ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 ترم معدل بالاي 17 خيلي سخته بچه ها؟؟( واسه تغيير رشته)

ZINOSHTAN
09-08-2010, 11:37
سلام

دوستان به نظر شما 2 ترم معدل بالاي 17 چيز خيلي شاخ و خفنيه....يعني نميشه با روزي 4 تا 5 ساعت درس خوندن رديفش كرد؟؟

به نظر شما اگه رشته اي رو كه بهش علاقه ندارم رو به اميد آوردن معدل و تغيير رشته انتخاب كنم خيلي آدم داغوني هستم.....؟؟؟:31:

يه سوال ديگه : با معدل خوب ميشه دانشگاه رو هم عوض كرد؟

مرسي.

alidata2010
09-08-2010, 11:40
درکل اگه معدلت خوب باشه نمیزارن بری چون اگه بری معدل کل گروه پایین میاد:31: اره سخته دو ترم 17 با روزی 4 ساعت:31:

DrXoX
09-08-2010, 11:58
سلام

دوستان به نظر شما 2 ترم معدل بالاي 17 چيز خيلي شاخ و خفنيه....يعني نميشه با روزي 4 تا 5 ساعت درس خوندن رديفش كرد؟؟

به نظر شما اگه رشته اي رو كه بهش علاقه ندارم رو به اميد آوردن معدل و تغيير رشته انتخاب كنم خيلي آدم داغوني هستم.....؟؟؟:31:

مرسي.

تو ایران معدل 17 آوردن از هر جا بگی آسون تره ، هر دانشگاهی هم باشی فرقی نداره
روزی 4-5 ساعت واسه درس های دانشگاه بخونی؟!!!
بیخیال رفیق شما روزی 1 ساعت هم بخونی معدلت بالای 18 -19 میشه
با معدل من نشنیدم بشه دانشگاه رو عوض کرد

realty
09-08-2010, 12:36
برای تغییر رشته بعد از به دست آوردن شرط معدل باید رشته‌ی مورد نظرت جزء رشته‌هایی باشه که در فرم انتخاب رشته‌ی شما وجود داشته و شما به اندازه‎‌ی آخرین نفری که اون کد رشته رو قبول شده نمره آورده باشی.

behdana
09-08-2010, 12:40
برای تغییر رشته بعد از به دست آوردن شرط معدل باید رشته‌ی مورد نظرت جزء رشته‌هایی باشه که در فرم انتخاب رشته‌ی شما وجود داشته و شما به اندازه‎‌ی آخرین نفری که اون کد رشته رو قبول شده نمره آورده باشی.

اگر دانشجویی شرط معدل رو بدست بیاره جزو دانشجویان ممتاز محسوب میشه و شرط دوم که شما اشاره کردید براش حذف میشه.

BossX
09-08-2010, 12:49
سلام

مرسي.

سلام
دستت درست .. این سوال منم بود
به هر کی میگفتم میگفت 17 ! قیافش اینجوری میشد::18:
ولی فکر کنم 3 ترم باید بالای 17 بشی

mr7
09-08-2010, 13:10
اگر دانشجویی شرط معدل رو بدست بیاره جزو دانشجویان ممتاز محسوب میشه و شرط دوم که شما اشاره کردید براش حذف میشه.
اصلا همچین چیزی نیست
یعنی اگه من برم صنایع شریف با رتبه 300-400 بخونم امکان نداره با معدل بالا بتونم برم برقی که رتبه زیر 100 میخواد انتخاب کنم!:13:

behdana
09-08-2010, 13:19
اصلا همچین چیزی نیست
یعنی اگه من برم صنایع شریف با رتبه 300-400 بخونم امکان نداره با معدل بالا بتونم برم برقی که رتبه زیر 100 میخواد انتخاب کنم!:13:

دوست عزیز
این جا را بخوانید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mr7
09-08-2010, 13:36
دوست عزیز
این جا را بخوانید

با توجه به اون نظر دانشکده مقصد مهمه
حالا به نظرت دانشکده برق موافقت میکنه توکه صنایعی بری برق؟(اینم بگم که صنایع جزو رشته های آسونه تو شریف)
معمولا با رشته های هم تراز مثل مکانیک موافقت میشه نه با صنایع یا شیمی!
بعدشم اینا همش یه سری چارت سازمانیه که هیچ توجهی بهش نمیشه مخصوصا تو شریف که همه چیزش مستقله!

