مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی از همه دوستان برنامه نویس چه دات نت و جاوا و دلفی و ...
ArashMiniStar
08-08-2010, 20:39
سلام دوستان.:10:
من برنامه نویس VB.NET 2008 هستم.مهارت عادی هم در این زبان دارم.:5:
راستش می خواستم نظر دوستان را از نظر قدرت و امکانات زبان ها بدونم.من می خوام برنامه نویسی را در سطوح پیشرفته(بابا چقدر مغروره!!!) یاد بگیرم.خودم کمی از وی بی زده شدم.آخه می بینم از زبان های دیگه خیلی تعریف می کنن.
از برنامه نویسا عزیز می خوام برای انتخاب یک زبان قدرتمند راهنماییم کنند + لطفا با جزییات
سختی زبان هم مهم نیست برام.بقولی بدون سختی کار از پیش نمیره!:19:
کمال تشکر را از تمام کسانی که کمکم می کنند دارم.:11:
کاشکه می شد زندگی رو در یک Try-Catch قرار داد.(نقل از یکی دوستان) :laughing:
L u K e !
08-08-2010, 21:04
كي گفته نداره ؟
به نظر من همون Vbرو ادامه بده يا اگرم خواستي برو سراغ C#
Vb.netهيچ چيزي كم نداره به نظرم همونو ادامه بده
ArashMiniStar
08-08-2010, 21:07
كي گفته نداره ؟
به نظر من همون Vbرو ادامه بده يا اگرم خواستي برو سراغ C#
Vb.netهيچ چيزي كم نداره به نظرم همونو ادامه بده
وا قعا وی بی امکان ساخت DLL رو داره؟
میشه توضیح بدین.یا اگه کتابی سراغ دارین.
ArashMiniStar
08-08-2010, 21:14
خانواده C رو ياد بگيرين.
لطفا بیشتر توضیح بدین.:10:
مثلا اگه اشتباه نکنم وی بی امکان ساخت DLL نداره. این دیگه از اون حرفا بودا!:18:
به نظر من تو باید زبان مورد استفاده ات رو بنا به استفاده ات انتخاب کنی. مثلا اگه کارت نوشتن برنامه های تجاری و مدیریت اطلاعاته که بیشتر با بانکهای اطلاعاتی سروکار داری همین زبانهای تحت دات نت که VB هم جزء اونها ست ابزار ایده آلیه. در ضمن بازار برنامه های تجاری امروز داره به سمت برنامه های مبتنی بر وب پیش میره پس اگه یه زبانی یاد بگیری که بتونه وب رو هم پشتیبانی کنه بهتره.
اگه تو همین زمینه هایی که گفتم کار میکنی، یا .NET رو جلو ببر یا برو سمت Java. هر دوتای این زبانها قابلیت تولید برنامه های دسکتاپ، وب و موبایل رو دارن.البته Java به لحاظ گستردگی زمینه اجرا بخصوص تو موبایل بهتر از دات نته. در ضمن متخصصین Java هم تو ایران کمترن و دستمزد بیشتری هم بهشون میدن.
البته من چون خودم برنامه نویش دات نت هستم خیلی نمیتونم راجع به سختی یا آسونی Java یا شیوه یادگیریش توصیه ای بکنم. ولی اگه میخوای همین دات نت رو پیگیر بشی من پیشنهاد میکنم برو به سمت سی شارپ. چون منابعش تو اینترنت برای مقوله های پیشرفته زبان بیشتره و بر اساس استاندارد ECMS هم ساخته شده. این استاندارد به این خاطر بدرد میخوره که اگه یه زبان رو توش یاد بگیری syntax همه زبانهای مشابه رو بلدی. مثلا syntax همه زبانهای C#, C++, Javascript, actionscript, java, MEL و خیلی زبانهای دیگه شبیه همه.
اگه هم میخوای بری سمت برنامه های سیستمی باید بری سراغ C++ یا Visual C++.
یه نکته: به نظر میاد خیلی با شی گرایی آشنا نیستی یا کار نمیکنی(از رو همون مساله dll میگم). سعی کن حتما برنامه هات رو با روشهای شی گرایی پیاده سازی کنی. چون بازار کار بیشتر داره به سمت طراحی نرم افزار پیش میره تا کدنویسی. پیاده سازی linq تو دات نت و Java دلیل این مدعاست. در شمن بیشتر شرکتها برای استخدام سراغ کسانی میرن که با شی گرایی آشنایی داشته باشن.
ArashMiniStar
08-08-2010, 21:23
مثلا اگه اشتباه نکنم وی بی امکان ساخت DLL نداره. این دیگه از اون حرفا بودا!:18:
به نظر من تو باید زبان مورد استفاده ات رو بنا به استفاده ات انتخاب کنی. مثلا اگه کارت نوشتن برنامه های تجاری و مدیریت اطلاعاته که بیشتر با بانکهای اطلاعاتی سروکار داری همین زبانهای تحت دات نت که VB هم جزء اونها ست ابزار ایده آلیه. در ضمن بازار برنامه های تجاری امروز داره به سمت برنامه های مبتنی بر وب پیش میره پس اگه یه زبانی یاد بگیری که بتونه وب رو هم پشتیبانی کنه بهتره.
اگه تو همین زمینه هایی که گفتم کار میکنی، یا .NET رو جلو ببر یا برو سمت Java. هر دوتای این زبانها قابلیت تولید برنامه های دسکتاپ، وب و موبایل رو دارن.البته Java به لحاظ گستردگی زمینه اجرا بخصوص تو موبایل بهتر از دات نته. در ضمن متخصصین Java هم تو ایران کمترن و دستمزد بیشتری هم بهشون میدن.
البته من چون خودم برنامه نویش دات نت هستم خیلی نمیتونم راجع به سختی یا آسونی Java یا شیوه یادگیریش توصیه ای بکنم. ولی اگه میخوای همین دات نت رو پیگیر بشی من پیشنهاد میکنم برو به سمت سی شارپ. چون منابعش تو اینترنت برای مقوله های پیشرفته زبان بیشتره و بر اساس استاندارد ECMS هم ساخته شده. این استاندارد به این خاطر بدرد میخوره که اگه یه زبان رو توش یاد بگیری syntax همه زبانهای مشابه رو بلدی. مثلا syntax همه زبانهای C#, C++, Javascript, actionscript, java, MEL و خیلی زبانهای دیگه شبیه همه.
اگه هم میخوای بری سمت برنامه های سیستمی باید بری سراغ C++ یا Visual C++.
یه نکته: به نظر میاد خیلی با شی گرایی آشنا نیستی یا کار نمیکنی(از رو همون مساله dll میگم). سعی کن حتما برنامه هات رو با روشهای شی گرایی پیاده سازی کنی. چون بازار کار بیشتر داره به سمت طراحی نرم افزار پیش میره تا کدنویسی. پیاده سازی linq تو دات نت و Java دلیل این مدعاست. در شمن بیشتر شرکتها برای استخدام سراغ کسانی میرن که با شی گرایی آشنایی داشته باشن.
من هم گفتم آشنایی نیمه کامل دارم.ولی درباره ساخت DLL در وی بی اطلاعی نداشتم.اگه در این مورد مقاله ای کتابی دارین لطفا معرفی کنین.
از کمکتون واقعا ممنونم.
L u K e !
08-08-2010, 22:00
اگه توجه کرده باشین یه Class Library توی Template های پنجره ی New Project هست
که می تونید کلاس ا تونو تو اون بنویسید و بعد وقتی اجرا می کنید ازشون یک فایل Dll می سازه
که می تونی توی هر پروژه ای خواستی استفاده کنی از کدهاش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.