مشاهده نسخه کامل
: برق ص.اصفهان or صنایع امیر کبیر
علما میگن برق صنعتی اصفهان سخت گیرند و ادم باید زندگیشو واسه فقط برق بزاره و اخرشم اینه که مدرکت از صنعتی اصفهانولی اگه صنایع امیر کبیر را بخونی در کنار درس های متوسط صنایع میتونی فوق برنامه کا کنی بری زبان ایتا لیایی بخونی شاید اگه ممتاز شدی 2 رشته ای کنی و حالشو ببری به نظر شما کدومش میارزه؟
اقا کمک کنید کمکم باید برم.
:31:
آخه این دوتا چه شباهتی به هم دارن که شما میگی کدوم بهتره!!
هر دو رشته عالی - هر دو دانشگاه عالی
فقط به علاقه تون توجه کنید
hes_violin
09-08-2010, 17:22
بسته به علاقه داره ... ولی اگه علاقت برقه و فقط واسه اسم دانشگاه امیر کبیر میخوای بری صنایع امیر کبیر من پیشنهادم حتما" برق اصفهان هست ... دانشگاش خیلی خوبه .
موفق باشی
یاعلی
ممنون.علما میگن برق صنصتی اصفهان گیر زیاد داده و صرف نمیکنه زندگیتو بزاری برای برق اونم اصفهان.اما امیر کبیر به هر حال تهرا است و...همچنین در کنار صنایع میشه یر رشته ی دیگه هم خون با شر معدل البته یا میشه زبانو تقویت کرد نظر شما چیه hes-violin?
hematinsite
10-08-2010, 16:58
سلام
آقا اگر میتونی اصلا دانشگاه صنعتی اصفهان نزنید . این دانشگاه توی برق اصلا حرفی برای گفتن نداره . من با مدرسان این دانشکده مثل آقای دکتر مدرس ، دکتر هندسی ، دکتر سعیدی و ......... برای انجام پروژه هام و اختراعاتم ملاقات داشتم و با اساتید دانشگاه شریف و بخش تحقیقاتش دکتر آزاد و دکتر وفایی هم برخورد داشتم اصلا از لحاظ علمی قابل قیاس نیستند با تهران . اینم یادت باشه که به جز سه نفرشون کلا دکترای برق دانشگاه صنعتی اصفهان از تحقیق و مطالعه و اختراع به دورند .اگر برید خوابگاهشون میبینید که از فشار اساتید به دانشجوها برای نمره دادن چند در صدشون به مواد و سیگار و....... رو اوردن
majid.khaledi
10-08-2010, 17:02
منم به نظرم صنایع امیر کبیر از برق صنعتی اصفهان خیلی بهتره
hermione
11-08-2010, 23:12
بستگی به علاقه داره صنعتی اصفهان خیلی سختگیرند البته من خودم بودم میرفتم برق صنعتی چون علاقم برقه
MOHAMMAD2010
12-08-2010, 13:07
از نظر رشته بخوایم بگیم که قدرت بهتر از صنایعه
بازم هر چی علاقه خودته برو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.