'dampayi
09-08-2010, 13:44
جااااان؟!!:18:

ما تو ورودیامون ترم اول معدل بالای 16.5 اینا نداشتیم !!! حالا شاید بگیم من درس نخوندم ! ولی من خودم به عینه دیدم که دوستان چی جوری دارن درس می خونن !!! تازه ترم اولی که هنوز از جو کنکور خارج نشدن !!!!!!!
معدل بالای 17 آوردن اونم 3 ترم به نظر من خیلی تخیلیه ....!!! تازه اونم تو رشته ای که بهش علاقه نداری!!!!:41:

کلا انتخاب رشته به نیت تغییر رشته به نظر من کار کاملا اشتباهیه ... (من خودم داغدارم :دی)

behdana
09-08-2010, 13:53
حالا به نظرت دانشکده برق موافقت میکنه توکه صنایعی بری برق؟(اینم بگم که صنایع جزو رشته های آسونه تو شریف)
بعدشم اینا همش یه سری چارت سازمانیه که هیچ توجهی بهش نمیشه مخصوصا تو شریف که همه چیزش مستقله!

دانشکده برق در دانشگاه شریف قوانین خاص خودش رو داره.آیین نامه ها و ضوابط خاص خودش رو داره که حتی با دانشکده مکانیک هم قابل مقایسه نیست.پس بحث برق کاملا جداست.
اینکه دانشکده مبدا و مقصد موافقت کنند یا نه هم قابل پیش بینی نیست.ممکنه حتی با انتقال یک دانشجوی مکانیک به مهندسی شیمی هم موافقت نشه.
این فایل که لینک دادم مقررات وزارت علوم نیست . آیین نامه داخلی خود شریف هست که در مورد تغییر رشته با دانشگاه های دیگه هم فرق داره.

mr7
09-08-2010, 14:01
دانشکده برق در دانشگاه شریف قوانین خاص خودش رو داره.آیین نامه ها و ضوابط خاص خودش رو داره که حتی با دانشکده مکانیک هم قابل مقایسه نیست.پس بحث برق کاملا جداست.
اینکه دانشکده مبدا و مقصد موافقت کنند یا نه هم قابل پیش بینی نیست.ممکنه حتی با انتقال یک دانشجوی مکانیک به مهندسی شیمی هم موافقت نشه.
این فایل که لینک دادم مقررات وزارت علوم نیست . آیین نامه داخلی خود شریف هست که در مورد تغییر رشته با دانشگاه های دیگه هم فرق داره.

منم منظورم همین بود که به صرف اینکه معدلت 2 ترم بالای 17 شد نمیتونی مطمئن باشی که موافقت بشه!
باید از هفت خان رستم رد بشی تا موافقت کنن!
حالا به غیر از شریف هم به این راحتیا نیست...
من خودم کلی زور زدم آخرش هم نشد

BossX
09-08-2010, 14:02

ولی امیرکبیر رو که همایشش رو رفتم گفتن از اگه معدلت بالای 17 تو سه ترم باشه میتونی تغییر بدی ...
چند تا از دانشگاه های دیگه رو هم که پرسیدم اونا هم این امکان رو داشتند
تازه علاوه بر تغییر دادن میتونی دوتا رشته بخونی یعنی مثلا هم صنایع و هم برق!
--------------

من خودم کلی زور زدم آخرش هم نشد
جدی؟ کدوم دانشگاه؟
چه ایرادی گرفتن که نتونستید تغییر بدید؟

mr7
09-08-2010, 14:10
ولی امیرکبیر رو که همایشش رو رفتم گفتن از اگه معدلت بالای 17 تو سه ترم باشه میتونی تغییر بدی ...
چند تا از دانشگاه های دیگه رو هم که پرسیدم اونا هم این امکان رو داشتند
--------------

جدی؟ کدوم دانشگاه؟
چه ایرادی گرفتن که نتونستید تغییر بدید؟

امکانش رو که همه دانشگاهها دارن ولی کیه که موافقت کنه؟
باید حتمن یه پارتی چیزی داشته باشی...
اینکه بتونی 2 رشته همزمان بخونی که اصلا خلاف قانون وزارت علومه...
مثلا شما نمیتونی بری آزاد و سراسری رو با هم بخونی چه برسه به 2 رشته تو سراسری!!!
من که تا حالا همچین چیزی نشنیدم...

