یا 2 مگ بگیرین.
ازش پرسیدم چرا سرعت شبانه اینقدر پایینه یعنی حتی پایینتر از دیال آپ.
اینجا بود که گفت بیا تا یه چیزی رو بهت نشون بدم.
بعد صفحه لپتاپش رو چرخوند و چند تا نمودار بهم نشون داد و گفت وقتی همه ساعت 3 تا 7 کانکت میشن شما چه انتظاری داری.
البته اینجاش رو که دیدم داشت سرم سوت میکشید. واقعا نمودارش از ساعت 3 یدفعه میرفت میچسبید به سقف

و شما هم لابد افاضات ایشونو قبول کردی!!!!
اولاً اگه سازمان تنظیم مقررات و... فشار میخواستن بیارن نباید سرعت یه عده بالا و یه عده پایین میبود.فکر کنم خواسته ضعف خودش رو توجیه کنه
دوماً وقتی پهنای باند شبانه رو کم گذاشته معلومه میرسه به سقف!
البته سرعت من که بالاست و مشکلی ندارم:25:

Electronic-Arts
25-08-2010, 11:17
من که صبانت رو رانژه رو تخلیه کردم ولی نمایندگی به من گفت که مرداد و شهریور موقع بررسی سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست و واسه همین مجبورن سرعتا رو بیارن پایین وگرنه بهشون گیر میدن و حتی ممکنه پروانه شون رو لغو کنن گفت بعد از شهریور درست میشه

VahidDG2007
25-08-2010, 13:39

:31:

خوب وقتی اینترنت و حجم بندی میکنن همینه دیگه آخه کجای دنیا میگن شما حق داری مثلا 5گیگ از اینترنت استفاده

کنی!!!!

واسه همینه تا مردم میبینن شبانه رایگانه حتی نصف شب هم که شده همه با کله میرن تو مانیتور :31:

-reza-
25-08-2010, 14:05
دوستان لطفا تو استفاده از سرویس شبانه ( کلا همه ی سرویس های رایگانی که تو زندگیتون باهاش برخورد میکنید ) جنبه نشون بدید از خودتون. متاسفانه بعضی هارو دیدم که چون رایگان هست حتی چیز هایی که مطمئن هستن 1 بار هم ازشون استفاده نمیکنن رو دانلود میکنن.و وقتی هم دلیل رو جویا میشیم بهونه میارن که شاید روزی به درد خورد یا میگن من دارم آرشیو میکنم ! خودم استفاده نمیکنم.
اگه همه ی مصرف کننده های نت مثل این عده برخورد کنن مطمئنا هیچ شرکتی ادامه نمیده . چون جز ضرر هیچی نیست.
من واقعا میگم.تو دانشگاه یه عده رو میبینم که از دفعه ی اولی که وارد سایت شدن و دیدن اینترنت رایگان در اختیارشونه فقط به فکر اینن که فایل برای دانلود از کجا بیارن ! اصلا اهمیت نمیدن به دردشون بخوره یا نه ! صرفا فقط توجهشون به اینه که تکراری دانلود نکنن.که گاهی اوقات تکراری هم میشه.
واقعا نمیدونم با این عده چجوری باید تو یه محیط مشترک مثل اینترنت کنار اومد.

DrXoX
25-08-2010, 15:50
بابا یه سری ها سرشونو مثل کبک کردن تو برف، سازمان مقررات رادیویی اگه قرار بود گیر بده تو این چند سال گیر میداد

sei_pm
25-08-2010, 16:51
:31:
خوب وقتی اینترنت و حجم بندی میکنن همینه دیگه آخه کجای دنیا میگن شما حق داری مثلا 5گیگ از اینترنت استفاده کنی!!!!

از تو استرالیا:18: تازه شبانه رایگان هم نداره ولی سرعتش بالاست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر چی قوانین بدبخت کننده :2: هست رو از گوشه کنار دنیا جمع می کنند تو ایران .

Electronic-Arts
25-08-2010, 16:51
بابا یه سری ها سرشونو مثل کبک کردن تو برف، سازمان مقررات رادیویی اگه قرار بود گیر بده تو این چند سال گیر میداد
الان منظورت منم؟ اگه منظورت من هستم که چیزی رو که نمایندگی گفت رو نوشتم نه این که صرفا این رو قبول داشته باشم

arian007
25-08-2010, 18:10
سلام
من امروز رفتم اکانتم رو شارژ کردم از دوره قبل یک گیگ مونده بود ولی شرکت میگفت که حجم باقی مونده میسوزه که مخم سوت کشید آخه با چه بدبختی از اینترنت استفاده میکنم که کم نیارم به این خیال که حجم باقی مونده در دوره بعد ذخیره میشه و میتونم استفاده کنم حالا آقایون یک گیگ منو سوزندن بعد برای همین یک گیگ باید 5000 تومن پول مفت بدیم به اینا
کسی میدونه آیا شرکتهای دیگه هم همینطور هستن یا نه؟

mahdi-001
25-08-2010, 18:37
از دست این صبانت نمیتونم حسابم رو چک کنم ارور زیر رو میده:
Bad Request (Invalid Hostname)

mehdi_halla
25-08-2010, 19:21
دوستان .کسایی که اکانت 1 مگ دارن سرعت دانلودشون چقدره؟
برا گرفتن یه مگ چی میخواد؟
ممنون.

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

دوستان .کسایی که اکانت 1 مگ دارن سرعت دانلودشون چقدره؟
برا گرفتن یه مگ چی میخواد؟
ممنون.

ArashMiniStar
25-08-2010, 19:54
کم شدن سرعت به خاطر گیر دادن مخابراته؟!!!!!
کی می دونه؟؟؟

farzad02
25-08-2010, 20:44
کم شدن سرعت به خاطر گیر دادن مخابراته؟!!!!!
کی می دونه؟؟؟
نه احتمالا چون ماه رمضونه می خوان از میزان گناه بکاهن و پاشون رو میزارن رو شلنگ اینترنت :27:

Contractor
25-08-2010, 21:58
دوستان لطفا تو استفاده از سرویس شبانه ( کلا همه ی سرویس های رایگانی که تو زندگیتون باهاش برخورد میکنید ) جنبه نشون بدید از خودتون. متاسفانه بعضی هارو دیدم که چون رایگان هست حتی چیز هایی که مطمئن هستن 1 بار هم ازشون استفاده نمیکنن رو دانلود میکنن.و وقتی هم دلیل رو جویا میشیم بهونه میارن که شاید روزی به درد خورد یا میگن من دارم آرشیو میکنم ! خودم استفاده نمیکنم.
اگه همه ی مصرف کننده های نت مثل این عده برخورد کنن مطمئنا هیچ شرکتی ادامه نمیده . چون جز ضرر هیچی نیست.
من واقعا میگم.تو دانشگاه یه عده رو میبینم که از دفعه ی اولی که وارد سایت شدن و دیدن اینترنت رایگان در اختیارشونه فقط به فکر اینن که فایل برای دانلود از کجا بیارن ! اصلا اهمیت نمیدن به دردشون بخوره یا نه ! صرفا فقط توجهشون به اینه که تکراری دانلود نکنن.که گاهی اوقات تکراری هم میشه.
واقعا نمیدونم با این عده چجوری باید تو یه محیط مشترک مثل اینترنت کنار اومد.
ببین کاربرهای اینترنت ایرانی بسکه تو خونه هاشون با دایل آپ بدبختی کشیدن وقتی موقعیت پیدا کنن جبران میکنن!! شما بایست بهشون حق بدی.زمان میبره تا عادی شه:3:

سلام
من امروز رفتم اکانتم رو شارژ کردم از دوره قبل یک گیگ مونده بود ولی شرکت میگفت که حجم باقی مونده میسوزه که مخم سوت کشید آخه با چه بدبختی از اینترنت استفاده میکنم که کم نیارم به این خیال که حجم باقی مونده در دوره بعد ذخیره میشه و میتونم استفاده کنم حالا آقایون یک گیگ منو سوزندن بعد برای همین یک گیگ باید 5000 تومن پول مفت بدیم به اینا
کسی میدونه آیا شرکتهای دیگه هم همینطور هستن یا نه؟
حتماً فکر کرده بودی مثل بنزینه که منتقل شه به دوره ی بعدی:16:

VahidDG2007
25-08-2010, 22:20
ببین کاربرهای اینترنت ایرانی بسکه تو خونه هاشون با دایل آپ بدبختی کشیدن وقتی موقعیت پیدا کنن جبران میکنن!! شما بایست بهشون حق بدی.زمان میبره تا عادی شه

100% تایید میشه

الان خود بنده اگه اینترنت 4 مگابیت نامحدود دستم بیاد شب تا صبح و ایضا صبح تا شب :31:!! دانلود میکنم روزی 2 3تا هارد هم تهیه

میکنم که خدایی نکرده 1 روز از دانلود عقب نیفتم:31:!!!

