مشاهده نسخه کامل
: چند سوال ابتدایی در مورد مودم وایرلس
الناز رادیان
09-08-2010, 01:39
سلام دوستان
چندتا سوال ابتدایی داشتم.
1- قابلیت n که در مورد مودم های وایرلس گفته میشه دقیقا چی هست؟
2- اگه بخوام مودمی بگیرم که باهاش علاوه بر نت، فایل هایی رو هم بین pc و لپتاپ share کنم، چه قابلیتهایی باید داشته باشه؟ باید روتر دار باشه؟
3- شدیدا احتیاج دارم که بطور دستی و سریع کانکشنم رو قطع و وصل کنم. منظورم دیسکانکت شدن از ISP هست نه خود لپتاپ.... علاوه بر این به اینترنت روی دستگاه های وایرلس خونه هم احتیاج دارم. ( به عبارت بهتر هم امکان دیسکانکت شدن از ISP و هم استفاده چندگانه از مودم رو لازم دارم) با در نظر گرفتن این دو مورد، نوع کانکشن مناسب باید ppoe باشه یا بریج؟ آخه تا اونجاییکه شنیدم بریج رو میشه دستی کانکت و دیسکانکت کرد، ولی ppoe رو نمیشه. ولی با بریج میشه فقط به یه سیستم اینترنت داد. درسته؟
4- فرق اکسس پوینت با مودم وایرلس ساده چیه؟ اصلا فرقی دارن؟
5- با در نظر گرفتن موارد بالا و اینکه میخوام روزی حدود 15 ساعت کانکت باشم، به نظرتون TP-Link 8901g مناسبه یا DLink 2640U ؟ اینها نیاز های بالا رو تامین میکنن؟ مودم مناسب دیگه ای در این حدود چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
KING_DESIGNER
09-08-2010, 08:34
سلام
حال شما
در مورد سوالاتتون من میتونم راهنماییتون کنم
1-اینو متوجه نشدم
2- اره
3- خودتون جوابتون رو در قسمت آخر دادین.به همون شکلی هست که متوجه شدید
اگرفایلی دریافت نکنید وسیستمها خاموش باشند برای پایداری ارتباط در شبانه روز چیزی حدود 500 کیلو ارسال و دریافت میشه برای همین زیاد مهم نیست و اهمیت چندانی نداره حساس نباشید
4- اکسزپوینت مودم نداره پس قابل قیاس نیست کارشون فرق میکنه
5-هیچ کدوم مودم g31 asus به قیمت 70 تومن با گارانتی دالای
من مدل قبلیشو دارم 604 که عالیه ساپورت وایرلس خوبی داره و جی 31 مدل جدید و اپگرید شده 604 هست
ضمنا 15 تا دیوایس وایرلس +4تا لن هم ساپورت میکنه-هم روتر هم مودم هم وایرلس
یک لپتاپ و یک سیستم دسکتاپ رو همزمان کار میکنم
سوالی بود بپرس
الناز رادیان
09-08-2010, 10:37
آقای کینگ خیلی ممنون بابت جوابتون
پس یعنی اگه بخوام سره لحظه معینی اینترنتم رو دیس کنم باید حتما بریج باشه. راهی نیست که بشه با بریج وسیله دیگه ای هم استفاده کنه؟ اگه یکی خاموش باشه میشه ارتباط دیگری رو برقرار کرد؟ یا باید اون موقع هر دفعه دستگاه های دیگه رو براش تعریف کرد یا یکبار کافیه؟
تعریف g31 رو زیاد شنیدم.دلیل شما برای رد مدلهای بالا رو میتونم بپرسم؟ برای من حتی یه دونه لن و سه تا وایرلس هم باشه کافیه...
فقط چون حدود 20 روز تو محل فعلیم می مونم و قراره برم جایی که وایرلس داره، نمیخواستم زیاد سرمایه گذاری کنم.