دانشگاه فردوسی مشهد...
ایراد نگرفتن . گفتن با درخواست شما موافقت نشده...:13:
میگو باید پارتی داشته باشی !وگرنه با این چیزلیی که شما میگین باید موافقت میکردن!

behdana
09-08-2010, 14:13
برادر یکی از دوستانم در کنکور ، مهندسی کامپیوتر امیرکبیر قبول شد بعد از چند ترم که معدل بالا کسب کرد الان داره برق رو هم میخونه.یعنی دو رشته!
دو رشته خوندن کار خیلی سختیه.

مقصود این بود که بگم معدل که بالا باشه کارها آسون میشه.:5:

mr7
09-08-2010, 14:16
مقصود این بود که بگم معدل که بالا باشه کارها آسون میشه.:5:
من خودم معدل کلم 18.23 شده
دیگه در اون حد هم آسون نمیشه

'dampayi
09-08-2010, 14:23
اینکه بتونی 2 رشته همزمان بخونی که اصلا خلاف قانون وزارت علومه...
مثلا شما نمیتونی بری آزاد و سراسری رو با هم بخونی چه برسه به 2 رشته تو سراسری!!!
من که تا حالا همچین چیزی نشنیدم...

دورشته ای کردن جزء قوانین امیرکبیر هست !!
اتفاقا خیلی هم رایجه ... یعنی کمتر می بینیم کسی تغییر رشته بده
اگه بتونه 3 ترم بالا 17 بیاره دورشته ای می کنه ... اکثرا هم با علوم پایه دورشته ای می کنن!!! (ببینید اونا دیگه کین :دی )
طرف داره برق می خونه با ریاضی دو رشته ای می کنه !!!!! یا فیزیک !! وای من الان دو نفر می شناسم که فیزیک می خوندن با ریاضی دو رشته ای کردن !!!!:18: ببینید اون دیگه چه مخیه !! :دی :دی

dracula_killer
09-08-2010, 14:29
بنده هم یکی از آشناهام الان داره تو شریف یا امیرکبیر اگه اشتباه نکنم دوتا رشته رو باهم میخونه

mr7
09-08-2010, 14:34
بالاخره اینا که 2 رشته میخونن نمیخوان امتحان بدن؟
اینجوری که همه امتحاناشون با هم تداخل پیدا میکنه! از اون گذشته کلاسا هم با هم تداخل داره!
نمیدونم والا ما که تو همین یکیش هم موندیم چه برسه به 2 تا!

realty
09-08-2010, 14:49
توی همون فایل PDFی که شما فرستادی نوشته:
نمره‌ی آزمون ورودی متقاضی از نمره‌ی آزمون پایین‌ترین فرد پذیرفته شده در سهمیه و رشته‌ی مورد تقاضا در همان سال کم‌تر نباشد.

--------------

برادر یکی از دوستانم در کنکور ، مهندسی کامپیوتر امیرکبیر قبول شد بعد از چند ترم که معدل بالا کسب کرد الان داره برق رو هم میخونه.یعنی دو رشته!

بنده هم یکی از آشناهام الان داره تو شریف یا امیرکبیر اگه اشتباه نکنم دوتا رشته رو باهم میخونه
خلاف قانون است. ضمناً اینا چیزاییه که شما صرفاً شنیدید، همایش فلان و برادر دوستم و آشنا و ... این چیزی که شما می‌گید خلاف قانونه و دانشگاه‌ها هم موافقت نمی‌کنند و مدارک لازم برای ثبت نام هم دانشگاه می‌بره که عملاً امکان‌پذیر نیست شما جای دیگه‌ای ثبت نام کنی.

