PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهندسی برق (( اهواز - یزد - سهند تبریز - بوعلی همدان- اراک- زنجان- شاهرود )) کدام ؟

Ninjai
09-08-2010, 16:14
مهندسی برق (( اهواز - یزد - سهند تبریز - بوعلی همدان- اراک- زنجان- شاهرود )) کدام ؟ بومی گیلانم .

mr7
09-08-2010, 16:19
به نظر من
شاهرود-اراک-سهند-زنجان-یزد- اهواز

shifter
09-08-2010, 18:47
يزد و اهواز و بوعلي سيناي همدان از بقيه خيلي بهترن!

.:DJ HADI:.
09-08-2010, 19:07
از من میشنویی برو سهتد تبریز...
بنا به دلایل بسیار زیادی:31:

masud-000000
09-08-2010, 20:19
از شمال به جنوب به ترتیب خوبن...

yashar95
10-08-2010, 14:36
خوب شما که می خواهی بری به یه شهر دیگه دانشگاه های صنعتی براتون بهترن. به نظرم سهند بهترین گزینه میتونه باشه!

dracula_killer
10-08-2010, 22:56
آقا از من به شما نصیحت
هر جا میزنی اهواز رو آخر بزن

Ninjai
10-08-2010, 23:38
اتفاقا سهند رو یه کم دیرتر زدم چون تو تبریز نیست تو شهر سهند تو 25 کیلومتری تبریزه !

---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

آقا از من به شما نصیحت
هر جا میزنی اهواز رو آخر بزن
همین کارو کردم:31: ولی دانشگاه صنعت نفت رو زودتر زدم

dracula_killer
11-08-2010, 12:13
همین کارو کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دانشگاه صنعت نفت رو زودتر زدم
نه منظورم چمران بود که آخر بزنی
نفت باز بهتر از چمرانه

Ninjai
11-08-2010, 13:09
نه منظورم چمران بود که آخر بزنی
نفت باز بهتر از چمرانه
منم منظورم همین چمران بود که آخر زدم :20:

aliaqua
11-08-2010, 14:37
برق بوعلی خوبه ولی عالی نیست. از نظر اساتید کم داره ولی یک دوتا هستن به کل استادای دیگه می ارزن. میدر گروه برقش بسیار بسیار خود خواه. انگار دانشجو دشمن خونیشه اصلا راه نمیاد.

.:2M:.
11-08-2010, 14:48
کاملا مشخصه که سهند تبریز یه سروگردن بالاتره و البته رتبهه بهتری میخواد . اینی هم که گفتید خارج از شهر رو مطمئن نیستم چون دقیقا تو تبریزه !! شاید جدیدا یه بخشی به شهر سهند منتقل شده ، درسته ؟!

Ninjai
11-08-2010, 14:58
نوشته محل دانشگاه شهر جدید سهند در 25کیلومتری تبریز!

Masoud_kp
11-08-2010, 15:35
من همون روز اول خواستم بیام نظرمو بدم اما گفتم بذار انتخاب رشته تموم بشه یه وقت حرف من باعث نشه تصمیم بگیری بعدا منو مقصر بدونی!
خوزستان اگه بومی نیستی نزنی خیلی بهتره! چون از آبان ماه تا فروردین فقط میتونی هواشو تحمل کنی و دقیقا 8 ماه جهنمه و از ساعت 8 صبح تا 8 بعدازظهر نمیتونی هیچ فعالیتی کنی! و یه چیز دیگه فک نکنم بتونی تو اهواز خیلی جاها بری"درسته ناامنی همه جا هست ولی ...!
به هر حال کار خوبی کردی اهواز رو آخری زدی ولی متاسفانه قبولی یه مقدار سخته تو چمران شاید از بقیشون سخت تر باشه!

dracula_killer
11-08-2010, 15:56
با مسعود خان هم نظرم
امنیت چیزیه که تو اهواز برا همه آرزوئه
اینطور بهت بگم که نمی تونی موبایلت رو بذاری تو کیفش و ببندی به کمرت از بس که نا امنه!

