مشاهده نسخه کامل
: سوتی سازمان سنجش !!!!
سلام . یه مطلبی دیدم فکم افتاد ! :18: توجه کنید دفترچه شماره 2 رو ! مهندسی صنایع هم جز رشته های پر طرفداره زده 60 بومی 40 آزاد اونوقت گزینش مهندسی صنایع به صورت کشوری انجام میشه !!!!:18::18::18::18: میخوام بدونم اون بومی و آزاد مهدسی صنایعو رو چه حسابی گذاشتن ؟ من که نفهمیدم !! کسی فهمید به ما هم بگه:18::18:
Mohammad Hosseyn
09-08-2010, 09:47
سلام . یه مطلبی دیدم فکم افتاد ! :18: توجه کنید دفترچه شماره 2 رو ! مهندسی صنایع هم جز رشته های پر طرفداره زده 60 بومی 40 آزاد اونوقت گزینش مهندسی صنایع به صورت کشوری انجام میشه !!!!:18::18::18::18: میخوام بدونم اون بومی و آزاد مهدسی صنایعو رو چه حسابی گذاشتن ؟ من که نفهمیدم !! کسی فهمید به ما هم بگه:18::18:
منظور از سوتی چی بود ؟ اینکه گفتن کشوری انتخاب میشه منظور اینه که مثل بومی گزینی 80 درصد از بومی نمیگیرن . فکر میکنم اینجور باشه .
منظور از سوتی چی بود ؟ اینکه گفتن کشوری انتخاب میشه منظور اینه که مثل بومی گزینی 80 درصد از بومی نمیگیرن . فکر میکنم اینجور باشه .
نه ! گزینش کشوری یعنی اینکه اصلا بومی گزینی و اینا تاثیری نداره ! اینش سوتیه
majid.khaledi
09-08-2010, 22:23
دوست من!
مهندسی صنایع فقط یه گرایش تولید صنعتیش شامل بومی اون بومی گزینی میشه
بقیه گرایش ها گزینش کشوریه!
دوست من!
مهندسی صنایع فقط یه گرایش تولید صنعتیش شامل بومی اون بومی گزینی میشه
بقیه گرایش ها گزینش کشوریه!
نه اینطور نیست . صفحه 15 دفترچه شماره 2 رو ببینید ! مهندسی صنایع همش کشوریه !
Mohammad Hosseyn
10-08-2010, 02:31
نه ! گزینش کشوری یعنی اینکه اصلا بومی گزینی و اینا تاثیری نداره ! اینش سوتیه
اشتباه شما همینجاست ... رشته های کشوری اینجوری نیست که اصلا بومی گزینی نشه ... بلکه از 80 درصد کاهش دادن به 60 درصد .
اشتباه شما همینجاست ... رشته های کشوری اینجوری نیست که اصلا بومی گزینی نشه ... بلکه از 80 درصد کاهش دادن به 60 درصد .
اتفاقا اشتباه شما اینجاست !! اونی که شما میگی رشته های پر طرفداره نه کشوری ! مثلا مهندسی مکانیک و برق و اینا 60 به 40 هست . بقیه رشته ها مثل مهندسی پلیمر 80 به 20 هست . ربطی هم به کشوری نداره
majid.khaledi
10-08-2010, 12:57
نه اینطور نیست . صفحه 15 دفترچه شماره 2 رو ببینید ! مهندسی صنایع همش کشوریه !
دفترچه رو ول کن!
اگه من مصوبه شورای امور سازمان سنجش مبنی بر بومی گزینی رو خوندم،جواب بالا رو بهت دادم
در ضمن سازمان سنجش اونقدا هم کارش دیمی نیست که شما فکر میکنی!
دفترچه رو ول کن!
اگه من مصوبه شورای امور سازمان سنجش مبنی بر بومی گزینی رو خوندم،جواب بالا رو بهت دادم
در ضمن سازمان سنجش اونقدا هم کارش دیمی نیست که شما فکر میکنی!
خب اگه دیمی نیست چرا تو دفترچه همچین چیزی زده ؟ :13:
majid.khaledi
10-08-2010, 15:09
علتش اینه که گرایش رشته ها رو امسال تو دفترچه خیلی جاها مشخص نکردن
sokout333
22-08-2010, 10:50
:41::31:من كه نفهميدم چي شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.