seyyedi
09-08-2010, 14:51
دوستان سلام
بستگی زیادی به خود شما و بعدش به گروه علمی رشته داره
به شما بستگی داره چون باید فقط و فقط بخونید
به گروه علمی بستگی داره چون اونا هستن که نمره هات رو میدن
بقیه مسائل درسته که اذیت میکنن ولی اگه خیلی سخت دنبالش باشی کارت راه میفته

اما با 4-5 ساعت در روز باید حواست باشه که رد نشی
نه اینکه معدل 17 بیاری
من یکی که اقلا روزی 7 ساعت می خوندم ولی اخرش ریاضی افتادم
نه تنها من که 50% کلاس افتادن

لپ کلام: شاخ غولیه واسه خودش، اگه رستم هستی که بسم الله
وگرنه بیخیالش شو
علی علی

hes_violin
09-08-2010, 14:58
با سلام

فکر کنم اینا رو بخونی یه کم نظرت عوض شه دوست عزیز ... منبع هم سامان رشته :

. تـغيير رشتـه
ماده 55: دانشجو در طول دوران تحصيل در مقطع كارداني و كارشناسي مي‌تواند با داشتن شرايط زير و موافقت گروه آموزشي ذي‌ربط از يك رشته به رشته ديگر در يك گروه آزمايشي و همان دانشگاه تغيير رشته دهد:
1. ادامه تحصيل متقاضي در رشته قبلي از نظر مقررات آموزشي بلامانع باشد.
2. حداقل و حداكثر واحدهاي دوره را گذرانده باشد.
3. نمره آزمون ورودي متقاضي از نمره آزمون پايين ترين فرد پذيرفته شده در سهميه و رشته مورد تقاضا در همان سال كمتر نباشد.
4. با توجه به حداكثر مدت مجاز تحصيل، امكان گذراندن واحدهاي درسي مورد نياز در رشته جديد را داشته باشد.
تبصره 1: تغيير رشته دانشجوياني كه به دستگاه‌هاي اجرايي خاص تعهد دارند، با رعايت كليه شرايط اين ماده و اعلام موافقت دستگاه اجرايي ذي ربط امكان پذير است.
تبصره 2: دانشجو در هر يك از مقاطع تحصيلي، تنها يك بار مي‌تواند تغيير رشته دهد.
ماده 56: تغيير رشته در مقاطع تحصيلي هم سطح صورت مي‌گيرد. درغير اين صورت، فقط از مقطع بالاتر به مقطع پايين‌تر امكان پذير است.
ماده 57: در صورت موافقت با تقاضاي تغيير رشته، دانشجو موظف است در اولين فرصت در رشته جديد نام نويسي كند و پس از نام‌نويسي، دانشجو حق بازگشت به رشته قبلي را ندارد.
تبصره: اقدام نكردن دانشجو به نام‌نويسي در رشته جديد در وقت معين به منزله انصراف از تغيير رشته تلقي و حق تغيير رشته تا پايان دوره از وي سلب مي‌شود.
ماده 58: دروسي كه دانشجو در رشته قبلي گذارنده است در گروه آموزشي رشته جديد بررسي و معادل‌سازي مي‌شود و فقط دروسي از وي پذيرفته مي‌شود كه به تشخيص گروه آموزشي، با دروس رشته جديد اشتراك محتوايي داشته و نمره هر يك از آن دروس نيز از 12 كمتر نباشد.
تبصره 1: دروس پذيرفته شده در كارنامه دانشجو ثبت و نمرات آنها در محاسبه ميانگين كل منظور مي‌شود، ولي نمرات دروس پذيرفته نشده، بدون احتساب در ميانگين، در كارنامه دانشجو باقي مي‌ماند. در اين حال، چنانچه ميانگين كل واحدهاي پذيرفته نشده او كمتر از 12 باشد، جمعاً به عنوان يك نيمسال مشروطي براي دانشجو در رشته جديد منظور مي‌شود.
تبصره 2: در صورتي كه تعداد واحدهاي دروس پذيرفته نشده دانشجو در حدي باشد كه امكان گذراندن واحدهاي مورد نياز رشته جديد را در طول مدت مجاز تحصيل از وي سلب كند، با تقاضاي تغيير رشته او موافقت نمي‌شود.