Snake5
11-08-2010, 16:32
من همون روز اول خواستم بیام نظرمو بدم اما گفتم بذار انتخاب رشته تموم بشه یه وقت حرف من باعث نشه تصمیم بگیری بعدا منو مقصر بدونی!
خوزستان اگه بومی نیستی نزنی خیلی بهتره! چون از آبان ماه تا فروردین فقط میتونی هواشو تحمل کنی و دقیقا 8 ماه جهنمه و از ساعت 8 صبح تا 8 بعدازظهر نمیتونی هیچ فعالیتی کنی! و یه چیز دیگه فک نکنم بتونی تو اهواز خیلی جاها بری"درسته ناامنی همه جا هست ولی ...!
به هر حال کار خوبی کردی اهواز رو آخری زدی ولی متاسفانه قبولی یه مقدار سخته تو چمران شاید از بقیشون سخت تر باشه!

با مسعود خان هم نظرم
امنیت چیزیه که تو اهواز برا همه آرزوئه
اینطور بهت بگم که نمی تونی موبایلت رو بذاری تو کیفش و ببندی به کمرت از بس که نا امنه!

اینجوری هم که دوستانمون میگن نیست دیگه .

AmiIin
11-08-2010, 16:39
چه چیزایی آدم تو این تاپیک میخونه در مورد اهواز !!
اینا جدا حقیقت داره ؟؟!

parya220
11-08-2010, 16:41
اهواز اونقدر هم نا امن نست!!!من 15 سال اهواز نه اما آبادان زندگی کردم و اهواز زیاد رفت آمد داشتم !

گرماشو موافقم اما نا امنی نه !!یکخورده هم قومیتیه!نه به شدت تبریز اما هست !

Ninjai
11-08-2010, 16:51
ولی دانشگاه صنعت نفت آدم رو وسوسه میکنه ! تو توضیحات آخر دفترچه اومده به رتبه های 1 تا 1500 یه لپ تاپ و به 1501 تا 3000 یه دسکتاپشو میدن :31: البته به ما که نمیرسه اگه 300 -400 تا ارفاغ کنن به من هم یه دسکتاپ میرسه !!!
4 سال هم خوابگاه داره و کار هم بعد از تحصیل ردیفه :46:
ولی من جایی رتبه های قبولیشو ندیدم ! تو یادگار ماندگار هم نبود :13:

masud-000000
11-08-2010, 17:13
بابا هوا اینجا گرم هست...ولی ناامنی اینجور که دوستان میگن خبری نیست!(اینجور که دوستان گفتن، اهواز=تگزاس!):31:

dracula_killer
11-08-2010, 18:13
عزیز اگه شما اینجا زندگی می کنین من خودم،پدرم و پدر بزرگم تو اهواز به دنیا اومدیم و این شهر رو میشناسیم
دقیقا نا امنی هست،من خودم تا حالا چهار تا از هم کلاسیام تو یه سال گوشیشونو دزدیدن
مثال دیگه خوده پدرم که تا حالا ماشینش،موبایلش و پلاک ماشینشو دزدیدن!!!
مشکل اهواز اینه که پلیس با مجرم همکاری تنگاتنگ داره:دی
اما خب درواقع با وجود این ناامنیا بازم جای قابل زندگیه و همچینم تگزاس هم نیست،فقط باید حواست به خودت باشه

Ninjai
12-08-2010, 14:22
من تو رشتم :20: فاصله تا اونجا یه 800-900 کیلومتری هست !
2 روز پیش انتخای رشته کردم . بالا بالا ها صنعت نفت اهواز رو زدم پایین پایین ها هم چمران اهواز!

dracula_killer
12-08-2010, 17:14
کار درستی کردی
ایشالا که بهتر از اهواز قبول شی

pedramch
13-08-2010, 20:00
عزیزم اهواز خیلی هم شهر خوبیه!
بچه های بامرامی که اینجا هستن رو هیچ جای ایران نمیتونی پیدا کنی...
نا امنی نمیگم نیست ولی نه اینطوری که دوستان خوبمون فرمودند:دی

ممنون/:5:

dracula_killer
14-08-2010, 01:11

با مرام منظورت ع... هست یا ص...؟:دی
اینا خیلی مرام دارن ها؟

در ضمن برادر خودت که شاهد بودی،دیدی چه وضع مزخرفیه این شهر!!!
در کل همیشه یادتون باشه اهواز رو برای تحصیل در مرتبه ی آخر قرار بدین