-reza-
25-08-2010, 23:09
100% تایید میشه

الان خود بنده اگه اینترنت 4 مگابیت نامحدود دستم بیاد شب تا صبح و ایضا صبح تا شب :31:!! دانلود میکنم روزی 2 3تا هارد هم تهیه

میکنم که خدایی نکرده 1 روز از دانلود عقب نیفتم:31:!!!
:18:
مارو باش با کی اومدیم 13 به در.

Tenacious
25-08-2010, 23:15
یه سوال فوری!
کسایی که صبانت استفاده کردن لطفاً جواب بدن.

شنیدم صبانت یه مقدار تو کاراش دزدی داره، راسته یا نه؟
من از داتک استفاده می کنم، می خوام شرکت سرویس دهندمو عوض کنم. بیام سمت صبا یا نه؟

دانلود شبش رایگانه؟ سرعت دانلود شبش چه قدره؟

PhrenetiC
25-08-2010, 23:58
چندتا از دوستان که سرعت 1 مگابیت دارن ( یعنی تو قرارداد هم 1 مگ هستن ) بیان چندتا تست بذارن بی زحمت :11:

Tenacious
26-08-2010, 00:24
آقا یکی جواب بده جون جدتون

Cleeev
26-08-2010, 00:30
یه سوال فوری!

من از داتک استفاده می کنم، می خوام شرکت سرویس دهندمو عوض کنم. بیام سمت صبا یا نه؟

تا دزدی چی باشه... کیفیت اینترنت شبانه پایینه ولی سرعت دانلودش خوبه...

الانم که یه هفته و خورده ایه صبانت رسماً ملتو ... و انقدر ping timeout داره که دهنمون صاف شده... پینگ روزانه حدود 260-300 و شبانه بالای 700-800-1000.....

حجمش بعضیا میگن حجمشون زیادی کم شده که البته حرفه...!

در کل صبانت پیشنهاد نمیشه....

hosein63
26-08-2010, 10:49
تا دزدی چی باشه... کیفیت اینترنت شبانه پایینه ولی سرعت دانلودش خوبه...

الانم که یه هفته و خورده ایه صبانت رسماً ملتو ... و انقدر ping timeout داره که دهنمون صاف شده... پینگ روزانه حدود 260-300 و شبانه بالای 700-800-1000.....

حجمش بعضیا میگن حجمشون زیادی کم شده که البته حرفه...!

در کل صبانت پیشنهاد نمیشه....

دوست گرامی حرف نیست من به چشم خودم دیدم 100 مگ دانلود کردم 200 مگ کم شده.

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

دیگه صبانت خیلی پرو شده سرعت شبانه نصف شده یعنی قبلا شبی 1 گیگ و 400 دانلود می کردم الان شده شبی 700 مگ سرعت صفحه باز کردن هم که افتضاح شده و همانطور که گفتم تنها چیزی که صبانت را زنده نگه می داشت همین سرعت بالای شبانه بود که آن هم خراب کرده من که دیگه این ماه آخر هست چون 3 ماه شارژ کردم و ماه دیگه تمام می شود به فکر وایمکس هستم دوستان تا می توانید صبانت راتحریم کنید من که الان تو نت 1000 جا در باره این شرکت نوشتم و همه چیز را توضیح دادم که کسی گول اسم این شرکت را نخورد شما هم تا می توانید این شرکت را تحریم کنید.

DrXoX
26-08-2010, 10:53
یه سوال فوری!

برو باجه روزنامه فروشی محلتون یه کارت اینترنت بخر از اینترنت استفاده کن از صبانت:2: بهتره
من با 909230... میرم از صبانت:2: بهتره

hiis7.tk
26-08-2010, 11:05
سلام شما فقط 3ماهه 128 با حجم 9 گیگ رو انتخاب کن مشکلت حله داداش

XSS
26-08-2010, 13:31
دیشب اکانت شبانم تا ساعت 6:30 صبح خراب بود :13:

fartiam
26-08-2010, 13:58
سلام دوستان
من چند وقتب هست از adsl صبا استفاده مي كنم ، راضيم اما به نظرم تو حجماي دانلود و آپلود دزدي مي شه .
چطوري مي تونم با يك نرم افزار اين مطلب رو چك كنم

در ضمن adsl من وارد شبكه شده و چند تا user به اين شبكه وصلن كه از اينترنت استفاده مي كنن يعني مودم adsl توسط كابل شبكه به يك swich وصله كه بقيه user ها هم به اون swich وصلن . لطفا منو راهنمايي كنيد.

akharwarbaz
26-08-2010, 15:11
وضع پينگ بشدت خرابه !!‌اينطور بمونه مجبور به جابه جايي ميشيم ..

behnam-k
26-08-2010, 17:02
من نمیدونم چرا قسمت ریز مصرف زرت و زورت از کار می افته :13:

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

پینگ من 350 و اطرافش بود شده 600 خدا مرگشون بده با این شرکتشون
واقعا که

Steps-Rap
26-08-2010, 23:16
سلام بچه های.من اقدام به خرید این اینترنت این شرکت(سرعت 1 mb در ماه 2 گیگ) کردم.
میخوام ببینم راضی هستید؟؟؟
از آسیا تک بهتره؟؟؟

mahdi-001
26-08-2010, 23:44
سلام بچه های.من اقدام به خرید این اینترنت این شرکت(سرعت 1 mb در ماه 2 گیگ) کردم.
از آسیا تک بهتره؟؟؟

یادمه یک ماه پیش بود وقتی منم از صبانت اشتراک گرفتم یه نفر تو این فروم بود به اسم t2download که به من گفت "بدبخت شدی "از صبانت گرفتی:41:!!!!من اول ناراحت شدم از این حرفش ولی الان به این نتیجه رسیدم راست میگفت!!!صبانت افتضاحه!!!من 2ماه دیگه میرم پارس آنلاین

حالا من به شما با یه لفظ بهتری میگم: "اشتباه کردی "اومدی صبانت

ولی یادت نره وصل شد یه تست سرعت بزاری
این تست الان من 128 دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DrXoX
27-08-2010, 03:11
از آسیا تک بهتره؟؟؟

اشتباه بزرگی کردی

hacker2007
27-08-2010, 05:00
سُلام بچه ها من از صبانت سرویس دارم 128 راضیم سرعتش خوبه ولی پینگش یکم بالاست قعطی هم اصلا نداشته
میخواستم بدونم شما وقتی بازی آنلاین wow رو می کنید تقریبا ساعتی چند مگ مصرف دارید چون من یکم مصرف حجم بالا رفته
نمی دونمم از چیه

sei_pm
27-08-2010, 09:07
این تست الان من 128 دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان این تست که نشون میده وضعیت شما خوبه واسه همین شما هم تست های اونموقع رو دیدید و حرف اون کاربر رو باور نکردید. کلا بیشتر کسانی که سرویس میگیرند به سرعت داخل تستها توجه می کنند تا به مشکلات کاربرها.

DrXoX
27-08-2010, 09:35
دوستان سرعت صبانت ساعت 6 صبح تا 11 ظهر خوبه ، بعد تا 12 شب از DialUp هم بدتره ، برای شما هم اینطوریه؟

Hadijooon
27-08-2010, 11:30
سلام بر دوستان.
بله برا من هم اینطوریه از صب تا ظر عین گوله میمونه ولی بعد غروب افتاب مثل الاغ مش مراد:5:

XSS
27-08-2010, 11:46
دیگه از بی کیفیتی هم گذشتن
سرعت شبانه رو هم پایین آوردن
دیشب همش 700 مگ دانلود داشتم، یعنی سرعت رو نصف کردن.

Steps-Rap
27-08-2010, 12:57
عجیبه.پس چرا خیلی ها هم راضی هستند؟؟ میگن سرعتشون خوبه؟؟؟
تازه به من میگفتن همش بورو از صبا بگیر.خیلی خوبه.منم رفتم سرعت 1 mb رو گرفتم.
ینی واقعا در این مضخرفه؟؟ ینی گر منم بگیرم همینه یا ممکنه خوب باشه؟؟؟ یا مثلا تا یه مدت خاصی اینجوریه و بدا بهتر میشه؟؟؟
ینی از آیسا تک هم بهتر نیست؟؟؟

یادمه یک ماه پیش بود وقتی منم از صبانت اشتراک گرفتم یه نفر تو این فروم بود به اسم t2download که به من گفت "بدبخت شدی "از صبانت گرفتی:41:!!!!من اول ناراحت شدم از این حرفش ولی الان به این نتیجه رسیدم راست میگفت!!!صبانت افتضاحه!!!من 2ماه دیگه میرم پارس آنلاین

حالا من به شما با یه لفظ بهتری میگم: "اشتباه کردی "اومدی صبانت

والا من اصلا از این تست ها که شما میزارین چیزی نمیفهمن.منم اگه وصل شد واسم چشم میزارم.ولی قبلش بگید چطوریه.

