PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : recycle bin کجاست؟!!!

حمید جان
09-08-2010, 04:50
سلام

یه ویندوز xp sp3 نصی کردم recycle bin نداره:18:

چیکا کنم:13:؟

ممنون

alidata2010
09-08-2010, 04:56
نداره یا روی دسکتاپ نیست اگه روی دسکتاپ نیست که برو به ادرس زیر تیکشو بزن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حمید جان
09-08-2010, 06:27
نداره یا روی دسکتاپ نیست اگه روی دسکتاپ نیست که برو به ادرس زیر تیکشو بزن

اصلا نداره
مشکل از اونجا نیست قبلا امتحان کردم:41:

Dew Drop
09-08-2010, 08:23
سلام
تو run بنويسيد gpedit.msc و ok كنيد.بعد تو قسمت user configuration بريد به administartive templates اون رو باز كنيد desktop رو كليك كنيد بعد تو صفحه مقابلش remove recyle bin icon from desktop رو باز كنيد و بين سه تا گزينه not configured رو تيك بزنيد ok كنيد.
اگه با این کار درست نشد روش زیر رو امتحان کنید.
برید به regedit بعد مسیر زیر روبرین.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Desktop\NameSpace
روش کلیک راست کنین و از new برید و key رو انتخاب کنید.بعد رو همون new key کلیک راست کنید و rename بعد عبارت زیر رو copy,paste کنید.

{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}

بعد روی این کلید جدید که ایجاد شده کلیک کنید و تو صفحه سمت راست Default رو انتخاب کنید کلیک کنید تا باز بشه تو این صفحه تو قسمت Value data بنویسید Recycle Bin و بعد ok کنید.

حمید جان
09-08-2010, 13:10
سلام
تو run بنويسيد gpedit.msc و ok كنيد.بعد تو قسمت user configuration بريد به administartive templates اون رو باز كنيد desktop رو كليك كنيد بعد تو صفحه مقابلش remove recyle bin icon from desktop رو باز كنيد و بين سه تا گزينه not configured رو تيك بزنيد ok كنيد.
اگه با این کار درست نشد روش زیر رو امتحان کنید.
برید به regedit بعد مسیر زیر روبرین.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Desktop\NameSpace
روش کلیک راست کنین و از new برید و key رو انتخاب کنید.بعد رو همون new key کلیک راست کنید و rename بعد عبارت زیر رو copy,paste کنید.

{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}

بعد روی این کلید جدید که ایجاد شده کلیک کنید و تو صفحه سمت راست Default رو انتخاب کنید کلیک کنید تا باز بشه تو این صفحه تو قسمت Value data بنویسید Recycle Bin و بعد ok کنید.

سلام

ممنون ولی نشد ( {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E } وجود داشت)

بازم ممنون

MrGee
09-08-2010, 13:52
اینو دانلود کن ببین درست می شه یا نه:

ویراش

شما اول راه حل جناب M.Masoud.M رو امتحان کن چون اصولی تره و در اصل باید این کار رو کرد:46:
راه حل من یه جور ترفنده که وقتی چاره ای نبود می تونه مفید باشه(هر چند خیلی باحاله:27:)

Masоud
09-08-2010, 19:34
سلام

اگر احیانا" راه حل جناب MR Cracker جواب نداد ، کار زیر رو که دوستمون Sharifdorsa گفتند انجام بده منتها با یه فرق :

سلام
تو run بنويسيد gpedit.msc و ok كنيد.بعد تو قسمت user configuration بريد به administartive templates اون رو باز كنيد desktop رو كليك كنيد بعد تو صفحه مقابلش remove recyle bin icon from desktop رو باز كنيد و بين سه تا گزينه Not Configured رو تيك بزنيد ok كنيد.

شما فقط گزینه ی Disable رو تیک بزن بجای Not Configured .

موفق باشید :40:

حمید جان
10-08-2010, 04:58
اینو دانلود کن ببین درست می شه یا نه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویراش

شما اول راه حل جناب M.Masoud.M رو امتحان کن چون اصولی تره و در اصل باید این کار رو کرد:46:
راه حل من یه جور ترفنده که وقتی چاره ای نبود می تونه مفید باشه(هر چند خیلی باحاله:27:)

سلام

سطل آشغال خونتونو آپ کردی؟:31:

ممنون کارمو راه انداخت:10:

ممنون از همه :11:

ahmadarm
30-04-2012, 06:57
سلام
من همه رو امتحان کردم نشد،لینکی رو هم که آقای "MR Cracker" گذاشتن از کار افتاده
این سطل زیاله که اینطور شده،فکر کنم به احتمال زیاد از وقتی که این نرم افزار "Ashampoo.WinOptimizer.9.4" رو نصب کردم و یه سری دستکاری کردم اینطور شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم gpedit
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]