Ninjai
14-08-2010, 19:06
با مرام منظورت ع... هست یا ص...؟:دی
اینا خیلی مرام دارن ها؟

در ضمن برادر خودت که شاهد بودی،دیدی چه وضع مزخرفیه این شهر!!!
در کل همیشه یادتون باشه اهواز رو برای تحصیل در مرتبه ی آخر قرار بدین
تو هم خیلی بدبینیا ! دیگه این قد آنتی ناسونالیست نباش !!! :31:

dracula_killer
14-08-2010, 21:42
تو هم خیلی بدبینیا ! دیگه این قد آنتی ناسونالیست نباش !!! :31:

عزیزم من بدبین نیستم،من یه زمانی تعصب زیادی رو شهرم داشتم،طوری که کسی جلو من جرأت نداشت یه کلمه انتقاد کنه

اما وقتی رفتم شهرهای بزرگتر رو دیدم،فهمیدم که کجا ز ندگی می کنم
اهواز جای خوبیه،پتانسیل زیادی برای پیشرفت داره،اما نمی دونم چرا اجازه ی رشد بهش نمیدن....

pedramch
15-08-2010, 02:09
اهواز جای خوبیه،پتانسیل زیادی برای پیشرفت داره،اما نمی دونم چرا اجازه ی رشد بهش نمیدن....
حالا این شد حرف حساب....
اینجوری که تو میگی همون ذهنیت رو داری بوجود میاری که صدا و سیما داره زحمتشو میکشه!
نمیدونم چرا همه میخوان خوزستانو بد کنن..
به قول یکی از دوستام که میگفت رفته بوده تهران یکی ازش میپرسه بچه کجایی؟ میگه آبادان...طرف تعجب میکنه میگه پس چرا موهات فرفری نیست؟؟ چرا سیاه نیستی؟؟ اصلا چرا عرب نیستی؟؟
واقعا جای تاسف داره آدم نمیدونه چی بگه...

beh,p
04-09-2010, 10:41

آره جون خودت . بی معرفت تر از اهوازیها پیدا نمیکنی
یک آدمای زیراب زن و دستمالین که حد نداره
راست میگه خود اهواز امنیت داره ولی ازشون بپرس کوت عبدا... چه جور جاییه؟جایی که دانشکده اونجاست

IMAN SD
04-09-2010, 10:45
به نظر من اول يزد بعدش هم بو علي همدان

MasterGeek
04-09-2010, 11:02
دوستان مطلب جالب واسه من این بحثهای فاشیستی بود....
اول اینکه مسئله زیراب زنی و مشتقات دروغ و ... چیز معمولی در کل ایران هست....
سفرنامه نویسان خارجی هم صدها سال پیش هم که میومدن ایران بارزترین مشخصه منفی ایرانیها همین زیرآب زنی شون بود....

امنیت هم همه جا بده.....مگه تهران امنیت داریم...........

همه جای ایران هم آدم خوب هست هم آدم بد..........توزیع و نسبتشون هم در یه مایه هست (توزیع نرماله همه اش) تفاوتش هم زیاد نیست......

اینکه یکی از دوستان گفته بود مثلا اهواز با شهرهای بزرگ فرق داره و .... حقیقتش من اهواز نرفتم و نمیدونم چه جوری (فقط از پسر خاله ام راجع به محله کوت عبدالله چیزائی شنیده بودم :31:) ولی خوزستان یه چیز ویژه است که مقام اول رو توی تولید ثروت از نفت و گاز و برق و آب و محصولات کشاورزی داره و به قول صداوسیما..........استان زرخیز خوزستان هست اینو بی تعصب گفتم....جنوبی هم نیستم..........

خلاصه بگم اگر معتقدید که مثلا اهوازیها ذاتا فلان و بهمان هستند....فاشیست هستین چیزی که برخلاف تصور ما توی ایران خیلی خیلی معموله...و از انواع مختلفش پره...

dracula_killer
04-09-2010, 11:35
ببین
یه سر پاشو بیا اهواز تا مناطقی رو نشون بدم که اگه عرب نباشی حق ورود نداری
در ضمن فاشیست به کسی میگن که از یک نژاد خاص طرفداری کنه نه اینکه از وضعیت یک شهر انتقاد کنه!
من میگم مردم اهواز مردم خوب و خون گرمی هستن
اما امنیت نداره!!!!!!
هزار بار هم میگم
هرکسی هم فکر میکنه چرت میگم،بیاد تا مثال های شهودیش رو نشونش بدم!!!

