PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال: مشکل گزارش گیری در crystal report

hosseinsoltani377
09-08-2010, 08:47
با سلام
من با vs2008 کار میکنم و الان میخام یه گزارش از اطلاعات بگیرم ولی به مشکل برخوردم
من میخام تمامی اطلاعات جدول رو نشون بده
وقتی که فیلدهای گزارشم رو از یک جدول انتخاب میکنم تمامی اطلاعات برای گزارش میاد
ولی وقتی یه فیلد از یه جدول دیگه بهش اضافه میکنم فقط رکوردهایی که حاوی هردو فیلد از هردو جدول هستن نشون داده میشن
عکس این دو حالت که برام پیش اومده رو براتون میذارم
اگه کسی میدونه چیکار باید بکنم لطفا جواب بده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

paradoxical
09-08-2010, 13:41
سلام
فکر کنم به خاطر ارتباط بین دو جدول که در حالت پیش فرض inner join است برای تغییر با راست کلیک بر رو DataBase Fields و انتخاب DataBase Experts به تب Links برو و با انتخاب خط مابین دو جدول بر روی links Option کلیک کن و Left Outer Join یا Right Outer Join را انتخاب کن

hosseinsoltani377
09-08-2010, 21:23
ممنون که جواب دادی
اون مشکل حل شد
مشکل از inner join بودن لینکهای بین جداول بود

حالا یه مشکل دیگه دارم
دربرنامه ای که دارم مینویسم من برای هر فرد تعدادی شماره تلفن درنظر گرفتم(مثل خانه، محل کار، موبایل و غیره) و کاربر میتونه مثلا برای خونه 2 شماره تلفن داشته باشه، چند تاهم موبایل و ...(تعداد شماره تلفن برای هیچکدوم از فیلدهای خانه و موبایل و محل کار محدودیت ندارن)
در هنگام گزارش گیری وقتی کسی 2 (یا بیشتر) شماره تلفن برای خانه داشته باشه این رکورد توی 2 سطر نشون داده میشه در حالیکه من میخام همه تلفنهای خونه توی یه فیلد نمایش داده بشه نه بصورت دو رکورد جداگانه

hosseinsoltani377
11-08-2010, 23:27
کسی نمیتونه جواب ما رو بده؟