پیشاپیش ممنون
water_lily_2012
09-08-2010, 10:50
من هم دو سوال داشتم:
1- آيا مي تونم با اين مودم Asus G31 موبايل N95 را به اينترنت وصل كنم.
2- برد وايرلس اين مودم چقدره؟ چند متر؟
سلام دوستان
چندتا سوال ابتدایی داشتم.
1- قابلیت n که در مورد مودم های وایرلس گفته میشه دقیقا چی هست؟
Wireless-N یکی از استانداردهای وای فای هستش که برای افزایش توان عملیاتی شبکه هایی که قبلا از نسخه قدیمی 802.11a و 802.11g ایجاد شده. بر خلاف نسخه های a/b/g که همه اونها حداکثر از 1 میمو استریم استفاده میکردن وایرلس N میتونه حداکثر از 4 میمو استریم استفاده کنه و در نتیجه شما سرعتی بسیار بالاتر خواهید داشت.
برد سیگنال این استاندارد از استانداردهای a/b/g بسیار بیشتر است.
شکل زیر مقایسه سرعت و برد وایرلس N با نسخه های قبلی وای فای و حتی شبکه های وایرد نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر سرعت Wireless-N در صورتی که از تمام 4 میمو استریم در باند 40 مگاهرتز استفاده بشه برابر 600 مگابیت بر ثانیه خواهد بود.
برای استفاده از این استاندارد، علاوه بر اینکه مودم وایرلس شما باید از این استاندارد پشتیبانی کنه، کارت وایرلس شما هم باید از این قابلیت پشتیبانی کنه، در غیر اینصورت مودم وایرلس بصورت اتوماتیک برای سیستم شما از بهترین استانداری که کارت وایرلس شما پشتیبانی میکنه استفاده خواهد کرد.
همانطور که توی شکل هم هست، در فضای بسته برد سیگنال وایرلس N حدود 70 متر (230 فوت) و در فضای باز در حدود 250 متر خواهد بود.
water_lily_2012
09-08-2010, 15:44
یکی هم جواب مرا بده
KING_DESIGNER
09-08-2010, 17:24
آقای کینگ خیلی ممنون بابت جوابتون
پس یعنی اگه بخوام سره لحظه معینی اینترنتم رو دیس کنم باید حتما بریج باشه. راهی نیست که بشه با بریج وسیله دیگه ای هم استفاده کنه؟ اگه یکی خاموش باشه میشه ارتباط دیگری رو برقرار کرد؟ یا باید اون موقع هر دفعه دستگاه های دیگه رو براش تعریف کرد یا یکبار کافیه؟
تعریف g31 رو زیاد شنیدم.دلیل شما برای رد مدلهای بالا رو میتونم بپرسم؟ برای من حتی یه دونه لن و سه تا وایرلس هم باشه کافیه...
فقط چون حدود 20 روز تو محل فعلیم می مونم و قراره برم جایی که وایرلس داره، نمیخواستم زیاد سرمایه گذاری کنم.
پیشاپیش ممنون
عرض کردم که حجم زیادی تبادل نمیشه
یه راه دیگه هم هست که ما کارت شبکه رو غیرفعال diseable میکنیم
اگر هم اصرار دارید که دیسکانکت کنید باید با بریج کانکت بشید ولی دیگه نمیتونید همزمان چندتا سیستم رو انلاین نگاه دارید.
این متداولترین کاریکه دوستان انجام میدهند.
در حالت بریج فقط و فقط یک وسیله میتونه استفاده کنه مگر اینکه کانکشن رو در حالت اشتراکی بارید که در اون صورت اگر کاربری به انیترنت وصل بشه کاربر دوم باید با استفاده از سیستم کاربر انول به اینترنت وصل بشه در واقع وابسته به کاربر اول میشه
این روش زیاد جالب نیست چون اگه کاربر اول بخواد سیستم رو خاموش کنه کاربر دوم هم دیسی میشه.