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

آره جون خودت . بی معرفت تر از اهوازیها پیدا نمیکنی
یک آدمای زیراب زن و دستمالین که حد نداره
راست میگه خود اهواز امنیت داره ولی ازشون بپرس کوت عبدا... چه جور جاییه؟جایی که دانشکده اونجاست

من انتقاد میکنم از وضع شهر انتقاد میکنم....خداییش مردمش خوبن
بعدشم،کوت عبدالله یه جای متوسطه...بیا بریم زوویه و زرگان تا بفهمی خلاف یعنی کجا!
تازه،اگه کوت عبدا.. بده؟یعنی مردم اهواز بدن؟گفتم مردم اهواز خیلی هم خوبن اما این شهر از لحاط امنیت،امنیت نداره!!!

MasterGeek
04-09-2010, 13:00
خوب درست میگین............اما دلیلش؟
چرا مناطقی وجود داره که غیرعرب نمیتونه بره؟
چرا بین عرب و لر و هرچیز دیگه.....عوض صحبت جنگ دعواست؟
چون ما عموما ذهنی فاشیستی داریم....کافیه که کمی سوالا بنیادی شه....
من خودم دوره لیسانس تبریز بودم...اونجا هم ازین بحثها زیاده...........
اما آدمها همه جور قابلیتی دارن و همه جور آدمی پیدا میشه....وضعیت یه شهر هم به خاطر هزاران دلیل هست که میشه اسم برد ولی اینجا جاش نیست......

dracula_killer
04-09-2010, 18:25
ببین اگه یه نفر تو اواز باشه که بخواد بین عرب و غیر عرب صلح برقرار کنه منم!
من خودم از اینکه این جور چیزا رو میبینم متنفرم،اما خب من یه نفرم...هیچ کاری نمی تونم بکنم
هر بار خواستم از برادری و برابری دفاع کنم مسخرم کردن

purya_1991
05-09-2010, 04:54
وای چه نژاد پرستن پس!عین زمان برده داری قرن 19 آمریکاست که اونجا پس!

M . Sayid
05-09-2010, 09:56
من خودم از اینکه این جور چیزا رو میبینم متنفرم،اما خب من یه نفرم...هیچ کاری نمی تونم بکنم

کجای کاری آقا آذری زبان ها که اتفاقا اکثر مسئولین کشور رو تشکیل میدن و به قولی کشور تو دستشونه بسیار بسیار از کردها بدشون میاد ( البته نفرت ناشی از ترس )و آنچنان کاری کردن که کردها می خوان جدا بشن عیهنو باسک و کاتالان

در کل هر شهری قبول شدین سعی کنین به مردمش احترام بزارین

masih eia
05-09-2010, 12:18
دقیقا!
همه جای ایران سرای من است.

MasterGeek
05-09-2010, 12:24

گفتم که:

چرا بین عرب و لر و هرچیز دیگه.....عوض صحبت جنگ دعواست؟
چون ما عموما ذهنی فاشیستی داریم....کافیه که کمی سوالا بنیادی شه....
حرف شما در واقع تائیدی به اون بحث بود که ما یه شکل گسترده (هرچند خفیف و پنهان) دچار فاشیزیم هستیم.

وای چه نژاد پرستن پس!عین زمان برده داری قرن 19 آمریکاست که اونجا پس!

نه دوست عزیز.........فاشیزم شکلهای خفیفتر و جدیدتری پیدا کرده و باید توجه کنید که این فاشیزم از همین تهران یا مشهد یا تبریز یا سنندج و اهواز و ... اینا مثل چشمه بیرون میزنن اینو واسه این گفتم که اینجور از صحبتتون برمیاد که انگاری عربهای اونجا فاشیست اند و غیرعربها خیلی بشردوست هستند:31:

کجای کاری آقا آذری زبان ها که اتفاقا اکثر مسئولین کشور رو تشکیل میدن و به قولی کشور تو دستشونه بسیار بسیار از کردها بدشون میاد ( البته نفرت ناشی از ترس )و آنچنان کاری کردن که کردها می خوان جدا بشن عیهنو باسک و کاتالان