راستی چقدر طول میکشه واسمون وصلش کنن؟؟؟

amirala7
27-08-2010, 13:05
دوستان به خط فیبر نوری هم ADSL میدن؟

hosein63
27-08-2010, 14:55
دیگه از بی کیفیتی هم گذشتن
سرعت شبانه رو هم پایین آوردن
دیشب همش 700 مگ دانلود داشتم، یعنی سرعت رو نصف کردن.

دقیقا همین هست نصف کردند من که 3 ماه شارژ کردم 1 ماه دیگه مانده این تمام شه 1000000% عوض می کنم دیگه مشکل این نیست که سرعت شبانه را پایین آوردن مشکل این هست که برای یک صفحه باز کردن باید 50 سال اینجا بشینی نگاه کنی تا باز شود روی همه اینا حالا حجم دزدی هم یک مسئله دیگر شده دیگه باید در این شرکت را ... گرفت تا می توانید این شرکت را تحریم کنید .

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

سُلام بچه ها من از صبانت سرویس دارم 128 راضیم سرعتش خوبه ولی پینگش یکم بالاست قعطی هم اصلا نداشته
میخواستم بدونم شما وقتی بازی آنلاین wow رو می کنید تقریبا ساعتی چند مگ مصرف دارید چون من یکم مصرف حجم بالا رفته
نمی دونمم از چیه

بالا نرفته دوست غزیز خیلی راحت از حجم شما می دزند این یعنی دزدی تو روز روشن خوب دیگه وقتی مملکتی قانون نداشته باشد هر کسی هر غلطی که دلش یخواهد می کند .

Tenacious
27-08-2010, 17:46
پس من از داتک خودم راضی باشم! و فکر صبانت و از کلم بیرون کنم.

DrXoX
27-08-2010, 19:22
پس من از داتک خودم راضی باشم! و فکر صبانت و از کلم بیرون کنم.

آره بابا اگه می خوای نصف سرعت DialUp رو داشته باشی برو صبانت بگیر

mehdi30nema
27-08-2010, 20:48
دوستان سرعت من وحشتناک پایینه ( در حد دیال آپ ) به پشتیبانی زنگ زدم میگن مرکز شهید زارعی و بعضی مراکز دیگه مشکل دارن و به ما هم مربوط نمیشه .
کسه دیگه هم این مشکل را داره ؟

Steps-Rap
27-08-2010, 21:59
ینی واقعا در این مضخرفه؟؟ ینی گر منم بگیرم همینه یا ممکنه خوب باشه؟؟؟ یا مثلا تا یه مدت خاصی اینجوریه و بدا بهتر میشه؟؟؟

والا من اصلا از این تست ها که شما میزارین چیزی نمیفهمن.منم اگه وصل شد واسم چشم میزارم.ولی قبلش بگید چطوریه.

BUZZ !!!!!

XSS
27-08-2010, 22:25

عزیز صبانت که خوب چه عرض کنم عالی بود، اینقدر عالی بود که منم هر کی رو میدیدم میخواد ADSL بگیره فورا صبانت رو بهش پیشنهاد میدادم. اما الان یک ماهه که صبا فوق العاده افت کیفیت پیدا کرده.
صبانت حتی سرعت شبانش هم آورده پایینه و با 512 کیلوبیت دانلود میکنه.
پینگش هم که بیشتر از دو برابر شده.
قطعیهای پیاپی هم که جدیدا پیدا کرده.
5 روز کاری طول میکشه خطتون رانژه بشه، شاید هم زودتر.

ORIGINAL
27-08-2010, 22:43

من شیرازم...512 گرفتم به جز شبا که سرعت پایینه در بقیه موارد سرعت بالاست...با 215kb معمولا دانلود دارم و سرعت Surf هم بالاست و پینگ مشکلی نداره....

hosein63
28-08-2010, 00:38
دوستان سرعت من وحشتناک پایینه ( در حد دیال آپ ) به پشتیبانی زنگ زدم میگن مرکز شهید زارعی و بعضی مراکز دیگه مشکل دارن و به ما هم مربوط نمیشه .
کسه دیگه هم این مشکل را داره ؟

با درود دوست گرامی در پاسخ می گفتید ...... خوردید به شما مربوط نمی شود؟:18:

mahdi-001
28-08-2010, 04:18
سلام اینجارو یه نگاه بندازین !!!!امشب صبانت ترکونده!!! سرعت دان :27:107 !!!!اونم شبانه!!از صبانت بعید بود این کارا:18:

armin321
28-08-2010, 09:52
از تو استرالیا:18: تازه شبانه رایگان هم نداره ولی سرعتش بالاست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر .

خب شما اين پلن رو كه شبيه ايرانه (يعني دانلود و آپلود محاسبه ميشه) رو نگاه كن

ADSL2+ Plans (Download and Upload Counted) Plans Monthly
Speed
ADSL2+ 500GB~ $59.99 500GB4(150GB+350GB) 1Mbps/1Mbps

يعني 500 گيگ محدوديت در ماه با سرعت 1 مگ 60 هزار تومان
درآمد اونجا هم حداقل 6 برابر ايران
يعني براشون مفته

براي ما 14 تومان در ماه با محدوديت 3 گيگ (دانلود و آپلود) با سرعت لاك پشتي

hosein63
28-08-2010, 11:31
هر روز یک حقه بازی و دزدی جدید می کنند حالا که کاربرا فهمیدن که حجم دزدی می کنند صفحه ریز مصرف بستند که کاربرا کنجکاو نشوند و بخواهند ریز مصرف خود را چک کنند .چه حرام لقمه ای هستند .:19:

sei_pm
28-08-2010, 12:09
خب شما اين پلن رو كه شبيه ايرانه (يعني دانلود و آپلود محاسبه ميشه) رو نگاه كن

ADSL2+ Plans (Download and Upload Counted) Plans Monthly
Speed
ADSL2+ 500GB~ $59.99 500GB4(150GB+350GB) 1Mbps/1Mbps

يعني 500 گيگ محدوديت در ماه با سرعت 1 مگ 60 هزار تومان
درآمد اونجا هم حداقل 6 برابر ايران
يعني براشون مفته

براي ما 14 تومان در ماه با محدوديت 3 گيگ (دانلود و آپلود) با سرعت لاك پشتي

به طور کلی گفتم که جاهای دیگه هم محدودیت هست. متاسفانه تو ایران همه چیز استثاست و نمیشه با جای دیگه مقایسش کرد در مورد اون هم بگم اون ترافیک سقف وگرنه با 1 مگ که نمیتونی تو 24 ساعت 30 روز از 240 گیگ بیشتر دانلود کنی. اونجا محدودیت سرعت ندارند تا 350 گیگ بین off peak (3:30am - 8:30am) monthly usage quota ساعت می توانند دانلود کنند و 150 گیگ هم در بقیه ساعت روز بعد از این مقدار سرعت در حد 1 مگ میشه.وگرنه سرعت رو هرچقدر خطتون بکشه می بندن به نسبت اروپا استرالیا افتضاحه.

fartiam
28-08-2010, 13:21
سلام به همه

آقايون و خانوما ممنونم از اينكه پست قبلمو اصلا تحويل نگرفتيد و دريغ از يك كلمه جواب :20:
من هنوز منتظر جواب پست قبليم هستم و لطف كنيد بهم جواب بدبد هر كسي مي تونه كمكم كنه ممنون ميشم .

...
اما يك سوال هم دارم رانژه يعني چي؟ منظور همون انتقال خط adsl از يك شركت به يك شركت ديگه است؟

DrXoX
28-08-2010, 13:34
ویرایش ......

arisa
28-08-2010, 14:01
خوب گویا گوش شیطان کر! امروز اوضاع خوب شده،دانلود شبانه و مرور صفحات روزانه تا حدودی بهبود پیدا کردند..

SADEGH 7
28-08-2010, 14:10
من شبی 1400 دانلود داشتم. دیشب فقط 700 مگ دانلود شده. تو این 4 سالی که از صبا سرویس می گیرم، چنین اتفاقاتی پیش نیومده. معلوم نیست دارن چیکار می کنن. حدودا 2 هفتس که بگیر نگیر داره. یه روز قطعه، یه روز سرعتش کمه، یه روز شبانش خراب می شه. خدا کنه زودتر برگرده به حالت عادی.

