PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هشدار! کاهش شدید ظرفیت، در انتخاب رشته دقت کنید

BossX
08-08-2010, 16:43
سلام دوستان
امروز داشتم ظرفیت های امسال رو با پارسال مقاسه میکردم دیدم وحشتناک ظرفیت ها کم شده!
البته فکر کنم همه می دونیستیم امسال کم میشه ولی برای خود من خیلی جای تعجب بود که اینقدر بخوان کم کنن!!
تازه بعضی از شهرستانا رو هم که دیدم کم کرده بودن!
پس خواهشا مطمئن انتخاب رشته کنید اصلا به یادگار ماندرگار اتکا نکنید
یادتون باشه امسال خیلی از پارسال شانس قبول شدن کمتره پس یه جوری بزنید که پشیمون نشید
(شرمنده تاپیک زدم ولی فکر میکنم این موضوع به قدری مهم باشه که باید بیشتر بهش توجه کرد)

behdana
08-08-2010, 17:43
نه که ورود به دانشگاه خیلی آسون بود زحمت کشیدن آسونترش هم کردن.
:9:

MOHAMMAD2010
08-08-2010, 17:56
چه قد شماها پر توقع شدین - تاپیک کاردانی به کارشناسی یه سر بزنین میفهمین کم بودن ظرفیت یعنی چی !

HOJ-JAT
08-08-2010, 18:05
من پارسال قبول شدم..میشه یک مثال بزنید ؟ مثلا کدوم کد رشته...؟؟؟؟

Alireza SM
08-08-2010, 18:14
هم آمار شركت كننده هاي امسال پايين تر بود و هم نياز كشور ظاهرا اينه كه دانشجوهاش كمتر بشن !

seyyedi
08-08-2010, 19:11
دوستان سلام
ظرفیت های واسه این کاهش پیدا کرده که بعضی رشته ها رو دیگه گرایش ها رو برداشتن و کلا مثل دانشگاه های بزرگ کردن
مثلا سیالات و جامدات مکانیک دیگه ووجود نداره و فقط مکانیک هست و مکانیک ساخت و تولید و مکانیک خودرو که خیلی با مکانیک های قبلی قابل مقایسه نیست
این یکی کردن ها ظرفیت رو کاهش داده
علی علی

pooyahacker
08-08-2010, 19:25
الکی توجیه نکنید ،کاهش ظرفیت فقط دلیل سیاسی ... تا دانشجوهای تهران کمتر بشه و به تبع اون اعتراضات هم کمتر بشه ...

dracula_killer
08-08-2010, 20:00
بله
به طور مثال الان امیر کبیر 48 نفر از برق کم کرده و کلی رشته ی دیگه داره که هر کدوم حداقل 5-10 نفر ظرفیت پایین اومده
البته بیشتر دانشگاه هایی که اعتراض می کنن کم شده،مثل امیر کبیر و تهران وگرنه جاهایی مثل شریف و خواجه نصیر تقریباً بدون تغییر مونده

new life
08-08-2010, 20:59
هم آمار شركت كننده هاي امسال پايين تر بود و هم نياز كشور ظاهرا اينه كه دانشجوهاش كمتر بشن !
شما مطمئنی امار شرکت کننده های امسال کمتر بود!!!!:27:
30000 نفر امسال رشد داشته ...کلی
این همه اعلام کردن که امسال انتظار داشتیم کاهش پیدا کنه ولی افزایش داشتیم :27:

online_amin
08-08-2010, 21:37
شما مطمئنی امار شرکت کننده های امسال کمتر بود!!!!:27:
30000 نفر امسال رشد داشته ...کلی
این همه اعلام کردن که امسال انتظار داشتیم کاهش پیدا کنه ولی افزایش داشتیم :27:

ایشون به کنایه گفتن.

راستی من نمیدونم این کارا یعنی چی؟

اون از شبانه دبیرستان که قیمتش رو یهو از واحدی 800 تومان به واحدی 8000 تومان تغییر دادن تا دیگه کمتر کسی ادامه تحصیل بده (از بزرگسالان) این هم دانشگاه ها که اینطوری شده.

افزایش شرکت کننده, کاهش ظرفیت, افزایش قیمت شبانه ها >>>> اینها همه نشون میده میخوان مردم بیسواد بمونند.

hirondelle
08-08-2010, 21:47
اقا یه سوال ، ما دو تا کنکوری داریم تو فامیل یکی 35 هزار آورده،اون یکی 20 هزار (ترکوندن!:31:) جفتشونم ریاضی اند،چی بزنن ؟ از من راهنمایی خواستن،من هم حدودا 3 سالی هست که از اوضاع بی خبرم(خدا به ما رحم کرد اون موقع قبول شدیم).میشه کمک کنین؟

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

آخ این یادم رفت بگم: یه انسانی 4 هزار هم داریم.یه نسخه هم برا این بپیچین.
راستی همه شون دخترن ها،حتما می خوان قبول بشن تا پیش بقیه کم نیارن! کاردانی شبانه پیام نور دارقوز آباد هم باشه ، مشکلی نداره!!!:31:

Maziar_69
08-08-2010, 21:56
ایشون به کنایه گفتن.

راستی من نمیدونم این کارا یعنی چی؟

اون از شبانه دبیرستان که قیمتش رو یهو از واحدی 800 تومان به واحدی 8000 تومان تغییر دادن تا دیگه کمتر کسی ادامه تحصیل بده (از بزرگسالان) این هم دانشگاه ها که اینطوری شده.

افزایش شرکت کننده, کاهش ظرفیت, افزایش قیمت شبانه ها >>>> اینها همه نشون میده میخوان مردم بیسواد بمونند.

تفسیرت اشتباه بود دوست من. :دی
اینها همه نشون میده که از هر راهی میخوان پول دربیارن و کاسبی راه بندازن... :13:

REGISTERED-USER
08-08-2010, 22:57
طرف میشه رتبه 10 هزار میخواد قبول هم بشه :27:

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

اینها همه نشون میده میخوان مردم بیسواد بمونند.مردم گاهی بیسواد بمونند بهتره تا کج فهم بشن :2:

mr7
08-08-2010, 23:15
مردم گاهی بیسواد بمونند بهتره تا کج فهم بشن :2:
یعنی میگی دانشجوها کج فهمند؟!!:13:

bax_021
08-08-2010, 23:40

با انتخاب رشته ی درست می شه قبول شد تو این رتبه
البته رشته ی ریاضی
شهر های بزرگ هم نه
ولی شهرهای نزدیک تهران با کمی شانس می شه

essi4300
08-08-2010, 23:47
اقا یه سوال ، ما دو تا کنکوری داریم تو فامیل یکی 35 هزار آورده،اون یکی 20 هزار (ترکوندن!:31:) جفتشونم ریاضی اند،چی بزنن ؟ از من راهنمایی خواستن،من هم حدودا 3 سالی هست که از اوضاع بی خبرم(خدا به ما رحم کرد اون موقع قبول شدیم).میشه کمک کنین؟

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

آخ این یادم رفت بگم: یه انسانی 4 هزار هم داریم.یه نسخه هم برا این بپیچین.
راستی همه شون دخترن ها،حتما می خوان قبول بشن تا پیش بقیه کم نیارن! کاردانی شبانه پیام نور دارقوز آباد هم باشه ، مشکلی نداره!!!:31:

ریاضی ها که هیچ شانسی واسه مهندسی،روزانه یا شبانه ندارند.
فقط کاردانی مهندسی .
مگر اینکه،رتبه 20 هزار بومی یک شهرستان منطقه 2 یا 3 بشه،بتونه شبانه مهندسی را بیاره.