همونطور که میبینی یکی از شرایطش اینه که باید رتبت در کنکور از آخرین فرد قبولی توی اون رشته و دانشگاه بهتر باشه ... هیچ جا هم نگفته اگه معدلت فلان شه این شرط هیچی می شه .

و این قانون دقیقا" مال ورودی های 89 هست .

حالا تصمیم با خودته ولی پیشنهاد میکنم خیلی دقت کن .

موفق باشید

یا علی

behdana
09-08-2010, 15:38
همونطور که دوستان اشاره کردن شرایط تغییر رشته ایناست:
3. نمره آزمون ورودي متقاضي از نمره آزمون پايين ترين فرد پذيرفته شده در سهميه و رشته مورد تقاضا در همان سال كمتر نباشد.
4. با توجه به حداكثر مدت مجاز تحصيل، امكان گذراندن واحدهاي درسي مورد نياز در رشته جديد را داشته باشد.

تمام بحث ما سر شرط سوم هست.اینجا را ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا اینکه میشه دو رشته همزمان خوند حرف من نیست که از خودم درآورده باشم. تغییر رشته یا تحصیل همزمان در دو رشته امکاناتیه که دانشگاه ها به دانشجویان ممتاز ارائه میکنن.
اینجا را بخوانید:(دانشگاه امیرکبیر)

BossX
09-08-2010, 17:02
توی همون فایل PDFی که شما فرستادی نوشته:

خلاف قانون است. ضمناً اینا چیزاییه که شما صرفاً شنیدید، همایش فلان و برادر دوستم و آشنا و ... این چیزی که شما می‌گید خلاف قانونه و دانشگاه‌ها هم موافقت نمی‌کنند و مدارک لازم برای ثبت نام هم دانشگاه می‌بره که عملاً امکان‌پذیر نیست شما جای دیگه‌ای ثبت نام کنی.

من خودم تو همایش امیرکبیر بودم که نیوز لتر پخش کردن که اینو توش نوشته بود!
تو همین انجمن هم اسکن کردن و گذاشتن !

fanoos1
09-08-2010, 19:44
تو ایران معدل 17 آوردن از هر جا بگی آسون تره ، هر دانشگاهی هم باشی فرقی نداره
روزی 4-5 ساعت واسه درس های دانشگاه بخونی؟!!!
با معدل من نشنیدم بشه دانشگاه رو عوض کرد
میشه بگی شما در کدوم رشته و دانشگاه داری درس میخونی که ما هم انتقالی بگیریم بیاییم اونجا:18::19:
بستگی به رشته داره رفیق!برای مثال دوستانم که در دانشگاه دولتی مهندسی برق گرایش قدرت یا مخابرات دارند میخونند ارزو دارند که معدلشون به 15 برسه 17 براشون خواب و خیال است:5:

mr7
09-08-2010, 22:28
دوستانم که در دانشگاه دولتی مهندسی برق گرایش قدرت یا مخابرات دارند میخونند ارزو دارند که معدلشون به 15 برسه 17 براشون خواب و خیال است:5:
:18:پس من الان باید تو ابرها سیر کنم!!!!!!!

netwait
10-08-2010, 13:41
با سلام

فکر کنم اینا رو بخونی یه کم نظرت عوض شه دوست عزیز ... منبع هم سامان رشته :