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

خبر جدید:
صبانت هم سرویس 2Mb اداری رو ارائه کرد. ماهی 17000 تومان. البته تو صفحه اولش نوشته. تو تعرفه خدمانش خبری نیست.

Steps-Rap
28-08-2010, 14:14
من الان زنگ زدم گفت تازه کارت 4 ام رفته مرکز 1 هفته تا 10 روزم طول میکشه....
حالا خوبه یه هفته پیش به من گفت کارت همین امروز میره مرکز...

armin321
28-08-2010, 14:46
به طور کلی گفتم که جاهای دیگه هم محدودیت هست. متاسفانه تو ایران همه چیز استثاست و نمیشه با جای دیگه مقایسش کرد در مورد اون هم بگم اون ترافیک سقف وگرنه با 1 مگ که نمیتونی تو 24 ساعت 30 روز از 240 گیگ بیشتر دانلود کنی. اونجا محدودیت سرعت ندارند تا 350 گیگ بین off peak (3:30am - 8:30am) monthly usage quota ساعت می توانند دانلود کنند و 150 گیگ هم در بقیه ساعت روز بعد از این مقدار سرعت در حد 1 مگ میشه.وگرنه سرعت رو هرچقدر خطتون بکشه می بندن به نسبت اروپا استرالیا افتضاحه.

آره میدونم محدودیت حتی تو آمریکا هم هست

یکی از دوستام 30 دلار میده ، اینترنت 2 مگ با محدودیت 500 گیگ.

فکر کنم تو اینرنت آلمان و هلند و سوئد و کره و ژاپن حرف اول رو میزنند؟درسته؟
یعنی آمریکا و کانادا و انگلیس و فرانسه زیاد بالا نیستند

mahdi-001
28-08-2010, 17:37
این قسمت ریز مصرف صبا نمیخواد درست شه؟؟؟یک هفتس کامل خراب شده!البته قبل هم درست و حسابی کار نمیکرد:27:

joe_satriani
28-08-2010, 17:41
این قسمت ریز مصرف صبا نمیخواد درست شه؟؟؟یک هفتس کامل خراب شده!البته قبل هم درست و حسابی کار نمیکرد:27:

با سلام

موفق باشيد.

Cleeev
28-08-2010, 18:46
منم مرکز شهید زارعیم و الان حدود 3 هفته بود اینترنتم مشکل داشت... یه هفته و نیم اول به خاطر خرابکاری مخابرات و کارایی که داشتن میکردن و یه هفته و نیم اخیرم مقصر صبانت بود...

پشتیبانی میگفت گفتن شنبه درست میشه...

یه دفعه حرف راست از دهن اینا شنیدیم و امروز شنبه از صبح تا حالا هم پینگ بسیار عالی شده و هم سرعت خوب شده و دیگه مشکل 2 هفته اخیر که دهنمونو صاف کرده بود نیست و ping timeout نداره...

امیدوارم همینطور بمونه....

کیفیت بالا بدون حتی یه timeout از صبح تا حالا...!!!!!!!!

:8:

hosein63
28-08-2010, 23:27
من شبی 1400 دانلود داشتم. دیشب فقط 700 مگ دانلود شده. تو این 4 سالی که از صبا سرویس می گیرم، چنین اتفاقاتی پیش نیومده. معلوم نیست دارن چیکار می کنن. حدودا 2 هفتس که بگیر نگیر داره. یه روز قطعه، یه روز سرعتش کمه، یه روز شبانش خراب می شه. خدا کنه زودتر برگرده به حالت عادی.

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

خبر جدید:
صبانت هم سرویس 2Mb اداری رو ارائه کرد. ماهی 17000 تومان. البته تو صفحه اولش نوشته. تو تعرفه خدمانش خبری نیست.

lین موضوع شبانه حل نشده سرعت را نصف کردند و تنها مزیت صبانت هم نسبت به دیگر isp ها همین سرعت بالای شبانه بود که اون هم ... توش من که تا ماه دیگر اگر درست نشود دیگر شارژ نمی کنم.

alireza274
29-08-2010, 06:06
سلام
دوستان این تست 128 پارس آنلاینه در ساعت هایی به غیر از شبانه

alireza274
29-08-2010, 06:09
اینم همین الآن زدم:

SADEGH 7
29-08-2010, 13:00
سلام
دوستان این تست 128 پارس آنلاینه در ساعت هایی به غیر از شبانه
خوب این سرعت به چه دردی می خوره وقتی از ترافیک کم می شه؟ سرعت وقتی معنا داره که بتونی باهاش دانلود کنی.آدم بخواد انقدر پول ترافیک بده، پول می ده فایل ها رو می خره.برای صفحه باز کردن هم که نیازی به سرعت بالا نیست.
موفق باشی:11:

rootnt
29-08-2010, 17:46
من از یه سرویس دهنده دیگه اومدم رو صبانت (قبلا مدت زیادی صبانت داشتم خوب بود)
الان ۱ هفته هست استفاده می کنم امونمو بریده
خیلی داغون شده
مخصوصا امروز

دیگه نمی دونم چی کار کنم
همه سرویس دهنده ها همینن
بخدا این دزدیه
۲ ماهه اینترنت درست ندارم

SADEGH 7
29-08-2010, 18:13
مثل اینکه شبانش قرار نیست درست شه. همین الآن تماس گرفتم، گفتم سرعت شبانم خیلی کم شده، گفت چون فری هستش همه آنلاینن، سرعت کم می شه. کاریش هم نمی شه کرد. حالا شما همون ساعت تماس بگیر با بچه های ما صحبت کن.
اگه قرار بود درست بشه، می گفت تا فلان روز درست می شه. اگه شبانش درست نشه من هم بعد از 4 سال از صبانت خداحافظی می کنم

hosein63
29-08-2010, 20:01
مثل اینکه شبانش قرار نیست درست شه. همین الآن تماس گرفتم، گفتم سرعت شبانم خیلی کم شده، گفت چون فری هستش همه آنلاینن، سرعت کم می شه. کاریش هم نمی شه کرد. حالا شما همون ساعت تماس بگیر با بچه های ما صحبت کن.
اگه قرار بود درست بشه، می گفت تا فلان روز درست می شه. اگه شبانش درست نشه من هم بعد از 4 سال از صبانت خداحافظی می کنم

با درود دوست گرامی خیلی غلط بی جا کرد گفت فری هست و سرعت پایین میاد یکی نیست بگه حرام لقمه چرا این چند سال که فری بوده هیچ وقت سرعت کم شده؟من هم گفتم سرعت شبانه درست نشود این ماه آخر هست .من تنها دلیلی که تا الان صبانت داشتم و با تمام حقه بازی های این شرکت ساختم فقط به خاطر سرعت شبانه بوده که آن هم .... توش

farzad02
29-08-2010, 21:28
خیلی داغون شده
مخصوصا امروز

دیگه نمی دونم چی کار کنم
همه سرویس دهنده ها همینن
بخدا این دزدیه
خدایی پینگ 1000 که ستمه .ولی من هم واقعا وضع اینترنتم خراب شده.تازه منطقه ما جزو مناطق به نسبت کم مشترک تره

به هر حال ظاهرا باید رفت سمت مبین نت :46:

PhrenetiC
29-08-2010, 22:01
دوستان من اگه از صبانت سرویس 1 مگابیت هم بگیرم باز هم وضعش خرابه ؟ کسی از دوستان تو مرکز شهدای گمنام از صبا سرویس داره ؟
آخه بعضیا پینگشون خیلی خوبه بعضیا افتضاح ... آدم واقعا گیج میشه! :13:

Contractor
29-08-2010, 23:22
خیلی داغون شده
مخصوصا امروز

دیگه نمی دونم چی کار کنم
همه سرویس دهنده ها همینن
بخدا این دزدیه
من میدونم چکار کنید:27:
یه تماس یا ایمیل بزن به نویسنده ی کتاب رکوردهای گینس:18:

ahp4
30-08-2010, 08:04
صبح این طوریه:

عصر میره در حد دایال آپ.
شبانه هم که...