البته کاردانی غیرانتفاعی و کارشناسی پیام نور شانس دارند.

hirondelle
09-08-2010, 00:29
ریاضی ها که هیچ شانسی واسه مهندسی،روزانه یا شبانه ندارند.
فقط کاردانی مهندسی .
مگر اینکه،رتبه 20 هزار بومی یک شهرستان منطقه 2 یا 3 بشه،بتونه شبانه مهندسی را بیاره.

البته کاردانی غیرانتفاعی و کارشناسی پیام نور شانس دارند.
جدی؟!یعنی 20 هزار کاردانی مهندسی قبول میشه؟مثلا چه رشته ای؟(ساکن تبریزه)

setayesh89
09-08-2010, 08:21
چه قد شماها پر توقع شدین - تاپیک کاردانی به کارشناسی یه سر بزنین میفهمین کم بودن ظرفیت یعنی چی !

دوست عزیز بد رو با بدتر مقایسه نکن الان با توجه به سیل عظیم فرزاندان این مرز و بوم باید ظرفیت ها بالا باشه
بچه هایی که وقتی میخواستن به دنیا بیان دولت پدر و مادر رو تشویق میکرد ولی حتی یک ثانیه هم به این فکر نکرد که بچه ای که به دنیا میاد یه نیازهایی هم داره و ........
این داستان ادامه دارد

آره و نیاز کشور اینکه ظرفیت پیام نور و غیر انتفاعی بره بالا در حد لالیگا:27:

Ninjai
09-08-2010, 11:34

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

:47:
ای کاش یه دکمه ی برعکس تشکر هم داشتیم :thumbsdow

BossX
09-08-2010, 12:58

رتبه 10 هزار کشوری بد هم نیست ولی تو سهمیه بسیج و ساندیس فکر نکنم بشه چیزی قبول شد!

این حرف شما یعنی ورود به دانشگاه = کج فهم شدن!
در ضمن برای امثال شما معلمومه بهتره مردم بیسواد بمونن ، اینجوری چند سالی بیشتر ساندیس مفتی میخوری!
اصلا اصل موضوع همینه ... دوستان ما در مسئولیت های مهم دولتی از قشر باسواد میترسن برای همینم حاضرن به هر کاری دست بزنن و این وسط ملت و آینده کشور هیچ اهمیتی نداره!
ولی ...:

الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم (حکومت با کفر باقی می ماند ؛ ولی با ظلم هرگز)

online_amin
09-08-2010, 13:29
رتبه 10 هزار کشوری بد هم نیست ولی تو سهمیه بسیج و ساندیس فکر نکنم بشه چیزی قبول شد!

این حرف شما یعنی ورود به دانشگاه = کج فهم شدن!
در ضمن برای امثال شما معلمومه بهتره مردم بیسواد بمونن ، اینجوری چند سالی بیشتر ساندیس مفتی میخوری!
اصلا اصل موضوع همینه ... دوستان ما در مسئولیت های مهم دولتی از قشر باسواد میترسن برای همینم حاضرن به هر کاری دست بزنن و این وسط ملت و آینده کشور هیچ اهمیتی نداره!
ولی ...:

الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم (حکومت با کفر باقی می ماند ؛ ولی با ظلم هرگز)

آره دیگه یعنی چه دلیلی داره که میخوان مردم بیسواد بمونن؟ الان همه کشورها دارن مردم رو به زور میفرستن مدرسه اینجا به زور پول میخوان نفرستن مدرسه. خدای نکرده اینجا مهد تمدن هاست, جایی هست که تمام علوم کنونی کشورهای غربی و شرقی از اون نشأت گرفته. اون وقت کار به کجا رسیده که مردم بزرگسال برای رفتن به مدرسه واحدی 8000 تومان برای کتابهای دبیرستان باید بدن (محض اطلاع: حسابان 4 واحد, فیزیک 3 فکر کنم 4 واحدو...).

dracula_killer
09-08-2010, 13:31
برادر ونزوئلا هم که تقریبا وضعیت مشابهی از لحاظ سیاسی با ما داره ریه طرحی اجرا می کنه و اونم اینکه تمام بچه های کار و خیایابونی رو با کتک می فرسته به مدرسه به طور رایگان و روی تحصیلاتشون کار می کنه!!!!

'dampayi
09-08-2010, 14:12
ما که توان آموزشیه دانشگاه هامون رو می دونیم .....می دونیم که دانشگاهای ما کجای رنکینگ جهانی هستند ... اونوقت ظرفیت اضافه کردن چه معنی ای داره ؟!!
ما وقتی داریم عاقبت این همه فارق التحصیل رو می بینیم ... اشباع شدن کاذب موقعیت های شغلی رو می بینیم !!... افزایش سطح توقع این فارق التحصیلان رو هم می بینیم ...! باز می گید با این شرایط .... با این شرایطی که ما هنوز به اون توان آموزشی نرسیدیم که اگه 4 تا دانشجو می گیریم 4 تا مهندس درست درمون بدیم به جامعه ... باز شما می گید 20000 باید قبول شه ؟؟
قبول شه که چی؟ که زورکی بشه یه مهندسی که هیچی بلد نیست و به خودش بگه مهندسو سطح توقعش از خودش بره بالا و نتونه تو این مملکت کار کنه ؟؟
بابا مگه اضافه کردن ظرفت کاری داره ؟؟!!
تو هر کلاس 25 نفری یه دونه صندلی اضافه کنن 4 درصد ظرفیت کل دانشگاه ها افزایش پیدا می کنه !!!

من نمی گم که مردم بی سواد بمونن و از این حرفا ... ولی می گم تا وقتی ما نتونستیم دانشگاه هامون رو درست کنیم ظرفیت اضافه کردن فاجعه است !!!

Ninjai
09-08-2010, 15:35
با همه ی بحث های بالا موافقم ولی برای جلوگیری از هیتلر شدن خواهشا سیاسیش نکنین تا ما تا انتهای انتخاب رشته بتونیم از اینجا استفاده کنیم .
ممنون:20:

dracula_killer
09-08-2010, 16:34
چشم
ولی این طور که من حساب کردم حداقل 200 نفر از ظرفیت دانشگاه های تهران کم شده
خدا به داد شهر های دیگه برسه

BossX
09-08-2010, 16:54
ما که توان آموزشیه دانشگاه هامون رو می دونیم .....می دونیم که دانشگاهای ما کجای رنکینگ جهانی هستند ... اونوقت ظرفیت اضافه کردن چه معنی ای داره ؟!!
ما وقتی داریم عاقبت این همه فارق التحصیل رو می بینیم ... اشباع شدن کاذب موقعیت های شغلی رو می بینیم !!... افزایش سطح توقع این فارق التحصیلان رو هم می بینیم ...! باز می گید با این شرایط .... با این شرایطی که ما هنوز به اون توان آموزشی نرسیدیم که اگه 4 تا دانشجو می گیریم 4 تا مهندس درست درمون بدیم به جامعه ... باز شما می گید 20000 باید قبول شه ؟؟
قبول شه که چی؟ که زورکی بشه یه مهندسی که هیچی بلد نیست و به خودش بگه مهندسو سطح توقعش از خودش بره بالا و نتونه تو این مملکت کار کنه ؟؟
تو هر کلاس 25 نفری یه دونه صندلی اضافه کنن 4 درصد ظرفیت کل دانشگاه ها افزایش پیدا می کنه !!!

من نمی گم که مردم بی سواد بمونن و از این حرفا ... ولی می گم تا وقتی ما نتونستیم دانشگاه هامون رو درست کنیم ظرفیت اضافه کردن فاجعه است !!!
دمپایی جان اگه دلیل کم کردن ظرفیت این بود پس چرا از اول اینقدر ظرفیت دادن که الان بخوان کم کنن! یعنی اون موقع آبگوشتی اضافه کردن !؟
بعد اگه به دلیل اینکه شما میگی باشه ، چطور حاضرن ظرفیت های پیام نور و غیرانتفاعی رو زیاد کنن ولی میان از امیرکبیر کم میکنن!
یعنی اون مهندسی که تو غیرانتفاعی درس میخونه مهندسی کاربلدی هست که آینده اش 100% تضمینه و براش کار ریخته؟!

behdana
09-08-2010, 17:27
یکی از دوستان به نکته جالبی اشاره کرد. دانشگاهی مثل شریف کاهش ظرفیت نداشته که هیچ مثلا تو برق 5 نفرم افزایش داره امسال ولی از دانشگاهی مثل پلی تکنیک و تهران کم کردن.
این چه جوری قابل توجیهه؟

hrh_fourtyseven
09-08-2010, 17:50

دوست عزیز اونی که 20000 یا حتی 50000 می شه الزاما یه آدم خنگ و درس نخون نیست.
زور کار این جاست که آدم می خواد به عنوان مثال بره حسابداری اون وقت باید تو کنکور شیمی و فیزیک و دینی و به خصوص عربی امتحان بده!مسئله این جاست دوست عزیز. من همین الان مثال تو ذهنم دارم کسی که دامپزشکی آزاد هم به زور قبول شد ولی رشته شو دوست داشت درس خوند باورتون نمی شه همین امسال واسه فوق شهیدبهشتی تهران قبول شد!

خدا پدر شاه رو بیامرزه که حداقل این چند تا دانشگا دولتی رو ساخت وگرنه الان ....(البته اشتباه نشه من از اونم خوشم نمیادا)
اشکالی نداره که تا می تونید بچه پس بندازین تو این خراب شده درس نخون و بی کار بشن طوری نیست که همه باید 10 تا بچه داشته باشن! من 1 میلیون بشون می دم انشالا به فضل الهی و به کوری چشم دشمن تا وقتی 18 سالشون بشه سکه ی 500 هزار تومنی و اسکناس 10 میلیون تومنی هم چاپ شده .با 1 میلیون می تونن 2 تا ساندیس چینی بخرن با دوستشون بخورن(البته اگه بسیجی باشن سهمیه ی ساندیس هم بشون تعلق می گیره که مجموعا می شه 5 تا)...
.
.

behdana
09-08-2010, 20:22
یه نگاهی به دفترچه انتخاب رشته سال 88 انداختم. یه مقایسه مختصر داشته باشیم با سال 89:

دانشگاه تهران

مهندسی برق سال 88 : 100 نفر سال 89 : 80 نفر
مهندسی مکانیک سال 88: 80 نفر سال 89 : 64 نفر
رشته های مهندسی عمران-شیمی هم از 80 به 64 رسیدند.
بقیه رشته ها هم همگی کاهش پیدا کردند بین 4 تا 16 نفر.

امیرکبیر

مهندسی برق سال 88 : 128 نفر سال 89 : 80 نفر :31:
مهندسی مکانیک سال 88 : 65 نفر سال 89 : 60 نفر
مهندسی عمران از 60 به 50 - مهندسی شیمی از 70 به 60 - مکانیک ساخت و تولید از 35 به 30 - هوافضا از 50 به 40 کاهش پیدا کرده اند.
بقیه هم همه کم شدن.

شریف - علم و صنعت و شهید بهشتی کاهش نداشتن تو چند رشته هم افزایش داشتن.

'dampayi
09-08-2010, 21:19
دمپایی جان اگه دلیل کم کردن ظرفیت این بود پس چرا از اول اینقدر ظرفیت دادن که الان بخوان کم کنن! یعنی اون موقع آبگوشتی اضافه کردن !؟
بعد اگه به دلیل اینکه شما میگی باشه ، چطور حاضرن ظرفیت های پیام نور و غیرانتفاعی رو زیاد کنن ولی میان از امیرکبیر کم میکنن!
یعنی اون مهندسی که تو غیرانتفاعی درس میخونه مهندسی کاربلدی هست که آینده اش 100% تضمینه و براش کار ریخته؟!

نه نه نه !! :دی اشتباه نکنید :دی
من منظورم این نبود که دلیل کاهش ظرفیت اینه
من خودم به شخصه کلا با این موضوع مخالفم ....
به نظر من کلا افزایش ظرفیت با شرایط کنونی خیانت بزرگی به نسل جوونه !!!

دوست عزیز اونی که 20000 یا حتی 50000 می شه الزاما یه آدم خنگ و درس نخون نیست.
بله الزاما آدم خنگی نیست ...
ولی قطعا آدم درس نخونیه .... همین آدم تو دانشگاه هم نمی خونه ...

تحصیلات تکمیلی تا وقتی کشور توان پذیرش اونو نداره باید مخصوص قشر خاصی باشه ... (این نظر منه !! هیچ ربطی هم به سیاست و این حرفها نداره !!!)

خدا پدر شاه رو بیامرزه که حداقل این چند تا دانشگا دولتی رو ساخت وگرنه الان ....(البته اشتباه نشه من از اونم خوشم نمیادا)
اشکالی نداره که تا می تونید بچه پس بندازین تو این خراب شده درس نخون و بی کار بشن طوری نیست که همه باید 10 تا بچه داشته باشن! من 1 میلیون بشون می دم انشالا به فضل الهی و به کوری چشم دشمن تا وقتی 18 سالشون بشه سکه ی 500 هزار تومنی و اسکناس 10 میلیون تومنی هم چاپ شده .با 1 میلیون می تونن 2 تا ساندیس چینی بخرن با دوستشون بخورن(البته اگه بسیجی باشن سهمیه ی ساندیس هم بشون تعلق می گیره که مجموعا می شه 5 تا)...
:18:

موفق و سر بلند باشید :دی

pooyahacker
09-08-2010, 23:28
بله الزاما آدم خنگی نیست ...
ولی قطعا آدم درس نخونیه .... همین آدم تو دانشگاه هم نمی خونه ...

الزاما درس نخون هم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرایط روانی سر جلسه کنکور خیلی چیزا رو عوض میکنه

hirondelle
09-08-2010, 23:41
بر و بکس ... بر و بکس ... !دععععوا چرا ؟!بابا برا چی اینقد جوش میارین ؟! چند کلمه از با تجربه تر ها بشنوین ضرر نمی کنین ها ! ول کنین این ادا اطوار ها رو .(تز و منبر و دگماتیسم و...)بابا دوران دبیرستان تموم شد ،واقع بین باشین...OK؟ بیدار شدین ...؟حالا این جمله رو چند بار بلند بخونین و بزنین و رو دیوار اتاقتون :

من ، چه قبول بشم چه نشم،باید از فردا به فکر کسب و کار باشم ، شده حتی تجارت نون خشک !

پسرعموم فارغ التحصیل یکی از همین دانشگاههای دولتی تهرانه،فوق لیسانس عمران-زلزله،پایان خدمت هم داره،خوب؟... الان یه ساله دنبال کاره !!!!!!!!!!!(بخوام، صد تا از این مثال ها می تونم برات بزنم که با چشم خودم دیدم)

یه چند تا خواهش دیگه ازتون دارم که البته حتما بهتر ازمن این چیزار و می دونین:

از فکر پیچوندن خدمت سربازی بیا بیرون ! آش کشک خاله است.قبول نشدی، زود دفترچه بگیر،شدی هم ،از الان به فکرش باش.

دانشگاه رفتی ،فقط به فکر ترم تابستان و 4 واحد اضافی معدل الف و ... باش و والسلام (سریال هایی که تو این تلویزیون لعنتی می بینی که همه تو دانشگاه عاشق هم میشن،زاییده فکر ناقص چهار تا بچه دهاتی دختر ندیده است...با جنس مخالف سلام و علیک داشته باشی کافیه)

تو هیچ گروه و حزبی نباش و با هیچ کس هم درنیفت،سیب زمینیِِسیب زمینی...، بذار هر کی هر چی میخواد بگه ،بگه.

این توصیه های ایمنی رو خیلی جدی بگیر که گنده تر از من و تو هاش جدی نگرفتنو الان دارن ذرت مکزیکی میفروشن.

برا همه تون آرزوی موفقیت می کنم فرزندانم!(دست به نصیحتم خوبه ها نه؟!)
یا علی

Maziar_69
09-08-2010, 23:44
آقا رفیق من به خاطر یه مشکلی که سر جلسه کنکور داشت کنکور رو خراب کرد و رتبش شد 12 هزار. یعنی درس نخون بوده؟
الان دو ترم اول معدلش بالای 18 شده و داره تغییر رشته میده به رشته مورد علاقش.

پس کنکور هیچ چیزو مشخص نمیکنه.

deC0d3R
10-08-2010, 00:08
کنکور مزخرف ترین روش سنجش است!
البته برای کسایی که سهمیه ساندیس دارن بد نیس!

MeMri
10-08-2010, 00:13
والا پست ها رو دیدم نشد نظر ندم...!

اولا که این مملکت اسلامی سایت فروم.پی سی ورد هم مورد ف+ی+ل+ت+ر ینگ مبارک قرار داده و با 1000 بدبختی باید وارد سایت شد!

دوما من 8000 شدم و می دونم تهران که هیچ شهرهای گنده هم قبول نمی شم،این تاپیک هم که دیدم واقعا امیدم شکفت!!!

سوما اینقدر بحث کردن نداره،مملکت افتاده دسته یه سری،حالا هم هی شاهد و ... وارد دانشگاه می کنن!چیزه که عیانه چه حاجت به بیانه...

apollon
10-08-2010, 00:22

فرمایش شما کاملا درسته و کاملا باهاش موافقم اما خب این سیتم که الان بهترش نکرده!! بدترش کرده. کاملا تابلو که مسایل سیاسیه.
1_ظرفیت ها هم تو روزانه هم شبانه به طور کلی زیاد شده پس این مهندسای بیسواد کم نمیشن که هیچ زیادم میشن غیرانتفاعی پیام ونورم که دیگه داره سر به فلک میکشه
2-ظرفیت دانشگاههای خوب کم شده به ادانشگاهای متوسطی که از نظر سیاسی ساکتن اضافه شده!
باید بر عکس میشد یعنی ظرفیت دانشگاههای خوب زیاد میشد ولی ظرفیت کلی دانشگاهها کم میشد و به جاش سیستم فنی حرفه ای رشد میکرد تا اون بخشی که میمونن هم بیکار نشن این یعنی از بین بردن مهندس های کاذب نه اون. اگه واقعا اینا به دلایل سیاسی نباشه دیگه باید رفت یه تست iq از مسئولین گرفت چون دارن برعکس کار میکنند!

dracula_killer
10-08-2010, 00:22
میگم حالا که جو سیاسی شد یه دوتا شعار بدیم :دی

ولی کلا جدا از همه ی مسائل برین خدا رو شکر کنین که کنکوریه 89 هستین
اگه 90 یا بالاتر بودیم معلوم نبود چقدر ظرفیتا کم تر میشد
===========================================
کلا با بحثای ما چیزی عوض نمیشه و باید با این وضعیت ساخت،ایشالا همگی در تمامی مراحل زندگیتون موفق باشین

hes_violin
10-08-2010, 02:07
البته دوستان من وسط صحبتتون مثل دسته ی قابلمه بپرم وسط یه نکته ای رو بگم .

در رشته ی تجربی ظرفیت رشته های پزشکی کم نشده هیچ خیلی هم زیاده شده ... به اندازه ی 35 درصد افزایش . اینو مطمئنم .

و یه چیز میگم که مطمئن نیستم شک دارم خواهشا" با چماغ نیاید جلو من مسلح نیستم ... این که یه مصاحبه ای گوش داده بودم می گفت با وجود این که پذیرش دانشگاه های بزرگ در رشته های فنی مهندسی کم شده اما ظرفیت دانشگاه های کوچک به نحوی زیاد شده که در مجموع افزایش ظرفیت داشتیم .

حالا خیلی هم نا امید نباشید .

حالا دیگه صلاح رشته ی خویش ریاضی دانان دانند .

یا علی

hrh_fourtyseven
10-08-2010, 10:19
این که یه مصاحبه ای گوش داده بودم می گفت با وجود این که پذیرش دانشگاه های بزرگ در رشته های فنی مهندسی کم شده اما ظرفیت دانشگاه های کوچک به نحوی زیاد شده که در مجموع افزایش ظرفیت داشتیم .

دوست عزیز از این مصاحبه ها که نمی دونم رشد اقتصادی زیاد شده و نمی دونم فلان چیز کم شده و... زیاده.
طبق جداول درج شده در دفترچه های سنجش برای گروه ریاضی :

----------------سال88 ------------سال89

روزانه --------- 35209 ------------ 31802
شبانه---------- 12928 ------------ 11098
غیر انتفاعی-----55289 ----------- 53528

اگه به همین چند تا توجه کنی می بینی که در مجموع ظرفیت روزانه 10% و ظرفیت شبانه 14.2% کاهش یافته.لذا توصیه ی اکید دارم زیاد به این مصاحبه هایی که میشنوید اعتماد نکنید.
وضعیت در مورد باقی موارد هم به همین صورته به جز پیام نور که ظرفیتش رو زیاد کردن.

در مورد رشته ی تجربی هم من واقعا نمی دونم که کم کردن یا زیاد.
اگه زیاد کردن که خوش به حالتون.هم 25 دقیقه وقت کنکورتون رو زیاد کردن هم ظرفیتتون رو. دی:
.
.

Maziar_69
10-08-2010, 10:38
والا پست ها رو دیدم نشد نظر ندم...!

اولا که این مملکت اسلامی سایت فروم.پی سی ورد هم مورد ف+ی+ل+ت+ر ینگ مبارک قرار داده و با 1000 بدبختی باید وارد سایت شد!

دوما من 8000 شدم و می دونم تهران که هیچ شهرهای گنده هم قبول نمی شم،این تاپیک هم که دیدم واقعا امیدم شکفت!!!

سوما اینقدر بحث کردن نداره،مملکت افتاده دسته یه سری،حالا هم هی شاهد و ... وارد دانشگاه می کنن!چیزه که عیانه چه حاجت به بیانه...

آقا خارج از بحث شما که 8000 شدی راحت سمنان قبول میشی.
نا امید نباش. :46:

یادگار رو هم نگاه کن.

BossX
10-08-2010, 11:16
نه نه نه !! :دی اشتباه نکنید :دی
من منظورم این نبود که دلیل کاهش ظرفیت اینه
من خودم به شخصه کلا با این موضوع مخالفم ....
به نظر من کلا افزایش ظرفیت با شرایط کنونی خیانت بزرگی به نسل جوونه !!!
موفق و سر بلند باشید :دی

البته فعلا کسی نمیگه چرا ظرفیت های روزانه رو زیاد نکردن بحث اینه که چرا ایجوری یه دفعه کمش کردن!
در کل من فکر میکنم با این وضعیت بعد از انتخاب رشته شاهد اعتراضاتی خواهیم بود
سال 87 یادتونه؟ بومی گزینی رو زیاد کردن ؟ بعدش چی شد ؟ امسالم با این وضعیت باید بریزیم بیرون!
به امید دیدار!

Maziar_69
10-08-2010, 12:48
کلا یک سال در میون یه بازی دارن اینا که دربیارن سر کنکوری های بدبخت.
اون که از خود کنکور 87. اون از رتبه اعلام کردن. اون از تکمیل ظرفیتشون.
چه بدبختی کشیدیم ما اون سال!

masih eia
10-08-2010, 13:01
سلام من با 4800 منطقه 1 مکانیک روزانه یزد یا کاشان یا شهرکرد قبول میشم؟؟؟ظرفیت که میگید کم شده گرایشم به سمت مکانیکه.یعنی قبول میشم؟؟؟:41::41::41:در ضمن بومی اصفهان هستم.

Maziar_69
10-08-2010, 13:09
کاشان - یزد و شهرکرد با توجه به یادگار ماندگار خیلی راحت قبول میشین.
ولی به نظر من شبانه ی اصفهان هزینش با روزانه ی شهر دیگه برابر میشه.
بازم هر طور خودتون راحتین.

masih eia
10-08-2010, 13:21
کاشان - یزد و شهرکرد با توجه به یادگار ماندگار خیلی راحت قبول میشین.
ولی به نظر من شبانه ی اصفهان هزینش با روزانه ی شهر دیگه برابر میشه.
بازم هر طور خودتون راحتین.
دانشگاه اصفهان شبانه مهندسی نداره .فقط صنعتی امسال 3 نفر مکانیک شبانه میگره.پس اینکه میگن ظرفیت کم شده به انتخاب رشته سنجش و کانون توجه نکنید چیه؟؟؟؟من مجازی سنجش این رشته ها را واسم زده بود.ولی با توجه به کاهش ظرفیت خیلی میترسم قبول نشم.

doost4
10-08-2010, 13:49
دوست عزیز از این مصاحبه ها که نمی دونم رشد اقتصادی زیاد شده و نمی دونم فلان چیز کم شده و... زیاده.
طبق جداول درج شده در دفترچه های سنجش برای گروه ریاضی :

----------------سال88 ------------سال89

روزانه --------- 35209 ------------ 31802
شبانه---------- 12928 ------------ 11098
غیر انتفاعی-----55289 ----------- 53528

اگه به همین چند تا توجه کنی می بینی که در مجموع ظرفیت روزانه 10% و ظرفیت شبانه 14.2% کاهش یافته.لذا توصیه ی اکید دارم زیاد به این مصاحبه هایی که میشنوید اعتماد نکنید.
وضعیت در مورد باقی موارد هم به همین صورته به جز پیام نور که ظرفیتش رو زیاد کردن.

در مورد رشته ی تجربی هم من واقعا نمی دونم که کم کردن یا زیاد.
اگه زیاد کردن که خوش به حالتون.هم 25 دقیقه وقت کنکورتون رو زیاد کردن هم ظرفیتتون رو. دی:
.
.

اصلاح میکنم

-----------------سال 88 -------------- سال 89
غیر انتفاعی--49477 ----------------53538
پیام نور------ 70530 ----------------78160
استان محروم--140 -----------------210

فقط بلدن پیام نور و غیر انتفاعی رو زیاد کنن که پول بگیرن :13::13:

بی مخ!
10-08-2010, 13:51
دوستان بايد فرهنگ سازي بشه!
مشكل اينجاست كه همه دوست دارن برن مهندسي! وقت رشته هاي ديگه فرهنگ سازي بشن ديگه ممكنه رشته 2 هم بره مثلاً مديريت!
ملت فقط دنبال اسم مهندسين!

behdana
10-08-2010, 17:38
دوستان بايد فرهنگ سازي بشه!
مشكل اينجاست كه همه دوست دارن برن مهندسي! وقت رشته هاي ديگه فرهنگ سازي بشن ديگه ممكنه رشته 2 هم بره مثلاً مديريت!
ملت فقط دنبال اسم مهندسين!

باید ایجاد فرصت شغلی هم بشه.طرف مهندسی مکانیک میخونه مطمئن نیست که کار پیدا میکنه یا نه. وای به حال رشته هایی که مردم اسمشون رو هم نشنیدن.
مشکل اینجاست که بازار کاری ایران جوابگوی این همه دانشجو نیست.
هیچکس مطمئن نیست که کار پیدا میکنه یا باید بره مسافرکشی.

به نظر من سیستم آموزش عالی تو ایران بیشتر از اینکه به دنبال تربیت نیروی متخصص باشه دنبال درآمدزایی واسه دولته.از طریق دانشگاه ها و دوره های تحصیلی مختلف. دانشگاه آزاد هم که از خودشونه.

jadoogar5422
10-08-2010, 18:21
کاملا مشخصه که قضيه سياسيه.امسال براي کاهش ظرفيت دانشگاههاي تهران زلزله رو بهونه کردن، سال ديگه هم يه چيز ديگه رو بهونه ميکنن. حالا جالب اينجاست که ظرفيت پيام نور و غيرانتفاعي تهران بيشتر شده.انگار زلزله فقط براي دانشجوهاي دانشگاه تهران اميرکبير خطرناکه.واقعا فکر کردن با يه مشت گوساله طرفن(بلانسبت شما).

fanoos1
10-08-2010, 19:20
همینو بگو:31:
کنکور شماها خداییش یه اب خوردنه:19:بلا نسبت شما ها تو کنکور سراسری شما خنگ ترین فرد که حداقل پیام نور قبوله!
با احتساب تکمیل ظرفیت از هر 2 نفر 1 نفر وارد دانشگاه میشه،بعد شما بازم ناراحت هستین؟:18:
ای کاش فنی بودین و طعم سختی قبول شدن رو تو کنکور کاردانی به کارشناسی میچشیدین:41:

saeid_panah
10-08-2010, 20:30
کسی دفترچه شماره دو کنکور سراسری 88 رو داره؟ اگه داره بذاره!

بی مخ!
10-08-2010, 21:01
دوستان بهتره بحث رو سياسي نكنيم!
بايد قبول كرد كه خود مردم هم مقصر هستن!
هم از نظر فرهنگ سازي و هم اينكه كه يه كارخونه دار ترجيه ميده يه كارگر ديپلم با حقوق مكفي(!) بياد براش كار هاي تخصصي رو بكنه تا يه مهندس مكانيك! (البته تا وقتي كه بشه اين كار رو بكنه!)
ولي اين رو بدونيد توي هر كاري اگر با علاقه و پشتكار بري و خودت رو نشون بدي و به اصطلاح به يه ابرقدرت تبديل بشي كار هميشه هست! حالا غير انتفاعي يا دولتي! :46:

jadoogar5422
10-08-2010, 21:04
دوستان بهتره بحث رو سياسي نكنيم!
بايد قبول كرد كه خود مردم هم مقصر هستن!
هم از نظر فرهنگ سازي و هم اينكه كه يه كارخونه دار ترجيه ميده يه كارگر ديپلم با حقوق مكفي(!) بياد براش كار هاي تخصصي رو بكنه تا يه مهندس مكانيك! (البته تا وقتي كه بشه اين كار رو بكنه!)
ولي اين رو بدونيد توي هر كاري اگر با علاقه و پشتكار بري و خودت رو نشون بدي و به اصطلاح به يه ابرقدرت تبديل بشي كار هميشه هست! حالا غير انتفاعي يا دولتي! :46:
خوب وقتي موضوع سياسيه بيايم راجع به اثرات گازهاي گلخانه اي در کاهش ظرفيت دانشگاه ها حرف بزنيم؟!
اگر کسي تا الان متوجه سياسي بودن قضيه نشده، با الفباي سياست بيگانه است.

online_amin
10-08-2010, 21:28
یه سئوال از همه:

آیا اگر شما راهی غیر مجاز, برای ورود به رشته دلخواه خودتون تو دانشگاه امیرکبیر داشتین, از اون راه استفاده میکردین؟ مثلا با پارتی بازی یا با رشوه یا با زرنگ بازی.... آیا این کار رو میکردید؟

جواب من بله هست. من با اینکه 20000 شدم اما دانشگاه های خوب رو حق خودم میدونم. آره ریاضی هیچی بلد نیستم. هیچی هیچی هیچی. ولی بقیه درسها رو خیلی خوب بلد بودم و میدونم که حق من ضایع شده.

در هر حال اگر واقعا میدونستم که حق من ضایع نشده و کم کاری خودم باعث شده قبول نشم, حتما میگفتم که من صلاحیت امیرکبیر رو ندارم. چون فردا یه مهندس بی عرضه میشم. ولی خوب از نظر من حق من و خیلی ها ضایع شده.

من چیزی رو تو کنکور میخواستم جواب بدم که بهم یاد دادن. خیلی از سئوالاتی که در کنکور آورده میشن رو فقط تو کتابهای تست میشه یافت و تو هیچ مدرسه ای به شما درس داده نمیشه. حداقل به من که درس ندادن. به خصوص تو ریاضی.

من اگر میگم حقم هست که تو دانشگاه های تاپ قبول بشم به این دلیل هست که فقط 1 ساعت از وقتم رو برای یک سئوال از ریاضی گذاشتم و تازه وقتی فهمیدم که 1 ساعت برای این سئوال گذاشتم که 10 یا 20 دقیقه تا پایان وقت کنکور باقی مونده بود. تو همون 10 - 20 دقیقه رفتم شیمی و فیزیک رو هر کدوم 20 درصد زدم الان هم شدم 20000.

خدا میدونه تو همون چند دقیقه آخر, چندتا سئوال رو من بلد بودم اما وقتی میدیدم عددهای روندی نیستن یا عددهای بزرگی هستن مجبور بودم بیخیال شم. هر چند راه و روش رو بلد بودم. راه و روشی که تو هیچ مدرسه ای شاید به من نگفته بودن.

در هر حال برای من مهم, یاد داشتن هست و بس که من یاد داشتم (اکثر سئوالات به جز ریاضی رو). شاید تو یک دقیقه نه, اما تو چند دقیقه چرا...

این بود انشای من در مورد کنکور. امیدوارم لذت برده باشید.

siafu
10-08-2010, 21:35
من که تو دفترچه چک میکنم نسبت به سال پیش بالا رفته که!!

'dampayi
10-08-2010, 21:42
من که تو دفترچه چک میکنم نسبت به سال پیش بالا رفته که!!
فرق نداره ... مثل اینکه شما با الفبای سیاست آشنا نیستی:27: ... اینم سیاسی بوده :27:

dracula_killer
10-08-2010, 22:00
فرق نداره ... مثل اینکه شما با الفبای سیاست آشنا نیستی:27: ... اینم سیاسی بوده :27:
رفیق مسخره نکن:41:
این دوست ما ممکنه اون رشته هایی که داریم میگیم رو ندیده یا اصلا ریاضی نیست
به هر حال شما خودت آگاهی که کم شده،پس مسخره نکن!!!!:13:

behdana
10-08-2010, 23:01
توی این پست ظرفیت سال 88 و 89 دانشگاه های امیرکبیر و تهران رو با هم مقایسه کردم:
لطفا یه نگاه بندازید.خودش گویای همه چیز هست.
برای نمونه برق امیرکبیر سال 89 نسبت به پارسال 48 نفر کاهش ظرفیت داشته ولی از طرفی برق شریف 5 نفر افزایش داشته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

'dampayi
10-08-2010, 23:09
الزاما درس نخون هم نیست شرایط روانی سر جلسه کنکور خیلی چیزا رو عوض میکنه
جسارت نشه ولی از دید من اینا بهانه ای بیش نیست ... :دی
خود اون ها هم چند سال دیگه که از جو کنکور خارج شند اقرار می کنند که بهانه بوده ....!!
شرایط روانی و این چیزا همش ناشی از نوع درس خوندن ماست ....
چرا یه کسی که خوب خونده سر کنکور باید شرایط روانی مناسبی نداشته باشه ؟
اگه می خواین عواملی غیر از درس خوندن رو وارد کنید (مثل مشکلات خانوادگی و این حرفها که از نظر من اونا هم نوع دیگری از بهونه هاست) من باز می گم خب این فرد نتونسته این دو معقوله رو برای خودش تفکیک کنه ...
آدمی که درس خونده باشه سر امتحانی که مربوط به درس خوندنشه نباید استرس داشته باشه !!!!

در کل من قبول می کنم که قید قطعنا برای درس نخوندنش در جمله ام اضافی بود !! ولی شما نباید رو استثنا ها تکیه داشته باشید !!

پی سی ورد هم مورد ف+ی+ل+ت+ر ینگ مبارک قرار داده و با 1000 بدبختی باید وارد سایت شد!
این جمله رو خیلی ها می گن ولی من چرا اصلا مشکل ندارم ؟؟!! :دی خیلی راحت می یام و می رم :دی
از کجا فهمیدن من خودیم :دی

فرمایش شما کاملا درسته و کاملا باهاش موافقم اما خب این سیتم که الان بهترش نکرده!! بدترش کرده. کاملا تابلو که مسایل سیاسیه.
این سیستم منظور شما چیه؟ کاهش ظرفیت رو می گید ؟
نه نه نه :دی کجا بدترش کرده؟ درسته بهترش نکرده ولی داره جلوگیری می کنه دیگه ...!! حالا این که شما می گید مسائل سیاسی بوده رو من نمی دونم ... ولی این تفکر که هر دانشجویی که وارد دانشگاه بشه حتما جزء اغتشاش گراست خیلی ابلهانست ...
چرا که ما حداقل تو دانشگاه خودمون می دیدیم که بیشتر درگیری هارو خود دانشجوها ساکت می کردن !!!!

ببین شما یک سدی رو در نظر بگیر :دی یه توربین داره که یه مقدار آبی رو از خودش عبور می ده :دی کمال رو هم برای قطره آب ها این تعریف کن که از توربین رد شن :دی حالا اگه این دریاچه ی پشت سد متناسب با توربین نباشه چی میشه ؟؟
خب مجبورن دریچه ها رو باز کنن تا آب ها از پشت سد رد شه ( تلف می شن !! به کمال نمی رسن :دی ) همین اتفاقی که داره برای دانشجو ها می یوفته ... به خاطر اینکه خیلی ها وارد دانشگاه شدن یه سری مجبورن بی سواد خارج شن .. چون دانشگاه های ما توان آموزششون رو ندارن ...
حالا اگه بیان تلاش کنن که مقدار کمتری آب پشت سد باشه اوضاع رو بد تر می کنه ؟؟ من قبول دارم این راه حل نیست ولی حداقل باعث می شه قطره ها تلف نشن (خیانت نشه به دانشجو ها )
حالا اگه بخوایم ریشه ای نگاه کنیم من قبول دارم این راهش نیست چرا؟ چون من گفتم "اگه این دریاچه ی پشت سد متناسب با توربین نباشه" این درست نیست !!
ما باید توربین رو با دریاچه متناسب کنیم نه این که یه سیستم آموزشی ای درست کنیم که جواب گوی تعداد داوطلبا نباشه بعد مجبور شیم ظرفیت رو کم کنیم !!!
(عجب مثالی زدما :دی )

به هر حال با این اوضاع .. با این شرایطی که ما داریم ... با این توان آموزشی ... تنها راه حل به نظر من کاهش ظرفیته ...

ظرفیت ها هم تو روزانه هم شبانه به طور کلی زیاد شده پس این مهندسای بیسواد کم نمیشن که هیچ زیادم میشن غیرانتفاعی پیام ونورم که دیگه داره سر به فلک میکشه
2-ظرفیت دانشگاههای خوب کم شده به ادانشگاهای متوسطی که از نظر سیاسی ساکتن اضافه شده!
باید بر عکس میشد یعنی ظرفیت دانشگاههای خوب زیاد میشد ولی ظرفیت کلی دانشگاهها کم میشد و به جاش سیستم فنی حرفه ای رشد میکرد تا اون بخشی که میمونن هم بیکار نشن این یعنی از بین بردن مهندس های کاذب نه اون. اگه واقعا اینا به دلایل سیاسی نباشه دیگه باید رفت یه تست iq از مسئولین گرفت چون دارن برعکس کار میکنند!

کاملا موافقم ...

چرا فکر می کنید حرف های من تایید کارای اوناست ؟ :دی
من کاری ندارم اونا چی کار کردن ....
من از اون اول دارم می گم حالا که ما نمی تونیم سیستم رو درست کنیم ظرفیت ها باید کم بشه تا جایی که با توان آموزشی تناسب داشته باشه تا خیانت نشه ... :دی

اه !!! چقدر حرف زدم ..:دی با اینکه تایپ کردم ولی فکم درد گرفت :دی

موفق باشید :دی

apollon
11-08-2010, 13:33
این سیستم منظور شما چیه؟ کاهش ظرفیت رو می گید ؟
نه نه نه :دی کجا بدترش کرده؟ درسته بهترش نکرده ولی داره جلوگیری می کنه دیگه ...!! حالا این که شما می گید مسائل سیاسی بوده رو من نمی دونم ... ولی این تفکر که هر دانشجویی که وارد دانشگاه بشه حتما جزء اغتشاش گراست خیلی ابلهانست ...
چرا که ما حداقل تو دانشگاه خودمون می دیدیم که بیشتر درگیری هارو خود دانشجوها ساکت می کردن !!!!

ببین شما یک سدی رو در نظر بگیر :دی یه توربین داره که یه مقدار آبی رو از خودش عبور می ده :دی کمال رو هم برای قطره آب ها این تعریف کن که از توربین رد شن :دی حالا اگه این دریاچه ی پشت سد متناسب با توربین نباشه چی میشه ؟؟
خب مجبورن دریچه ها رو باز کنن تا آب ها از پشت سد رد شه ( تلف می شن !! به کمال نمی رسن :دی ) همین اتفاقی که داره برای دانشجو ها می یوفته ... به خاطر اینکه خیلی ها وارد دانشگاه شدن یه سری مجبورن بی سواد خارج شن .. چون دانشگاه های ما توان آموزششون رو ندارن ...
حالا اگه بیان تلاش کنن که مقدار کمتری آب پشت سد باشه اوضاع رو بد تر می کنه ؟؟ من قبول دارم این راه حل نیست ولی حداقل باعث می شه قطره ها تلف نشن (خیانت نشه به دانشجو ها )
حالا اگه بخوایم ریشه ای نگاه کنیم من قبول دارم این راهش نیست چرا؟ چون من گفتم "اگه این دریاچه ی پشت سد متناسب با توربین نباشه" این درست نیست !!
ما باید توربین رو با دریاچه متناسب کنیم نه این که یه سیستم آموزشی ای درست کنیم که جواب گوی تعداد داوطلبا نباشه بعد مجبور شیم ظرفیت رو کم کنیم !!!
(عجب مثالی زدما :دی )

من دارم میگم باید ظرفیت ها کم بشه ولی نه ظرفیت دانشگاههای خوب.دانشگاهای خوب باید ظرفیتشون یه کم بیشتر هم بشه
تو رشته ریاضی که ظرفیت ها زیاد شده تهران کم شده!
اون قسمتی هم که گفتید خود دانشجوها سر و صدا هارو ساکت میکردن نمیدونم کجا بوده! ولی من سال دومم بود که کنکور میدادم و دوستام تو دانشگاههای خوب تهران هستن اونجا که از این خبرا نبوده!(البته خوب همیشه تو اون دانشگاه ها هم یه سری راستی پیدا میشه(که متاسفانه درصد زیادیشون هم با سهمیه های عجیب غریب رفتن اونجا.من قبول دارم یکی که واسه کشورش زحمت کشیده باید امکانات رفاهی خوب در اختیارش باشه اما اینکه با رتبه 45 هزار کشوری نرم افزار شهید بهشتی قبول شه برام تعریف نشده است))
البته اگه منظورت از درگیری بزن بزنه! و شعار دادن نیست خب معلومه که خود دانشجوها سعی میکنند به اونجا نکشه از جونشون که سیر نشدن ولی سر شعار دادن همیشه خودشون شروع میکنند یه تعداد کمی هم از بسیجیا سعی میکند مقابله کنند که در نهایتم حراست خفشون میکنه :دی

1731
11-08-2010, 13:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولی مال امسال هست رشته ریاضی

دومی مال پارسال

yenoghteyee
21-08-2010, 17:24
من نسبت به خیلیا لایق‌ترم که رشته‌ی ادبیات فارسی دانشگاه تهران قبول شم. نمی‌گم نسبت به همه ولی نسبت به خیلیا لایق‌ترم. من حتی عروض و قافیه رو هم خودم تنهایی یاد گرفتم. اگه کتاب تاریخ ادبیات رو تکون بدی هیچ چی نیست که من بلد نباشم. من تستای المپیادای ادبی رو عین چی می‌زنم. درصد ادبیاتم از همه‌ی درصدام بالاتره. من عربی عمومی و اختصاصی رو هم خودم یاد گرفتم. با دوتا کتاب. منطق و اقتصاد رو هم خودم یاد گرفتم. واسه هیچ درسی حتی یه ساعت هم معلم نداشتم. ولی با این بومی گزینی امکانش خیلی کمه که قبول شم. چون دانشگاه تهران فقط 25 نفر می‌گیره و از این 25 نفر فقط و فقط 5 نفر می‌تونن از شهرای دیگه باشن. نمی‌شه انتظار داشت منم توشون باشم. پارسال 50 نفر می‌گرفت. شبانه هم نداره.

IMAN SD
22-08-2010, 18:34
با وجود اينكه تعداد شركت كنندگان امسال كنكور از سالهاي اخير بيشتر شده اين كاهش ظرفيت چه طور توجيه ميشه؟؟!!

dracula_killer
22-08-2010, 22:48
با وجود اينكه تعداد شركت كنندگان امسال كنكور از سالهاي اخير بيشتر شده اين كاهش ظرفيت چه طور توجيه ميشه؟؟!!

این کاهش ظرفیت در قسمت روزانه و اون هم شهر های بزرگ فقط دلیل سیاسی می تونه داشته باشه

Aghakhani222
25-08-2010, 12:37
سلام به دوستان عزيز وگرامي : با نظرتون در خصوص كاهش ظرفيت پذيرش دانشجو موافقم.وزير محترم علوم دراين خصوص بايستي پاسخگو باشند. به دلايل ذيل:1- چرا باتوجه به چشم انداز برنامه هاي دولت،كه افزايش پذيرش ظرفيت دانشگاهها در آن مصوب گرديده،وزارت علوم تصميم به كاهش آن نموده است. 2- چنانچه در اين خصوص بايستي تصميمي گرفته ميشد، آيا نبايستي در شوراي انقلاب فرهنگي بعد از بحث وبررسي تاييد ميگرديد؟ 3- كاهش ظرفيت در دانشگاههاي مادر ومعتبر وبويژه شهر تهران،بر اساس چه معيار واستدلالي صورت گرفته؟ از آنجاييكه شهر واستان تهران خود با انبوهي از جمعيت داوطلب ادامه تحصيل روبروست،وبعلاوه آن ساير داوطلبين استانهاي ديگر، راغب به ادامه تحصيل در دانشگاههاي اين شهر هستند، آيا افزايش ظرفيت دانشگاهها بخصوص شهر تهران ومراكز استانهاي پر جمعيت ديگر، كاري درست ودر جهت توسعه ساختار علمي و فرهنگي كشور نمي باشد؟ البته پاسخ اين مطالب در خود سوالات موجود است،اما اين هشداري است كه شايد زماني در خصوص مدارس دولتي بعضي از دلسوزان اين انقلاب عنوان مي كردند،كه اكنون كاهش مدارس دولتي وكيفيت پايين اكثر آن و افزايش مدارس غير انتفاعي،ثمره ان بود.جايي كه طلب علم نوين تنها با داشتن سرمايه فراوان و زير پا نهادن ارزشهاي معنوي آن است. با آرزوي پيروزي وسلامتي وسربلندي جوانان ميهن اسلامي ايران