مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد ضبط تصاوير وب كم
دوستان عزيزم سلام
يك نرم افزار هستش كه موقعي كه داري با طرف مقابل چت ميكني ميتوني تصاوير وب كم اون رو از روي دسكتاپ خودت ضبط كني
( متاسفانه اسم اين نرم افزار رو يادم نيست )
و اما سوال هام
1 - اسم اين نرم افزار چي هستش ؟
2 - به صورت ديفالت فيلم هاي ذخيره شده رو كجا Save ميكنه ؟ ( آدرسش بر روي هارد ديسك )
3 - و مهم تر از همه : با چه فرمتي تصاوير رو بر روي هارد ديسك من ذخيره ميكنه ؟
دوستان سوالم فوري هستش و بايد تا بعد از ظهر يك دوست رو راهنمايي كنم !
مرسي و ممنونم
Master_Pa80
26-04-2006, 14:35
سلام دوست عزيز ،
تقريبا تمام برنامه هايي كه ميتونن از صفحه دسكتاپ فيلم بگيرن ، ميتونن اين كاري رو كه شما ميگي انجام بدن :laughing: ...
نمونش برنامه هايي مثل HyperCam و Camstasia و SnagIt و ...
راحت ترين و كم حجم ترينش همين HyperCam هست كه حجمي حدود 937 كيلوبايت داره و ميتوني از آدرس زير دانلودش كني :) ( اينجا اطلاعات تكميلي برنامه هم هست ) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد كرك و ... هم از انجمن كرك و سريال كمك بگير ;) ...
فرمت ذخيره سازي تصويرش معمولا فرمت فشرده AVI هست ، اما ميتوني حالت هاي ديگه اي هم مثل GIF يا WMV يا SWF يا MPEG و ... هم در نظر بگيري :) .
به صورت پيش فرض توي يك پوشه اي درون پوشه نصب برنامه فايلها ذخيره ميشن ( البته در مورد HyperCam ) كه ميتوني خيلي راحت اين مسير رو تغيير بدي :rolleye: .
اما خودمونيم جاي سوالت اينجا نبود ها ;) ، بايد تو انجمن درخواست نرم افزار مطرح ميكردي ، اما در هر حال :rolleye: ...
اميدوارم كارت راه بيفته دوست من :) .
موفق و مويد باشي :cool: .
Master_Pa80
سلام
مرسي از راهنمايي جامع و كامل تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي كه تاپيك رو زدم با خودم گفتم بايد جاي توي نرم افزار مطرح ميكردم
آخه سوالم چيز ديگه بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع تايپ كردن متن بالا شد !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي به نوعي مربوط به كامپيوتر و موضوعات مربوط به اون هم هستش
خيلي ممنون و مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
به همين منظور ساخته شده:
StickerCam
CamGrab-2
Bulent's screen recorder
Web Stream Recorder Pro
و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.