در کل هر شهری قبول شدین سعی کنین به مردمش احترام بزارین

ببینین اول اونا وقتی بهشون میگین آذری و نه ترک تقریبا جهت گیری ذهنیتونو میخونن:31:
بعد هم پان ترک ها بخصوص از نوع کمتر آگاهشون از کی بدشون نمیاد؟ در درجه اول فارس و بعد کرد و ارمنی در واقع هر کی دور ورشون هست رو بیزارند........و ادبیاتشون هم پره....
اما همه مردم اینجوری نیستند........ازون ور توی تهران در جهت عکس به مردم تبریز نگاه نمیشه؟ در واقع میگم که ما همه درجاتی از فاشیزم، برتری یا پست دیدن یه قوم، نژاد، رنگ، دین یا حتی دیدگاه رو داریم.... در واقع اصل برابری رو اصل نمیگیریم.................همیشه دیگران رو مقصر میدونیم..........بلد هم نیستیم بشینیم دوستانه با هم صحبت کنیم مثلا توی تبریز که بودم 99 درصد مشکلاتشون با فارس ها و کردها و یا حتی ارمنستان با یه گفت و گو دوستانه حل میشد (همین هم در مورد بقیه وجود داره) ولی خوب ما همه چیز رو با هم میخوایم

آخر هم اینکه اکثر مردم خیلی عادی اند و تقریبا همه شهرها نسبت آدمای خوب و با حسن نیت بالاست.

doost4
05-09-2010, 12:48
گفتم که:

ببینین اول اونا وقتی بهشون میگین آذری و نه ترک تقریبا جهت گیری ذهنیتونو میخونن:31:
بعد هم پان ترک ها بخصوص از نوع کمتر آگاهشون از کی بدشون نمیاد؟ در درجه اول فارس و بعد کرد و ارمنی در واقع هر کی دور ورشون هست رو بیزارند........و ادبیاتشون هم پره....
اما همه مردم اینجوری نیستند........ازون ور توی تهران در جهت عکس به مردم تبریز نگاه نمیشه؟ در واقع میگم که ما همه درجاتی از فاشیزم، برتری یا پست دیدن یه قوم، نژاد، رنگ، دین یا حتی دیدگاه رو داریم.... در واقع اصل برابری رو اصل نمیگیریم.................همیشه دیگران رو مقصر میدونیم..........بلد هم نیستیم بشینیم دوستانه با هم صحبت کنیم مثلا توی تبریز که بودم 99 درصد مشکلاتشون با فارس ها و کردها و یا حتی ارمنستان با یه گفت و گو دوستانه حل میشد (همین هم در مورد بقیه وجود داره) ولی خوب ما همه چیز رو با هم میخوایم

آخر هم اینکه اکثر مردم خیلی عادی اند و تقریبا همه شهرها نسبت آدمای خوب و با حسن نیت بالاست.

نه عزیز من . تو تابستون ما رفتیم شمال غرب کشور به خاطر خنکی هواش که البته زهرمون شد !! این قدر مهمان نانواز بودن که ... ! سر 3 روز کلا جمع کردیم رفتیم سمت شرق ! یه توصیه : اگه آذری نیستین پاتونو اونجاها نذارین که جز پشیمونی هیچی ندار ه !

M . Sayid
05-09-2010, 12:51

یعنی بگیم ترک بیشتر حال می کنن؟؟:20:
ببین یه مطلب و اون هم به قول شما ترک ها هیشکی رو آدم حساب نمی کنن و فقط خودشونو قبول دارن و کرد هم که بغل گوششونه خیلی بیشتر متنفرن

MasterGeek
05-09-2010, 14:42
نه عزیز من . تو تابستون ما رفتیم شمال غرب کشور به خاطر خنکی هواش که البته زهرمون شد !! این قدر مهمان نانواز بودن که ... ! سر 3 روز کلا جمع کردیم رفتیم سمت شرق ! یه توصیه : اگه آذری نیستین پاتونو اونجاها نذارین که جز پشیمونی هیچی ندار ه !