. تـغيير رشتـه
ماده 55: دانشجو در طول دوران تحصيل در مقطع كارداني و كارشناسي مي‌تواند با داشتن شرايط زير و موافقت گروه آموزشي ذي‌ربط از يك رشته به رشته ديگر در يك گروه آزمايشي و همان دانشگاه تغيير رشته دهد:
تبصره 1: تغيير رشته دانشجوياني كه به دستگاه‌هاي اجرايي خاص تعهد دارند، با رعايت كليه شرايط اين ماده و اعلام موافقت دستگاه اجرايي ذي ربط امكان پذير است.
تبصره 2: دانشجو در هر يك از مقاطع تحصيلي، تنها يك بار مي‌تواند تغيير رشته دهد.
ماده 56: تغيير رشته در مقاطع تحصيلي هم سطح صورت مي‌گيرد. درغير اين صورت، فقط از مقطع بالاتر به مقطع پايين‌تر امكان پذير است.
ماده 57: در صورت موافقت با تقاضاي تغيير رشته، دانشجو موظف است در اولين فرصت در رشته جديد نام نويسي كند و پس از نام‌نويسي، دانشجو حق بازگشت به رشته قبلي را ندارد.
تبصره: اقدام نكردن دانشجو به نام‌نويسي در رشته جديد در وقت معين به منزله انصراف از تغيير رشته تلقي و حق تغيير رشته تا پايان دوره از وي سلب مي‌شود.
ماده 58: دروسي كه دانشجو در رشته قبلي گذارنده است در گروه آموزشي رشته جديد بررسي و معادل‌سازي مي‌شود و فقط دروسي از وي پذيرفته مي‌شود كه به تشخيص گروه آموزشي، با دروس رشته جديد اشتراك محتوايي داشته و نمره هر يك از آن دروس نيز از 12 كمتر نباشد.
تبصره 1: دروس پذيرفته شده در كارنامه دانشجو ثبت و نمرات آنها در محاسبه ميانگين كل منظور مي‌شود، ولي نمرات دروس پذيرفته نشده، بدون احتساب در ميانگين، در كارنامه دانشجو باقي مي‌ماند. در اين حال، چنانچه ميانگين كل واحدهاي پذيرفته نشده او كمتر از 12 باشد، جمعاً به عنوان يك نيمسال مشروطي براي دانشجو در رشته جديد منظور مي‌شود.
تبصره 2: در صورتي كه تعداد واحدهاي دروس پذيرفته نشده دانشجو در حدي باشد كه امكان گذراندن واحدهاي مورد نياز رشته جديد را در طول مدت مجاز تحصيل از وي سلب كند، با تقاضاي تغيير رشته او موافقت نمي‌شود.

همونطور که میبینی یکی از شرایطش اینه که باید رتبت در کنکور از آخرین فرد قبولی توی اون رشته و دانشگاه بهتر باشه ... هیچ جا هم نگفته اگه معدلت فلان شه این شرط هیچی می شه .

و این قانون دقیقا" مال ورودی های 89 هست .

حالا تصمیم با خودته ولی پیشنهاد میکنم خیلی دقت کن .

موفق باشید

یا علی

اینو یکبار تو این پست گذاشتم!

دفترچه تجربی 89(صفحه14)

به صراحت میگه مثلاً اگر شما پرستاری تهران میخونی اگر دو ترم اول بالا 18 بگیری میتونی تقاضا بدی بری حتی پزشکی بخونی !

فقط دقت کنید نوشته : ضوابط دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران

hes_violin
10-08-2010, 15:10
اینو یکبار تو این پست گذاشتم!

دفترچه تجربی 89(صفحه14)

به صراحت میگه مثلاً اگر شما پرستاری تهران میخونی اگر دو ترم اول بالا 18 بگیری میتونی تقاضا بدی بری حتی پزشکی بخونی !

فقط دقت کنید نوشته : ضوابط دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در تهران

دوست عزیز ایشون می خوان رشته رو تغییر بدن ... نه این که انتقالی بگیرن .

انتقالی یعنی تغییر دانشگاه بدون تغییر رشته ... چه ربطی به سوال ایشون داره این بند ؟؟؟

پس اگه این طوری باشه دختری که ازدواج کرده باشه و شوهرش تهران کارمند باشه میتونه تغییر رشته بده به هر چی دلش می خواد .

موفق باشید

بی مخ!
10-08-2010, 15:54
دوستان در مورد تغيير گرايش چطور؟
مثلاً من سخت افزار قبول بشم بعد بخوام برم نرم افزار. فقط داشتن معدل بالا بسه؟ (تغيير گرايش در خود دانشگاه ها!)

dsa
10-08-2010, 21:10
من امیرکبیر میرم :