XSS
30-08-2010, 11:18
برای چهارمین شب پیاپی سرعت شبانه خراب بود. مثل اینکه نمیخوان درست کنن

hamijoon
30-08-2010, 13:30
من كه اكانتم تموم شد . گذاشتمش كنار . خدارو شكر ...

iceweek
30-08-2010, 13:34
صبا بهتره یا شاتل؟

M0hsen3D
30-08-2010, 13:43
صبا بهتره یا شاتل؟
الان دیگه صبا قابل مقایسه با شاتل نیست خیلی وضعش بده.:13:

Contractor
30-08-2010, 14:10
صبا بهتره یا شاتل؟
بستگی داره به منطقه تون.ببین کسی تو منتطقتون مشکلی چیزی داره یانه.اگه بود برو سراغ یه isp دیگه.جای من که حالی به حولیه و سرعتش خوف میباشه

hosein63
30-08-2010, 14:13
دوستان من اگه از صبانت سرویس 1 مگابیت هم بگیرم باز هم وضعش خرابه ؟ کسی از دوستان تو مرکز شهدای گمنام از صبا سرویس داره ؟
آخه بعضیا پینگشون خیلی خوبه بعضیا افتضاح ... آدم واقعا گیج میشه! :13:

همش یک پخ هست 1 مگ و غیره ندارد تگیر که مثل ما به غلط کرذن میافتی

shahin666
30-08-2010, 17:25
سلام به همه صبانتی ها عزیز
دوستان من سرعت شبانم خیاــــــــــــــــــــی خیلــــــــــــــــــــــ ـــــی افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب 70 مگ گذاشتم دانلود از ساعت 3 تا 5 فقط 4 مگ تونست دانلود کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی سرعتش خیلی پایینه که من اصلا منصرف شدم یعنی حتی سرعتش از دای لاپ هم پایین تره من با دای لاپ حداقل 3 تا 8 صبح 50 یا 60 مگ دانلود داشتم
ولی روزانه سرعتم خوبه 70 مگ رو کمتر از 20 دقیقه دانلود میکنم
از جای که سرویس هم گرفتم اشناست باهاش حرف زدم میگه چون همه اون موقعه شب دانلود میکنن سرعت میاد پایین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من نمیتونم قبول کنم که هر شب همیشه از ساعت 3 نصفه شب یهو همه میان برای دانلود
بعد میگفت تمام سرویس های دیگه هم اینجوری هستن شبانه هاشون
حالا برای شما هم همین طوری هست یا سرویس های دیگه شبانه هاشون به چه شکلی هست؟
در ضمن من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو هم دارم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farzad02
30-08-2010, 20:04
ظاهرا چند تا منطقه تهران پهنای باند اضافه کردن ولی مناطق دیگه به شدت بد شدن.حدس میزنم از مناطق دیگه پهنای باند رو گرفتن دادن به چند منطقه دیگه

1-دانلود شبانه من به نزدیک نصف رسیده
2-روزانه هم قطعی های چند ثانیه ای وجود داره
3-پینگ هم بعضی مواقع از 500 میگذره

فقط شبها حدود همین ساعتهای 20 تا 2 یکم وضع پینگ بهتر میشه.معلوم نیست بقیه ساعتها چرا انقدر خرابه
بابا شما که بیشتر از همه جای دنیا پول می گیرد! چرا کیفیت رو بالا نمی برید؟ کاری داره پینگ رو ببرید زیر 100 ؟

Steps-Rap
30-08-2010, 20:13
من مال محدوده ی حکمت شعارم.
ولی هنوز وصل نکردن.امیدوارم افتضاح نباشه....

akharwarbaz
30-08-2010, 20:16
اين چه پينگيهههههههههههههههههههه ههه!!!!!!!!!!!يه مشت ادم !@#$ كه فقط پول جلو چشاشونو گرفته و هيچي هم نمي فهمن نيست رفتن نشستن اونجا. از 4 تا پينگي كه ميگيرم 3 تاش time out ه .. اخه اين يهني چي!؟

akharwarbaz
30-08-2010, 22:18
اينم پينگ ما !!!!!!!!

hosein63
31-08-2010, 02:44
سلام به همه صبانتی ها عزیز
دوستان من سرعت شبانم خیاــــــــــــــــــــی خیلــــــــــــــــــــــ ـــــی افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب 70 مگ گذاشتم دانلود از ساعت 3 تا 5 فقط 4 مگ تونست دانلود کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی سرعتش خیلی پایینه که من اصلا منصرف شدم یعنی حتی سرعتش از دای لاپ هم پایین تره من با دای لاپ حداقل 3 تا 8 صبح 50 یا 60 مگ دانلود داشتم
ولی روزانه سرعتم خوبه 70 مگ رو کمتر از 20 دقیقه دانلود میکنم
از جای که سرویس هم گرفتم اشناست باهاش حرف زدم میگه چون همه اون موقعه شب دانلود میکنن سرعت میاد پایین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من نمیتونم قبول کنم که هر شب همیشه از ساعت 3 نصفه شب یهو همه میان برای دانلود
بعد میگفت تمام سرویس های دیگه هم اینجوری هستن شبانه هاشون
حالا برای شما هم همین طوری هست یا سرویس های دیگه شبانه هاشون به چه شکلی هست؟
در ضمن من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو هم دارم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ای صبانت حرام لقمه هر چی گفتند به شما یک مشت ....... شعر بوده من الان حدود 2 سال هست کاربر اینها هستم تو این 2 سال کاربرا دانلود نمی کرند حالا الان چند وقت هست که همه کاربرا ساعت 3 می خواهند دانلو کنند؟بعد هم حرف مفت زده همه isp ها یکی هستند آخه کدام آدمی می گوید ماست من ترش هست؟

ORIGINAL
31-08-2010, 11:35
وای خدا عجب پینگِیـــــــــــــــــــ ـــی داره الان!!!!!!!دیگه از تعجب خندم گرفته///:16::16::16:
یا timeOut میشه یا نزدیک 1000 هست!!!!!!!فکر کنم رکورد داره میزنه از اون ور!!!!!امیدوارم کاپ قهرمانی رو بتونه بگیره...!!:6::6:

skimoo_m
31-08-2010, 11:51
سلام.
اینم پینگ من.
الان که خیلی خیلی خوبه اینطوریه.

من که می خواهم برم شاتل.
دوستان اگه نکته ای چیزی میدونن درباره شاتل راهنمایی کنن ممنون میشم.

VahidDG2007
31-08-2010, 11:58
کسی میدونه این لامصب چش شده؟

2روزه پدرمون و درآورده یا کانکت نمیشه و ارور یوزر و پس میده یا ارور PPP پی پی پی فلان اعصاب نذاشته عتیقه:grrr:

دیروز و امروز هم وسط باز کردن سایت یه دفعه سند و رسیوش صفر میشه!!!! دهن مارو سرویس کرده

کسی این مشکل و داشته؟

XSS
31-08-2010, 12:57
دو شب با DU Meter دارم چک میکنم که مشکل از کجاست. نتیجش این شد که از چهار ساعت شبانه سه ساعتش رو با سرعت معمول میگیره و یک ساعتش سرعت بر میگرده به 128 و برای همینه که کم دانلود میکنه. الان DU Meter های خودتون رو چک کنید تا متوجه منظورم بشید. اینم از زرنگ بازی صبانت که سر ما پیاده کرده و فکر کرده ما خریم.

mahdi-001
31-08-2010, 13:20
سلام این عکس از آخرین ثانیه های دانلود شبانه من از ساعت 7/10 صبح تا 7/44 سرعتش از 117 کمتر نممیشد ولی ساعت های دیگه به زورنهایتا به 90 میرسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ودر نهایت 1.1 گیگ با هزار زحمت و رنج گرفتم از ساعت 3 تا 7/44 دقیقه :

joe_satriani
31-08-2010, 16:46
کسی میدونه این لامصب چش شده؟

2روزه پدرمون و درآورده یا کانکت نمیشه و ارور یوزر و پس میده یا ارور PPP پی پی پی فلان اعصاب نذاشته عتیقه:grrr:

دیروز و امروز هم وسط باز کردن سایت یه دفعه سند و رسیوش صفر میشه!!!! دهن مارو سرویس کرده

کسی این مشکل و داشته؟

با سلام
دوست عزيز كدوم منطقه و شهر هستيد؟
شايد در منطقتون دارن تعميرات انجام ميدن كه با كندي و قطعي روبه رو هستيد

موفق باشيد.

Steps-Rap
31-08-2010, 23:37
دوستان به جز مودم یه دستگاه دیگه هست که نمیدونم چی کار میکنه.مثل این که خط اینترنتو از خونه جدا میکنه...
اون لازمه؟

omidariyan
01-09-2010, 00:28
سللام به همه من تازه adsl گرفتم صبانت خواستم ببینم این تست سرعت طبیعیه اگر هم طبیعی نیست مشکل از چیه با تشکر

shahin666
01-09-2010, 03:14
ای صبانت حرام لقمه هر چی گفتند به شما یک مشت ....... شعر بوده من الان حدود 2 سال هست کاربر اینها هستم تو این 2 سال کاربرا دانلود نمی کرند حالا الان چند وقت هست که همه کاربرا ساعت 3 می خواهند دانلو کنند؟بعد هم حرف مفت زده همه isp ها یکی هستند آخه کدام آدمی می گوید ماست من ترش هست؟
:41:نمی دونم چی بگم
یعنی قبلا این طوری نبود و سرعت دانلود شبانه بالا بود
من از ISP های دیگه اطلاعای ندارم که شبانه شون چه جوری هست این که شبانه اش از دای لاپ هم پایین تره

shahin666
01-09-2010, 03:23
سلام این عکس از آخرین ثانیه های دانلود شبانه من از ساعت 7/10 صبح تا 7/44 سرعتش از 117 کمتر نممیشد ولی ساعت های دیگه به زورنهایتا به 90 میرسید
ودر نهایت 1.1 گیگ با هزار زحمت و رنج گرفتم از ساعت 3 تا 7/44 دقیقه :

سلام دوست عزیز
دوتا سوال ازتون داشتم
اول اینکه گفتید شبانه از ساعت 7/10 تا 7/44 مگه شبانه از ساعت 3 تا 7 نیست برای شما 7/10 تا 7/44 !!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم هم اینکه شما از چه سرویسی استفاده می کنید یعنی چه سرعتی رو دارید الان که تونستید با اکانت شبانه یه قوله خودتون 1 گیگ دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا ممنون میشم به این سوال های من جواب بدید

من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو گرفتم شبانه از ساعت 3 تا 7 هست انقدر هم سرعت شبانه افتضاح هست که اگر از ساعت 3 تا 7 بذارم و 20 مگ یا دیگه آخرش 30 مگ دانلود کنم باید خیلی خوشحال بشم بعد شما 1 گیگ دانلود کردید نارحتید :18:

اینو الان گرفتم ساعت 4:21 دقیقه خودتون فاجعه رو احساس کنید بابا دای لاپ هم از این بهتره

واقعا نمیدونم چه جوری اکانتم هم تموم شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 3 ماهه 1 مگ با ترافیک 6 گیگ من گرفتم 54 هزار تومن که کمتر از یک ماه تموم شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد 5 تومن دادم از دوباره 1 گیگ شارژ اونم مثل برق تموم شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الانم با اکانت افتضاحه شبانه اومدم وگرنه اکانتم تموم شده

یه سوال دیگه هم داشتم این پینگ کردن یعنی چی ؟

Contractor
01-09-2010, 09:30

اینو الان گرفتم ساعت 4:21 دقیقه خودتون فاجعه رو احساس کنید بابا دای لاپ هم از این بهتره

همینیه که هست دوست عزیز... برای همه هم هستش از جمله من:19:
ولی خودتون بایست بلد باشین با این مشکل چجوری کنار بیایین و به نفع خودت استفاده کنی:21: ولی افسوس که فقط بلدین یا از پینگتون عکس بگیرین!! یا از speedtest !!!
برو از تورنت استفاده کن تا مثل من بتونی شبی بالای 2 گیگ دانلود کنی:27:
[COLOR="Red"]قبلنم گفتم بازم میگم
اگه بخوای از سرورهایی مثل رپید و .... یا بکمک برنامه های دانلودر مثل IDM , IDA , DAP و... استفاده کنی فقط بین 7:30 تا 7:45 میتونی سرعت خوب داشته باشی:13:
ولی اگه از utorrent استفاده کنی و لیست دانلودهاتم زیاد باشه و یه قدری توی انتخاب دانلودهات دقت بیشتری کنی سرعتت براحتی بالای 1 مگ میره :5:
دیگه خود دانید.YOU HAVE YOUR CHOICE

هی میخواین هر روز بیاین اینجا توی همه ی پستها و همه ی صفحات غرغر کنین و صفحات رو با غرغر و فحش به زمین و زمان ببرین جلو......:2::2: تا آخرشم مثل همه ی دفعات قبل مدیران بیان قفلش کنن:44:
یا میخواین از روشی که گفتم استفاده کنین:8
:

VahidDG2007
01-09-2010, 09:32
با سلام
دوست عزيز كدوم منطقه و شهر هستيد؟
شايد در منطقتون دارن تعميرات انجام ميدن كه با كندي و قطعي روبه رو هستيد

موفق باشيد.

من مشهدم به قول شما فکر کنم تعمیرات بوده الان چشم نکنم بزنم به تخته پینگ توپه توپ شده :31:

البته شبانه که طبق روال قبلی داغونه اما روزانه هم پینگ و سرعت باز کردن صفحات داغون بود که الان توپ شده که

2علت میتونه داشته باشه:

1.صبانت آدم شده که بعید میدونم:31:

2.دیشب شب شهادت بوده مردم تا صبح عزاداری میکردن الان همه خوابن نت خلوت شده :20:

سللام به همه من تازه adsl گرفتم صبانت خواستم ببینم این تست سرعت طبیعیه اگر هم طبیعی نیست مشکل از چیه با تشکر

اشتباه کردی اومدی صبانت دوست عزیز

اون دوران طلایی صبانت دیگه چند ساله تموم شده

الان بنظرم شاتل بهتر باشه

این تستی که گرفتین اگه تو ساعات شبانه بوده که عادیه اما اگه روزانه هست نباید اینجور باشه.

akharwarbaz
01-09-2010, 10:56
ولی خودتون بایست بلد باشین با این مشکل چجوری کنار بیایین و به نفع خودت استفاده کنی:21: ولی افسوس که فقط بلدین یا از پینگتون عکس بگیرین!! یا از speedtest !!!
قبلنم گفتم بازم میگم
اگه بخوای از سرورهایی مثل رپید و .... یا بکمک برنامه های دانلودر مثل IDM , IDA , DAP و... استفاده کنی فقط بین 7:30 تا 7:45 میتونی سرعت خوب داشته باشی:13:
ولی اگه از utorrent استفاده کنی و لیست دانلودهاتم زیاد باشه و یه قدری توی انتخاب دانلودهات دقت بیشتری کنی سرعتت براحتی بالای 1 مگ میره :5:

هی میخواین هر روز بیاین اینجا توی همه ی پستها و همه ی صفحات غرغر کنین و صفحات رو با غرغر و فحش به زمین و زمان ببرین جلو......:2::2: تا آخرشم مثل همه ی دفعات قبل مدیران بیان قفلش کنن:44:
:

خوب اين چه فايده اي داره !‌يكي مثل من پينگ براش مهمه و اصلا سرعت دانلود برام فرقي نداره ! غرغر هم به اين جهته يكي اومد اينجا ببينه وضع صبانت چطوره بفهمه كه چه گندي شده اين isp ..

البته بگم از وقتي ماه پر بركت رمضان شروع شد اين مشكل پيش اومد !(حداقلش برا من) نميدونم چرا ! شايدم مشكل يه چيز ديگه باشه . من منتظرم ببينم بعد ماه رمضون چطور ميشه . اگه عين الان بود كه بعد 3 سال بايد به صبا bye bye بديم.

A.M.D.D.E.V.I.L
01-09-2010, 11:24
آقا به صبانت چه مشکلی پیش اومده که هی این همه .-.-.-.- میکنه

Ali_pc
01-09-2010, 12:19
قبلنم گفتم بازم میگم

:

این تورنت که شما میگی از کجا باید گرفت و طرز کارش رو هم بگین ... ما که مردیم از بس سرعت پایین بود شما به داد ما برس

Steps-Rap
01-09-2010, 13:18
دوستان به جز مودم یه دستگاه دیگه هست که نمیدونم چی کار میکنه.مثل این که خط اینترنتو از خونه جدا میکنه...
اون لازمه؟

BUZZ !!!!!

The Joker
01-09-2010, 13:41
من سرویس شاتل دارم ؛ فاجعه بیریخت شده از تاریخ 8 مرداد به بعد !!!

mahdi-001
01-09-2010, 16:33
سلام دوست عزیز
دوتا سوال ازتون داشتم
اول اینکه گفتید شبانه از ساعت 7/10 تا 7/44 مگه شبانه از ساعت 3 تا 7 نیست برای شما 7/10 تا 7/44 !!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم هم اینکه شما از چه سرویسی استفاده می کنید یعنی چه سرعتی رو دارید الان که تونستید با اکانت شبانه یه قوله خودتون 1 گیگ دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا ممنون میشم به این سوال های من جواب بدید

من کرج هستم و سرویس 1 مگ رو گرفتم شبانه از ساعت 3 تا 7 هست انقدر هم سرعت شبانه افتضاح هست که اگر از ساعت 3 تا 7 بذارم و 20 مگ یا دیگه آخرش 30 مگ دانلود کنم باید خیلی خوشحال بشم بعد شما 1 گیگ دانلود کردید نارحتید :18:

واقعا نمیدونم چه جوری اکانتم هم تموم شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 3 ماهه 1 مگ با ترافیک 6 گیگ من گرفتم 54 هزار تومن که کمتر از یک ماه تموم شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد 5 تومن دادم از دوباره 1 گیگ شارژ اونم مثل برق تموم شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الانم با اکانت افتضاحه شبانه اومدم وگرنه اکانتم تموم شده

یه سوال دیگه هم داشتم این پینگ کردن یعنی چی ؟

سلام
در جواب سوال اول:من اینترنتم مثل شما از ساعت 3 شبانم شروع میشه ولی خوب اون موقع سرعت حدود 70 تا به زور 90 هست
اگه دقت کرده باشین من گفتم از 7/10تا 7/44 سرعت 117 میشه یعنی سرعت میره بالا
جواب سوال دومتون:من 128 با محدودیت 5گیگ در ماه دارم ولی منطقمون شبانه خوبی داره (تهران نبوت)
جواب سوال سوم تون:پینگ گرفتن سرعت انتقال اطلاعات درخواستی شما به سرور مقصد و دریافت آن در کامپیوتر شما میباشد(یعنی سرعت انتقال درخواست تا رسیدن اطلاعات از آن سرور به شما)
راستی شما هم برا اینکه زود اکانتت تموم نشه برنامه dumeter رو نصب کن و هر وقتonline بودی ولی از نت استفاده نمیکردی و دیدی این برنامه داره برات کنتور میندازه(داره نشون میده از نت استفاده میشه)بگرد ببین کامپیوترت ویروس نداره یا آپدیت آنتی ویروس و آپدیت ویندوز یا آپدیت هر برنامه دیگه که رو کامپیوترت نصب هست رو غیر فعال کن

A.M.D.D.E.V.I.L
01-09-2010, 17:30
سلام بر همه ی دوستان میشه یک نفری این رو به من توضیح بده (اگه عکس ها نیومدن صبر کنید)

و بعد از اون صحنه یک speed test گرفتم اونم اینطوری هست

حالا شما جون من توضیح بدید اون 69 کیلوبیت بر ثانیه ای که من دارم کجا رفته؟ (همون 13 کیلوبایت)

Penryn
01-09-2010, 20:37
سلام بر همه ی دوستان میشه یک نفری این رو به من توضیح بده (اگه عکس ها نیومدن صبر کنید)

و بعد از اون صحنه یک speed test گرفتم اونم اینطوری هست

حالا شما جون من توضیح بدید اون 69 کیلوبیت بر ثانیه ای که من دارم کجا رفته؟ (همون 13 کیلوبایت)
عزیزم هر بچه مدرسه ای بلده Alt+PrtSc بگیره تا فقط همون پنجره ی جلو عکس گرفته شه:46: نه اینکه عکس 660 کیلوبایتی بذاری که بالای نیم مگ حجم ملتو الکی بپرونه:13:
حالا میخواستی پز نمایشگر فول اچ دی رو بدی یا واقعاً بلد نبودی درست عکس بذاری:31:

alahwazi
01-09-2010, 20:44
سلام به همه دوستان،
برنامه BitMeter رو استفاده میکنم. در این برنامه کل ترافیک رد وبدل شده(دانلود و آپلود) رو 1گیگ و 850 مگ نشون میده اما وقتی وارد سایت صبا میشم حجم استفاده شده رو 2045817 نشون میده. نمی دونم اون بقیه کجا رفته. در ضمن وقتی فایلی رو دانلود میکنم اگر حجمش 100 مگ باشه برنامه 125 مگ نشون میده. برای امتحان تمام برنامه ها رو هم بستم تا هیچ برنامه ای حجم رو نگیره. فکر کنم شرکت صبانت 25 مگ رو داره بالا میکشه. حالا این نسبت رو برای فایلهای حجیم در نظر بگیرید ببینید چی میشه !!
کسی از دوستان تا حالا به این مشکل هم برخورد کرده؟ راهنمایی فرمایید.

Contractor
01-09-2010, 20:54
خوب اين چه فايده اي داره !‌يكي مثل من پينگ براش مهمه و اصلا سرعت دانلود برام فرقي نداره ! غرغر هم به اين جهته يكي اومد اينجا ببينه وضع صبانت چطوره بفهمه كه چه گندي شده اين isp ..

البته بگم از وقتي ماه پر بركت رمضان شروع شد اين مشكل پيش اومد !(حداقلش برا من) نميدونم چرا ! شايدم مشكل يه چيز ديگه باشه . من منتظرم ببينم بعد ماه رمضون چطور ميشه . اگه عين الان بود كه بعد 3 سال بايد به صبا bye bye بديم.
یعنی چی چه فایده داره؟؟؟؟!!!! فایدش اینه سرعت دانلود بالای 1 مگ میشه.قبلاً گفتم.قبل از اینکه پست دیگرانو نقل قول کنی اول درست مطالعه کن بعد اظهار نظر کن!!!:13:
درثانی همه که دنبال پینگ و بازی آنلاین نیستن که!! :13:
اکثراً دنبال دانلود هستند و سرعت براشون مهمه نه پینگ!
ضمناً سرعتشم خیلی خوبه و بنظر من بهترین isp ایرانه. اگه برای چند نفر خوب نیس مشکل خودتونه.آره همون بهتر bye bye بدین و این تاپیک رو از فحش و ناله و نفرینهاتون ترک کنین.خوش اومدین!:27:

این تورنت که شما میگی از کجا باید گرفت و طرز کارش رو هم بگین ... ما که مردیم از بس سرعت پایین بود شما به داد ما برس
مثل اینکه هر دو صفحه یه بار باید این لینک رو بذارم

M A S T 3 R
01-09-2010, 21:27
یعنی چی چه فایده داره؟؟؟؟!!!! فایدش اینه سرعت دانلود بالای 1 مگ میشه.قبلاً گفتم.قبل از اینکه پست دیگرانو نقل قول کنی اول درست مطالعه کن بعد اظهار نظر کن!!!:13:
درثانی همه که دنبال پینگ و بازی آنلاین نیستن که!! :13:
ضمناً سرعتشم خیلی خوبه و بنظر من بهترین isp ایرانه. اگه برای چند نفر خوب نیس مشکل خودتونه.آره همون بهتر bye bye بدین و این تاپیک رو از فحش و ناله و نفرینهاتون ترک کنین.خوش اومدین!:27:

مثل اینکه هر دو صفحه یه بار باید این لینک رو بذارم

واژه تورنت یعنی چی؟

Cleeev
01-09-2010, 21:41
واژه تورنت یعنی چی؟

انقد تو قید و بند ترجمه نباشید... به هر حال :

torrent
تند اب ،تندرود،سيل رود،جريان شديد،سيل وار
معمارى : سيلاب
زيست شناسى : سيلاب

torrent
Noun
1. a heavy rain
(synonym) downpour, cloudburst, deluge, waterspout, pelter, soaker
(hypernym) rain, rainfall
2. a violently fast stream of water (or other liquid); "the houses were swept away in the torrent"
(synonym) violent stream
(hypernym) current, stream
3. an overwhelming number or amount; "a flood of requests"; "a torrent of abuse"
(synonym) flood, inundation, deluge
(hypernym) batch, deal, flock, good deal, great deal, hatful, heap, lot, mass, mess, mickle, mint, muckle, peck, pile, plenty, pot, quite a little, raft, sight, slew, spate, stack, tidy sum, wad, whole lot, whole slew

starn
01-09-2010, 22:23
دوستان الان چند روزه که قسمت امرو مشترکین بخش زیر مصرف کاربران خرابه و نمی شه چک کرده که چقدر از محدودیتت منوده !!!! کسی اطلاعی داره چرا درستش نمی کنن ؟؟؟ برای همه اینجوره؟؟؟
اینم آدرسش

Steps-Rap
01-09-2010, 23:05
ای بابا.چرا اینجا ا ومدین دعوا را میندازین.
حداقل اگه میخواین دعوا کنین پ خ بزنین.
چ.

Ehsan PCbase
01-09-2010, 23:13
سلام
صبانت ديروز و امروز خيلي اختلال داره ، يه وقتايي اصلاً وصل نميشه ، يه وقتايي سرعت پايين مياد . به خاطر روز قدسه ؟:5:

DrXoX
01-09-2010, 23:45
دوستان الان چند روزه که قسمت امرو مشترکین بخش زیر مصرف کاربران خرابه و نمی شه چک کرده که چقدر از محدودیتت منوده !!!! کسی اطلاعی داره چرا درستش نمی کنن ؟؟؟ برای همه اینجوره؟؟؟
اینم آدرسش

کجاش درسته که این دومیش باشه:31:
Bad Request (Invalid Hostname)

akharwarbaz
02-09-2010, 00:03
ای بابا.چرا اینجا ا ومدین دعوا را میندازین.
حداقل اگه میخواین دعوا کنین پ خ بزنین.
چ.