من ارومیه بودم و باید بگم شهری هست که دوستش دارم....مردم خوبی هم داره....نسبت به تبریز این مسائل قومی-نژادی خیلی ضعیفتره.............یعنی اونقدری که توی تبریز نفرت پراکنی در مورد فارس و کرد و ارمنی هست در ارومیه نیست با اینکه تعامل بیشتری هم دارن یه جورائی همسایه و گاه همشهری اند. پس تجربه ها میتونه متفاوت باشه
در مورد تبریز هم من کلی تجربه خوب و آدمای خوب دیدم...
این در مورد همه شهرها مصداق داره.........میدونین یه دیوار بی اعتمادی وجود داره......بعضی ها(نه همه) مشغول شیطان سازی از بقیه و نفرت پراکنی هستن این مقدمه جنگ فاشیستیه............فکر میکنین چطور یه سرباز آلمانی حاضر میشد یه کودک 5 سال رو بکشه و احساس خوبی هم بهش دست بده؟؟؟ چطوره که برخی ها خیلی راحت آدم میکشن (مثل طالبان یا یه سرباز آمریکائی یا ...) اینا به خاطر شیطان سازی کردن از طرف هست وقتی شما بگین آذریها فلان.............این دیگه میشه مقدمه اش.
خوب یه نگاه هم بندازم به اینور........جوکهای ترکی چیه میسازیم؟ تحقیرهای مدوام از اقصی نقاط ایران چیه؟

راجع به پست آقاسعید:
ببینید شما گفتین آذری زبان ها و این نشون میده که پیش زمینه تون چی بوده.........من خودم با این فکر وارد آذربایجان شدم ولی برگشتنی تغییر کرد..................
کلا به این باور رسیدم که هرچی راجع به تاریخ ایران به خصوص ایران باستان و سده های اول و ... میگن چه اون چیزی که پان ایرانیست ها میگن چه پان ترک ها چه پان کردها چه چه چه..............همه اش کشکه تا این نظرات با هم برخورد نکنه (در فضای بازی که جامعه باید داشته باشه) و تا بسترش فراهم نشه...........آش و کاسه همینه.........الان واسه منطقه و مردم آذربایجان 5 جور تاریخ وجود داره و 5 نظریه هست که هرکدومشون هم دلایلی دارند ولی هیچکدوم با هم هیچ بحثی بجز فحش و تحقیر به هم نمیزنن....
اینه که میگم برخلاف تصور ما فاشیست هستیم....

doost4
05-09-2010, 15:44
من ارومیه بودم و باید بگم شهری هست که دوستش دارم....مردم خوبی هم داره....نسبت به تبریز این مسائل قومی-نژادی خیلی ضعیفتره.............یعنی اونقدری که توی تبریز نفرت پراکنی در مورد فارس و کرد و ارمنی هست در ارومیه نیست با اینکه تعامل بیشتری هم دارن یه جورائی همسایه و گاه همشهری اند. پس تجربه ها میتونه متفاوت باشه
در مورد تبریز هم من کلی تجربه خوب و آدمای خوب دیدم...
این در مورد همه شهرها مصداق داره.........میدونین یه دیوار بی اعتمادی وجود داره......بعضی ها(نه همه) مشغول شیطان سازی از بقیه و نفرت پراکنی هستن این مقدمه جنگ فاشیستیه............فکر میکنین چطور یه سرباز آلمانی حاضر میشد یه کودک 5 سال رو بکشه و احساس خوبی هم بهش دست بده؟؟؟ چطوره که برخی ها خیلی راحت آدم میکشن (مثل طالبان یا یه سرباز آمریکائی یا ...) اینا به خاطر شیطان سازی کردن از طرف هست وقتی شما بگین آذریها فلان.............این دیگه میشه مقدمه اش.
خوب یه نگاه هم بندازم به اینور........جوکهای ترکی چیه میسازیم؟ تحقیرهای مدوام از اقصی نقاط ایران چیه؟

بله من منظورم تبریز بود

amin xfx
01-10-2010, 16:49
حالا اینهمه دعوا کردین ، طرفمون کجا قبول شد :D

با 3400 که من میدونم روزانه شچمران مکانیک قبول نشده ولی تا 4 رو برق آره ... صنعت نفت هم خیلی قبولی هاش بالاس :D ... فکر نکنم اهواز قبول شده باشه :D