برای اتصال هم یک کانکشن مثل دایال آپ روی هر سیستم باید ساخته شه که که با اون کانکت میشید
شماره ای نمیگیره فقط وصل میشه.
دلایل خاصی نیست جز دو دلیل که فکر کنم برای اثبات حرفم کافی باشه
1- نبود سابقه طولانی در عرصه ساخت مودم توسط تی پی لینک که من متاسفانه چندوقتیه اسمشو شنیدم شاید 1-2 سال ولی ایسوز از خیلی وقتها پیش تجهیزات شبکه رو میساخت همین الان هم در اضمای من یک محصولش رو معرفی کردم که هنوز هیچ شرکتی حتی سیسکو هم نتوسنته همچین روتری بسازه
پس قدرت فعلا در دست ایسوز هست
2- قیمت مناسب
3- ساپورت نرم افزاری عالی
4- بین بد و بدتر من ترجیح میدم بد رو انتخاب کنم :20:
و در آخر اگر برای 20 روز فقط این سیستم رو میخواید به نظرم بازم کار رو یک سره کنید
بعدا اهمین مودم رو ببرید خونه یا جای دیگه
اگر حتی قیمت اون تی پی لینک 50 تومن باشه من ترجیح میدم 70 تومن بدم ولی تکنولوژی بهتری رو داشته باشم
بازم تصمیم گیری با شماست
من هم دو سوال داشتم:
2- برد وايرلس اين مودم چقدره؟ چند متر؟
1- اگر وای فای داشته باشه چرا که نه
2-من با مدل قبلیش604 تا حدود 20 متر با 3-4 تا دیوار و 3 تا سقف مشکلی نداشتم و دو خط انتن به من داده
شما رو نمیدونم
water_lily_2012
09-08-2010, 17:34
مودم Level One چطور مودمی هست؟
لطف کنید قابلیت های این مودم را هم توضیح دهید.
mehrdad_goleyakh
09-08-2010, 20:12
من هم دو سوال داشتم:
2- برد وايرلس اين مودم چقدره؟ چند متر
1- با هر مودم وایرلسی میشه
2- فضای یک خونه رو براحتی جواب میده.
water_lily_2012
10-08-2010, 10:25
مودم Level One چطور مودمی هست؟
لطف کنید قابلیت های این مودم را هم توضیح دهید.
لطف كنيد جواب اين سوال را هم بديد.
اين مودم بهتره يا G31
KING_DESIGNER
10-08-2010, 11:04
لطف كنيد جواب اين سوال را هم بديد.
اين مودم بهتره يا G31
کارنکردم
دوست عزیز:20:
water_lily_2012
10-08-2010, 12:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كداميك از مودم هاي سايت بالا كه همگي از نوع levelone هستند به كار من مياد.
قيمت هم لطف كنيد بديد.
ايا مودمي كه adsl2 هست adsl را پشتيباني مي كنه.
KING_DESIGNER
10-08-2010, 13:42
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكداميك از مودم هاي سايت بالا كه همگي از نوع levelone هستند به كار من مياد.
قيمت هم لطف كنيد بديد.
ايا مودمي كه adsl2 هست adsl را پشتيباني مي كنه.
البته من در مورد مودمهایی که معرفی کردی کار نکردم
ولی مورد کارت رو بگو بتونم راهنماییت کنم
در مورد صئوال اخرت هم که ADSL 2 نداریم و همچین چیزی شر و ور هست
این یک امکانی هست که از طرف سرویس دهنده انجام میشه و اصلا به شما ارتباطی نداره .
سرویس دهنده در سرویسهای ای دی اس ال 2 به شما ضمانت میدهند که سرعت شما از 512 مثلا کمتر نشه
همین و اگر کمتر بشه و ( به علت مسافت زیاد و دوری و..) خطتتون روی روی 700 کیلو میبندن که تا در خونه بیاد یه 52 بگیری.
