مشاهده نسخه کامل
: عطش
درود وقت بخیر
من یک سالی هست که سالم غذا میخورم مثلا ده روزی یک بار یک ساندویچ می خورم
شیرینی نمی خورم یا بسیار بسیار کم
غذا چرب و همه چیز کم و مناسب میخورم
اما نمی دونم جریان چیه که هر 15 تا 20 روز یکبار یک عطش غیرقابل کنترل من رو میگیره که هر چی تو خونه باشه
چرب و قندی و زیاد هر چی فکر کنید به مدت 1 تا 2 روز می خورم
بعد 1--3-2 روز این طور خوردم دیگه کنترل میشه و میره 15-20 روز بعد دوباره همچین حالتی.
مشاور تغذیه گفت پودر بخور اما من دوست ندارم پودر مصرف کنم چه کنم؟:41:
این حالت بیشتر عصبی به نظر میاد . بنده فکر میکنم شما علی رغم میل باطنی خود یکسری مواد غذایی را محدود کرده اید ولی از درون به آنها تمایل زیادی دارید . مدتی را به این صورت می گذرانید ولی دیگر تحمل طاق شده و ناگهان به این غذا ها حمله ور می شوید . :19:
من فکر میکنم تعادل درست در مواد غذایی و متعادل خوردن غذاها و نه حذف آنها بسیار کمک کننده خواهد بود . :11:
راستی چه پودری را به شما توصیه کرده بودنند.
این حالت بیشتر عصبی به نظر میاد . بنده فکر میکنم شما علی رغم میل باطنی خود یکسری مواد غذایی را محدود کرده اید ولی از درون به آنها تمایل زیادی دارید . مدتی را به این صورت می گذرانید ولی دیگر تحمل طاق شده و ناگهان به این غذا ها حمله ور می شوید .
من هم همينجوري هستم !
براي مثال من تمايل بساري به خريدن بسته هاي مغز كرده ي تخمه و بادام درختي و زميني و همينطور بسته هاي پسته اي كه مزه اي شور نيز دارند دارم، همينطور نوشيدنيي به نام دلستر، اما ميدونم كه اينها كاملا براي رژيم لاغري من مضر هستند
حدودا ميشه گفت كه 2 هفته اي جلوي خودم رو ميگيرم اما بعدش يك روز قاطي ميكنم و ميرم كلي از اين قبيل مواد ميخورم :دي
راه هاي جلوگيري چي هستند ؟
من خودم يك جا خوندم كه اينجور ميل ها، مثلا ميل به صرف يك بستني، فقط براي 10 دقيقه هست و اگه توجه نكنين راحت ميتونين اين ميل رو خفه كنين، اما ظاهرا براي ما صدق نميكنه ... !
ميشه راهنمايي كنيد ؟
همانطور که قبلا هم گفتم تعادل و تنوع در خوردن می تونه کمک کننده باشه .شما خوتون را از چیزی محروم کامل نکنید که بعد برای ان حریص بشوید فقط سعی کنید تعادل در خوردن آن را رعایت کنید . :20:
شما نیاز به تقویت اراده خود دارید تا بتوانید در مواقع لزوم خود را کنترل کنید شاید روزه گرفتن یک راه بسیار خوب و عملی کنترل اراده باشه . و به نظر بنده فلسفه اصلی آن هم همین تقویت اراده در برابرخواسته ها می باشد .
این حالت بیشتر عصبی به نظر میاد . بنده فکر میکنم شما علی رغم میل باطنی خود یکسری مواد غذایی را محدود کرده اید ولی از درون به آنها تمایل زیادی دارید . مدتی را به این صورت می گذرانید ولی دیگر تحمل طاق شده و ناگهان به این غذا ها حمله ور می شوید . :19:
من فکر میکنم تعادل درست در مواد غذایی و متعادل خوردن غذاها و نه حذف آنها بسیار کمک کننده خواهد بود . :11:
راستی چه پودری را به شما توصیه کرده بودنند.
درود
Slim last رو داداش بهم گفت.
اما من مصرف نمیکنم پودر.
درود
Slim last رو داداش بهم گفت.
اما من مصرف نمیکنم پودر.
توصیه نمی کنم که مصرف کنید :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.