PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف زمینه عکس

masoud93
09-08-2010, 14:49
سلم دوستان.

چجوری میتونم کادر سفید (هر رنگی) که دور عکس هست رو بردارم.

مثلا کادر سفید دور عکس زیر رو بردارم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون.

Saeed kmss-D
09-08-2010, 19:18
سلام...

فکر کنم منظور شما حذف زمینه ( که سفیده ) هست.

میتونید از ابزار Magic Wnad استفاده کنید و با کلیک روی ناحیه رنگی اون رو به حالت انتخاب در بیارید، سپس کلید Delete رو از روی کیبور بزنید!

موفق باشید♥♥♥

masoud93
09-08-2010, 19:38
منظورتون از Magic Wnad اینه که من با علامت مشخصش کردم(من سابقه کار با فوتوشاپ رو ندارم):

از این که استفاده میکنم فقط قسمتهای رنگی رو از بین میبره و قسمت های سفید پاک نمیشود.

یه چیزی مثل امضاتون می خوام(دیگه فکر کنم منظورم رو فهمیده باشید)
فکر کنید امضاتون دورش یه زمینه سفید باشه که بخواین برش دارین که بشه همین امضای الانتون.

unicef
09-08-2010, 20:41
با سلام...

دوست عزیز شما باید قفل لایه رو اول باز کنید برای این کار بر روی لایه عکس دبل کلیک کنید بعد کاری که آقا سعید گفت رو انجام

دهید

موفق باشید

masoud93
09-08-2010, 21:08
بالا خره تونستم این کار رو بکنم.

دست کسانی که به من کمک کردن درد نکنه.

فقط یه چیزی یه آموزش کامل در مورد کار با Magic Wnad هست برام بزارین.

چجوری باید تنظیمش کنم.
مثلا چجوری حصاصیت این Magic Wnad رو به رنگ ها تغییر بدم.
و وقتی که مثلا عکس رو زوم میکنم و می خوام یه سوراخ کوچک رو مثلا پاک کنم این دایره Magic Wnad هم با عکس زوم میشه و نمیزاره فقط سوراخ رو پوشش بدم و بقیه عکس هم نقطه چین میشه از این جور مشکلات دارم(شاید بد گفته باشم اگه منظورم رو فهمیده باشین)

ممنون.

masoud93
09-08-2010, 22:25
راستی من عکس هایی که کادرشون رو برداشتم رو با چه فرمتی سیو کنم تا حجم کمتری بگیرن ؟

من با png سیو میکنم ولی حجمشون یکمی زیاده.

یه سریا با gif سیو میکنن که حجم خوبی داره ولی من زمانی که می خوام سیو کنم فرمت gif رو نداره.

چجوری میتونم عکسهام رو به gif تبدیل کنم ؟

ممنون.

santamove
09-08-2010, 23:18
به منوی imageبروید و سپس از آن جا
به color mode و سپس مد rgb را انتخاب کنید تا بتوانید به فرمت gif نیز عکس را ذخیره نمائید

huti_421
10-08-2010, 02:47
9. Magic Wand

که به ابزار جادویی انتخاب هم معروف هست ، وظیفه ی اون شناسایی پیکسل ها با رنج رنگی یکسان و انتخاب اونها هست ، با کلیک بر روی پیکسل مورد نظر ، ابزار سایر پیکسل های هم رنگ رو شناسایی و به حالت انتخاب در میاره

و در نوار ابزار Magic Wan شما با گزینه های جدیدی مواجه میشید :

Tolerance بخشیه که با کمک اون میشه مقدار حساسیت ابزار نسبت به رنگ ها رو تنظیم کرد ، هر چقدر این مقدار بیشتر بشه ، رنگهایی با تفاوت بیشتر شناسایی و انتخاب میشن

Contiguous وقتی فعال باشه ، تنها رنگای مجاور انتخاب میشن ، ولی وقتی اون رو غیر فعال کنید ، رنگهایی از همه جای پروژه انتخاب میشن

لینک کل مقاله :

»» چطور درست انتخاب کنیم | آموزش ابزار های انتخاب «« ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masoud93
10-08-2010, 13:10
به منوی imageبروید و سپس از آن جا
به color mode و سپس مد rgb را انتخاب کنید تا بتوانید به فرمت gif نیز عکس را ذخیره نمائید

چجوری به منوی image برم ؟

مثلا می خوام یه عکس 100 در 100 حجمش بیشتر از 10 کیلو نشه.

huti_421
10-08-2010, 14:56
موقع ذخیره کردن فایل از منوی File گزینه ی Save for Web & Devices‌رو بزنید و با پسوند مورد نظر و انتخاب کیفیت ( از کادر سمت راست ) در حالی که از گوشه‌ی پایین سمت چپ حجم بعد از ذخیره سازی رو می‌بیند، فایل‌تون رو Save کنید

santamove
12-08-2010, 15:12
از مدیران و پروفشنال ها و دوستان خوبم خواهشا بیایید تا با هم همکاری کنیم تا به یک الگوریتم واحد برای ماسک کردن موهای پریشان در هوا و ترانسپارنت کردن پس زمینه عکس هایی مانند عکس زی برسیم،لطفا هر کدوم روش خودتونو بگید تا جمع بندی کنیم،

Saeed kmss-D
12-08-2010, 18:06
از مدیران و پروفشنال ها و دوستان خوبم خواهشا بیایید تا با هم همکاری کنیم تا به یک الگوریتم واحد برای ماسک کردن موهای پریشان در هوا و ترانسپارنت کردن پس زمینه عکس هایی مانند عکس زی برسیم،لطفا هر کدوم روش خودتونو بگید تا جمع بندی کنیم،

سلام...

موفق باشید♥♥♥