همین.
ali_disslove
10-08-2010, 15:27
پس منم 2 تا سوال بپرسم
توی مودم من قسمت وایرلسش میپرسه که اینو در چه کشوری استفاده میکنید یارو که اومد وصل کرد گفت هیچ فرقی نداره و بزار رو دیفالتش خودش یعنی usa اما من قبول ندارم که فرقی نمیکنه اگه فرقی نمیکرد که مرض نداشت الکی یه همچین چیزی اضافه کنه و چند تا کشور اضافه کنه ---ایا این ماله چیه و رو چه کشوری باشه خوبه ؟چین ؟...؟
سوال دومم هم یه بار دیگه تو یه تاپیک دیگه پرسیدم اما جوابش قانعم نکرد
ایا امواج وایرلس که من شبا تا صبح میزارم دانلود باشه و خودمم توی همین اتاق میخوابم آیا ضرر داره ؟سرطانی توموری ؟کلا این چه نوع امواجیه ؟موبایلیه ؟
KING_DESIGNER
10-08-2010, 16:02
پس منم 2 تا سوال بپرسم
توی مودم من قسمت وایرلسش میپرسه که اینو در چه کشوری استفاده میکنید یارو که اومد وصل کرد گفت هیچ فرقی نداره و بزار رو دیفالتش خودش یعنی usa اما من قبول ندارم که فرقی نمیکنه اگه فرقی نمیکرد که مرض نداشت الکی یه همچین چیزی اضافه کنه و چند تا کشور اضافه کنه ---ایا این ماله چیه و رو چه کشوری باشه خوبه ؟چین ؟...؟
سوال دومم هم یه بار دیگه تو یه تاپیک دیگه پرسیدم اما جوابش قانعم نکرد
ایا امواج وایرلس که من شبا تا صبح میزارم دانلود باشه و خودمم توی همین اتاق میخوابم آیا ضرر داره ؟سرطانی توموری ؟کلا این چه نوع امواجیه ؟موبایلیه ؟
فرقش در اینه که اگر با وایرلس کار میکنی و همه جای خونه رو پوشش داده بیخیال بقیه قضیه بشی.
توی یه سری از کشورها میان یه اینترنت وای فای راه میندازن و از ه پروتکل خاص استفاده میکنند
وقتی بزاری روی چین میره مثلا روی 802 ست میشه
همچین چیزیه
اهمیت نده.
امواج وایرلس برای شما کاملا خطرناکه خیلی هم خطرناکه
چندوقت پیش دکتر بودم زخم پانسمان سر زانومو باز میکرد گفت موبایلتو خاموش کن گفتم چرا گفت برای تجهیزات خطرناکه گفتم منظورت بانداژ و قیچیه ؟ :31:
گفت اینها تجهیزات نیستند :31:
داداش بیکاری گیر دادی به این مسائل؟
فقط واسه دستگاههای توی بانکها و مناطق حساس خطرناکند که حسابها رو قاطی میکنند مثلا پمپ بنزینها که الان کارتی شدندو.... روی ادم تاثیری ندارند.
حالا اگر فیلم robodoc رو دیده باشی روی اون دکتره هم تاثیر داره :31:
موفق باشی
ali_disslove
10-08-2010, 16:20
فرقش در اینه که اگر با وایرلس کار میکنی و همه جای خونه رو پوشش داده بیخیال بقیه قضیه بشی.
توی یه سری از کشورها میان یه اینترنت وای فای راه میندازن و از ه پروتکل خاص استفاده میکنند
وقتی بزاری روی چین میره مثلا روی 802 ست میشه
همچین چیزیه
اهمیت نده.
امواج وایرلس برای شما کاملا خطرناکه خیلی هم خطرناکه
چندوقت پیش دکتر بودم زخم پانسمان سر زانومو باز میکرد گفت موبایلتو خاموش کن گفتم چرا گفت برای تجهیزات خطرناکه گفتم منظورت بانداژ و قیچیه ؟ :31:
گفت اینها تجهیزات نیستند :31:
داداش بیکاری گیر دادی به این مسائل؟
فقط واسه دستگاههای توی بانکها و مناطق حساس خطرناکند که حسابها رو قاطی میکنند مثلا پمپ بنزینها که الان کارتی شدندو.... روی ادم تاثیری ندارند.
حالا اگر فیلم robodoc رو دیده باشی روی اون دکتره هم تاثیر داره :31:
موفق باشی
آخه من خیلی روحیم کنجکاوه دوست دارم همه چیزو بدونم
حالا من نفهمیدم خیلی خطرناکه و کاملا خطرناکه یا روی آدم تاثیری ندارند-دمت گرم اینم جواب بده من خیلی سره جونم میترسم
KING_DESIGNER
10-08-2010, 16:27
آخه من خیلی روحیم کنجکاوه دوست دارم همه چیزو بدونم
حالا من نفهمیدم خیلی خطرناکه و کاملا خطرناکه یا روی آدم تاثیری ندارند-دمت گرم اینم جواب بده من خیلی سره جونم میترسم
حاجیکس ! :31: نترس نمیمیری !
من مودمم 24 ساعت روشنه کیسم خاموشه امواج میان و میرن کی به کیه ؟ :31:
روی ادم تاثیر نداره گفتم روی دستگاههای که خودشون برچسب دارند تاثیر میزاره
فردا نری پشت چرخ گوشت رو نگه کنی
هر دستگاهی نه
دستگاههای مخصوص حساب و کتاب مثل همین کارتخون توی فروشگاهها و..
حالا یه سئوال تو چه جچوری میخوای به ازراییل جون بدی :31: :13::31:
ali_disslove
10-08-2010, 16:32
حالا یه سئوال تو چه جچوری میخوای به ازراییل جون بدی :31: :13::31:
بسیار سخت --این قدر هوا خودمو دارم:31: کلا خیلی خودمو دوست دارم
حالا واسه اینکه اسپم نشه : مودم آلفکس دارم خیلی خوبه بردش تا پایینه بلوکه
KING_DESIGNER
10-08-2010, 16:35
بسیار سخت --این قدر هوا خودمو دارم:31: کلا خیلی خودمو دوست دارم
حالا واسه اینکه اسپم نشه : مودم آلفکس دارم خیلی خوبه بردش تا پایینه بلوکه
مجموعا مودمت بد نیست
نترس نمیمیری :31::10:
water_lily_2012
10-08-2010, 18:17
من مودمی می خواهم که بتونه PC خودم و یه موبایل و یه لپ تاپ و حدودا چهار تا رایانه که تقریباً در فاصله 70 متری تو چند تا خونه هست را پشتیبانی کنه.
KING_DESIGNER
10-08-2010, 22:55
من مودمی می خواهم که بتونه PC خودم و یه موبایل و یه لپ تاپ و حدودا چهار تا رایانه که تقریباً در فاصله 70 متری تو چند تا خونه هست را پشتیبانی کنه.
اون مودمی که در بالا معرفی کردم رو نگاه کن
انتنش اکسترنال هست متونی پیچش رو باز کنی و یه انتن بزگرتر ببندی که نیم متر ارتفاعش هست و اون رو با هرمقدار کابلی که راه میده ببری بالای پشت بوم
قیمت انتن اسکترنال هم 30 تومنه که دی لینک هم تولیدش میکنه
وقتی اون انتن رو بزنی و در محیط باز باشه فقط زیر یه سرپناه باشه که اب بارون بهش نخوره میشه همچین طول مسافتی رو که گفتی پوشش بده
اون مودمی هم که در بالا معرفی کردم میتونه 15 تا کاربر رو بصورت وایرلس پوشش بده
البته این 15 تا برای مال منه که 604 هستش این مدل 31 اپگرید شده مال منه دقیق نمیدونم تا چندتا احتمالش هست همون 15 باشه یا شاید هم بیشتر شده باشه.
ولی سه =چهارتا رو مطمئن باشم یگیری.:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.