3 ترم از 4 ترم بالا 17 بیار هر رشته ای خواستی میری یا 2 رشته ای میکنی

1) کار بسیار سختی وگرنه هرکسی میتونست این کار بکنه

2) دانشکده مقصد با کله قبولت میکنه! چون تو حتما از نوابغی که این شرط داشتی

3) اگه 2 رشته ای کرده باشی یه ترم معدلت زیر 15 شه باید برگردی سر جات

4) ولی با این حال هستن عده ای که هر ساله تغییر رشته میدن یا 2 رشته این

bahador2009
11-08-2010, 09:21
اینقدر با قانون بازی نکنید که مه چیز به 3 چیز بستگی داره :
1-پارتی
2-پارتی
3-نخبه بودم خودت

alisahaf70
13-08-2010, 05:04
فک می کردم راحته ولی خیلی سخته محض اطلاع تو کل ورودی های 88 کامپیوتر علم و صنعت بالا ترین معدل 16 بود تو کل دانشکده یه نفر هم میانگین معدلش به 17 نمی رسه

BossX
13-08-2010, 09:38
ترم از 4 ترم بالا 17 بیار هر رشته ای خواستی میری یا 2 رشته ای میکنی
منظور چهار ترم اوله؟
حتما باید تو چهار ترم اول 3 ترم بالای 17 بگیری؟

hermione
13-08-2010, 12:26
تو صنعتی اصفهان هرکی تونیست بالای 17 بشه من خودم کار انتقال رشتشو درست می کنم :دی

farzaneh*f
14-08-2010, 12:59
من نمی گم سخته یا آسون ولی می دونم رتبه ی 6 کنکور سال 88 که روزی 7-8 ساعت هم می خونه کامپیوتر شریف 18 شده 2 ترم معدلش (دبیرستان 19.90 تا 20 می شدن همه ی معدلاش) من خودم می خواستم این کارو بکنم که منصرف شدم :5:

Mahmood_N
14-08-2010, 14:15
یک سئوال :
من توی انتخاب رشته ، انتخاب اولم رو برق گرایش الکترونیک زدم و دومی رو برق گرایش قدرت ، اگر الکترونیک ظرفیتش پر بشه و من قدرت قبول بشم ، می تونم با دو ترم معدل بالای 17 از قدرت برم به الکترونیک ( توی همون دانشگاه ) ؟

dsa
14-08-2010, 17:26
منظور چهار ترم اوله؟
حتما باید تو چهار ترم اول 3 ترم بالای 17 بگیری؟

3 ترم از 4 ترم اول

aliaqua
14-08-2010, 19:00
یک سئوال :
من توی انتخاب رشته ، انتخاب اولم رو برق گرایش الکترونیک زدم و دومی رو برق گرایش قدرت ، اگر الکترونیک ظرفیتش پر بشه و من قدرت قبول بشم ، می تونم با دو ترم معدل بالای 17 از قدرت برم به الکترونیک ( توی همون دانشگاه ) ؟

دوست عزیز

به جرات می گم فقط مدیر گروه تصمیم گیرندس. یعنی همه چیز دسته اونه. شما می تونی نخونی بری با مدیر گروهتون پایه بشی با معدل پایینم تغییر گرایش بدی:31: یا نمرت همش 20 بشه باهات لج کنه هیچ کاری نتونی بکنی.:41: اینو گفتم تا میزان قدرت مدیر گروهو بدونی.

بنظر من از همون اوایل ترم بود باهاش بحرف ببین مزه دهنش چیه اوکی؟:10:

hermione
14-08-2010, 20:52
یک سئوال :

گرایش های مختلف در حد لیسانس اختلاف چندانیندارند حتماَ لازم نیست از همون اول بری الکترونیک شما برو قدرت ارشدو برو الکترونیک

@shaparak@
15-08-2010, 09:40
درود
اینکه بتونید معدل بالای 17 بگیرید کاملا بستگی به دانشگاهی داره که قبول میشید!
مثلا تو دانشگاههای تراز اول کشور تا بیاید متوجه بشید که که چطور باید درس بخونید یک سال گذشته و شما دو ترم رو با معدل کذایی پاس کردی! (حتی اگه با رتبه ی خوبی هم قبول شده باشید)
این مسائله ی انقالی رو هم که اصلا اصلا نمیشه روش حساب کرد چون اگه شما تمام شرایط رو هم داشته باشید بعد یک چیز دیگه رو میکنند!
اینجا طوری انتخاب رشته کنید که گویی هیچ گونه راه تغیر مسیری (حداقل تا پایان کارشناسیتون ) ندارید!:13:
این تجربه ی شخصی خودم و دوستانمه

Lady Negar
15-08-2010, 14:38
آره خيلي سخته...البته همون جوري كه دوستمون بالا گفتن خيلي بستگي به دانشگاه داره.مثلا من شخصي رو ميشناسم كه 4ترم پشت سر هم معدلشون 18 يا 17 شد اما در دانشگاه خود ما معدل اول 16 بود!

dracula_killer
15-08-2010, 18:11
دوستان یه سوال:
فرض کنیم دستگاه برای من روی انتخاب 36 ایستاد و اون رو برای قبولی زد،حالا اگه من انتخاب 37 هم قبول شده باشم(یعنی رتبه ی لازم رو اورده باشم) می تونم تغییر بدم و برم انتخاب 37 رو بخونم؟

Ninjai
15-08-2010, 19:26
دوستان یه سوال:
فرض کنیم دستگاه برای من روی انتخاب 36 ایستاد و اون رو برای قبولی زد،حالا اگه من انتخاب 37 هم قبول شده باشم(یعنی رتبه ی لازم رو اورده باشم) می تونم تغییر بدم و برم انتخاب 37 رو بخونم؟

خوب اگه اینطوری بود که اینقد تاکید نمیکردن فقط بر اساس علایق انتخاب ها رو بنویسین !

قاعدتا نباید بشه :41:

dracula_killer
15-08-2010, 20:10
خوب اگه اینطوری بود که اینقد تاکید نمیکردن فقط بر اساس علایق انتخاب ها رو بنویسین !

قاعدتا نباید بشه :41:

نه خب فرض می کنیم،من صنایع تهران رو زدم،مواد اصفهان رو هم زدم و تو هر دوتا رتبه ی لازم رو کسب کردم،اما چون صنایع بالاتر بوده کامپیوتر سنجش اونو قبول کرده،حالا نمیشه تغییرش داد؟

Ninjai
15-08-2010, 20:34
نه خب فرض می کنیم،من صنایع تهران رو زدم،مواد اصفهان رو هم زدم و تو هر دوتا رتبه ی لازم رو کسب کردم،اما چون صنایع بالاتر بوده کامپیوتر سنجش اونو قبول کرده،حالا نمیشه تغییرش داد؟
یه چیزی هم هست چون کارنامه بعد از ثبت نام میاد (مهر-- قبلنا که اینطوری بود !!! ) این دیگه میره تو موضوع تغییر رشته و قبول کردن دانشگاه و . . .

panizir
15-08-2010, 22:08
دوستان یه سوال:

بله ميشه تغيير داد اما بايد دنبال كارش بدوين.به ترم اول كه قطعا نميرسين شايد از ترم 2 بتونين برين.

@shaparak@
16-08-2010, 11:30
دوستان یه سوال:
نحوه ی انجام این کار به این صورت که شما رشته ای رو که قبول شدید در دانشگاه مربوط ثبت نام میکنید و ترم یک رو پاس میکنید بعد از اومدن کارنامه ی اصلی اگه بعد از این یک رشته ی دیگه رو قبول شده باشید(یعنی رتبه تون از اخرین فرد قبولی کمتر باشه) با موافقت دانشگاه مبدا (که معمولا راضی هستند!) نامه میبرید برای دانشگاه مقصد که رشته ی بعدی رو در اون دانشگاه قبول شدید اونها کمیسیون تشکیل میدن و اگه شما شرایط رو داشته باشید با این تغییر رشته موافقت میکنن. و دروسی رو که تو ترم یک گذروندید با دروس رشته ی جدیدتون تطبیق میدن و شما میتونید ادامه بدید.:46:

sokout333
22-08-2010, 10:47
معدل 17 آوردن كار خيلي سختي نيست

mahshid2014
07-08-2014, 23:45
اصلا همچین چیزی نیست

چون ترم1و2 رشته ها زیاد باهم فرق نمیکنه قابل قبوله و اوردن معدل بالا سخته.حتی صنایع.:3: