ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Windows product activation کمک!!! کمک!!!

hesperus19
08-08-2010, 16:59
با سلام به همه دوستان
من یه لب تاب DELL مدل vostro 1320 دارم. امروز تازه ADSL مون وصل شد. روی لب تاب ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 نصبه. اینترنت که وصل شد گذاشتم ویندوز خودشه آپدیت کنه. که بعد از بار سوم وقتی ریست شد پیام Window Product activation اومد که میگه باید یا از طریق اینترنت یا تلفن ویندوز را فعال کنی و اصلا اجازه هیچ کاری نمیده فقط عکس دسکتاپا نشون میده که پنجره این پیغام خطا روشه. اگه می دونید لطفا زودتر جواب بدید خیلی ضروریه !!!!!!!!
در ضمن بلوتوث و وایر لس لب تابم نصب نبود که از سایت زیگورات دانلود و نصب کردم همزمان هم ویندورز آپدیت کرد. نمیدونم به نصب این دو تا ربط داشته باشه یا نه

jax2
08-08-2010, 20:17
وینذوز شما ارجیناله یا نه؟

DevilStorm
08-08-2010, 20:50
سلام طبیعتا چون ویندوز شما اورجینال نیست همچین خطایی میده شما باید از نرم افزار قانونی کردن ویندوز استفاده کنید
اگه دسکتاپتون آزهده برید لینک زیر و فایل رو دانلود کنید ولی اگه نمیشه کاری کنید میتونید active later رو بزنید و خلاص شید
اگرم کلا راهی نداره سعی کنید سیستم رو safe mode بالا بیارید و قبلش فایل زیر رو دانلود کنید و طبق دستور انجام بدید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دانلود

hesperus19
09-08-2010, 12:59
ممنون از جواباتون
من رو safe mode بالا اومدم و سیستم را رو به حالت قبلش restore کردم. مشکل حل شد.
فکر کنم به احتمال زیاد مشکل از اینجا بود که ویروس یاب که NOD32 هست یه فایلی را به عنوان threat توی پوشه system32 میشناسه که من پاکش کرده بودم ؛ ربطی به آپدیت ها نداشت.

hesperus19
09-08-2010, 14:26
اسم فایله اینه
antiwpa.dll

DevilStorm
09-08-2010, 18:53
در هر صورت اگه شما دائم تو اینترنت هستید باید ویندوزتونو اکتیو کنید
اون فایل هم یکی از فایل ها سیستمی هست برای قانونی کردن اگه اشتباه نکنم

hesperus19
10-08-2010, 11:12
این لب تاب اول روش ویستا نصب بود بعد خودم ایکس پی نصب کردم. برای همین یه مشکلی داره که فایل جنیون کردن را درست اجرا نمیکنه. چون رو کامپیوتر خونه نصب کردم جنیون شد ولی لب تاب ایراد میگیره.

DevilStorm
10-08-2010, 14:44
این لب تاب اول روش ویستا نصب بود بعد خودم ایکس پی نصب کردم. برای همین یه مشکلی داره که فایل جنیون کردن را درست اجرا نمیکنه. چون رو کامپیوتر خونه نصب کردم جنیون شد ولی لب تاب ایراد میگیره.

خب الان اکثر لپ تاب ها ویستا ساپورت و جدیدا هم سون ساپورت هستند و استفاده از ایکس پی برای این سیستم ها زیاد کارایی نداره چون نمیتونه از حداکثر توان سخت افزاری استفاده کنه
توصیه میکنم از سون استفاده کنید

اون فایل رو دانلود کردید؟ بازم ارور داد؟