ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا مين بورد سوخته يا نه؟

hosseingrami
09-08-2010, 11:29
سلام به همگي دوستان و هموطنان گل گلاب!
من تقريبا يک هفته پيش مينبورد گيگابايتم رو مثل هميشه که خيلي کثيف و پر گرد وخاک شده بود تروتميز کردم!
مين رو کلا در آوردم و به قول خودم شستمش(با اسپري هاي مخصوص تونر که داراي گاز بوتان هست) و مثل هميشه با يک اسمبل دوباره سيستم رو بستم و با خيال راحت روشن کردم(البته گذاشتم 15 دقيقه خشک بشه) ولي بر خلاف بارهاي پيش سيستم روشن شد ولي سيگنالي به مانيتور نرسيد و هي سيستم ريست شد و من تا ته خوندم يا مشکل از رمه يا از گرافيکه يا از سي پي يوه خلاصه همه چي رو چک کردم و فکر کردم شايد از سيليکونه چون قبلا زده بودم بهش برا همين با خودم گفتم از اين نيست چون به مقدار مورد نيازش داشت!
خلاصه بردمش همون جايي که خريده بودم گفا همون قطعه اي که روش نوشته گيگابايت سوخته؟!
حالا سوال من اينجاست که آيا واقعا سوخته؟و اگر بله راه حلي نداره برا درست شدن؟چون فکر نکنم کسي قطعات مين رو عوض کنه؟گرانتيشم يه بار بردم و استفاده کردم و ديگه نميدونم سرنوشت گارانتيش چي شد؟(گارانتي آواژنگ)!
خلي ممنون ميشم نظر يا پاسخ بدين!
:40::11:

jack426
10-08-2010, 02:32
توی کارت گارانتی نوشته تاریخ انقضاء کی هست

hosseingrami
10-08-2010, 10:35
سلام والا نميدونم يک بار همين مين رو داداشم بهش يو کيبورد پي اس تو رو هت امتحان وصل کرد و مين نازنازي ما پي اس توش سوخت و بردمش گارانتي و يادم نيست کارت رو هم بردم يا نه!ولي نامرد از ما همون موقع هم 10 يا 15 تومن گرفت؟!
نميشه اينترنتي فهميد يا راه ديگه اي به جر کارت گارانتي نيست؟

jack426
11-08-2010, 01:00
سلام والا نميدونم يک بار همين مين رو داداشم بهش يو کيبورد پي اس تو رو هت امتحان وصل کرد و مين نازنازي ما پي اس توش سوخت و بردمش گارانتي و يادم نيست کارت رو هم بردم يا نه!ولي نامرد از ما همون موقع هم 10 يا 15 تومن گرفت؟!
نميشه اينترنتي فهميد يا راه ديگه اي به جر کارت گارانتي نيست؟

سایت گارانتی آواژنگ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به غیر از گارانتی راه دیگه ای نیست