من نميدونم چرا اين اقا به من اينطوري پريدن
تو نقل قول اول بي احترامي نكردم ولي ايشون اومد با يه لحني كه انگار با من دعوا داره پست منو كوت كرد

از دوستان عذرخواهي ميكنم !

mahdi-001
02-09-2010, 02:14
اینم آدرسش

از این آدرس استفاده کنین یکی از دوستان همین تاپیک آدرسش رو تو چند
صفحه پیش داده بود منم همین مشکل رو داشتم الان از این آدرس استفاده میکنم خیلی خوبه و مشکلی نداره اگه یک زمانی نیاورد مرور گرتون رو reload کنی درست میشه:5:

shahin666
02-09-2010, 04:51
من که میگی یه گیگ گرفتم
5ساعت بیخوابی کشیدم تا انقدر شده !!!دانلودام چندبار قطع میشد بیچاره شدم تا گرفتم مثل امشب که تا الان 432 مگ شده البته دارم ویندوزم رو آپدیت میکنم یه فیلم و یه بازی (مافیا2)هم میگیرم سرعت دانم هم الان 57 تا 70 نوسان داره
قبلا هم گفتم سرعت دان از ساعت 7/10تا 7/44 خوب میشه حدود 117 که اگه این ترفند 6/45 نبود معلوم نبود چقدر بتونیم دان کنیم با این سرعت افتضاح:2:

آقا مهدی عزیز من حاظرم 10 ساعت بیخوابی بکشم ولی 1 گیگ بگیرم
بعدش دوست عزیز شما گفتید سرویس 128 گرفتید حداقل 1 گیگ شبانه دانلود میکنید بابا به خدا من مثلا سرویس 1 مگ گرفتم باور کن از ساعت 3 تا الان 13 مگابایت دارم دانلود میکنم تا الان که ساعت یه ربع به شیش شده و فقط یه ساعت دیگه وقت هست 5 مگابایت بیشتر دانلود نکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما با سرویس 128 ماشالا داری 1 گیگ دانلود میکنی ویندوزت رو آپدیت میکنی مافیا 2 رو هم میگیری فیلمم دانلود میکنی بعد تازه راظی نیستی بابا دمت گرم :31: بعد من با سرویس 1 مگ از ساعت 3 صبح تا حالا 5 مگابایت دانلود کردم چیکار باید بکنم انوقت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Penryn
02-09-2010, 06:04
من نميدونم چرا اين اقا به من اينطوري پريدن
تو نقل قول اول بي احترامي نكردم ولي ايشون اومد با يه لحني كه انگار با من دعوا داره پست منو كوت كرد

از دوستان عذرخواهي ميكنم !
خوب دوست عزیز تقصیر خودتونه دیگه
یکریز گله و ناله و لعنت و مرگ بر صبا.:blink:قبلاً یه t2download بود اینکارا رو میکرد بخاطرش آقای zed2 تاپیک صبانت رو قفل کرد .قبل اونم همه ی تاپیکهای قبلی صبانت رو انداختن trash بخاطر همین کارا
والا از 25 ص این تاپیک 20 صفحش شده اینجور پستها و اسپم:weird:
خواهشاً خودتو رعایت کنید تا اینقدر اصطکاک پیش نیاد.منم از این روندی که بعضیا اینجا در پیش گرفتن و تاپیک رو به این روز انداختن اصلاً راضی نیستم.شکایتتون اگه واقعیه باید مکتوب کنین برین مخابرات یا خود ISP یا اصلا هر جاییکه حال میکنین
اینکه توی یک صفحه از 15 پستش 14 پست آه و ناله باشه دردی ازتون دوا میشه?!؟ یا تا حالا دوا شده?!؟
نه

mahdi-001
02-09-2010, 07:05
آقا مهدی عزیز من حاظرم 10 ساعت بیخوابی بکشم ولی 1 گیگ بگیرم
بعدش دوست عزیز شما گفتید سرویس 128 گرفتید حداقل 1 گیگ شبانه دانلود میکنید بابا به خدا من مثلا سرویس 1 مگ گرفتم باور کن از ساعت 3 تا الان 13 مگابایت دارم دانلود میکنم تا الان که ساعت یه ربع به شیش شده و فقط یه ساعت دیگه وقت هست 5 مگابایت بیشتر دانلود نکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما با سرویس 128 ماشالا داری 1 گیگ دانلود میکنی ویندوزت رو آپدیت میکنی مافیا 2 رو هم میگیری فیلمم دانلود میکنی بعد تازه راظی نیستی بابا دمت گرم :31: بعد من با سرویس 1 مگ از ساعت 3 صبح تا حالا 5 مگابایت دانلود کردم چیکار باید بکنم انوقت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما چندتا دانلود میزاری؟با چه حجمی؟
من حجم فیلمم 700 مگه با سرعت 5تا نهایت16 دان میکنه
حجم قسمت های بازیم هم 200مگه با سرعت 30تا70دان میکنه
آپدیت ویندوز معلوم نیست باچه سرعتی میگیره(نشون نمیده)
من فکر میکنم هرچه فایل سنگین تر باشه سرعت دانلودش هم از طرف صبانت کمتر میشه
مطمِئن نیستم(حدس میزنم این طور باشه)
راستی امشب 826مگ گرفتم از چند شب پیش کمتر شد:2:
جالب اینجاست سرعت اینترنت الانم 61 کیلو هست ولی شبانم 117؟؟؟؟؟؟؟(البته 117 ازساعت 7/10تا 7/44)
الان هم دارم با اکانت خودم دان میکنم از دیشب تا الان ساعت 8/25 نخوابیدم:18: دانلودم (فیلم)2دقیقه دیگه تموم میشه میرم میخوابم:8:

Ehsan PCbase
02-09-2010, 09:29
سلام
صبانت ديروز و امروز خيلي اختلال داره ، يه وقتايي اصلاً وصل نميشه ، يه وقتايي سرعت پايين مياد . به خاطر روز قدسه ؟:5:
:19::19::19:

solidworm
02-09-2010, 09:56
دائم قطع و وصل+سرعت کم+میل و مسنجر هم باز نمیشه.
صبانت سنگ تموم گذاشتی دستت درد نکنه.

VahidDG2007
02-09-2010, 11:13
سلام

با توجه به پست پایین مشکل از خودمونه!!!! واقعا که!!!!:13:

همه که دنبال پینگ و بازی آنلاین نیستن که!! :13:

در ضمن برای دانلود شبانه بنظر من شاتل بهتره چون 1تا 7 ه نه 3 تا 7!!!! در ضمن هر ISP که کاربر کمی داشته باشه

بهترینه

کاربرای قدیمی یادشونه 3 4سال پیش صبانت حتی یه سایت درست حسابی هم نداشت اما شبانش رو 512 بسته

شده بود تا یه لینک میزاشتی با نهایت سرعت 56 تا 60 میگرفت چرا؟! چون کاربر کمی داشت

از اون موقع هی گذشت هی گفتن صبانت خوبه بهمانه تا بعد از 4 سال به این حال و روز رسید!!!

الان هم شرکت هایی که کاربراشون کمتره مطمئنن بهتره

بهترین isp ایرانه

فعلا که بهترین isp ایران 10 ساعت اینترنت کاربراش قطع میشه هیچ جوابی که نمیده هیچ تازه تلفن های پشتیبانی

و هم قطع میکنه:27:

اگه این بهترین isp باشه وای به حال بفیه :27:

iman23
02-09-2010, 11:28
دوستان سلام
آقا این صفحه ریز مصرف کاربران برای من باز نمیشه پیغام Bad Request (Invalid Hostname) روی صفحه میاد.برای همه همینطوریه.برای من یه هفته هست اینطوریه .چجوری ریز مصرف رو چک کنم؟

Ehsan PCbase
02-09-2010, 12:02
دائم قطع و وصل+سرعت کم+میل و مسنجر هم باز نمیشه.
صبانت سنگ تموم گذاشتی دستت درد نکنه.
دقيقاً همينطوريه ! من يه چند تا سايت هست كه برام خيلي مهم هستن از جمله alertpay.com ولي از ديروز صبح باز نميشه . هر كاري مي كنم باز نميشه ، با فيل/طر شكن ، چيز پي ان ، ديال اپ و... :19:
ببينيد براي شما alertpay باز ميشه ؟؟؟؟ :41: yahoo mail و gmail چطور ؟ :19: