ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : NBA 2K11

CATALONIA
08-08-2010, 16:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سازنده : Visual Concepts
ناشر :     2K Sports
سري :     NBA 2K
پلتفرم ها : Xbox 360, PlayStation 3 & 2 
 PlayStation Portable, Wii, PC
تاريخ عرضه : 
  NA October 5, 2010
  EU September 24, 2010
سبك : Sports
مود : Single-player, multiplayer
رسانه : Blu-ray Disc (PS3), DVD (360)v, 
Game Card (DS), Wii Optical Disc 
(Wii), Universal Media Disc (PSP)n

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NBA 2K11 | Preview

بزرگترين در كل  زمان... بازگشته است .

--منظور Michael Jordan --

سال گذشته NBA 2K قوي و عالي بود و در آن شكي نيست . گيم پلي اشنا ، انيميشن هاي جذاب و در كل همه چيز يك بازي زيبا را به نام nba 2k10 به وجود آوردند . در اين نسخه مشكلات نسخه ي گذشته بر طرف شده است و انيميشن هاي بازي بيشتر به سمت واقعيت پيش رفته است . -- منظور اين كه حركاتي كه در بازي هاي واقعي نيز قابل اجرا است اولويت گرفته اند و ديگر از حركات خارق العاده نيست -- .  امسال انيميشن هاي بازي قابل تغيير ميباشند و ميتوان جلوي بازيكن را گرفت يا مسير آن را تغيير داد . مثلا ميخواهيد حركت layup بزنيد و ميبينيد كه يك بازيكن سنتر بلند قامت جلوي شما ايستاده است . در اين صورت با فشار دادن دكمه ي شوت مسير خود را تغيير داده و امتياز ميگيريد . تفاوت اين حركت با نسخه هاي قبل وجود انيميشني جديد بعد از تغيير مسير ميباشد . البته انيميشن هاي قطع توپ بازيكنان فقط به بلاك كردن و قطع شوت محدود نميشود .   قطع دريبل ها نيز در اين نسخه آسان تر شده است . ابتدا به سراغ مكانيزم دريبل برويم . در نسخه ي قبل با گرفتن LT و RT (در روي دسته ي بازي ) و يا فقط LT مي توانستيد تركيبي از دريبل هاي مختلف داشته باشد . امسال نيز همين رويه پيش رفته است و بيشتر دريبل ها با LT نجام ميشود اما امسال بايد بيشتر در دريبل ها دقت كنيد .به عنوان مثال زماني كه توپ در دست راست شما ميباشد و به سمت راست حركت كنيد بازيكن به انجام يك crossover وانمود ميكند . حال اگر شما در همين لحظه LS را به سمت چپ حركت دهيد شاهد يك انيميشن crossover كامل توسط بازيكن هستيد . البته كه حالت هاي ديگري نيز از crossover را ميتوان انجام داد . مثلا شما با حكت LS به عقب بعد از همان كار قبلي ميتوانيد يك double crossover انجام دهيد . حركت Spin moves --حركت چرخشي -- در نسخه ي قبل انتظارات را فراهم نكرد ولي در NBA2K11 ستارگان NBA ميتوانند خيلي بهتر اين حركت را انجام دهند . 

شما ميدونيد كه چطور Kobe -- يكي از ستارگان NBA -- حركت spin move  را با يك پرش به pull-up تبديل ميكند ؟ اين حركتي بود كه در نسخه ي قبل شما قادر به انجام آن نبوديد . ولي بازي نميخواهد كه نسبت به نسخه ي قبل پيشرفتي نداشته باشد . در اين نسخه ستارگان دنياي NBA از جمله Kobe قادر خواهند بود حركات منحصر به فرد خود را تنها با فشار دادن LT توسط شما انجام دهند . اين حركات شامل انواع و اقسام دريبل هاي size-up توسط بازيكنان نيز ميشود . اگر هم LT و RT را با هم فشار نگه داريد بازيكن در هر نقطه از زمين كه باشد post-up ميشود . در كل مكانيزم دريبلينگ در بازي دچار تغيير و تحول اساسي شده است . علاوه بر مكانيزم جديد دريبل در بازي سازندگان در اين نسخه از سيستم پاس كاري جديدي نيز استفاده خواهند كرد . سازندگان بازي ميخواهند همان سيستم پاس كاري كه در NBA Live 10 مشاهده شد را در NBA 2K10 نيز پياده سازي كنند . اين سيستم اين گونه است كه شما با فشردن كليد RB ميتوانيد بالاي سر بازيكنان ديگر يك كليد را داشته باشد و با فشار دادن آن ها ميتوانيد كه توپ را به آن بازيكن بدهيد . البته با نگاه داشتن هر دكمه نيز ميتوانيد كنترل آن بارزيكن را به عهده بگيريد و با رها كردن آن توپ به آن بازيكن پاس داده ميشود . يكي ديگر از بخش هاي بازي Play calling ميباشيد كه امسال عملكرد آن بهينه تر شده است . به اين گونه كه با دكمه ي رابط LB ميتوانيد ليست تاكتيك هايي كه ميتوانيد اجرا كنيد را مشاهده كنيد كه براي انجام هر كدام يك دكمه ي رابط در نظر گرفته شده است و سپس با فشردن آن آن تاكتيك را اجرا كرده و امتياز كسب كنيد . 

از ديگر ويژگي هاي اين نسخه ي بازي قابليت Fake pass ميباشد كه پيشرفت كرده است و شما ميتوايند با فشار دادن دكمه ي شوت و رها كردن سريع آن بازيكن مقابل خود را به سمت ديگري بكشيد و خود به راحتي يك امتياز بگيريد . امسال هر تيم در بازي داراي 30 حركت و تاكتيك اختصاصي و كه اين اطلاعات توسط 1,000 كارشناس و مربي كه بازي هاي NBA را دنبال كرده اند به دست آمده است -- شامب Overall بازيكنان هم ميشود -- . اين همه جزييات نگري 2K بازي ساخت اين شركت را به بهترين و شبيه ترين شبيه ساز بسكتبال تبديل ميكند . مثلا Lebron James -- يكي از ستارگان NBA -- پرش هايش شبيه به واقعيت ، crossover هايش ، حركات پاياني و زير سبد او و از همه مهم تر چهره ي او . همه چيز مانند واقعيت . خوب است كمي هم به فيزيك بازي بپردازيم . امسال استيل بازيكن ها و برخورد هاي آن ها بسيار خوب كار شده است و شما كنترل كامل بازيكن ها در هر زمان حتي موقع افتادن به روي زمين هم در اختيار داريد ولي متاسفانه سازندگان چيز بيشتري در مورد فيزيك بازي نگفته اند .قسمت گرافيك بازي نيز كه جاي بحث زيادي ندارد !‌يكي از بهترين بازي هاي ورزشي در زمينه ي گرافيك بازي هاي 2K ميباشند و يكي از دلايل موفقيت آن ها نيز همين ميباشند . بدون شك هر قدر به 5 اكتبر = 13 مهر ماه نزديك ميشويم اطلاعات بهتري از NBA2K11 به دست خواهيم آورد ولي با همين اطلاعات نيز ميتوان يكي از جوايز بهترين بازي ورزشي را براي اين بازي در نظر گرفت .

NBA 2K11 | Images 

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NBA 2K11 | Videos

Jordan Teaser
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gn.jpg

Download now  [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 

NBA 2K11 | Source

CATALONIA
08-08-2010, 23:24
يك خبر خوب !‌
شركت 2K با شبكه ي TNT كه يكي از پر طرفداران ترين شبكه هاي پخش بازي هاي NBA ميباشد قراردادي در زمينه ي گزارش گري و استفاده از آرم اين شركت در اسكربرد بازي هاي NBA2K11 ، امضا كرد . 
از اين پس قبل از هر ديدار شاهد صحنه هايي مانند خارج شدن ورزشكاران از اتوبوس ، رختكن ، و بازيكنان در تونل ورزشگاه هستيم . 

joey jordison
09-08-2010, 00:24
یا پیغمبر عجب چیزی بشه این NBA 2K11!بعضی موقعها که نسخه 2010 را بازی میکردم واقعا فکر میکردم مسابقه بسکتبال واقعی از TV نگاه میکنم!

Arrowtic
09-08-2010, 10:11
به نظر بايد بازي قوي باشه.اميدوارم حركات رو روان تر كنن!در نسخه هاي قبل يه ذره خشك بودن حركات.

mahmoud_bahal
12-08-2010, 15:00
به نظر من كمپاتي 2k خيلي قويه... 100 برابر easports هست...حتما بايد سري فوتبال هم به ليست بازي هاش اضافه كنه..

CATALONIA
12-08-2010, 22:43
به نظر من كمپاتي 2k خيلي قويه... 100 برابر easports هست...حتما بايد سري فوتبال هم به ليست بازي هاش اضافه كنه..
دوست عزيز !‌

اين مقايسه كمي اشكال داره !‌
شما داريد يك كمپاني گيم سازي رو با يك قسمت از يك كمپاني گيم سازي مقايسه ميكنيد ...
شما به هيچ وجه نميتونيد EA رو با 2K مقايسه كنيد و بگيد 2K بهتره !‌
چرا ؟ 
چون تمام بازي هايي كه فقط  EA SPORST ميسازه تقريبا اندازه ي تمام بازي هايي كه 2K ميسازه !‌
 EA مسلما كارخونه ي بزرگ تري هست ... 
يكي ديگر از نشانه ها اينه كه EA توي بيشتر و بزرگترين نمايشگاه هاي بازي سازي معمولا يا هميشه كنفرانس داره ولي 2K نه ! 
البته اگه بحث سر ساخت شبيه ساز بسكتبال باشه ، ميشه گفت 2K اين چند سال پيشي گرفته ولي سابه ي EA رو در اين زمينه كسي نميتونه انكار كنه ! 

matrix_3s
13-08-2010, 12:49
من تا حالا اصلا بازی بسکتبالی انجام ندادم امیدوارم این به عنوان اولین تجربه عالی باشه............. .

EA sports کجا 2k کجا ؟؟؟؟
اصلا مقایسه ی خوبی نبود............:27:

Damian
15-08-2010, 13:13
واقعا مود my player یکی از معتاد کننده ترین بخشهای این بازیه امیدوارم ضعفهای این بخش امسال پوشش داده شود که حتما طبق اعلام 2ksport همینطوره.کلا همیشه بازیهای بسکتبال از نظر گیم پلی و گرافیک نسبت به بازیهای فوتبال جلوتر بوده.من همیشه از بسکتبال خوشم میومده ولی بعد از انجام بازی NBA LIVE 2003 بشدت به NBA علاقه مند شدم و NBA live رو تا 08 بازی کردم که به نظر من ea sports در زمینه گیم پلی سال به سال افت میکرد تا اینکه NBA 2k اومد و من بعد از دیدن این بازی زیبا واقعا حیرت زده شدم.بازی پارسال هم با مود جدید MY PLAYER خیلی خوب از آب در اومد.

Damian
19-08-2010, 14:40
اینم Soundtrack بازی :

1 - Snoop Dogg - NBA 2K Theme
2- Big Boi - Shutterbugg
3- Drake - Over
4- Cassidy - Game Time
5- Ron Artest - Champion
6- Duck-Down All-Stars feat. Buckshot, Skyzoo, Promise, and Sean Price - Better Than You
7- The Alan Parsons Project - Sirius
8- Art vs. Science - Hollywood
9- Big Rock Candy Mountain - Rocketshipe
10- Brunettes - Red Rollerskates
11- Chicharones - Little By Little
12- Children Collide - Skeleton Dance
13- Constellations feat. Asher Roth - We're Here To Save The Day
14- Dan Black Ft. Kid Cudi - Symphonies (Remix
15- Delorean - Deli
16- Ev - Home of the Brave (Instrumental
17- Failsafe - Hope & Only if we Learn
18- Hogni Bow Down
19- Kidz In Space - Downtime
20- Middleman - It's Not Over Yet
21- Rakaa feat. Aloe Blaac - Crown Of Thorns
22- The Redland - So Far
23- The Russian Futurists - Paul Simon & Precious Metals
24- Sonny Bones - Rise
25- Two Door Cinema Club - I Can Talk
26- Yung Automatik & Bayroot Productions - Go Hard or Go Home
27- Dux Jones - Pourin' It On

Damian
19-08-2010, 14:53
یکی از مودهایی که فکر کنم بسیار جالب خواهد بود Classic Team Mode خواهد بود
در این مود میتوان با تیمهای قدیمی در Exhibition و یا The Association شرکت کرد در ضمن برخی از ورزشگاههای قدیمی هم وجود دارند.

تیمهای کلاسیک عبارتند از:

دهه 1980 :

شیکاگو بولز 85-86
بوستون سلتیکز 85-86
شیکاگو بولز 89-90
آتلانتا هاوکز 89-90
کلیولند کاوالیرز 89-90
دیترویت پیستونز 89-90

دهه 1990:

شیکاگو بولز 90-91
لوس آنجلس لیکرز 90-91
شیکاگو بولز 91-92
پورتلند تریل بلیزرز 91-92
شیکاگو بولز 94-95
نیویورک نیکز 94-95
شیکاگو بولز 95-96
سیاتل سوپر سونیکز 95-96
شیکاگو بولز 96-97
یوتا جاز 96-97
شیکاگو بولز 97-98
یوتا جاز 97-98

Damian
20-08-2010, 01:27
در این بازی بخشی رو خواهیم داشت که The Jordan Challenge نام داره که تداعی کننده دوران بازیگری اونه و در این مود ما 10 چالش رو پیش رو داریم که به شرح زیرن :

1- ورود :

20 آوریل 1986 بازی دوم مرحله پلی آف روبروی سلتیکز ورزشگاه بوستون گاردن
ماموریت 1 : کسب 63 امتیاز یا بیشتر
ماموریت 2 : 50 درصد شوت صحیح یا بهتر
ماموریت 3 : کسب بالای 6 پاس گل

2- 69 امتیاز :

28 مارس 1990 بازیهای مقدماتی روبروی کاوالیرز ورزشگاه ریچفیلد کالیزوم
ماموریت 1 : کسب 69 امتیاز یا بیشتر
ماموریت 2 : 50 درصد شوت صحیح یا بهتر
ماموریت 3 : کسب بالای 6 پاس گل
ماموریت 4 : بردن بازی

3- ضربات :

سال 1990 بازیهای مقدماتی روبروی هاوکس
ماموریت 1 : امتیاز بیشتر نسبت به دومینیک ویلکینز
ماموریت 2 : کسب امتیاز حداکثر 25 توسط دومینیک
ماموریت 3 : کسب بالای 5 پاس گل

4- پسرای بد :

26 می 1990 بازی سوم فینال کنفرانس شرق روبروی پیستونز ورزشگاه شیکاگو استیدیم
ماموریت 1 : کسب 47 امتیاز یا بیشتر
ماموریت 2 : کسب بالای 4 پاس گل
ماموریت 3 : بردن بازی

5- فینال ان بی ای 1991

2 الی 12 ژوئن 1991 روبروی لیکرز وزشگاههای شیکاگو استیدیم و گریت وسترن فروم
ماموریت 1 : کسب میانگین 31.0 امتیاز از بازیها
ماموریت 2 : کسب 55 درصد شوت صحیح یا بهتر
ماموریت 3 : کسب میانگین 6 پاس گل
ماموریت 4 : کسب مقام قهرمانی

6- شانه بالا انداختن

3 ژوئن 1992 بازی بازی اول فینال ان بی ای روبروی بلیزرز ورزشگاه شیکاگو استیدیم
ماموریت 1 : کسب 35 امتیاز یا بیشتر در نیمه اول
ماموریت 2 : کسب 6 پرتاب 3 امتیازی موق در نیمه اول
ماموریت 3 : نگهداشتن امتیاز کسب شده توسط کلاید درکسلر زیر 20

7- دو تا نیکل

18 مارس 1995 بازیهای مقدماتی روبروی نیکز ورزشگاه مدیسون اسکویر گاردن
ماموریت 1 : کسب 55 امتیاز یا بیشتر
ماموریت 2 : کسب 55 درصد شوت صحیح یا بهتر
ماموریت 3 : کسب بالای 2 پاس گل

8- پیروزی روز پدر

16 ژوئن 1996 بازی ششم فینال ان بی ای روبروی سانیکس ورزشگاه یونایتد سنتر
ماموریت 1 : کسب 22 امتیاز یا بیشتر
ماموریت 2 : ربودن 9 توپ برگشتی یا بیشتر
ماموریت 3 : کسب بالای 7 پاس گل

9- بازی آنفولانزا

11 ژوئن 1997 بازی پنجم فینال ان بی ای روبروی روبروی جاز ورزشگاه دلتا سنتر
ماموریت 1 : کسب 38 امتیاز یا بیشتر
ماموریت 2 : ربودن 7 توپ برگشتی یا بیشتر
ماموریت 3 : کسب بالای 5 پاس گل

10- آخرین رقص مایکل

14 ژوئن 1998 بازی ششم فینال ان بی ای روبروی جاز ورزشگاه دلتا سنتر
ماموریت 1 : کسب 45 امتیاز یا بیشتر
ماموریت 2 : انجام 4 توپ ربایی
ماموریت 3 : کسب بالای 1 پاس گل

برگردان از سایت 2K Sport

Damian
20-08-2010, 01:57
یه بخش دیگه هم تو بازی وجود داره که MJ: Creating a Legend نام داره
اول اینکه قفل این بخش با تکمیل مود بالا باز میشه
دوم اینکه ما تو این بخش میتونیم مایکل جردن تازه کار رو تحت کنترل داشته باشیم و تو مراحل درفت شرکت کنیم و به هر ترکیبی در NBA راه پیدا کنیم.

واقعا امسال شاهد یه بازی بسیار سرگرم کننده خواهیم بود دلیل من اینه که پارسال با اضافه شدن My Player خود من ماهها بدون اینکه لحظه ای احساس خستگی کنم با این مود واقعا زندگی کردم وقتی فکر میکنی که بازیکنت این همه امتیاز اورده شاید تو نگاه اول چیزی نباشه ولی بعدش متوجه میشی که دقیقا مثل یه بازیکن بسکتبال رو تک تک امتیازا وقت گذاشتی
حالا ببینید امسال با وجود My Player اصلاح شده و مودهای قدیمی و البته اصلاح شده این مود جدید امسال چقدر جالب خواهد بود اون هم با بهترین بازیکن تاریخ بسکتبال.
به نظر من برای لذت بردن کامل از این بازی 1 سال زمان خیلی کمیه اون هم با این همه مود استثنایی.
تازه مثل اینکه امسال این بازی یه بخشی داره که میشه با اسنوپ داگ هم به صورت آزاد بازی کرد و کنترل این رپر قدیمی رو در دست داشت که به نظر من خیلیا با وجود مودهای مهمتر اصلا براشون مهم نیست
به هر حال امیدوارم دوستان بیشتر تو این تاپیک فعالیت کنن چون به نظر من NBA زیاد تو جامعه ما جا نیفتاده ولی سال به سال تعداد علاقه مندان بیشتر میشه.
باور کنید تنها دلیلش همین بازیهای ویدیو ایست چون واقعا راه دیگه ای نداریم.

hafez_ice
20-08-2010, 02:11

ناشر : 2K Sports
سري : NBA 2K
تاريخ عرضه :
NA October 5, 2010
EU September 24, 2010
رسانه : Blu-ray Disc (PS3), DVD (360)v,

برای pc نمیاد؟

Lamanta
20-08-2010, 02:28
بازم اینو ببین :

ناشر : 2K Sports
سري : NBA 2K
تاريخ عرضه :
NA October 5, 2010
EU September 24, 2010
رسانه : Blu-ray Disc (PS3), DVD (360)v,

Damian
24-08-2010, 01:23
خوب مثل اینکه ماموریتهای مود The Jordan Challenge به روز شد و به 6 تای اونا 1 ماموریت اضافه شده که همه اونا مربوط به پاس گل میشه.
پست 11 به روز شد.

این مود برای کسانی که سنشون زمان بازیکنی مایکل جردن کم بود (مثل من) فرصت بسیار مناسبی برای حس اون زمانه مخصوصا با وجود تیمها - بازیکنا - احتمالا مربیا و ورزشگاههای قدیمی
و مخصوصا اینکه باید حداقل کارهایی رو که مایکل تو دنیای واقعی و بازیهای واقعی پست 11 انجام داده رو ما انجام بدیم.

Damian
26-08-2010, 01:58
یک قابلیتی به گیم پلی امسال اضافه شده که مربوط به سیستم پاسکاری بازی است این قابلیت هنر پاسکاری (Art Of Passing) نام دارد که چندین مورد را شامل میشود.
ژاک تیمرمن سازنده گیم پلی در این رابطه میگوید ما با جمع آوری نظرات علاقه مندان به بازی در این بخش اصلاحاتی را انجام دادیم
مثلا اضافه شدن پاس استیک راست یا دگرگونی در پاسهای الیوپ

Damian
01-09-2010, 02:27
یه خبر جدید اینکه امسال تو مود My Player بازیکن شما قابلیت این را دارد که در کنفرانسهای مطبوعاتی شرکت کنه و اینکه میتواند در معاملات تجاری با اسپانسرها شرکت کند

Behnam_o2
23-09-2010, 02:49
اینم پرزیدنت بارک اوباما در 2k 11

Behnam_o2
24-09-2010, 22:01
NBA 2K11 PC System Requirements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Minimum: (Maybe)
CPU: Intel Celeron E1400 (2.2Ghz for win7)
RAM Memory: 512MB (1GB for win7)
Hard Disk Space: 11 GB
Nvidia Graphics Card: NVIDIA 9500
ATI Graphics Card: ATI HD4350
Recommended:
Intel Processor - Core 2 Duo E6300 1.86GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
Nvidia Graphics Card - GeForce 8800 GTS 512MB
ATI Graphics Card - Radeon HD 4670 512MB
RAM Memory - 2 GB
Hard Disk Space - 12 GB
Direct X - 9

CATALONIA
27-09-2010, 18:47
بازي براي X360 عرضه شد ...
Region : Free 
abgx هم فعلا فقط رجين NTSC رو تاييد كرده ...

Sam Fisher 11
27-09-2010, 19:50
اینم پرزیدنت بارک اوباما در 2k 11

این جدا تو بازیه؟ قضیش چیه؟

amin 2010
27-09-2010, 19:57
بازی عرضه شده !!! لینکاش اومدن مغازه ها هم می فروشن . بریم ببینیم این نسخه چقدر پیشرفت کرده

این جدا تو بازیه؟ قضیش چیه؟

من هر کاری می کنم عکسه نمیاد !!حتی با فیل.تر شکن !!! چجوری می بینین شما ها ؟!

+

بازي براي X360 عرضه شد ...
Region : Free
abgx هم فعلا فقط رجين NTSC رو تاييد كرده ...

شهاب مثله اینکه زودتر فهمیده که بازی عرضه شده !دی:

mehdi30nema
28-09-2010, 09:18
بچه ها من نسخه 360 را گرفتم .
این اولین سری از این بازی هست که روی 360 بازی میکنم . قبلا سه چهار سری را روی psp بازی کرده بودم .
یه سوال برام پیش اومده . برای انداختن توپ به سمت سبد فقط باید از x استفاده کرد یا قلق دیگه ایی داره ؟
چون بعضی وقت ها واقعا هر کاری میکنیم توپ توی سبد نمیره .

Damian
28-09-2010, 13:08
این اولین سری از این بازی هست که روی 360 بازی میکنم . قبلا سه چهار سری را روی psp بازی کرده بودم .
یه سوال برام پیش اومده . برای انداختن توپ به سمت سبد فقط باید از x استفاده کرد یا قلق دیگه ایی داره ؟
با استیک راست هم میشه
اولا شما باید با بازیکن شوت زن این کار رو انجام بدین
دوم اینکه توی ترافیک زیاد بازیکنان شانس امتیازآوری کمتر میشه
سوم اینکه شما بسته به نوع شوت باید به موقع دکمه X را رها کنید (و یا جهت استیک راست)

JUSTIN11
28-09-2010, 13:25
من منتظر NBA ELITE هستم بعد ببینم کدوم یکی امتیاز بیشتری میگیره همونو میگیرم.
پارسال که NBA LIVE10 خیلی جذاب تر از 2K بود و منو وارد دنیای NBA کرد.

اینم بازیکن مورد علاقم Carmelo Anthony

Damian
28-09-2010, 14:03
من منتظر NBA ELITE هستم بعد ببینم کدوم یکی امتیاز بیشتری میگیره همونو میگیرم.
پارسال که NBA LIVE10 خیلی جذاب تر از 2K بود و منو وارد دنیای NBA کرد.

اینم بازیکن مورد علاقم Carmelo Anthony

البته مسلما این یه امر سلیقه ایه ولی خوب به نظر منی که از 2003 ان بی ای لایو بازی کردم nba 2k بازی بسیار مهیجیه و از نظر گیم پلی واقعا طبیعی تره و مودهای بسیار جذابتری داره
ولی به نظر شما هم احترام میذارم و حتما دلایلی برای این انتخاب دارید

وین رونی
28-09-2010, 14:09
رفیق من تا به حال بسکت رو xbox بازی نکردم و هر چی بوده رو pc بازی کردم
کنترل بازیکنان چطوریه؟نسبت به pc
گرافیکشون چی؟نسبت به pc گرافیک چطوره؟

Damian
28-09-2010, 14:32
کنترلشون که فرقی نمیکنه ولی خوب باید با دسته بازی کنی که یه مقدار برای عادت کردن زمان میبره
گرافیک این دو بازی هم من که فرقی ندیدم ولی نسخه X360 واقعا روون تره

mehdi30nema
28-09-2010, 15:14

راستش منم تا حالا روی پی سی تجربه نکردم و فقط روی 360 , psp
با این حال روی 360 که خیلی عالی بود .
اما نسبت به پی اس پی خیلی سخت تره . اونجا راحت تر میشد بازی ها رو برد

hamed_dij
29-09-2010, 17:53
با اینهمه مخالفت های بچه ها من باهات موافقم.:31:با تیکه ای که باید یه سری فوتبال بسازه:5: اسمش هم بذاره:

:27:uefa2k11:27:

CATALONIA
30-09-2010, 21:07
واقعا بازي با بدشانسي روبرو شده ! 
به خاطر دو بازي فوتبال ، اين بازي واقعا اصلا به چشم نيومده ... اصلا انگار كسي بازي رو نخريده !! 
در كل هميشه در حق بازي هاي بسكتبال ظلم شده ... 

بگذريم ...

من بازي رو گرفتيم ، يه چند ساعتي بازي كرديم و فقط و فقط بايد بگم عاليه ... 
صدا گذاري بازي و آهنگ هايي كه در منو پخش ميشه واقعا زيباست ... 
طراحي بازيكنان و شبيه سازي حركاتشون هم فوق العادست و از همه بيشتر حضور مايكل جردن به بازي يه روح خاصي بخشيده .
ولي به نظر من هنوز يه مشكل نسبت به Elite داره و اونم نداشتن بخش تيم هاي ملي هست ... 

حالا بايد ببينيم كه NBA Elite 11 چيكار ميكنه ...

masoud93
30-09-2010, 21:18
من بازیو از اینترنت سفارش دادم تا چند روز دیگه به دستم میرسه.

می خواستم ببینم این بازی هم یه چیزی مثل مسترلیگ فیفا یا ساکر داره یا نه ؟

ممنون.

CATALONIA
30-09-2010, 21:22

ممنون.
من زياد بازي نكردم ..

ولي اون طوري كه ديدم 
يه مود داره به نام Jordan challenge 
ولي خيلي نرفتم ... 
مود هاي ديگه اي هم داره بازي .. 
مثله يه فصل كامل nba با تيم باشگاهي و پلي آف ها ... 

Damian
01-10-2010, 00:29
مهمترین پیشرفت امسال پیشرفت بسیار زیاد گیم پلی است که خیلی طبیعی تر شده.
گرافیک بازی هم یه مقدار پیشرفت داشته
بازی با معرفی و سرگذشت ستاره شدن جردن آغاز می شود پس از آن مستقیما به فینال 91 می رویم (نمیدونم شاید بصورت رندوم باشه) و این بازی با معرفی مخصوص جردن آغاز میشه. که البته میتونین از این بازی خارج بشید.
اولین چیزی که بعد از این کار با آن مواجه می شوید و به تغییرات اساسی در آن پی می برید منوی بازی است که بسیار جذاب شده است و همچنین کار با آن خیلی راحت تر شده. در منوی اصلی بازی منوی مایکل جردن خود نمایی می کند که شامل چهار بخش است :
1- The Jordan Challenge
این مود با توجه به توضیحاتی که قبلا و در همین تاپیک دادم کاملا مشخصه.
2- Classic Bulls Team
در این بخش شما با تیمهای قدیمی بولز (که قبلا در همین تاپیک به آنها اشاره شد) به مصاف تیمهای دیگر می روید که البته اولویت با تیم های کلاسیک دیگر است.این مود خیلی جالبه و به خوبی دوران قدیمی NBA را در ذهن تداعی می کند.مخصوصا اینکه بازیکنان بزرگ استیل خاص خود را دارند (مخصوصا مایکل جردن که به خوبی روی او کار کرده اند).یک چیز دیگه ای که تو این بخش جالبه لودینگ های بسیار زیبای آن است که عکس بازیکنان قدیمی را نشان می دهد.
3- My Jordans
4- MJ: Creating A Legend
در مورد این دو مود و چگونگی باز شدن آنها قبلا توضیحاتی دادم .

در مورد My Player باید این توضیح را داد که قابلیت تنظیم میزان سختی و زمان کوارتر این بخش رو بی عیب کرده و این مود از اون حالت نیمه آسون در اومده و گیم پلی طبیعی تر شده.امسال امکان دیدن آمار بازیکن در گوشه راست بالای صفحه وجود دارد و دیگر احتیاج نیست به منو بروید.
مود The Association هم مثل همیشه است و جدا" نقصی نداره.
در قسمتی از بازی به نام Tedencies اطلاعات بازیکنان را به صورت جدیدی می توان دید که در این بخش آمار دقیق بازیکن با آمار تیم مقایسه شده است که این هم میتواند معیار خوبی برای شناخت و ارزیابی تمام بازیکنان باشد.

mehdi30nema
01-10-2010, 09:34
حالا بايد ببينيم كه NBA Elite 11 چيكار ميكنه ...

البته NBA ELITE11 که فعلا تا 2011 تاخیر خورده و ناچارا هیچ گزینه ایی جز همین 2K11 نیستش .

Damian
01-10-2010, 11:53
البته NBA ELITE11 که فعلا تا 2011 تاخیر خورده و ناچارا هیچ گزینه ایی جز همین 2K11 نیستش .
خیلی عجیبه فکر کنم اولین سالیه که یک همچین مشکلی پیش اومده
جزئیات دقیق تر راجع به تاخیر نداری؟

Damian
01-10-2010, 12:52

ممنون.
مود The Association در این بازی وجود دارد که فکر می کنم انتظارات شما را کاملا برآورده می کند
بخاطر تاخیر معذرت می خوام :11:

mehdi30nema
01-10-2010, 13:29
خیلی عجیبه فکر کنم اولین سالیه که یک همچین مشکلی پیش اومده
جزئیات دقیق تر راجع به تاخیر نداری؟

اینجا یه اطلاعاتی نوشته شده :

masoud93
01-10-2010, 15:20
مود The Association در این بازی وجود دارد که فکر می کنم انتظارات شما را کاملا برآورده می کند
بخاطر تاخیر معذرت می خوام :11:

خواهش میکنم دوست عزیز.

آخه بازی این سبکی بدون این مد بدرد نمیخوره و فقط به درد دو نفره بازی کردن میخوره.

ولی اگه ایم مود رو داشته باشه یه تیم بر میداری و هی باهاش قهرمان میشی و اگه بازی کن خری هم داشته باشه که چه شود.

smallfrank
01-10-2010, 16:08
سلام

میشه یکی برتریهای Elite رو نسبت به این 2K11 بگه....

ممنون میشم...

Damian
01-10-2010, 17:17
سلام

میشه یکی برتریهای Elite رو نسبت به این 2K11 بگه....

ممنون میشم...
همونطور که دوستمون (فکر کنم اسمشون شهابه) گفتن داشتن تیمهای ملی از جمله ایران یکی از مزیتهای NBA LIVE یا از امسال NBA Elite هست ولی در کل خود من گیم پلی سری NBA 2K رو بیشتر می پسندم ولی یه چیزیو که می خوام بگم توجه کنید اگر یک نفر که تا حالا سری بسکتبال رو بازی نکرده پای فقط یکی از این دو بازی بشینه این:18:طوری میشه حالا ببینید ما طرفداران بسکتبال چقدر خوش بختیم که دو تا بازی در سطح بسیار بالا رو می تونیم یازی کنیم و طرفداران این دو بازی نه تنها به هم نمیپرن بلکه اکثر اونها طرفدار بازی دیگری هم هستند.ما پرسونالیتی رو از 5 سال پیش تجربه کردیم تازه همون 5 سال پیش خیلی پیشرفته تر از فیفای امسال بود.
یه چیز دیگه که خود من این قدر گفتم خسته شدم اینه که متاسفانه ورزش بسکتبال که یکی از زیباترین ورزشهای جهانه تو ایران زیاد جا نیافتاده (نمیدونم چرا؟).به نظر من باهوش ترین ورزشکاران گارد راس های درجه یک تاریخ NBA هستند (جان استکتون - جیسون کید - استیو نش و...)
ما در مسابقات NBA در طول یک فصل کامل شاهد صدها بازی زیبا هستیم ولی در فوتبال تیم های اندکی زیبا بازی می کنند مثلا شما بازی سویا - ویارئال دو سه فصل پیش یادتونه؟ در NBA بازیهای متعددی به هیجان و زیبایی اون بازی وجود دارد.

وین رونی
01-10-2010, 18:06
من رفتم بازی رو خریدم اما مونده رو دستم
هیچی از بازی نمی دونم و ضارپ و ضارپ گل می خورم
این بسکتبال هم کار گروهی داره برای خودشا.هر بازی بازی می کنم با اختلاف سی چهل تا می بازم :31:
ما بریم سراغ همون فوتبال سنگین تریم

Gilopa
01-10-2010, 19:40
بهترین بازی ورزشی که تو عمرم انجام دادم همین nba 2k 10 بود
آقا واسه pc کی میاد ؟

City 17
01-10-2010, 19:44
من تا حالا فقط NBA2008 رو بازی کردم که البته خیلی تحت انیمیشن و ... بود و باهاش اصلا حال نکردم چون اصلا احساس آزادی عمل و روون بودن بازی بسکتبال را نسبت بهش نداشتم.
می خواستم بدونم واقعا اینقدر پیشرفت داشته؟
شخصا خیلی خیلی به تماشای مسابقات NBA علاقه دارم ولی متاسفانه خیلی پخش نمیشه.بگذریم از دوستانی که تجربه بیشتری در بازیهای کامپیوتری NBA دارن این سوال رادارم که برای تقویت بازی NBA امثال من چه پیشنهادی دارن؟
guide خوب چی سراغ دازید؟
فکر می کنم سوال بسیاری از دوستان دیگه هم باشه. 

Gilopa
01-10-2010, 19:45
من رفتم بازی رو خریدم اما مونده رو دستم
هیچی از بازی نمی دونم و ضارپ و ضارپ گل می خورم
این بسکتبال هم کار گروهی داره برای خودشا.هر بازی بازی می کنم با اختلاف سی چهل تا می بازم :31:
ما بریم سراغ همون فوتبال سنگین تریم

بهت قول میدم اگر برای این بازی وقت بزاری فوتبال رو بکل میذاری کنار من
نسخه جدید رو بازی نکردم اما تو نسخه 10 اون اوایل لس آنجلس لیکرز رو میگرفتم با مجیک بازی میکردم .. این مجیک منو میترکوند:27:
هنوزم با اینکه خیلی قوی شدم هیچ موقع نمیتونم با خیال راحت بگم صدردص بازی رو میببرم .. کافیه یکم کار گروهی رو بیخیال شم و رو بیارم به سه امتیازی فقط اون موقست یا شانس میارم و میبیرم یا اینکه گند میزنم با اختلاف میبازم . اتفاقا این یکی از مزیتهای بازی هستش که بعد از مدتی اگر بازیت خیلی هم قوی بشه باز ممکنه ببازی
گزارشگر این بازی و صدای تماشاگرا رو داشته باش .. شاهکاره هیجانش .. واقعا احساس میکنی تو سالن بازی هستی

Gilopa
01-10-2010, 19:52
من تا حالا فقط NBA2008 رو بازی کردم که البته خیلی تحت انیمیشن و ... بود و باهاش اصلا حال نکردم چون اصلا احساس آزادی عمل و روون بودن بازی بسکتبال را نسبت بهش نداشتم.
می خواستم بدونم واقعا اینقدر پیشرفت داشته؟
شخصا خیلی خیلی به تماشای مسابقات NBA علاقه دارم ولی متاسفانه خیلی پخش نمیشه.بگذریم از دوستانی که تجربه بیشتری در بازیهای کامپیوتری NBA دارن این سوال رادارم که برای تقویت بازی NBA امثال من چه پیشنهادی دارن؟
فکر می کنم سوال بسیاری از دوستان دیگه هم باشه. 

دنیاییه این nba 2k .. شاهکاره ...

خواب تقویت بازیتون فقط با خود بازی بیشتر انجام دادنه
من که در برابر دوستان چیزی نمیدونم اما فقط یه
یه نکته ای رو داشته باش من اون اوایل میخواستم جلوی تیم حریف دفاع کنم همش سرعت رو میگرفتم و با مریع (دسته بازیم رو مربع تنظیمه برای توپ گرفتن ) به طرف بازیکن میرفتم و اکثرا میباختم بازیامو .. بعدش فهمیدم این کار اشتباهه .. خود هوش مصنوعی بازی طوری طراحی شده که شما بهتره فقط بازیکن رو تغییر بدی تا جلوی حریف سد بشه و همینکارتون باعث میشه که تیم حریف کامپیوتریتون گیج میشه و مهلتی که برای حمله داره رو کلا از دست میده.. (این تجربه من هستش )

وین رونی
01-10-2010, 20:18
دنیاییه این nba 2k .. شاهکاره ...

خواب تقویت بازیتون فقط با خود بازی بیشتر انجام دادنه
من که در برابر دوستان چیزی نمیدونم اما فقط یه
یه نکته ای رو داشته باش من اون اوایل میخواستم جلوی تیم حریف دفاع کنم همش سرعت رو میگرفتم و با مریع (دسته بازیم رو مربع تنظیمه برای توپ گرفتن ) به طرف بازیکن میرفتم و اکثرا میباختم بازیامو .. بعدش فهمیدم این کار اشتباهه .. خود هوش مصنوعی بازی طوری طراحی شده که شما بهتره فقط بازیکن رو تغییر بدی تا جلوی حریف سد بشه و همینکارتون باعث میشه که تیم حریف کامپیوتریتون گیج میشه و مهلتی که برای حمله داره رو کلا از دست میده.. (این تجربه من هستش )
آقا یه خورده از تکنیکهای بازی بگو
همینطوری پاسکاری کنیم بریم تو هیجده قدم؟تک ضرب؟:31:
من با ایکس باکس بازی می کنم وقتی دکمه lb یا lt رو می زنم رو سر بازیکنان یه سری دکمه و علائم میاد.این چیه؟
بعدش بهترین تیم چه تیمیه بگیرم؟
ممنون

Gilopa
01-10-2010, 20:28
آقا یه خورده از تکنیکهای بازی بگو
همینطوری پاسکاری کنیم بریم تو هیجده قدم؟تک ضرب؟:31:
من با ایکس باکس بازی می کنم وقتی دکمه lb یا lt رو می زنم رو سر بازیکنان یه سری دکمه و علائم میاد.این چیه؟
بعدش بهترین تیم چه تیمیه بگیرم؟
ممنون

من متاسفانه با ایکس باکس هیچ آشنایی ندارم دوست عزیز ...
تو پیسی تکنیکهایی چون دریبل و بازی با توپ وجود داره که من زیاد ازشون استفاده میکنم
تیمهای ستارگان شرق و غرب مسلما قویترین تیمها هستند اما چون من از تیمهایی که از ستارگان تشکیل بشه خیلی خوشم نمیاد یا لیکرز و یا بوستون همیشه به مصاف داداشم و کامپیوتر میرم ..
اخ با داداشم وقتی بازی میکنم یک حالی میده
من لیکرز میگیرم اون ستارگان شرق .. هر چی غول که بگید تو تیمش داره ..

Gilopa
01-10-2010, 20:34
راستی بازیکنای مجبوب من این دو تا هستند :
فیشر و پاول گاسول

وین رونی
02-10-2010, 07:53
بالاخره تونستم یه بازی رو ببرم مثل آدم بازی کردم بدون تک روی بدون اینکه در پرتاب سه امتیازی زیاده روی کنم تونستم بازی رو ببرم

جالبه از کوارتر سوم به بعد عرق بازیکنانی که بیشتر بازی کردن رو میشه دید

4039
02-10-2010, 11:56
مهمترین پیشرفت امسال پیشرفت بسیار زیاد گیم پلی است که خیلی طبیعی تر شده.

سلام

ممکنه یک مقدار از تفاوتهای گیم پلی این نسخه با نسخه قبل بگی ؟

متشکرم

vahidgame
02-10-2010, 12:30
سایت IGN به بازی امتیاز 9.5 از 10 داد!
هر چند به امتیاز های این سایت خیلی نمیشه اطمینان داشت ولی به نظر می رسه همون طور که دوستان گفتن بازی باید خیلی عالی باشه
من مشتاق شدم بعد از سال ها یه بازی بسکتبال بازی کنم :8:

Damian
02-10-2010, 15:32
سلام

ممکنه یک مقدار از تفاوتهای گیم پلی این نسخه با نسخه قبل بگی ؟

متشکرم
سلام
جدا از اصلاحاتی که روی حرکات بازی خصوصا بلاک شات ها و استیل ها انجام شده که باعث کاربردی تر شدن حرکات شده (در صورت صحیح و به موقع انجام دادن) و این حرکات رو تقریبا واقعی کرده چند تا قابلیت به این بازی اضافه شده مثلا ساختار پاس های الیوپ کاملا عوض شده (که خبر اون رو قبلا داده بودم) و این پاس رو بسیار کاربردی تر و زیباتر کرده (البته این حرکت هم باید به درستی و در جای مناسب انجام شود).یک قابلیت دیگری که به بازی اضافه شده پاس استیک راست است که باعث میشه مسیر حرکت و مسیر پاس جدا شوند.یک سری Iso-Motion هم به بازی اضافه شده.
خواهش می کنم دوست عزیزم من به شخصه از فعالیت های عالی شما بسیار سود برده ام و خود را به شما بدهکار می دانم:11:

سایت IGN به بازی امتیاز 9.5 از 10 داد!
هر چند به امتیاز های این سایت خیلی نمیشه اطمینان داشت ولی به نظر می رسه همون طور که دوستان گفتن بازی باید خیلی عالی باشه
من مشتاق شدم بعد از سال ها یه بازی بسکتبال بازی کنم :8:
اگر به بسکتبال علاقه دارید که شک نکن
ولی اگر هم علاقه نداری مطمئن باش با انجام این بازی به بسکتبال علاقه مند میشی

CATALONIA
02-10-2010, 15:47
سلام
جدا از اصلاحاتی که روی حرکات بازی خصوصا بلاک شات ها و استیل ها انجام شده که باعث کاربردی تر شدن حرکات شده (در صورت صحیح و به موقع انجام دادن) و این حرکات رو تقریبا واقعی کرده چند تا قابلیت به این بازی اضافه شده مثلا ساختار پاس های الیوپ کاملا عوض شده (که خبر اون رو قبلا داده بودم) و این پاس رو بسیار کاربردی تر و زیباتر کرده (البته این حرکت هم باید به درستی و در جای مناسب انجام شود).یک قابلیت دیگری که به بازی اضافه شده پاس استیک راست است که باعث میشه مسیر حرکت و مسیر پاس جدا شوند.یک سری Iso-Motion هم به بازی اضافه شده.
خواهش می کنم دوست عزیزم من به شخصه از فعالیت های عالی شما بسیار سود برده ام و خود را به شما بدهکار می دانم:11:

اگر به بسکتبال علاقه دارید که شک نکن
ولی اگر هم علاقه نداری مطمئن باش با انجام این بازی به بسکتبال علاقه مند میشی
يه قابليت خيلي جالبي كه به بازي شده اينه كه تمام انيميشن ها قابل عوض شدن هستند و از پيش تعيين شده نيستند . مثلا وقتي بازيكن حرف ميره براي دانك و انيميشن مربروط بهش ديگه مياد شما ميتوني همونجا بلاكش كني ... و مثل قبل نيست كه وقتي انيميشن بياد ديگه نشه هيچ كاري كرد . 

fouad-pes
02-10-2010, 16:21
واسه pc کی عرضه میشه؟؟؟

Masoud King
02-10-2010, 17:05
واسه pc کی عرضه میشه؟؟؟
سه روز دیگه انتشار رسمی بازی هست.

+
IGN فرمودند:
This isn't just the best basketball game ever; it's the best sports game of this generation

Kianoosh
02-10-2010, 17:21
من که با 10 زندگی کردم ... واقعا عالی بود آنلاینش هم بی دردسر بود نسبت به باقی بازی های پی سی اینم باید فوق العاده باشه منتظریم :دی 10 هم یوزرم kianoosh هست کسی خواست پی ام بده پنج شنبه ها وقت کنم بازی کنیم فقط لیکرز :دی

Gilopa
04-10-2010, 11:59
آقا فردا میاد بازی .. درسته؟

Gilopa
04-10-2010, 12:13
من که با 10 زندگی کردم ... واقعا عالی بود آنلاینش هم بی دردسر بود نسبت به باقی بازی های پی سی اینم باید فوق العاده باشه منتظریم :دی 10 هم یوزرم kianoosh هست کسی خواست پی ام بده پنج شنبه ها وقت کنم بازی کنیم فقط لیکرز :دی

یکم در مورد شرایط آنلاین بازی کردن توضیح میدی؟ از حجم اینترنت کم میکنه ؟ بعد کلا با این شرایط سرعت اینترنت تو ایران واقعا چطوری میشه آنلاین بازی کرد ؟

aha2012
04-10-2010, 12:15
آقا فردا میاد بازی .. درسته؟
فردا چیه.همه جا آوردن.برو بگیر

Gilopa
04-10-2010, 12:24
فردا چیه.همه جا آوردن.برو بگیر

نه آقا واسه پیسی هنوز نیومده ..اون ایکس باکسه که اومده

وین رونی
04-10-2010, 12:52
بهترین تیم در حال حاضر چه تیمیه؟بهترین بازیکن و بهترین بازیکنی که بشه با اون بهتر از بقیه سه امتیازی زد
من فکر می کردم تیم دانکن بازیکن خوبیه اما دیروز با شیکاگو مقابل من بود خیلی ضعیف بازی کرد

Gilopa
04-10-2010, 13:09
بهترین تیم در حال حاضر چه تیمیه؟بهترین بازیکن و بهترین بازیکنی که بشه با اون بهتر از بقیه سه امتیازی زد
من فکر می کردم تیم دانکن بازیکن خوبیه اما دیروز با شیکاگو مقابل من بود خیلی ضعیف بازی کرد

من خودم الان فقط لیکرز رو انتخاب میکنیم ..
با فیشر از پشت خط فقط سه امتیازی میزنم
با کوبی برایان هم از راه دورتر سه امتیازی میزنم .. یعنی فیشر برای سه امتیازیهای نزدیک و کوبی برایان برای سه امتیازی از فاصله دور ..
به نظرم اگر بلد باشی از پاول گاسول زیر سبد درست استفاده کنی بهترین بازیکن میدونمش ..

بهترین تیم فکر کنم تو این بازی west all stars باشه ..

Damian
04-10-2010, 17:53

تیم های منتخب کنفرانسها - تیم های قدیمی NBA تیم های قوی هستند ولی اگه منظورت تیم های حاضر در NBA بود LA Lakers - Boston Celtics - Miami Heat - SA Spurs تیم های خوبی هستند
بازیکن 3 امتیازی زن هم زیاد هست ولی خوب توی تیم قدیمی سلتیکز بازیکنی هست به نام لری برد که در طول تاریخ بسکتبال توی این زمینه معروفه

JUSTIN11
05-10-2010, 00:11
من بازی رو گرفتم واقعا چی میشه گفت به این بازی فوق العادست پر از جزئیات:

گرافیک بازی پیشرفت داشته
مثل قبل دیگه افت فریم نداریم
انیمیشنهای متنوع و واقعی
بلاک های بسیار زیبا و هیجان انگیز
صدا گذاری و کارگردانی صحنه ها-صحنه های قبل از ورود بازیکنا به زمین
مود های مختلف
تنظیمات پیشرفته بازی که نظر بازیکنای حرفه ایی رو جلب میکنه-تنظیم سرعت بازی و درصد به ثمر رسیدن شوت ها-...
حرکات متنوع بسیار زیاد
بخش آموزش جامع بازی که میتونه گیمر رو با جزئیات بازی بیشتر آشنا کنه
فیزیک خوب بازیکنا و طراحی چهره عالی مخصوصا از نمای نزدیک بهد از کوارتر سوم!
نمایش مربیان-لیدرها-تماشاگران بصورت کاملا real
رعایت تمام نکات مربوط به تیپ شخصی بازیکنا-خالکوبی ها-accessories
سیستم پاسکاری و شوت زنی کامل و متنوع و تسلط کامل بر بازی-انواع اسلم دانک و حرکات لایوپ و .....
حضور تیمهای قدیمی با بازیکنانشون که جذابیت بازی رو دو چندان کرده
نقل و انتقالات کامل

من زیاد توی این ورزش حرفه ایی نیستم ولی:

به نظر حرکت توپ و چرخش و وزن توپ واقعی نمیاد
بعضی حرکات ناقص و ناهماهنگ در برخی انیمیشن ها
رنگ ها کمی کدر و نورپردازی از نمای دور جالب نیست حداقل در مقایسه با NBA live

-----------------------------------------------

حتما قبل از آغاز بازی بخش تمرینات رو قدم به قدم انجام بدید تا نکته ایی از بازی جا نمونه
من به این بازی نمره 9 از 10 رو میدم.

Gilopa
05-10-2010, 00:16
من بازی رو گرفتم واقعا چی میشه گفت به این بازی فوق العادست پر از جزئیات:

گرافیک بازی پیشرفت داشته
مثل قبل دیگه افت فریم نداریم
انیمیشنهای متنوع و واقعی
بلاک های بسیار زیبا و هیجان انگیز
صدا گذاری و کارگردانی صحنه ها-صحنه های قبل از ورود بازیکنا به زمین
مود های مختلف
تنظیمات پیشرفته بازی که نظر بازیکنای حرفه ایی رو جلب میکنه-تنظیم سرعت بازی و درصد به ثمر رسیدن شوت ها-...
حرکات متنوع بسیار زیاد
بخش آموزش جامع بازی که میتونه گیمر رو با جزئیات بازی بیشتر آشنا کنه
فیزیک خوب بازیکنا و طراحی چهره عالی مخصوصا از نمای نزدیک بهد از کوارتر سوم!
نمایش مربیان-لیدرها-تماشاگران بصورت کاملا real
رعایت تمام نکات مربوط به تیپ شخصی بازیکنا-خالکوبی ها-accessories
سیستم پاسکاری و شوت زنی کامل و متنوع و تسلط کامل بر بازی-انواع اسلم دانک و حرکات لایوپ و .....
حضور تیمهای قدیمی با بازیکنانشون که جذابیت بازی رو دو چندان کرده
نقل و انتقالات کامل

من زیاد توی این ورزش حرفه ایی نیستم ولی:

به نظر حرکت توپ و چرخش و وزن توپ واقعی نمیاد
بعضی حرکات ناقص و ناهماهنگ در برخی انیمیشن ها
رنگ ها کمی کدر و نورپردازی از نمای دور جالب نیست حداقل در مقایسه با NBA live

-----------------------------------------------

حتما قبل از آغاز بازی بخش تمرینات رو قدم به قدم انجام بدید تا نکته ایی از بازی جا نمونه
من به این بازی نمره 9 از 10 رو میدم.

ممنون امیدوارم نسخه پیسی هم همینطور باشه

s.hidden
05-10-2010, 08:48

اگه میخوای 3 بزنی مجیک و بردار .
همشون 3 زنن .
دی اچ 12 هم زیر حلقه رو بسته کسی ازش رد نمیشه .

ولی کلا با سلتیکس بازیکن .
پائل پیئرس 3 زنه
ری الن 3 زنه
با نیت رابینسونم میشه 3 زد
تونی الن هم که میکوبه دیگه
رایژان راندو هم که هی استیل میکنه
کوین گارنتم که هوک و فید اوی و شوتش 100 ه
با پرکینز و شکیل اونیل و جرمین اونیلم که میشه دفاع رو ترکوند .

آقا امروز ریلیز دیتشه به نظرتون کی میشه پی سی شو پیدا کرد ؟

وین رونی
05-10-2010, 11:22
من یه چیز فوق عجیب تو بازی دیدم
یکی از دوستان اینجا گفت برو لیکرز رو بگیر با فیشر و کوبی سه امتیازی بزن
من تعجب کردم چون تیمم لیکرز بود اما این بازیکنان رو اصلاً تو تیم ندیده بودم!!!تو تیم من یه بازیکن بود به نام nene

یه بازیکن دیگه هم بود به نام stive nash
تازه مربی تیم هم کی بود؟!فیل جکسون!!!
آرم باشگاه آرم باشگاه لیکرز بود و ...
جالبه دوباره seasen رو شروع کردم و رفتم لیکرز رو گرفتم اما از تعجب شاخ در آوردم.کیا بودن؟فیشر و کوبی و فیل جکسون و ...

منکه قاطی کردم
بی خیال
حامد حدادی تو چه تیمی بازی می کنه؟
متشکر

s.hidden
05-10-2010, 11:49
من تعجب کردم چون تیمم لیکرز بود اما این بازیکنان رو اصلاً تو تیم ندیده بودم!!!تو تیم من یه بازیکن بود به نام nene

جالبه دوباره seasen رو شروع کردم و رفتم لیکرز رو گرفتم اما از تعجب شاخ در آوردم.کیا بودن؟فیشر و کوبی و فیل جکسون و ...

منکه قاطی کردم
بی خیال
متشکر

وقتی سیزن را میندازی یه گزینه هست که اگه اونو فعال کنی
تیما به صورت خودکار یار گیری میکنن .
اون فیل جکسونم خیلی وقته مربیه لیکرز ه .

حامد حدادی هم تو ممفیس بازی میکنه .

JUSTIN11
05-10-2010, 12:29
بازی هم امروز ریلیز شد.عجیبه که تا حالا لینک pc نیومده در صورتی که تو کنسول 5 روزی میشه که اومده.

تا حالا بازی 2تا ریویو داشته:

Gilopa
05-10-2010, 15:36

منکه قاطی کردم
بی خیال
متشکر

آقامن که گفتم اصلا نسخه جدید رو بازی نکردم ..
فقط 10 رو دارم و بازی میکنم و منتظر نسخه جدید هستم رو پیسی تستش کنم
تا اونجایی که میدونم این دو تا هنوز تو لیکرز هستند ..

Gilopa
05-10-2010, 15:41
آقا این کوین دورانت اعجوبه که امسال تو جام جهانی هم بهترین بازیکن شد تو کدوم تیمه ؟

JUSTIN11
05-10-2010, 16:19
آقا این کوین دورانت اعجوبه که امسال تو جام جهانی هم بهترین بازیکن شد تو کدوم تیمه ؟

.oklahoma city thunderبازیکن جوان و فوق العادایه.

فقط 10 رو دارم و بازی میکنم و منتظر نسخه جدید هستم رو پیسی تستش کنم
تا اونجایی که میدونم این دو تا هنوز تو لیکرز هستند .. نه nene توی تیم دنور ناگتس بازی میکنه.
راستی آماره استادمایر رفته تو تیم نیویورک کنیکس.نمیدونستم:5:

ولی قوی ترین تیم بنظرم میامی هیته.بوش-لبرون جیمز-وید .....

Gilopa
05-10-2010, 17:06
نه nene توی تیم دنور ناگتس بازی میکنه.

نه کوبی برایان و فیشر رو گفتم هنوز تو لیکرز هستند :46:
2011 رو اصل ابازی نکردم هنوز کدوم تیما بهترینند ..
بدجور منتظرش هستم ببینم چقدر نسبت به نسخه قبل تغییر کرده ...
بوستون رو هم خیلی دوست دارم در کنار لیکرز ...

fouad-pes
05-10-2010, 19:45
برای pc منتشر شد یا نه؟؟ آخر

aha2012
05-10-2010, 21:03
بازیش قشنگه بخرم؟
من آخرین NBA ای که بازی کردم و واقعا ازش خوشم اومد NBA 2004 بود.بعد نسخه های بعدیش واقعا مسخره شد
حالا این ارزش داره بگیرم؟

وین رونی
05-10-2010, 21:49
بازیش قشنگه بخرم؟
من آخرین NBA ای که بازی کردم و واقعا ازش خوشم اومد NBA 2004 بود.بعد نسخه های بعدیش واقعا مسخره شد
حالا این ارزش داره بگیرم؟
آره بازی نسبت به قبل خیلی بهتر شده.منکه زیاد عشق بسکت نبودم دارم هر روز بازی می کنم
بگیری ضرر نکردی

s.hidden
05-10-2010, 23:53
.oklahoma city thunderبازیکن جوان و فوق العادایه.

نه nene توی تیم دنور ناگتس بازی میکنه.
راستی آماره استادمایر رفته تو تیم نیویورک کنیکس.نمیدونستم:5:

ولی قوی ترین تیم بنظرم میامی هیته.بوش-لبرون جیمز-وید .....
آره دیگه امسال ایست آلستار بازم قویتر از قبل .
میامی امسال بد تیمی بسته . ولی
به نظرم سلتیکس بازم امسال فیناله .

برای pc منتشر شد یا نه؟؟ آخر

فردا تو بازار ایران میاد .

از استیلش بدم میاد .
یه جوریه .

JUSTIN11
06-10-2010, 00:47
دوستان چجوری میشه قدرت های بازیکنا رو در هنگام بازی دید؟
مثلا وقتی وارد قسمت تعویض بازیکنا میشیم اون امتیاز بازیکنا که بصورت A + B- نمایش داده میشن همون میزان تواناییهاشونه؟ ترتیبش چجوریه؟

یاINSIDE SCORING یا OUTSIDE SCORING همون میزان توانایی بازیکنا برای پرتابهای نزدیک یا 3 امتیازیه؟

یه توضیحی بدین که چجوری میشه یه بازیکن رو کامل شناخت.
یکمی گیج کنندست.

همچنین درباره PLAYBOOK ها و تاکتیک های تیمی یه توضیحی بدین.

s.hidden
06-10-2010, 01:44
لینک دانلود واسه پی سی

Genre: Sport (Basketball) / 3D
Language: English, German, French, Spanish, Italian
Year: 2010
Developer: Visual Concepts
Publisher: 2K Sports

Publication Type: license
Crack: Present (emulation of the image)
Platform: PC
File Size: 5.03 Gb

Download CRACK:

Download NBA 2K11 (2010/PC/ENG/Multi5):

Damian
06-10-2010, 13:13
دوستان چجوری میشه قدرت های بازیکنا رو در هنگام بازی دید؟
مثلا وقتی وارد قسمت تعویض بازیکنا میشیم اون امتیاز بازیکنا که بصورت A + B- نمایش داده میشن همون میزان تواناییهاشونه؟ ترتیبش چجوریه؟

یاINSIDE SCORING یا OUTSIDE SCORING همون میزان توانایی بازیکنا برای پرتابهای نزدیک یا 3 امتیازیه؟

یه توضیحی بدین که چجوری میشه یه بازیکن رو کامل شناخت.
یکمی گیج کنندست.

همچنین درباره PLAYBOOK ها و تاکتیک های تیمی یه توضیحی بدین.
شما با توجه به نیازهای تیمتان باید تشخیص دهید که به چه جور بازیکنی احتیج دارید مثلا بعضی مواقع دفاع زیر سبد و یا Inside حریف خیلی قویه شما باید بازیکنی که 3Pts او بالا باشه رو به زمین بیارید که زیر همه قابلیتها توانایی بازیکن با حروف مشخص میشه که به ترتیب A مثبت - A - و A منفی و ... هست که تواناییها رو مشخص میکنه
در مورد پلی بوک هم من زیاد وارد این بخش نشدم ولی برای تاکتیکها میتونی بری و در بخش تمرین تاکتیکها رو مرور کنی و اونها رو در بازی اجرا کنی که خیلی هم کارسازه.

hasani2008
06-10-2010, 16:56
:18:
يك خبر خوب !‌
شركت 2K با شبكه ي TNT كه يكي از پر طرفداران ترين شبكه هاي پخش بازي هاي NBA ميباشد قراردادي در زمينه ي گزارش گري و استفاده از آرم اين شركت در اسكربرد بازي هاي NBA2K11 ، امضا كرد .
از اين پس قبل از هر ديدار شاهد صحنه هايي مانند خارج شدن ورزشكاران از اتوبوس ، رختكن ، و بازيكنان در تونل ورزشگاه هستيم .
يعني واقعا اينطور هست؟؟؟ :18:

JUSTIN11
06-10-2010, 19:44
يعني واقعا اينطور هست؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله.قبل از بازیها یا ورزشگاه خانگی رو از نمای دور نشون میده یا بازیکنا در رختکن و یا پیاده شدن بازیکنان تیم مهمان از اتوبوس رو به نمایش میذاره.

میگم سیستم پرتاب توپ به سبد (شوت زنی ) رو خیلی جالب کار کردن.یه جورایی حس واقعی پرتاب توپ رو به آدم دست میده.
واقعا بازی پر است از جزئیات و چیزهای جدید برای آموختن!

من الان 3 روزی میشه در حال یاد گرفتن تکنیک ها و جزئیات بازی هستم و فعلا هیچ مودی رو آغاز نکردم در حالی که پارسال با NBA LIVE10 تو یه روز تقریبا به بازی مسلط شدم!

در این بازی هم مثل فیفا 11 میشه در بازی موزیک و چنت وارد کرد.کسی میدونه با فلش یه چه شکل میشه آهنگ ها رو وارد بازی کنیم(ایکس باکس)؟

Gilopa
06-10-2010, 21:09
آره دیگه امسال ایست آلستار بازم قویتر از قبل .
میامی امسال بد تیمی بسته . ولی
به نظرم سلتیکس بازم امسال فیناله .

فردا تو بازار ایران میاد .

از استیلش بدم میاد .
یه جوریه .

ولی واقعا اعجوبه ایه ..
نمیدونم بازیاش تو جام جهانی رو دیدید یا نه .. دیوونه کرد تیمهای حریف رو با کارهاش

راستی ایست آلستار تو nba که نیست !
تیم منتخب شرق هستش .. به طور نمایشی فکر کنم دور هم جمع میشن
هر چی غوله تو این بازی ریخته شده تو این تیم:31:(نسخه 10 )

JUSTIN11
06-10-2010, 23:42
کسی از دوستان میتونه درباره مسابقات NBA کمی توضیح بده؟

مثلا تیمها به چه شکل در لیگ بازی میکنن....قهرمان چجوری مشخص میشه......تاریخ شروع و پایان لیگ....فصل نقل و انتقالات.......مسابقات جانبی(جامهای مختلف)........پلی آفها .....و کلا هر چیزی که در طول یک فصل از مسابقات رخ میده

مرسی

Damian
07-10-2010, 02:23
کسی از دوستان میتونه درباره مسابقات NBA کمی توضیح بده؟

مثلا تیمها به چه شکل در لیگ بازی میکنن....قهرمان چجوری مشخص میشه......تاریخ شروع و پایان لیگ....فصل نقل و انتقالات.......مسابقات جانبی(جامهای مختلف)........پلی آفها .....و کلا هر چیزی که در طول یک فصل از مسابقات رخ میده

مرسی
این مسابقات با شرکت 30 تیم برگزار میشود که تیم های حاضر مربوط به 2 کشور و 2 کنفرانس و 6 منطقه می شوند. 29 تیم از کشور ایالات متحده و 1 تیم از کشور کانادا در این مسابقات حاضر هستند.
هر کنفرانس به 3 منطقه تقسیم می شوند که این مناطق و تیم های حاضر در آن عبارتند از :

کنفرانس غرب :
منطقه شمال غربی : دنور ناگتز - مینسوتا تیمبر وولوز - اوکلاهاما سیتی ثاندر - پورتلند تریل بلیزرز - یوتا جز
منطقه پاسیفیک : گلدن استیت وریرز - لس آنجلس لیکرز - لس آنجلس کلیپرز - فینیکس سانز - ساکرامنتو کینگز
منطقه جنوب غربی : دالاس موریکس - هیوستون راکتس - ممفیس گریزلیز - نیو اورلینز هورنتس - سن انتونیو اسپرز

کنفرانس شرق :
منطقه آتلانتیک : بوستون سلتیکس - نیوجرسی نتس - نیویورک نیکس - فیلادلفیا سونی سیکسرز - تورنتو رپترز
منطقه مرکزی : شیکاگو بولز - کلیولند کاوالیرز - دیترویت پیستونز - ایندیانا پیسرز - میلواکی باکس
منطقه جنوب شرقی : آتلانتا هاوکس - شارلوت بابکتس - میامی هیت - اورلاندو مجیک - واشنگتن ویزاردز

مسابقات فصل :

در این مسابقات تیم ها حداکثر می توانند 15 نفر را به عنوان بازیکن داشته باشند که 12 نفر در ترکیب و 3 نفر رزرو هستند . تیم ها در ماه سپتامبر اردوی تمرینی خود رو شروع می کنند و در هفته آخر اکتبر مسابقات شروع می شود. در طول یک فصل هر تیم 82 بازی انجام می دهد (41 بازی میزبان و 41 بازی میهمان) که با 4 تیم منطقه خود 4 بازی (16 بازی) - با تیم های 2 منطقه دیگر کنفرانس خود طبق قرعه 3 یا 4 مرتبه (36 بازی) و با 15 تیم کنفرانس دیگر 2 مرتبه (30 بازی) بازی می کنند.
در شانزدهمین پنجشنبه فصل (معمولا فوریه) جشنواره سالیانه NBA All- Star Game برگزار می شود که ستارگان دو تیم منتخب کنفرانس شرق و غرب از طریق اینترنت در سراسر دو کشور ایالات متحده و کانادا و توسط مردم انتخاب می شوند که بازیکنانی که در پست مربوطشان بیشترین رای را آورده باشند به عنوان آغازکننده تیم بازی خواهند کرد و 14 بازیکن دیگر توسط مربیان دسته بندی می شوند.
در این جشنواره سه مسابقه دیگر هم وجود دارد که عبارتند از :
Rookie Challenge : مسابقه ایست بین بهترین تازه واردان آن فصل و بهترین تازه واردان فص گذشته
Three Point Contest : مسابقه ایست که در آن بهترین امتیاز آورنده 3 امتیازی در زمان مشخص معلوم می گردد
NBA Slam Dunk Contest : مسابقه ایست که در آن سرگرم کننده ترین اسلم دانک برنده خواهد بود.
مسابقات فصل در اواسط آوریل به پایان می رسد و در این زمان رای گیری ها برای انتخاب بهترین ها شروع می شود که در آن بهترین نیمکت نشین سال - بهترین تازه کار سال - بهترین بازیکن بهبود یافته - بهترین بازیکن دفاعی سال - مربی سال و با ارزش ترین بازیکن آن فصل شناخته می شوند.
یک عنوان هم (هیئت رئیسه سال) توسط اسپورتینگ نیوز به مدیر برتر اهدا می شود.
در پایان هم علاوه بر این عناوین تیم های منتخب لیگ (بهترین تیم - بهترین تیم دفاعی - بهترین تازه کاران) مشخص می شوند.

مسابقات حذفی :

این مسابقات در اواخر ماه آوریل شروع می شود.
هشت تیم برتر هر کنفرانس برای قهرمانی در کنفرانس خود رقابت می کنند. سه صدرنشین اول مناطق به اتفاق بهترین تیم بعدی (از نظر آمار) در 4 سید بالا قرار می گیرند و 4 تیم دیگر در سید پایین.
تیم سید 1 با تیم سید 8 - تیم سید 2 با تیم سید 7 - تیم سید 3 با تیم سید 6 و تیم سید 4 با تیم سید 5 دیدار می کنند. در اینجا با توجه به رکورد تیمه هر تیمی که آمار بهتری به رقیب داشته باشد از امتیاز میزبانی برخوردار می شود. در سری حذفی هر تیمی که به رکورد 4 برد رسید برنده می شود که قاعدتا سقف بازی ها 7 دیدار خواهد بود. برنده سید 1 و 8 با برنده سید 4 و 5 بازی خواهد کرد و برنده سید 2 و 7 با برنده سید 3 و 6 بازی می کند. در این راند و راد بعدی که فینال کنفرانس هاست میزبانی به صورت فرمول 2-2-1-1-1 می باشد.

فینال NBA :

این سری مصاف بین قهرمان کنفرانس شرق و قهرمان کنفرانس غرب می باشد و قهرمان NBA را مشخص می کند و فرمول میزبانی آن بصورت 2-3-2 می باشد.

اگر سئوال دیگری بود در خدمتیم

وین رونی
07-10-2010, 08:47
بله.قبل از بازیها یا ورزشگاه خانگی رو از نمای دور نشون میده یا بازیکنا در رختکن و یا پیاده شدن بازیکنان تیم مهمان از اتوبوس رو به نمایش میذاره.

میگم سیستم پرتاب توپ به سبد (شوت زنی ) رو خیلی جالب کار کردن.یه جورایی حس واقعی پرتاب توپ رو به آدم دست میده.
واقعا بازی پر است از جزئیات و چیزهای جدید برای آموختن!

من الان 3 روزی میشه در حال یاد گرفتن تکنیک ها و جزئیات بازی هستم و فعلا هیچ مودی رو آغاز نکردم در حالی که پارسال با NBA LIVE10 تو یه روز تقریبا به بازی مسلط شدم!

در این بازی هم مثل فیفا 11 میشه در بازی موزیک و چنت وارد کرد.کسی میدونه با فلش یه چه شکل میشه آهنگ ها رو وارد بازی کنیم(ایکس باکس)؟
مگه تکنیک خاصی به غیر از پرتابها و پاسکاری و بلاک و ریباند هست؟
منکه دارم با تیم لیکرز درو می کنم.

JUSTIN11
07-10-2010, 10:45
گیم اسپات به این بازی امتیاز خوب 8 رو داد:(به نظرم این بازی امتیاز کمتر از 9 نامردیه!:31:)

مگه تکنیک خاصی به غیر از پرتابها و پاسکاری و بلاک و ریباند هست؟
منکه دارم با تیم لیکرز درو می کنم.

انواع فریب دادن ها-انواع اسلم دانک -حرکات زیر سبد-لیوپ-اسپین-هاپ-پلی بوک-استراتزی های حمله و دفاع و ..........

peymansh
07-10-2010, 23:46
معمولا بازي هاي بسكتبال به خوبي فوتبال و اينا در نمياد
ارزش خريدن داره ?

Damian
08-10-2010, 00:14
معمولا بازي هاي بسكتبال به خوبي فوتبال و اينا در نمياد
ارزش خريدن داره ?
البته اینکه شما میگی بستگی به سلیقه داره و میتونه یک نظر شخصی باشه که به نظر من تا اونجایی که من بازیهای ویدئویی این دو ورزش رو بازی کردم بازیهای مربوط به بسکتبال همیشه و از همه لحاظ جلوتر از بازیهای فوتبال بوده از گیم پلی و گرافیک تا هوش مصنوعی.
در مورد سئوال دوم هم به نظر من تمام بازیها توی ایران ارزش خریدن دارن.

JUSTIN11
08-10-2010, 01:01
nba 2k11در بین بازیهای ورزشی شاهکاره.امتیاز بازی از بین 8 نقد به 89 رسیده که از این تعداد 5 نقد امتیاز 90 به بالا رو کسب کرده:

همچنین در سایت گیم اسپات از 234 نفر رای دهنده امتیاز 9.3 رو بدست آورده.

Masoud King
09-10-2010, 19:56
nba 2k11در بین بازیهای ورزشی شاهکاره.امتیاز بازی از بین 8 نقد به 89 رسیده که از این تعداد 5 نقد امتیاز 90 به بالا رو کسب کرده:

همچنین در سایت گیم اسپات از 234 نفر رای دهنده امتیاز 9.3 رو بدست آورده.
دیشب با داداشم یه مقداری بازی کردیم...
راستش برا کسیکه نه از بسکتبال سر رشته ای داره و علاقه چندانی هم نداره اصلا جذابیت نداشت...
نمیگم بازی بده ولی خوب هیچی فیفا نمیشه:دی
+
مطمئنا از IGN جایزه بهترین بازی ورزشی سال رو میگیره با اون نقدی که براش نوشته بود

amin 2010
09-10-2010, 20:09
راستش برا کسیکه نه از بسکتبال سر رشته ای داره و علاقه چندانی هم نداره اصلا جذابیت نداشت...
نمیگم بازی بده ولی خوب هیچی فیفا نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
+
مطمئنا از IGN جایزه بهترین بازی ورزشی سال رو میگیره با اون نقدی که براش نوشته بود

کاملا تایید میشه
انصافا بازی از سر و روش بازی ورزش سالی!!! میباره ولی من بشخصه نتونستم بیش از 10 دقیقه بازی کنم البته من علاقه چندانی به بسکتبال ندارم
+
انصافا از نظر شبیه سازی خیلی عالی عمل کرده
+
گرافیک بسیار توپی داره
+
قسمت بولدم که شدیدا تایید میشه !!!دی:

vahidgame
09-10-2010, 20:18
با این دو تا پست قشنگ فیفائیت خودتون رو نشون دادید : دی
+
برای پی سی هم که بازی منتشر شدش. درسته؟

CATALONIA
09-10-2010, 21:34
نمیگم بازی بده ولی خوب هیچی فیفا نمیشه:دی
+

کاملا تایید میشه
انصافا بازی از سر و روش بازی ورزش سالی!!! میباره ولی من بشخصه نتونستم بیش از 10 دقیقه بازی کنم البته من علاقه چندانی به بسکتبال ندارم
+
انصافا از نظر شبیه سازی خیلی عالی عمل کرده
+
گرافیک بسیار توپی داره
+
قسمت بولدم که شدیدا تایید میشه !!!دی:
باز هم تاكيد ميشه اين بازي براي گيمر هاي آماتور نيست .. باو سراغ اين بازي نياين برين همون فيفا رو بزنين ديه : )))))

اين كه بازي بهترين بازي ورزشي سال ميشه كه نبايد شكي باشه .. شما برين يه هفت هشت ساعتي بازي كنيد ببينيد چقدر باگ داره ؟‌اصلا ببينين باگ ميبينين ؟ بعد برين فيفا رو بازي كنيد ... :دي 
اين تيكه حرفتون رو اصلاح كنم .. 
كسي كه از بسكتبال سر رشته داره بيشتر از بازي لذت مي بره ...
+
هيچي غير از اين بازي فيفا نميشه : )) 

Kianoosh
09-10-2010, 22:08
مسعود برو همون فیفات رو بازی کن اینجا تاپیک nba هست :دی بسکتبال چون اصولا سخته کار هر کسی نیست چه واقعی چه مجازی :15: الان ننه بزرگ من هم با بابا بزرگم فیفا میزنن یا بچه 6 ماهه رو پایی میزنه :16:اگه راست میگی بیا برای nba 2k نقد بنویس :دی NBA 2K فقط یک بازی ورزشی نیست یک آموزش فوق العاده بسکتباله انواع شوت لی آپ دانک دریبل و .. و ... اونقدر زیبا و واقعی شبیه سازی شدن که آدم لذت میبره و... البته فیفا هم خوبه برای تمام سنین اصلا بسکتبال رشته دانشگاهی هست تکبیر :دی

خلاصه مدارکش هم موجوده ادامه بدی ارائه می کنم :دی
یک نمونه کوچیک اصلا تا حالا دیدی رئیس جمهور یا رئیس سازمان تربیت بدنی برن سر تمرین تیم ملی بسکتبال؟:دی علت داره :27:
راستی خیلی دیر بود اما پچ غیر رسمی جام جهانی 2010 ترکیه برای nba 2k 10 عرضه شده :

در کل شوخی کردم بخندیم در عرصه گیم با این جوانان گیمر حرفی نیست :دی

JUSTIN11
09-10-2010, 23:58
حالا اینجا شده کل کل فیفا و بسکتبال:31:

ولی جدا این بازی حرف نداره.منم تا پارسال هیچی از بسکتبال نمیدونستم فقط مایکل جوردن رو میشناختم.از بازیهای ورزشی خوشم میومد ولی اصلا بسکتبال رو امتحان نکرده بودم تا اینکه NBA LIVE10 رو گرفتم که جالب بود یکمی باهاش سر کردم حدود یک هفته ایی بازی میکردم یه اشنایی جزئی به قوانین و بازیکنا پیدا کردم تا اینکه هفته پیش NBA 2K رو گرفتم.....

فکر نمیکردم تا این اندازه بعد از فوتبال شیفته یک بازی ورزشی بشم.بازی پر است از جزئیات و نکات ریز و درشت.شما فقط مود The Associationرو بازی کنید (همون منیجر مود خودمون تو فیفا) ببینید چه اختیارات و وظایفی در قبال تیمتون دارید..از استخدام کردن مربی پروش استعداد برای بازیکنان تازه وارد گرفته تا تمرینات زنده-تمرینات هفتگی-تمرینات ویزه برای پیشرفت بازیکنا خرید مربی در پستهای مختلف-استعداد یابها-تشخیص نیازهای تیم-لیست بازیکنهای آزاد و همچنین امکان نمایش شایعات مربوط به نقل و انتقالات-بهترین بازیکن هفته-بهترین بازیکن ماه-بهترین بازیکن تازه وارد-گزارش بازیکنهای مصدوم دیگر تیمها-تاریخچه کل لیگ-امار MVP ها در تاریخچه کل NBA-مقایسه تیمها-آمار کل بازیکنا-رکوردها و ....... خیلی چیزهای دیگه که در یک کلام کری یر مود فیفا و مستر لیگ PES رو کرده تو جیبش.

همین پرسنالدی پلاس که فیفا انقدر امسال روش مانور میداد ببینید در NBA 2K چطوری خودنمایی میکنه.از تغیرات مختلف در چهره بعضی از بازیکنا گرفته تا دریبل کردن ها و اسلم دانکها و پرتابها بطور کاملا مشخص و دقیق در بازی اعمال شده تازه شنیدم که خیلی وقته این ویزگی به بازی اضافه شده.
اگه کسی به بازیهای ورزشی علاقه داره به هیچ وجه نباید این بازی رو از دست بده.

فقط کمی رو بازی وقت بذارید باور کنید می ارزه.الان من اینهمه که منتظر فیفا بودم فعلا 3 هفته کری یر مود رو بیشتر بازی نکردم ولی NBA رو تا هفته 5 لیگ رفتم تازه خیلی از چیزهاشو نمیدونم.یه رکورد هم زدم برای اولین بار برای یه بازی در روز 9 ساعت وقت گذاشتم:31:

Mostafa NBA
10-10-2010, 00:29
از مهم ترین دلیل هایی که در ظاهر این بازی رو از فیفا و PES سر تر میبینیم, عدم گستردگی ه ! در این بازی فقط 30 تیم وجود داره و مطمئناً کار کردن روی اعمالی مثل Personality و جزییاتی از این قبیل خیلی راحت تر از بازی های شبیه ساز فوتبال هستش.
به دلیل رشته ی تخصصی ای خودم که همین بسکتبال ه, من تمام نسخه های بسکتبال رو بازی کردم(البته به جز NBA2k10) و همیشه از هر جهتی این بازی ها خیلی قوی تر از فیفا و اینها بودن. حتی پارسال هم که فیفا بهترین بازی ورزشی سال شد به نظرم هم گیم پلای و هم گرافیک NBA2k10 رئال تر از فیفا بود اما به دلیل محبوبیت بیشتر و گستردگی زیاد فیفا باعث شد تا NBA2k10 به عنوان بهترین بازی ورزشی سال انتخاب نشه.

اما امسال شاید به دلیل اینکه فیفا پیشرفت خیره کننده ای نداشت, احتمال اینکه 2k11 بهترین بازی ورزشی سال بشه خیلی زیاده.

Masoud King
10-10-2010, 01:15
از مهم ترین دلیل هایی که در ظاهر این بازی رو از فیفا و PES سر تر میبینیم, عدم گستردگی ه ! در این بازی فقط 30 تیم وجود داره و مطمئناً کار کردن روی اعمالی مثل Personality و جزییاتی از این قبیل خیلی راحت تر از بازی های شبیه ساز فوتبال هستش.
به دلیل رشته ی تخصصی ای خودم که همین بسکتبال ه, من تمام نسخه های بسکتبال رو بازی کردم(البته به جز NBA2k10) و همیشه از هر جهتی این بازی ها خیلی قوی تر از فیفا و اینها بودن. حتی پارسال هم که فیفا بهترین بازی ورزشی سال شد به نظرم هم گیم پلای و هم گرافیک NBA2k10 رئال تر از فیفا بود اما به دلیل محبوبیت بیشتر و گستردگی زیاد فیفا باعث شد تا NBA2k10 به عنوان بهترین بازی ورزشی سال انتخاب نشه.

اما امسال شاید به دلیل اینکه فیفا پیشرفت خیره کننده ای نداشت, احتمال اینکه 2k11 بهترین بازی ورزشی سال بشه خیلی زیاده.
حرفای مصطفی کاملا تائید میشه.
تو بسکتبال چند نوع تاکتیک برای گل زدن داریم؟! اصلا تنوع بازی به اندازه فوتبال هست؟
به اندازه تیم هی این بازی فیفا فقط لیگ داره !!
چند هزار بازیکن رو ساختن خودش کلیه چه برسه به اینکه بیای برای بعضیا پرسنالیتی هم در نظر بگیری...
گستردگی این بازیها خیلی کمتر از فوتباله واسه همین تو ساختشون هم وقت بیشتری هست که روی مسائل کمتری گذاشته میشه.

كسي كه از بسكتبال سر رشته داره بيشتر از بازي لذت مي بره ...
اینکه آدم از بسکتبال چیز بفهمه تا اینکه بهش علاقه داشته باشه فرق میکنه
+
مشخصا اگه یه بازی والیبال بسازن من بهش نمره کامل میدم حالا هرچی می خواد باشه : دی
+
یه چیزی این بازی حالت دستی هم داره.. مثلا خودت شوت رو پر کنی و این حرفا؟

Kianoosh
10-10-2010, 03:07
من تو این که گستردگی فیفا بیشتر هست باهات موافقم مسعود یعنی فیفا تو فوتبال به رده پایینترین لیگها و بازیکنها هم بها داده و اونها رو در نظر گرفته همین باعث میشه دیگه نتونه رو جزئیات دقیق هر بازیکن یا تیم کار کنه (البته ایران که نداره :دی)

اما در مورد تنوع چون به نظر من سبک گل زدن در این دو رشته متفاوته نمیشه اونطور روشهای رسیدن به گل رو مقایسه کرد من میگم تو فوتبال میانگین در هر بازی 3 گل مثلا زده میشه خب همین تعداد عددی پایین هر گل هر موقعیت گل هر حمله و هر خطا و ... رو خیلی حساس و پر هیجان می کنه اما دلیل نمیشه که تاکتیک بیشتری داشته باشه اتفاقا تاکتیک پذیری بسکتبال خیلی خیلی بیشتر هست اما شاید برای بیننده عادی نهایتا چون نحوه گل و وارد شدن توپ به سبد یکسان و تکراری بشه این تنوع تاکتیکی دیده نمیشه

در فوتبال یک مربی حداکثر بین دو نیمه و با 3 تعویض ممکن می تونه تغییراتی تاکتیکی بده اما تو بسکتبال تعویض نامحدود هست زمانهای استراحت داریم و اصولا چیزی به اسم وقت تلف کردن خشونت بیش از حد اشتباهات داوری تاثیر گذار و ... نداریم

یک نکته دیگه که من فکر می کنم موثر هست گستردگی ورزش فوتبال هست طبعا NBA 2K در آمریکا بعد اروپا و بعد آسیا فروش خواهد کرد اما همه جای دنیای طرفدار فوتبال وجود داره یعنی به نحوی مخاطبان NBA خاص هستند...

باز در مورد علاقه و تخصص باهات موافقم کسی که تا الان هیچی از بسکت نمی دونه کافیه یکی از بازی های منتخب ال استارز رو ببینه مسابقات دانک و حرکات نمایشی رو ببینه بازی های درخشان جردن جانسون اونیل جیمز وید نش برایانت و ..رو ببینه علاقه مند میشه :دی

من به عنوان گیمر نظر نمیدم اینجا گیر ندید :دی

گفتی والیبال یکی من بازی کردم international volleyball 2009 برا ایتالیاست ایرانم داره با حجم کم و سادگیش اتفاقا خیلی هم جالب اومد به نظرم...

من این نسخه رو فعلا وقت نکردم تست کنم اما قبلی زمانبندی گرفتن و رها کردن شوت مهم بود اگه خیلی زود یا خیلی دیر رها می کردی معمولا وارد سبد نمیشد (بسته به قدرت بازیکنها)

:11:

JUSTIN11
10-10-2010, 03:39
ای بابا ما که نگفتیم بسکتبال بهتر از فوتباله یا فوتبال بهتر از بسکتبال:31:
هر بازی جای خودش رو داره. ولی NBA 2K11 به نظر من یه شاهکار در بازیهای ورزشیه.منم حیفم میاد کسی که طرفدار بازیهای ورزشی باشه ولی این بازی رو صرفا بخاطر نداشتن اطلاعات وشناخت کافی بازی نکنه.
درباره بهترین بازی ورزشی سال هم اگه 2K11 بشه کسی ناراحت نمیشه.حداقل بخاطر تقدیر هم که شده یه بار این جایزه به بسکتبال داده بشه بد نیست.خداییش خیلی زحمت کشیدن.من که انتظارشو نداشتم.مثلا همین تنیس رو شما ببینین.چرا یه بازی درست و حسابی از این ورزش جذاب منتشر نمیشه حالا به مراتب از بسکتبال و فوتبال هم گستردگی کمتری داره اصلا کل بازی 30 نفر آدم هم نمیشه ولی به هیچ وجه یه بازی در خور توجه ارائه نداده(حالا به غیر از تاپ اسپین که اون هم مشکلات خودش رو داشت)
پس نباید صرفا موفقیت این بازی رو بر عدم گستردگی بازی دونست.

تو بسکتبال چند نوع تاکتیک برای گل زدن داریم؟! اصلا تنوع بازی به اندازه فوتبال هست؟مسعود بازی یه بخشی بنام پلی بوک داره که به دو قسمت دفاع و حمله تقسیم میشه.در قسمت حمله میتونی برای هر کدوم از بازیکنات وظایفی رو تعیین کنی که در بازی اونو انجام بدن.این قسمت کمی تخصصیه من زیاد به اون وارد نیستم .
در دفاع هم 8 نوع استراتزی داشتیم که فکر کنم تو تیمهای مختلف متفاوت باشه

یه چیزی این بازی حالت دستی هم داره.. مثلا خودت شوت رو پر کنی و این حرفا؟ اصلا همین آپشن ها هم کلی جزئیات داره:
مثلا میتونی بعضی از قوانینی رو که باهاشون در بسکتبال حال نمیکنی رو حذف کنی----یه قسمت بنام گیم استایل داره که به 3 حالت کاستوم casual-سیمولیشن تقسیم بندی شده--میتونی درصد به ثمر رسیدن شوتهای سه امتازی-شوت های نزدیک به سبد-اسلم دانکها-لیاپ همچنین پاسها رو کمو زیاد کنی--سیستم خستگی بازیکنا-سرعت گیم پلی بازی به 100 واحد تقسیم شده که میتونی انتخاب کنی-مصدومیت ها-مربی گری رو میتونی آتوماتیک بذاری که خودش تعویض میکنه-وقت استراحت میگیره--میتونی قدرتهای مربی ها رو هم کمو زیاد کنی---شوتها رو به دو قسمت تقسیم کردن یکی زمان(یعنی وقتی که توپ از دستت رها شد دکمه شوت رو ول کن) و یکی درصد پرتاپ های بازیکنای مختلف که میتونی یکیشو انتخاب کنی-- و خلاصه اینکه تنوع اختیارات به حدیه که گیمر مبتدی و حرفه ایی میتونه کاملا از بازی لذت ببره

توی منوی بازی همه بازیکنها و مربی ها از عکسهای واقعیشون استفاده شده و کل آمار تیمی و فردی بازیکنا و همچنین مربی ها رو مثل واقعیت در بازی گنجوندن که اگه کسی هم حتی یه بارم NBA نگاه نکرده باشه راحت میتونه همه بازیکنا و مربی ها کاملا بشناسه.

بازی هم کاملا نیاز به تمرکز داره همچنین احساسات شما میتونه روند بازی رو تغییر بده و یه چیز جالب اینکه اگه تو فیفا آمئوری رو بذاری دفاع وسط یا تورس رو بذاری هافبک راست در ظاهر هیچ اتفاقی رخ نمیده ولی اگه در بسکتبال یه سنتر رو بذاری بجا پوینت گارد یه فاجعه انسانی رخ میده و نمیتونی حتی 10 امتیاز رو هم کسب کنی! یه جورایی بازی نقش آفرینی-فکری-تاکتیکی هست:31:

hamed30
10-10-2010, 12:00
با سلام
آقا این NBA 2K10 که عالی بود از روز عرضه بازی تا همین دو هفته پیش که گیم پدم خراب شد داشتم هرروز بازی می کردمش مخصوصا my player mode ،نمی شه بی خیالش شد .این NBA 2K11 نیومدتوبازار ؟؟؟؟؟؟؟

Masoud King
10-10-2010, 12:35
الان داشتم تو صفحه ی Wikipedia نسخه 2011 می چرخیدم و دیدم که نوشته مجله Game Informer به بازی 9.75/10 داده که در جا پشمانمان ریخت :دی
رفتم تو آدرسش دیدم داده 8.75 !!
نوشته بود:
NBA 2K11 Review: The Education Of An Athlete
+
من فکر می کردم این بازی از همون اول 2k بوده ولی نگو که تا نسخه 2005 مال Sega بوده که بعدش فروخته به این Take-Two Interactive و الان این بازی در اصل مال Take-Two هست ولی توسط کمپانی زیر شاخش یعنی 2K Sports منتشر میشه. اما سازنده ی بازی از همون سال 1999 تا الان یکی بوده.
+

ای بابا ما که نگفتیم بسکتبال بهتر از فوتباله یا فوتبال بهتر از بسکتبال
اصلا بحث هم این نیست.... من خودم فوتبال رو فقط تو دستگاه بازی میکنم : دی
+

اما در مورد تنوع چون به نظر من سبک گل زدن در این دو رشته متفاوته نمیشه اونطور روشهای رسیدن به گل رو مقایسه کرد من میگم تو فوتبال میانگین در هر بازی 3 گل مثلا زده میشه خب همین تعداد عددی پایین هر گل هر موقعیت گل هر حمله و هر خطا و ... رو خیلی حساس و پر هیجان می کنه اما دلیل نمیشه که تاکتیک بیشتری داشته باشه
تو فوتبال ما فقط 18 تا فورمیشن مختلف داریم حالا باز انواع گوناگون اینا 18 تا هم هست. دیگه بقیش روو لازم نیست بگم که چقدر میشه تاکتیک در آورد تو فوتبال... تو جام جهانیا میشه این موضوع رو فهمید.. مثلا با این همه پیشرفت تاکتیکی بازم آلمان یه چیزای جدیدی رو ارائه کرد اونجا..
+

گفتی والیبال یکی من بازی کردم international volleyball 2009 برا ایتالیاست ایرانم داره با حجم کم و سادگیش اتفاقا خیلی هم جالب اومد به نظرم...
آره اینو بازی کردم ولی چیزی که مشخصه نمیشه رو بازیهای والیبال سرمایه گذاری نمیشه چون طرفداراش محدود ترن.
تازه طرفدارای این ورزش کمترن و واسه همین توجیه اقتصادی هم نداره.
+
بازیهای جوردن رو یادمه تو بسکتبال نوین میزاشت جمعه ها البته اون موقع دیگه خیلی پیر شده بود.
+

NBA 2K11 is a great realization of the sport that makes the hard work it takes to succeed well worth the commitment.
اما این گیم اسپات واقعا عجیبه کاراش.
دو تا ایراد گرفته داده 8
تازه یکی از ایراد هاش هم کاملا نظر شخصی محسوب میشه که گفته تکرار بازیهای جوردن زیاد fun نیست!!
اما اون ایراد دیگش مربوط به آنلاین بازی هست که این بخش خیلی کلیدیه .مثه اینکه آنلاینش لگ داره.
+
خوب بچه ها برید بازی کنید و حالش رو ببرید شاید خدا ما رو هم هدایت کرد و اومدیم سمت این بازی : دی

4039
10-10-2010, 13:08
من خودم علاقه زیادی به بازیهای ورزشی و کلا ورزش دارم . رشته ورزشیم هم توی دانشگاه بسکتبال بود اما متاسفانه به دلیل کمبود وقت نمیتونم زیاد بازی کنم اما با تعریفی که بچه ها توی دو سه صفحه اخیر از جزئیات بازی بخصوص گیم پلی این بازی کردن به نظر میرسه نمیشه از خیر این بازی گذشت .
ایکاش یک مقدار شناخت ما از بازیکنان و مربیان و تاکتیکهای این رشته ورزشی بیشتر بود تا با علاقه بیشتری روش وقت میذاشتیم .

JUSTIN11
10-10-2010, 13:20
من خودم علاقه زیادی به بازیهای ورزشی و کلا ورزش دارم . رشته ورزشیم هم توی دانشگاه بسکتبال بود اما متاسفانه به دلیل کمبود وقت نمیتونم زیاد بازی کنم اما با تعریفی که بچه ها توی دو سه صفحه اخیر از جزئیات بازی بخصوص گیم پلی این بازی کردن به نظر میرسه نمیشه از خیر این بازی گذشت .
ایکاش یک مقدار شناخت ما از بازیکنان و مربیان و تاکتیکهای این رشته ورزشی بیشتر بود تا با علاقه بیشتری روش وقت میذاشتیم .

درسته حسین جان دقیقا همینطوریه که میگی متاسفانه در کشور ما به ورزش بها داده نمیشه و فقط چسبیدن به فوتبال یه شبکه درست و حسابی هم بعد 30 سال برای ورزش نداریم.حتی افغانستان هم الان یه شبکه ورزش داره.....
مثلا شما بازی NHL رو ببین هرسال یکی از بازیهای موفق ورزشیه خارجیها واسش دست و پا میشکنن ولی ما هیچی ازش نمیدونیم.تحتی شنیدم این ورزش وارد کشورهای عربی هم شده و حتی لیگ هم دارن!

حسین اگه یکم روش وقت بذاری با اون آمار و ارقام دقیق و عکسهای واقعی و حرکات شبیه سازی شده کاملا میتونی از بازیکنانش و حتی مربیان شناخت پیدا کنی فقط اگه چند بازی از NBA ببینی کار تکمیل میشه.الان من دربه در دنبال کارت الجزیره اسپورتم که بشینم لیگ رو دنبال کنم فکر کنم 14 روز دیگه بازیها شروع میشه.

Mehdi Bayern
10-10-2010, 17:04
تو قسمت my player چجوری اوورال بازیکن میره بالا؟ من با فینیکس قهرمان شدم، امتیازآورترین بازیکنشون هم بودم ولی هنوز اوورالم 42 هست

Damian
10-10-2010, 17:20
الان من دربه در دنبال کارت الجزیره اسپورتم که بشینم لیگ رو دنبال کنم.
اگه گیر اوردی به ما هم پ خ بده

hasani2008
10-10-2010, 17:55
لطفا سيستم مورد نياز بازي رو بزاريد ممنون ميشم....

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

يه سوال ديگه : آيا اين عكسهاي صفحه اول واسه نسخه pc هست و آيا نسخه pc فرقي با نسخه كنسول داره يا نه؟؟؟؟

Kianoosh
10-10-2010, 19:07
تو فوتبال ما فقط 18 تا فورمیشن مختلف داریم حالا باز انواع گوناگون اینا 18 تا هم هست. دیگه بقیش روو لازم نیست بگم که چقدر میشه تاکتیک در آورد تو فوتبال... تو جام جهانیا میشه این موضوع رو فهمید.. مثلا با این همه پیشرفت تاکتیکی بازم آلمان یه چیزای جدیدی رو ارائه کرد اونجا..
+

فقط 18 تا!؟:دی برای کسب 100 امتیاز تو یه بازی بسکتبال یک تیم حرفه ای مثل امریکا بیش از 30 نوع تاکتیک متنوع حمله اجرا می کنه دفاع بماند :دی کافیه تو مود تمرین بری ببینی برای رسیدن به حلقه بیش از 40 روش مختلف وجود داره

البته بحثش به اینجا ربطی نداره ولی گفتی آلمان جام جهانی یاد تیکی تاکای اسپانیا افتادم :دی

پس قبول داری مخاطب ورزشهایی مثل والیبال و بسکتبال و بعد از اون تنیس و .. خاص هستند و فوتبال خیلی گسترده تر هست؟منظورم اینه که بسکتبال بازی کردن خیلی سخت تر هست تا فوتبال!همین باعث میشه فروش کم بشه و مثلا عرضه یک بازی خوب والیبال اقتصادی نیست

من اصلا کاری به نمره سایتها ندارم تا الان هم تو دفاعیات :دی از اینها استفاده نکردم و اصلا هم مهم نیست بهترین بازی ورزشی بشه یا نشه به نظر من کسی که اهل ورزش و بازی های ورزشی باشه از بازی لذت میبره شاید باید قبلش یه سری چیزا رو یاد بگیره و تمرین کنه ولی کسی که آشنا به رشته بسکتبال هست می فهمه این بازی چه شاهکاری هست...

گیم اسپات هم شد سایت؟:دی فیلتر هم که شده بوده مشکل داشته حتما :دی می دونم IGN امتیاز خوبی داده به بازی فقط همین :دی

مسعود بازی یه بخشی بنام پلی بوک داره که به دو قسمت دفاع و حمله تقسیم میشه.در قسمت حمله میتونی برای هر کدوم از بازیکنات وظایفی رو تعیین کنی که در بازی اونو انجام بدن.این قسمت کمی تخصصیه من زیاد به اون وارد نیستم .
در دفاع هم 8 نوع استراتزی داشتیم که فکر کنم تو تیمهای مختلف متفاوت باشه

بیشتر از اینهاست مثلا شما تاکتیک تیم رو طوری تنظیم می کنی که بازکن سه زن بره تو پوینت پیک بده بیاد بیرون پاس بگیره و شوت سه امتیازی بزنه که تو بازی فقط قسمت آخر که شوت زدن هست رو انجام میدی البته باید توپ رو بهش پاس بدی قبلش:دی همه این جزئیات جدا از روش کلی حمله (ست فول و ...)یا دفاع (زون و پرس ....) و وظایف اختصاصی بازیکنها (یارگیری کل زمین دبل تیم فشار رو شوت و ...) هست

خوب بچه ها برید بازی کنید و حالش رو ببرید شاید خدا ما رو هم هدایت کرد و اومدیم سمت این بازی : دی

دقیقا سلیقه ها مختلف هست اگه من از یه بازی خوشم بیاد دلیل نمیشه شما هم خوشت بیاد یا برعکس شاید اون کسی که نقد و بررسی سایتها رو هم انجام میده کمی نظر شخصیشو اعمال کنه ولی کلا هواداران فیفا عادت دارن خودشونو با همه بازی ها درگیر کنن الان pes رو ول کردین اومدین اینجا؟:دی

در ضمن خواستی هدایت بشی بیا پیش خودم نمایندگی رسمی خدا هستم :دی

یه مسعود گیمر که بیشتر نداریم ... :11:

تو قسمت my player چجوری اوورال بازیکن میره بالا؟ من با فینیکس قهرمان شدم، امتیازآورترین بازیکنشون هم بودم ولی هنوز اوورالم 42 هست
skill points رفتی؟بعد از هر بازی با توجه به اینکه تاکتیک کلی تیم و وظایف اختصاصیت رو درست انجام داده باشی یا نه امتیازاتی میگیری که اونجا مهارتهات رو افزایش میدی و می تونی جداگانه تمرین هم بکنی
احیانا شما فقط توانایی های حمله (شوت دانک لی اپ و...)رو بالا نبردی ؟!صفحات بعدیش باید دفاع ذهنی (بازی خوانی تمرکز و ...)و جسمی (قدرت بدنی استقامت سرعت و ...)هم باشه ...(البته یادت باشه با توجه به پستت قابلیت های الویت دار رو زیاد کنی نه هر چی رو مثلا پوینت گارد نیاز نیست اول دانک و رباندش زیاد بشه مثلا دریبل پاس و سرعتش باید بالا بره هرچند خود مدیر برنامه ها اگه اشتباهی چیزی رو زیاد بکنی بهت تذکر میده :دی)

دیگه این بحث رو ببندیمش ما هم بریم پی کارمون گیم رو بده به گیمر :دی

AlexMercer
10-10-2010, 19:17
اگه گیر اوردی به ما هم پ خ بده

دانگا بگیر عزیزم. 50 تومن میدی بیشتر کانال هارو باز میکنه!:46:

Masoud King
10-10-2010, 21:08
لطفا سيستم مورد نياز بازي رو بزاريد ممنون ميشم....

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

يه سوال ديگه : آيا اين عكسهاي صفحه اول واسه نسخه pc هست و آيا نسخه pc فرقي با نسخه كنسول داره يا نه؟؟؟؟
نه فرقی ندارن
بفرما

Minimum System Requirements:

CPU: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista)
RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista)
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 10.5 GB or more free space
Video: DirectX 9.0c compatible (see below)
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard or dual-analog gamepad

Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required:

ATI x1300 or greater;
NVIDIA 6600 or greater;
DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.

Important Note: Game requires Internet connection for activation

Recommended System Requirements:

CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent
RAM: 2 GB
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 10.5 GB or more free space
Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia(R) Geforce(R) 7900 GT or better)
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Input: Dual-analog gamepad
DirectX 9.0c or DirectX 10

Mehdi Bayern
10-10-2010, 21:20
skill points رفتی؟بعد از هر بازی با توجه به اینکه تاکتیک کلی تیم و وظایف اختصاصیت رو درست انجام داده باشی یا نه امتیازاتی میگیری که اونجا مهارتهات رو افزایش میدی و می تونی جداگانه تمرین هم بکنی
احیانا شما فقط توانایی های حمله (شوت دانک لی اپ و...)رو بالا نبردی ؟!صفحات بعدیش باید دفاع ذهنی (بازی خوانی تمرکز و ...)و جسمی (قدرت بدنی استقامت سرعت و ...)هم باشه ...(البته یادت باشه با توجه به پستت قابلیت های الویت دار رو زیاد کنی نه هر چی رو مثلا پوینت گارد نیاز نیست اول دانک و رباندش زیاد بشه مثلا دریبل پاس و سرعتش باید بالا بره هرچند خود مدیر برنامه ها اگه اشتباهی چیزی رو زیاد بکنی بهت تذکر میده :دی)

من تمام تمریناتش رو انجام دادم و الان اون قسمت تمریناتش غیر فعاله،اول هر فصل باز میشه وقتی هر 11 تا تمرینش رو با موفقیت انجام میدی دیگه قفل میشه
امتیاز skill points هم 218 هزار هستش

ویرایش: پیداش کردم مرسی :d

Damian
10-10-2010, 23:10
من تمام تمریناتش رو انجام دادم و الان اون قسمت تمریناتش غیر فعاله،اول هر فصل باز میشه وقتی هر 11 تا تمرینش رو با موفقیت انجام میدی دیگه قفل میشه
امتیاز skill points هم 218 هزار هستش

ویرایش: پیداش کردم مرسی :d
شما باید به قسمت Skill Points بروید و تواناییهای مختلف بازیکنتون رو ارتقا بدید با این امتیازات توانایی بازیکنتان بسیار بالا میرود

molaali
11-10-2010, 08:20
دوستان اين بازي چطوره؟ جالبه؟ به خريدنش ميارزه؟

Damian
11-10-2010, 11:27
بازی خوبیه
اگه اطلاعات بهتری میخوای محتویات همین تاپیک رو یه مروری بکن

hamed30
11-10-2010, 11:44
درود بر دوستان
به نظر من عالیه، شاید در نگاه اول فکر کنید بازی نسبت به سری قبل یعنی 2K10 پیشرفتی نداشته اما بهتره یک بازی رو بصورت کامل بازی کنید تا متوجه تغییرات بازی بشید ،بهتره یه سری به my player mode هم بزنید .فکر میکنم گرافیک بازی به نسبت قبل تغییر چندانی نکرده ولی خیلی روون تر اجرا میشه البته این نظر شخصیه منه.

hamed30
11-10-2010, 15:35
درسته حسین جان دقیقا همینطوریه که میگی متاسفانه در کشور ما به ورزش بها داده نمیشه و فقط چسبیدن به فوتبال یه شبکه درست و حسابی هم بعد 30 سال برای ورزش نداریم.حتی افغانستان هم الان یه شبکه ورزش داره.....
مثلا شما بازی NHL رو ببین هرسال یکی از بازیهای موفق ورزشیه خارجیها واسش دست و پا میشکنن ولی ما هیچی ازش نمیدونیم.تحتی شنیدم این ورزش وارد کشورهای عربی هم شده و حتی لیگ هم دارن!

حسین اگه یکم روش وقت بذاری با اون آمار و ارقام دقیق و عکسهای واقعی و حرکات شبیه سازی شده کاملا میتونی از بازیکنانش و حتی مربیان شناخت پیدا کنی فقط اگه چند بازی از NBA ببینی کار تکمیل میشه.الان من دربه در دنبال کارت الجزیره اسپورتم که بشینم لیگ رو دنبال کنم فکر کنم 14 روز دیگه بازیها شروع میشه.
درود بر دوستان
دقیقا همینه که شما می فرمایید .بازی های تیم ملی بسکتبال رو که مثلا جام جهانی بود پخش نکردند نه زنده نه تکرار اونوقت بازی دوستانه تیم ملی فوتبال با تیم ذخیره های لاتزیو رو که تو زمین تمرین برگزار شد رو بصورت زنده پخش کردند.:41: من خودم اوایل عشق فوتبال بودم امایک بار امتحان کردن NBA کافی بود تا دیگه بیخیال فوتبال بشم.NBA2K11 #1

masoud93
11-10-2010, 18:37
دکمه هارو میشه روی کنترولر عوض کرد یا نه ؟

چون من رفتم یه فیفا استریت 3 خریدم نشد مثلا B رو با X عوض کنی (شوت رو با سانتر عوض کرد)

hamed30
12-10-2010, 09:49
دکمه هارو میشه روی کنترولر عوض کرد یا نه ؟

چون من رفتم یه فیفا استریت 3 خریدم نشد مثلا B رو با X عوض کنی (شوت رو با سانتر عوض کرد)
بله چرا که نشه!تو قسمت controler setup

hamed30
12-10-2010, 15:34
درود بر دوستان
یک سوال فنی : گرافیک بازی روی تنظیمات بالا و res 1280*768 به نسبت 2K10 پایین تر به نظر میاد،مشکل چیه؟ سیستم عامل XP Sp3 و Directx 9.0c ممکنه مربوط به directx 10 باشه ؟؟

aha2012
12-10-2010, 16:46
عجب بازی ایه.من بعد از 2004 با هیچ NBA ای حال نکردم.ولی انصافا این خیلی باهاله

Damian
13-10-2010, 00:43
خیلی خوشحالم که سری بازیهای بسکتبال کم کم داره محبوب و محبوب تر میشه الان داشتم می دیدم کل پست های تاپیک NBA 2k9 شصت و دو پست بوده ولی حالا می بینیم که هنوز 1 ماه از این بازی نگذشته تعداد پست ها حدودا دو برابر آن شده و این حداقل برای من خوشحال کننده است
از دان این پست نا مربوط معذرت میخوام

hamed30
13-10-2010, 10:13
با سلام
بازی در بخش my player خیلی بهتر و جذاب تر شده درجه سختی و زمان بازی رو میشه تغییر داد،بعد از 5 بازی در لیگ NBA میشه درخواست Trade(تغییر تیم) کرد،تنظیم دوربین دربازی های بعد به حالت اول برنمیگرده،قبل مسابقه intro video پخش میشه،هنگامی که بازیکن شما روی نیمکت ذخیره ها نشسته بازی رو از دید اون میبینید(سری قبل ارتفاع دوربین خیلی بالا بود)،امتیازات teammate grade خیلی خوب شده به کوچکترین حرکات شما در بازی امتیاز مثبت یا منفی داده میشه،تحلیل مسابقه بین دو نیمه جالب شده،بعد ازبازی بازیکن شما رو در کنفرانس مطبوعاتی نشون میده که ازش یه سوال درباره بازی پرسیده می شه وشما با انتخاب یکی از چهار گزینه ای که پایین صفحه نمایش داده میشه جواب رو انتخاب میکنید وبازیکن شما شروع میکنه به صحبت وجواب خبرنگاررو میده.

fouad-pes
13-10-2010, 14:01
دوستان بازی رو از میهن دانلود، دانلود کردم.
setup رو که اجرا میکنم، پیغام زیر رو میده:

hamed30
13-10-2010, 16:56
دوستان بازی رو از میهن دانلود، دانلود کردم.
setup رو که اجرا میکنم، پیغام زیر رو میده:
سلام بر دوستان
تو یه سایتی اینو نوشته بودن من خودم با همچین مشکلی روبه رو نشدم حقیقتا
Don't click setup.exe, just unpack nba2k11_1.cab and such other files

fouad-pes
13-10-2010, 20:13
سلام بر دوستان
تو یه سایتی اینو نوشته بودن من خودم با همچین مشکلی روبه رو نشدم حقیقتا
Don't click setup.exe, just unpack nba2k11_1.cab and such other files
مرسی دوست عزیز. دمت گرم. خیر ببینی
از آواتارت هم خیلی خوشم اومد... عاشقشم

hamed30
14-10-2010, 09:02
مرسی دوست عزیز. دمت گرم. خیر ببینی
از آواتارت هم خیلی خوشم اومد... عاشقشم
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفم بود ،شما لطف دارید
قابل توجه دوستان ظاهرا save and exit بین بازی مشکل داره دیشب بین بازی سیو کردم وازبازی خارج شدم ،وقتی دوباره خواستم بازیم رو ادامه بدم نشد و بدون هیچ اروری از بازی خارج شد.(crash to desktop ).تو اینترنت یه گشتی زدم دیدم خیلی از کاربرای دیگه همچین مشکلی داشتن ونوشته بودن باید منتظر پچ 2k بود.مجبور شدم دوباره برم:41:

basketball
14-10-2010, 14:58
سلام
بنده مدیر بسکتبال سایت پرشین جیم هستم اینم لینک پروفایلم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرباره بسکتبال یا 2k10 هم سوالی داشتید درخدمیتم من تو نسخه قبلی استاد بودم
اینم یه عکس از بازی تیم من در مقابل لیکرز با ستاره هاش نتیجه رو توجه کنید میزان سختی بازی هم روی دشوارترین گذاشتم تا یه چیزی یاد بگیرم!

اینم یه آهنگ بسکتبالی واسه شما دوتان حتــــــــــــما دانلود کنید
این آهنگ خیلی توی مسابقات ان بی ای پخش میشه خیلی توپه

توی سایت ماهم عضو شید خوشحال میشیم!

basketball
14-10-2010, 16:08
اگر بازی رو بلد باشین تیم مهم نیست
فعلا چند روزه اعصابم به خاطر دربه در بودن بهترین گارد راس تاریخ ان بی ای Allen Iverson عکس آواتارم ناراحتم!
هیچ تیمی بهش پیشنهاد نداده!!!!!!!!!!!
سوالی بود درخدمتم

Damian
14-10-2010, 16:21
فعلا چند روزه اعصابم به خاطر دربه در بودن بهترین گارد راس تاریخ ان بی ای Allen Iverson عکس آواتارم ناراحتم!
سوالی بود درخدمتم
نمیدونم چرا ؟
به نظر من فسیل آیورسون هم به درد میخوره

hamed30
14-10-2010, 18:00
سوالی بود درخدمتم
سلام
دوست عزیز میشه لطف کنی و یه عکس از NBA 2K11 هم با تنظیمات گرافیکی بالا مثل اون قبلی(2k10) بذاری(screenshot ).

basketball
14-10-2010, 20:16
نمیدونم چرا ؟
به نظر من فسیل آیورسون هم به درد میخوره
این پست رو بخون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!
اگه بدونی آلن آیورسن چه زندگی سختی رو داشته میتونی تو سایت خودمون قسمت بیوگرافی بخونیش!

---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

سلام
دوست عزیز میشه لطف کنی و یه عکس از NBA 2K11 هم با تنظیمات گرافیکی بالا مثل اون قبلی(2k10) بذاری(screenshot ).
من کیفیت و سایز عکس رو خیلی کم کردم عکس اصلی 2 مگ بود!
من هنوز نسخه 11 رو نگرفتم!
تنظیمات من هم روی 1024*768 هست

devilboys
14-10-2010, 21:43
بچه ها من هر کاری میکنم جای دکمه های دسته عوض کنم نمیشه یه اخطار میده یه سوال دیگه با چه دکمه ای میشه slam dunk زد؟

basketball
14-10-2010, 22:40
شما توی پی سی بازی می کنید
اگر توی پی سی هستید space رو بزنید و دکمه مورد نظر !
اسلم دانک همون دکمه شوت هست در صورتی که با سرعت turbo باشید و بازیکن توانایی اسلم دانک رو داشته باشه و شرایط دانک زدن باشه همون شوت رو بزنید خودش آنچنان به حلقه می کوبه که...........
برید تو قسمت تمرین راحت تره یادگیریش

mohammadirani
15-10-2010, 18:23
یه نفر نبود تو تاپیک بهترین تنظیمات رو برای دسته بزاره؟

من الان هر کاری میکنم نمیدونم کدوم کلید برای پرشه

منظورم برای دسته جو استیکه

یا وقتی تایم اوت میگیرم بتونم قبل از یک دقیقه بیام بیرون

یا اصلا خطای تکنیکال نمیوتنم بکنم
قبلا با همون کلید تایم اوت وسط بازی خطا میکردم

basketball
15-10-2010, 21:41
نگران نباش من هستم!!!!!!!
البته اینا واسه نسخه 10 هست شاید تغییر نکرده باشه
من والا با کیبورد بازی میکنم ولی چندتا نکته:
واسه اینکه قبل از 1 دقیقه تایم اوت رو بگیری میتونی دکمه time out رو بزنی همون لحظه بازی دوباره ادامه پیدا میکنه! یا گزینه puase
البته با با کلید 1 روی بالای کیبرد میزنم تایم اوت تموم میشه!
واسه خطای تکنیکال هم باید تو قسمت my nba و در قسمت nba rules گزینه international foul رو on کنی! و در بخش offensive کلید تایم اوت همون کلید international foul در بخش deffensive است
سوالی بود در خدمتن

hamed30
16-10-2010, 11:31
یه نفر نبود تو تاپیک بهترین تنظیمات رو برای دسته بزاره؟

من الان هر کاری میکنم نمیدونم کدوم کلید برای پرشه

منظورم برای دسته جو استیکه

یا وقتی تایم اوت میگیرم بتونم قبل از یک دقیقه بیام بیرون

یا اصلا خطای تکنیکال نمیوتنم بکنم
قبلا با همون کلید تایم اوت وسط بازی خطا میکردم
باسلام
شاید این فایل PDF بدرد شما بخوره حجمش 1.37MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته شما باید به اصطلاحات بازی آشنا باشید که حتما هستید تا بتونید در صورت نیاز جای دکمه ها رو عوض کنید.

hamed30
16-10-2010, 11:51
بچه ها من هر کاری میکنم جای دکمه های دسته عوض کنم نمیشه یه اخطار میده یه سوال دیگه با چه دکمه ای میشه slam dunk زد؟
چه اخطاری میده؟ من تو قسمت my controler\control setup جای دکمه ها رو عوض کردم هیچ اخطاری نداد.در مورد دانک زدن هم، اگر به بخش تمرین،فکر میکنم قسمت (free style) بازی برید و توضیحات پایین صفحه رو بخونید ،تمام حرکات رو آموزش داده از جمله انواع اسلم دانک ها رو (با یه بازیکن مثل kobe bryant تمرین کنید)

hamed30
16-10-2010, 12:52
دیشب داشتم تو قسمت my p بازی می کردم بازیکنم رو زدند مصدوم کردند خیلی جالب بود مربی تیم نمی یاوردش بیرون هروقت هم بازی قطع میشد بازیکنم پهلوش رو میگرفت، درد داشت بیچاره:31:.آخر بازی هم دوتاگزینه اومد که می خوای همینجور مصدوم بازی کنی یا میری کنار تا خوب شی، یک هفته طول کشید.
کدهای بازی :
code :icanbe23
باز کردن قسمت michael jordan :creating a legend که شما میتونید با مایکل جوردن بعنوان یه بازیکن روکی(rookie ) با اورال 79 ،10000 اسکیل پوینت،10 دریل(drill) بازی کنید.
سایر کد ها
2ksports :Unlock the 2k Sports Team
2kchina : Unlock the 2k China Teamکه توصیه نمی شه چون چینیه:31:
nba2k : Unlock the NBA2k Development Team
vcteam :Unlock the VC Squad
payrespect :توپ جدید

basketball
17-10-2010, 13:37
کسی اینجا طریقه پیک گرفتن و دابل تیم زدن رو بلده توی نسخه 11؟

hamed30
18-10-2010, 11:22
کسی اینجا طریقه پیک گرفتن و دابل تیم زدن رو بلده توی نسخه 11؟
آقا ما هنوز آماتوریم اگه بگی منظورت از پیک گرفتن و دابل تیم زدن چیه شاید بتونیم کمکت کنیم در ضمن من خودم فقط my player mode بازی میکنم.4تا بازی واسه memphis grizzlies انجام دادم PPG:20.0 پست :small forward ومیانگین رتبه B+در سختی بازی PRO

basketball
18-10-2010, 12:54
ایول تو مردی
اونا رو ولش کن نمیشه اینطوری توضیح داد!
چرخش رو چطوری بزنم یا همون spin یا همون پیوت؟ که روی یک پاش میچرخه!

hamed30
18-10-2010, 14:02
ایول تو مردی
اونا رو ولش کن نمیشه اینطوری توضیح داد!
چرخش رو چطوری بزنم یا همون spin یا همون پیوت؟ که روی یک پاش میچرخه!
چاکرتم
یه فایل PDF هست توش نوشته spin رو با Numpad [ . ] اون یکی رو هم شرمنده ام تو قسمت post play offence باید دنبالش بگردید من خودم به شخصه از این post play استفاده نمیکنم چون بلاکم میکنن سخت میشه امتیاز گرفت ،فقط شوت های راه دور layup ,dunk
این فایل PDF راهنمای کنترل بازیه حجم 1.37

basketball
18-10-2010, 14:07
این بازی های جردن چقدر سخته باید با جردن توی یه بازی 70 امتیاز بیاری من زور زدم 35 امتیاز آوردم!
ولی جدا از این بحث ها این بازی های قدیمی قدرت بازیزکن های قدیمی رو نشون میده و مقایسشون با بازیکن های حال! ر
بازیکن های قدیم روغن زرد خوردن دیگه! توی تیم بولز قدیم یه بازیکن هست فکر کنم اسمش گروین بود یه دانک هایی میزنه که کوبی و لبرون باید خوابشو ببینند! جردن که معرکه است!
واقعا بازیکن های قدیم عجب قدرت بدنی هایی داشتن!

basketball
18-10-2010, 14:21
دادا این فایل پی دی اف که دانلودی نیست برا منم باز نمیشه شما ک هدانلودش کردی لطف می کنی یه جای دیگه آپلود کنی
چون من فعلا دیال آپ دارم نمیشه از ای سایت گرفت!

hamed30
18-10-2010, 16:14
دادا این فایل پی دی اف که دانلودی نیست برا منم باز نمیشه شما ک هدانلودش کردی لطف می کنی یه جای دیگه آپلود کنی
چون من فعلا دیال آپ دارم نمیشه از ای سایت گرفت
اینم یه سایت دیگه بخاطر شمادوست عزیز

Damian
18-10-2010, 16:55
دوست عزیز شرمندتم که دیر شد
برای دابل تیم قبلا بهت گفتم که این حالت امسال بصورت دستی شده یعنی چی ؟ یعنی اینکه شما دکمه مورد نظر دابل تیم رو (توی X360 RB و فکر کنم توی پی سی TAB) میزنی بعد دکمه هایی بالا سر بازیکنا پدید میاد که با توجه به بازی بازیکن دوم رو انتخاب میکنی البته حالت اتوماتیک این حرکت (مثل نسخه های قبل) هم امکان پذیره و باید دکمه دابل تیم رو نگه داری البته کلا این حرکت سخت تر شده.
در مورد پیک هم باید LB رو نگه داری بعد دوباره فشار بدی بعد دوباره نگه داری که به این راحتی ها نیست.
در مورد Spin هم باید LT رو نگه داری و LS رو 180 درجه از طرف دست حامل توپ به طرف اون دست سریع بچرخونی که باز این حرکت هم خیلی راحت نیست
موفق باشی و بازم معذرت

basketball
18-10-2010, 17:06
زحمت کشیدند تا بخوای یه پیوت بدی 24 ثانیه تموم شده!!!!!!!!!!!!!!!
دادا این LB و LT چیه؟ من با کیبورد بازی می کنم اگر زحمت نیست یه طوری بگو ما هم بفهمیم
اصلا یه کار کن اکشن اون دکمه رو بگو مثلا بگو fake pass یا میشه lb ......
قربانت

Damian
18-10-2010, 17:25
والا من معادل این دکمه ها رو توی کیبورد نمیدونم
پیشنهاد می کنم یه جوی استیک خوب تهیه کن تا بیشتر لذت ببری البته شاید با کیبورد راحت تری اما کلا خیلی کارا رو با کیبورد نمیشه کرد. LB معادل L1 و LT معادل L2
Fake Pass هم با B دسته XBOX360 امکان پذیره
در رابطه با دکمه های ترکیبی که زیاد هستن مثلا RB , LB با آنالوگ راست پاسها رو انجام میده میدونی چه فرقی با پاسهای معمولی داره ؟ فرقش اینه که شما میتونین مسیر حرکت رو ادامه بدید و دیگه با آنالوگ چپ کاری ندارین.
یا مثلا LT که با دکمه B الیوپ میشه.

hamed30
18-10-2010, 17:27
زحمت کشیدند تا بخوای یه پیوت بدی 24 ثانیه تموم شده!!!!!!!!!!!!!!!
دادا این LB و LT چیه؟ من با کیبورد بازی می کنم اگر زحمت نیست یه طوری بگو ما هم بفهمیم
اصلا یه کار کن اکشن اون دکمه رو بگو مثلا بگو fake pass یا میشه lb ......
قربانت
tab : LT
numpad [+] :RT
left shift : LB
numpad [Enter] :RB
direction up,down,right,left : LS

basketball
18-10-2010, 17:57
آقا حامد شما خودت تو pc بازی می کنی؟
با دسته یا کیبورد؟

hamed30
19-10-2010, 10:17
آقا حامد شما خودت تو pc بازی می کنی؟
با دسته یا کیبورد؟
تو PC با دسته. به شما هم توصیه میکنم یه گیم پد تهیه کنید اینطوری کنترل کامل به بازی داری .من 2K9 رو باکیبورد بازی میکردم تا میومدم شوت وپاس روپیدا کنم 24 ثانیه تموم بود.

vahidgame
19-10-2010, 12:11
این بازی هم چه کرده ها!
توی metacritic میانگین امتیازش 9 ِ . در حالی که فیفا 11 میانگین امتیازش 8.8 ِ !
یه چیز جالب دیگه هم بگم. IGN که به نسخه کنسولی بازی 9.5 داده بود به نسخه پی سی 8 داده!

hamed30
19-10-2010, 12:33
این بازی هم چه کرده ها!
توی metacritic میانگین امتیازش 9 ِ . در حالی که فیفا 11 میانگین امتیازش 8.8 ِ !
یه چیز جالب دیگه هم بگم. IGN که به نسخه کنسولی بازی 9.5 داده بود به نسخه پی سی 8 داده!
با سلام
آقا اگر یک سیستم امتیاز دهی به بازی ها تو همین سایت بود خیلی خوب میشد ،مثل اونی که تو Gamespot وIGN هست ،نمی دونم شاید باشه وما خبر نداریم ؟به نظر من امتیازی که کاربرا به یک بازی میدن معتبر تره .
در ضمن FIFA چه ربطی به NBA داشت!!!؟؟؟:31:

vahidgame
19-10-2010, 12:43
با سلام
آقا اگر یک سیستم امتیاز دهی به بازی ها تو همین سایت بود خیلی خوب میشد ،مثل اونی که تو Gamespot وIGN هست ،نمی دونم شاید باشه وما خبر نداریم ؟به نظر من امتیازی که کاربرا به یک بازی میدن معتبر تره .
در ضمن FIFA چه ربطی به NBA داشت!!!؟؟؟:31:

ربطش اینه که هر جفتشون بازی ورزشی برای شرکت EA هستن :31: و همین طور فیفا هم چند ساله راحت بهترین بازی ورزشی سال میشه ولی امسال فکر کنم با وجود این بازی انتخاب بهترین بازی ورزشی سال سخت باشه

djmd
19-10-2010, 12:47
ربطش اینه که هر جفتشون بازی ورزشی برای شرکت EA هستن :31: و همین طور فیفا هم چند ساله راحت بهترین بازی ورزشی سال میشه ولی امسال فکر کنم با وجود این بازی انتخاب بهترین بازی ورزشی سال سخت باشه

وحید جان مطمئنی هر دوشون واسه EA هستن ؟! 2k11 ؟؟!؟! :46:

basketball
19-10-2010, 12:53
حامد جا منم با pc باز می کنم و دسته جوی استیک دارم ولی از این هایی است که شوک نداره میتونی یه راهنمایی بکنی در مورد کنترلش بکنی، فقط شک نداره ولی R و L رو داره!

vahidgame
19-10-2010, 12:54
وحید جان مطمئنی هر دوشون واسه EA هستن ؟! 2k11 ؟؟!؟! :46:

راست میگی :31: اشتباه از من بود :31:
ولی مسئله اینه که فیفا فن هایی مثل مسعود دیگه امسال این قدر به فیفا مطمئن نباشن چون این NBA 2K11 وجود داره :14:

basketball
19-10-2010, 13:36
آسانترین درجه بازی چیه؟
فکر کنم سخت ترینش Pro باشه!

Damian
19-10-2010, 14:49
نه سخت ترینش Hall Of Fame هست و فکر کنم آسونترین Rookie

hamed30
19-10-2010, 17:29
حامد جا منم با pc باز می کنم و دسته جوی استیک دارم ولی از این هایی است که شوک نداره میتونی یه راهنمایی بکنی در مورد کنترلش بکنی، فقط شک نداره ولی R و L رو داره!
شوک داشتن یا نداشتنش مهم نیست
درمورد کنترل باید تو نظیمات عملکرد دکمه را طبق خواسته خودتون عوض کنید بصورت پیش فرض دو دکمه بالا سمت چپ
positional plays\pick cntl : LB
shot modifier\dribble : LT

دودکمه بالا سمت راست
icon pass : RB
sprint : RT
چهار دکمه سمت راست : بالایی set screen\rebound راست fake pass چپ shot\steel پایین pass البته به نظر من برید وتمام دکمه ها رو اون طور که دوست دارید تنظیم کنید

Gilopa
19-10-2010, 19:40
دوستان به نظرم بازی کرکش مشکل داره گاهی اوقات الکی وسط بازی گیر میکنه و گاهی اوقات هم سیو بازی برام کار نمیکنه

راستی یه ایراداتی نسبت به نسخه 10 از نظر خودم رو میگم :
از نظر صدا گذاری این نسخه نسبت به نسخه 10 ضعیفتره به نظرم .. اون هیجانی که در نسخه 10 بود به هیچ وجه در این نسخه ندیدم سازندگان صدای تماشاگرا رو پایین آوردن و در عوض صدای گزارشگر و مفسرا رو بالا بردن و حالت لایو بازی از بین رفته(باید ببینم از تنظیمات بازی میشه تغییرش داد یا نه )
بارها مشاهده کردم تیم من در حال حمله هست و توپ رو وارد سبد کرده اما چون اون مفسر زن در حال صحبت هست گزارشگر اصلا توجهی نمیکنه به حمله و گل من
از نظر گرافیکی هم به نظرم نسبت به نسخه 10 پیشرفتی نداشته جز انیمشنهای بازیکنا (اندک تغییراتی) که به شخصه نسخه 10 بهتر بود (البته شاید من عادت نکردم هنوز )
در مورد گیم پلی حرکات پا به توپ بازیکنا به نظرم غیر طبیعی شده نسبت به نسخه 10 (البته شاید هنوز عادت نکردم ) اما در کل مشکلی نداره
بهرحال مودهای بازی گویا پیشرفت خوبی داشته اما انتظار بیشتری داشتم از نسخه 11
راستی من تو نسخه 10 نمیتونستم راحت با کامپیوتر بازی کنم وجدا قدرتمند بودن .. اما در این نسخه آسونتر شده و راحت تر میتونم ببرمشون

basketball
19-10-2010, 23:19
نظر شخصی من بعضی حرکات کاربردی از جمله چرخش یا spin یا پیک گرفتن که نصف یه بازی تیمی است و دابل تیم زدن که این حرکات مثل اینکه زدنش خیلی مشکله!
من از نظر گرافیکی نسخه 10 رو بیشتر قبول دارم، البته بستگی به سیستم داره و گرنه در کنسول 360 فکر نکنم مشکلی داشته باشه و زدن دریبل کراس آور که مهمترین دریبل بسکتبال است!
بیشتر جذابیتش به جردن و بازی های اوست سیستم بازی my player هم خیلی سخت شده و از این نظر من نسخه 10 رو پیشنهاد می کنم!

hasani2008
20-10-2010, 09:56
با سلام
آيا نقدي از بازي اومده (در ضمن نمره بازي چند شده)
ممنون ميشم جواب بدبد.....

hamed30
20-10-2010, 10:17
نظر شخصی من بعضی حرکات کاربردی از جمله چرخش یا spin یا پیک گرفتن که نصف یه بازی تیمی است و دابل تیم زدن که این حرکات مثل اینکه زدنش خیلی مشکله!
من از نظر گرافیکی نسخه 10 رو بیشتر قبول دارم، البته بستگی به سیستم داره و گرنه در کنسول 360 فکر نکنم مشکلی داشته باشه و زدن دریبل کراس آور که مهمترین دریبل بسکتبال است!
بیشتر جذابیتش به جردن و بازی های اوست سیستم بازی my player هم خیلی سخت شده و از این نظر من نسخه 10 رو پیشنهاد می کنم!
با سلام
درسته از نظر گرافیک وصدا 10 بهتر بود ولی گیم پلی 11 خیلی بهتره وسخت تر. چون من MY PLAYER بازی میکنم با پیک گرفتن (اگر همون set screen هست)مشکلی ندارم ولی تو دریبل crosscver,behindback بله. سیستم بازی تو MP راحت تر شده که ! تازه این بخش به نسبت بقیه قسمت ها بیشترین تغییر رو داشته :
تغییر زمان بازی ،درجه سختی ،ویدئو های قبل بازی وآخربازی،وجود بازی هایی بنام Keygame که تو این بازی ها امتیاز اسکیل پوینت دوبل محاسبه میشه ،یه نامه هایی هم با امضای MJ میاد هنوز نمیدونم چیه؟امکان درخواست تغییر تیم (request trade ) امتیاز های اسکیل پوینتی روکه برای یک قابلیت استفاده کردید میتونید برگردونید ،مصدوم شدن که زیاد خوشایند نیست (تو NBA2K10 دو فصل بازی کردم بازیکنم آخ نگفت) امتیازات teammate بهتر ودقیقتر شدن مثلا اگه بیخودی اقدام به توپ ربایی کنید امتیاز منفی میگیرید و...

hamed30
20-10-2010, 11:07
دوستان به نظرم بازی کرکش مشکل داره گاهی اوقات الکی وسط بازی گیر میکنه و گاهی اوقات هم سیو بازی برام کار نمیکنه

سازندگان صدای تماشاگرا رو پایین آوردن و در عوض صدای گزارشگر و مفسرا رو بالا بردن و حالت لایو بازی از بین رفته(باید ببینم از تنظیمات بازی میشه تغییرش داد یا نه )
در مورد گیم پلی حرکات پا به توپ بازیکنا به نظرم غیر طبیعی شده نسبت به نسخه 10 (البته شاید هنوز عادت نکردم ) اما در کل مشکلی نداره
پابه توپ ! :42: مگه فوتباله
منم تو MP بین بازی یه بار سیو کردم ولی دیگه سیوم لود نشد تو اینترنت گشتم هیچ راه حلی پیدا نکردم ،بقیه هم همین مشکل رو داشتند .صدای تماشاچیها بصورت پیش فرض خیلی کمه باید برید تو تنظیمات زیادش کنید

Damian
20-10-2010, 15:10
با سلام
آيا نقدي از بازي اومده (در ضمن نمره بازي چند شده)
ممنون ميشم جواب بدبد.....
GameRankings ..... 92.63%
Metacritic ..... 90.00%

G4 ..... 5/5
IGN ..... 9.5/10
Game Trailers ..... 9.2/10
Game Informer ..... 8.75/10
GameSpot ..... 8/10

hamed30
20-10-2010, 18:01
kobe bryant,allen iverson وmichael jordan برای بخش MyPlayer :(البته خودم امتحان نکردم .این جور پچ هارو 10 جواب میداد)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت منبع :

shayan3785
23-10-2010, 22:44
با سلام
من بازی nba2k11 رو نصب کردم و بازی تا اخر اجرا میشه ولی اگه وسط بازی esc رو بزنم .و وارد منو بشم سیستم هنگ می کنه و با ید endtask کنم جالب اینجاست که فقط این بازی اینطوریه و با بازیهای دیگه مشکل ندارم . حتی نسخه های قدیمیش هم که نصب کردم هم وقتی منو رو میزنم سیستم هنگ میکنه .لطفا راهنمایی کنید چرا این مشکل هست و باید چه کار کرد .

bushido
23-10-2010, 22:52
نسخه پی سی قبل این بازی با دسته مشکل داشته
کسی میدونه این نسخه جدید مشکل داره یا نه؟

basketball
25-10-2010, 12:49
نه هيچ مشكلي نداره!
موفق باشيد

bushido
25-10-2010, 20:28
نه هيچ مشكلي نداره!
موفق باشيد
مرسی من فقط منتظر بودم دسته هاش درست شه بخرم

hamed30
26-10-2010, 10:31
منظورتون از مشکل چیه ؟ نسخه قبل با دسته مشکلی نداشت ، من 2k9 و2k10 رو بادسته بازی میکردم هیچ کدومشون با دسته مشکلی نداشتن.

bushido
26-10-2010, 18:29
منظورتون از مشکل چیه ؟ نسخه قبل با دسته مشکلی نداشت ، من 2k9 و2k10 رو بادسته بازی میکردم هیچ کدومشون با دسته مشکلی نداشتن.
بازی دسته های منو میشناخت حتی توی منوشم میزد ولی وقتی بازی میومد هیچکدوم از کلید ها کار نمی کرد توی
توی فروم و چند جایه دیگه از هرکی پرسیدم و هر کار کردم درست نشد
دسته هایی که شما استفاده میکنی جنسشون چیه چون من هر چی ازین دسته های چینی امتحان کردم کار نکرد

mehdy.z
26-10-2010, 19:36
بازی دسته های منو میشناخت حتی توی منوشم میزد ولی وقتی بازی میومد هیچکدوم از کلید ها کار نمی کرد توی
دسته هایی که شما استفاده میکنی جنسشون چیه چون من هر چی ازین دسته های چینی امتحان کردم کار نکرد
بعضی از بازیها فقط با دسته Xbox 360 سازگارند(مخصوصا بازیهایی که کلیدهای اون به صورت layout هست) برای رفع این مشکل شما این برنامه رو دانلود و سه تا فایل توش رو دقیقا در محل نصب بازی در کنار آیکون اصلی کپی کن و سپس برنامه رو اجرا و وقتی دسته رو شناخت برو توی بازی ببین درست شده یا نه:

hamed30
27-10-2010, 09:41
FARASSOO FGP 401
چینی که خوب همشون چینیه .درضمن دسته رو اگر رو حالت آنالوگ بزاری تو بازی کار نمیکنه.

khmusic
28-10-2010, 21:54
سلام کسی اموزشی از این بازی نداره ؟من هر چی بازی میکنم با اختلاف 30 ، 40 تا میبازم

mohsentanha
29-10-2010, 02:45
چجوری میشه دفاع کرد درست حسابی؟
گیم پد ۳۶۰ دارم ولی نمیتونم خوب دفاع کنم کامپیوتر بهتر دفاع میکنه:41:

JUSTIN11
02-11-2010, 13:19
این بسکتبال عجب ورزش باحالیه فیفا11 رو که این همه انتظارشو میکشیدم تقریبا گذاشتم کنار

الان دارم با دنور مود The Association (همون منیجر مود در فیفا) رو بازی میکنم.بعد از 12 مسابقه 7 برد و 5 باخت رو بدست آوردم و توی منطقه دومم و در کنفرانس غرب ششم.البته روی درجه سختی آل استار و مدت زمان هر کوارتر 7 دقیقه.بهترین افتخاراتم برد تیم اول کنفرانس یعنی لیکرز و بهترین بازیکن هفته با کارملوآنتونی:20:

یه سوال اینکه کی میشه بازیکن خرید؟ فصل نقل و انتقالات از کی آغاز میشه؟ فرآیند خرید بازیکن چجوریه؟ این بازیکنان جوونی کی واسشون مامور استخدام میکنیم که اونارو زیر نظر داشته باشن کی میتونیم جذب کنیم؟
DRAFT NBA به چه معناست؟

saeedblack
02-11-2010, 23:49
ببخشيد كسي ميدونه چطور ميشه dunk و slam dunk زد؟خيلي ممنون ميشم كارم خيلي گيره

JUSTIN11
03-11-2010, 01:23
ببخشيد كسي ميدونه چطور ميشه dunk و slam dunk زد؟خيلي ممنون ميشم كارم خيلي گيره

RT (دویدن) رو بگیر وقتی به سبد نزدیک شدی X (شوت) رو بزن.

JUSTIN11
05-11-2010, 13:44
راستی امسال فقط همین بازی بسکتبال رو داریم.....

nba elite11 کنسل شد.
EA سه روز پیش تائید کرد.

فکر کنم مسئولان EA نشستن 2K11 رو بازی کردن و کلا از ساخت نسخه جدید منصرف شدن:31:

soranstar
06-11-2010, 11:14

آقا دمت گرم .
شکر خدا یکی پیدا شد مشکله منو داشته باشه .:10: :11:
منم هر چی پرسیدم که بابا دستم رو میشناسه ولی کار نمیکنه یا میگفتن دستت خرابه یا تنظیماتو اشتباه رفتی .
دسته منم وقتی بازی میاد فقط میره رو منو , دیگه هیچ جاش کار نمیکنه .:19:
تا الانم 2تا دسته گرفتمو امتحان کردم . البته من رو pc دارم بازی میکنمو فقط واسه این بازی دسته هام مشکل داره .
اگه یه کمکی کنید ممنون میشم .

saeedblack
06-11-2010, 23:47
در قسمت my player من چند تا بازی کردم و اکثر rank هام خوب بوده فقط وقتی تیمم تو موقعیت حمله میره و من میخوام جاگیری کنم یکی از بازیکنان حریف برای cover کردن من میاد من یه کم جلو میرم داور خطای violationمیده و بازی به نفع حریف میشه و کلی امتیاز از rank من کم میشه چجور میشه از این خطاهای violation در بازی جلوگیری کرد؟

Damian
07-11-2010, 01:31
در قسمت my player من چند تا بازی کردم و اکثر rank هام خوب بوده فقط وقتی تیمم تو موقعیت حمله میره و من میخوام جاگیری کنم یکی از بازیکنان حریف برای cover کردن من میاد من یه کم جلو میرم داور خطای violationمیده و بازی به نفع حریف میشه و کلی امتیاز از rank من کم میشه چجور میشه از این خطاهای violation در بازی جلوگیری کرد؟
منظورتون Back Court هست ؟
اگه منظورتون اینه شما باید قابلیت Ball Handle رو افزایش بدین که راحتتر از بازیکن حریف عبور کنید.
این قابلیت برای گاردها یکی از حیاتی ترین قسمت هاست

farhad07
07-11-2010, 14:51
دوستان دریبل زدن تو بازی چطوریه هرچقدر میخوام با کوبی دانک بزنم جلومو میگیرن موندم چیکار کنم !

farhad07
08-11-2010, 13:41
چرا کسی راهنماییم نمیکنه ؟؟؟

JUSTIN11
08-11-2010, 14:22
چرا کسی راهنماییم نمیکنه ؟؟؟

خب اول باید موقعیت بازیکنت رو طوری تنظیم کنی که کسی در مقابلت نباشه یا اینکه روی حرکاتت تسلط نداشته باشه.برای این کار میتونی چند راه رو انتخاب کنی.

در کل میتونی با LT دریبل بزنی.ال تی رو بگیر و تغییر جهت بده(اینو باید اینقدر تمرین کنی تا یاد بگیری)

روی ضد حملات میتونی با بازیکنت با سرعت به طرف حلقه حرکت کنی.

یا اینکه 1-2 کنی (LT رو بگیر+پاس بده وقتی بازیکنت از مدافع روبروش عبور کرد دوباره بهش پاس بده----یا میتونی بجای پاس بهش آلیوپ پاس بدی(LT رو بگیر +B رو بزن )

یا با شوت فیک گولش بزنی.(X رو یه کوچولو بزن تا مدافع فکر کنه میخوای توپو پرتاب کنی)

با پاسکاری و برنامه های تاکتیک تیمی بتونی مدافع رو دور بزنی.(توی ستینگ بازی یه قسمت داره که میتونی راهنمای تاکتیک ها رو در زمین مسابقه فعال کنی اینطوری با یه سری علامت بهت میگه که چکار کنی)
----------------------------------

کلا دانکها در بازی فوق العاده زیباست.نمیدونم تو نسخه قبل هم بود یا نه ولی در این بازی مثلا برای یه بازیکن 4 نوع اسلم دانک خاص تعریف شده ولی توی بازی در شرایط خاص انیمیشنها کمی تغییر میکنه.مثلا اگه یه مدافع زیر سبد باشه با برخورد به دست اون انیمیشن دانک تغییر میکنه.این برای لیوپ ها هم صادقه.اینطوری نمای بازی فوق العاده طبیعی و واقعی بنظر میرسه.

saeedblack
09-11-2010, 23:14
لطفا روش درست شوت زدن روی حالت stick shot timing رو برای راهنمایی بگذارید مثلا من چجوری میتونم پرتابهای سه امتیازی درست بزنم یا وقتی دو تا از بازیکنان برای دفاع توپ میان بتونم توپ رو گل کنم

JUSTIN11
10-11-2010, 17:38
لطفا روش درست شوت زدن روی حالت stick shot timing رو برای راهنمایی بگذارید مثلا من چجوری میتونم پرتابهای سه امتیازی درست بزنم یا وقتی دو تا از بازیکنان برای دفاع توپ میان بتونم توپ رو گل کنم

برای شوت زدن باید به چند نکته توجه کنی:

مهمترین نکته قدرت بازیکنات هست که باید بهش توجه کنی.مثلا close shot-medium shot-3pts shot هر کدام از اینا قدرت شوت زدن بازیکنت رو در مناطق مختلف نشون میده.برای هر کدوم از اینا قدرت 85 به بالا خوبه.بعد از اینا باید به قدرت شوت زدن بازیکنت در ترافیک مدافعان-در هنگام دریبل کردن رو هم ببینی.فکر کنم در حالت پیش فرض قدرت بازیکنا رو با A+ B- اینا نشون میده که باید همونجا LS رو فشار بدی تا ریز نمرات قدرت بازیکنا رو نشونت بده.
همچنین میتونی تو قسمت ادیت پلیر بری و بعد توی قسمت HOTSPOT نشون میده که بازیکنت در کدوم نواحی بهتر شوت میزنه.سمت راست یا گوشه چپ یا وسط ........

برای شوت زدن هم X (دکمه شوت) رو بگیر وقتی توپ میخواست از دست بازیکنت رها بشه همون موقع دکمه شوت رو ول کن.هر چقدر هم مدافع کمتری روبروت باشه درصد گل شدن بیشتره.اینو باید توی قسمت ترینینگ تمرین کنی تا کامل شوت زدن رو یاد بگیری.

basketball
10-11-2010, 19:20
دم همتون تنوري!
عجب تايپيكي شده....

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

آقا من فقط spin رو موندم كسي نيست يه بار ديگه كمك كنه!

JUSTIN11
11-11-2010, 13:14
دم همتون تنوري!
عجب تايپيكي شده....

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

آقا من فقط spin رو موندم كسي نيست يه بار ديگه كمك كنه!

منظورت همون چرخش بازیکن برای دریبل کردن دیگه؟؟؟
باید LT (همون دکمه ایی که باهاش دریبل میکنی)رو بگیری و با آنالوگ سمت چپ(همون که باهاش حرکت میکنی) از طرف همون دستی که بازیکن توپ رو در اختیار داره به عقب بچرخونی(بصورت نیم دایره)..فهمیدی:31:

Kianoosh
11-11-2010, 18:39
منم خسته نباشم تازه امروز فرصت شد یک بازی کامل انجام بدم نسبت به نسخه قبل باید بگم واقعی تر شده مخصوصا شوتهای در حال حرکت استیلها و بلاک ها هنوز مودها و قابلیتهای جدیدو تست نکردم سرورهای آنلاینش را افتاده؟مثل قبلی باید پچ برای بازی آنلاین بریزیم؟

farhad07
12-11-2010, 04:11
عجب بازی اعصاب خورد کنیه !!!

s.hidden
13-11-2010, 00:10
هورا ...
بلاخره قهرمان شدم .
مای پلیر اول تو تیم سکرمنتو کینگز بودم .. بعدش رفتم سلتیکس (عشقم) .
داک ریورس (مربی سلتیکس) بم زیاد بازی نمیداد رفتم میامی هیت عمه ی سلتیکس و سلتیکسی رو آوردم جلو چشمشون.
قهرمان که میشی میرهن کاخ سفید با اوباما عکس میگیرن .
پوینت پر گیم م 36 بود ولی بازم کوبی ام وی پی شد .

JUSTIN11
13-11-2010, 13:30
بچه ها کسی مود The Association رو نرفته؟

یه سوال اینکه کی میشه بازیکن خرید؟ فصل نقل و انتقالات از کی آغاز میشه؟ فرآیند خرید بازیکن چجوریه؟ این بازیکنان جوونی کی واسشون مامور استخدام میکنیم که اونارو زیر نظر داشته باشن کی میتونیم جذب کنیم؟
DRAFT NBA به چه معناست؟ بعد از یه مدت دیگه نمیشه ROLE بازیکنا رو تغییر داد باید چکار کرد؟

basketball
15-11-2010, 17:46
نه متاسفانه
راستي نتونستم چرخش رو برم هركاري كردم نشد

JUSTIN11
16-11-2010, 21:10
نه متاسفانه
راستي نتونستم چرخش رو برم هركاري كردم نشد

این بخون:

while moving , pull and hold LT and rotate the LS in a half-circle from the ball hand to the opposite hand

فکر کنم شما با پی سی بازی میکنی.ال تی همونیه که باهاش دریبل میکنی و ال اس همونیه که به بازیکنت جهت میدی البته باید با دسته بازی کنی.

hamed30
17-11-2010, 14:05
هورا ...
بلاخره قهرمان شدم .
مای پلیر اول تو تیم سکرمنتو کینگز بودم .. بعدش رفتم سلتیکس (عشقم) .
داک ریورس (مربی سلتیکس) بم زیاد بازی نمیداد رفتم میامی هیت عمه ی سلتیکس و سلتیکسی رو آوردم جلو چشمشون.
قهرمان که میشی میرهن کاخ سفید با اوباما عکس میگیرن .
پوینت پر گیم م 36 بود ولی بازم کوبی ام وی پی شد .
من که هنوز کار داره تا یک فصل رو تموم کنم تقریبا نیم فصلم شبی یک بازی (my player ).با LA Lakers رو درجه سختی all star هر کوارتر 12 دقیقه PPG :29.8
حالا قضیه اوباما و کاخ سفید جدی بود یا شوخی ؟
راستی جشن قهرمانی داشت یا مثل 2k10 در حد 7،8 ثانیه بود که فقط مربی جام رو میبرد بالا سرش و تموم ؟!

basketball
24-11-2010, 17:59
کسی با کیبورد بازی نمی کنه این دریبل پشت و چرخش رو به من یاد بده!
راستی از مایکل جردنن واسه من نامه اومد حالا نمیدونم واسه چی ولی واسم بنر میزنه.......

hamed30
28-11-2010, 11:23
کسی با کیبورد بازی نمی کنه این دریبل پشت و چرخش رو به من یاد بده!
راستی از مایکل جردنن واسه من نامه اومد حالا نمیدونم واسه چی ولی واسم بنر میزنه.......
spin (چرخش ) : numpad ( . ) همون نقطه
behind the back (دریبل پشت ) : numpad ( . ) دوبار پشت سر هم

basketball
28-11-2010, 11:34
شما حامد جان خودت امتحان کردی

hamed30
29-11-2010, 13:05
شما حامد جان خودت امتحان کردی
نه متاسفانه چون با گیم پد بازی میکنم ، هر کارهم کردم (طبق آموزش بازی در قسمت تمرینات ) که این دو حرکت رو انجام بدم نشد که نشد.البته یه سری به سایت های خارجی زدم خیلی ها این مشکل رو داشتن بعضی ها ازش بعنوان باگ و glitch اسم بردن و گفتن باید منتظر پچ برای بازی بود.

saeedblack
02-12-2010, 14:05
ببخشید بهترین راه برای دفاع کردن به بهترین نحو چیه؟در ضمن کسی bonus code بازی رو داره بزاره ممنون میشم

basketball
02-12-2010, 14:42
ببین مثل فوتبال نیست
یعنی منظورم اینه اگه بسکتبالبست باشی میتونی تشخیص بدی کی طرف شوت میزنه کی میخواد گول بزنه
مثلا طرف توپ رو گرفته شما فکر می کنی میخواد شوت بزنه بلند میشی توپشو بزنی میبینی از زیر دستت فرار کرد و گل زد!
با دکمه hopstep موقعی میخواد شوت بزنه دفاع کن البته زیاد جلونری چون خطا میشه
با دکمه clucth هم موقعی بازیکنت یه جا مستقر شده یا گوشه زمین گیر کرده حرکت کن
بقیه موارد هم باید با بازیکن مهاجم هم گام باشی

hamed30
02-12-2010, 17:45
ببخشید بهترین راه برای دفاع کردن به بهترین نحو چیه؟در ضمن کسی bonus code بازی رو داره بزاره ممنون میشم
اگر منظورتون اینهاست که بفرمایید

code :icanbe23
باز کردن قسمت michael jordan :creating a legend که شما میتونید با مایکل جوردن بعنوان یه بازیکن روکی(rookie ) با اورال 79 ،10000 اسکیل پوینت،10 دریل(drill) بازی کنید.
سایر کد ها
2ksports :Unlock the 2k Sports Team
2kchina : Unlock the 2k China Teamکه توصیه نمی شه چون چینیه:31:
nba2k : Unlock the NBA2k Development Team
vcteam :Unlock the VC Squad
payrespect :توپ جدید

اینم یه فایل که رنگ و روی بازی رو یک کم پررنگ تر میکنه : NBA 2k11 HD Real Patch
فایل رو باید تو فولدر اصلی بازی بریزید( البته بعد از اینکه یه کپی از فایل اصلی گرفتید )

gladiator2714
12-12-2010, 22:38
مسعود برو همون فیفات رو بازی کن اینجا تاپیک nba هست :دی بسکتبال چون اصولا سخته کار هر کسی نیست چه واقعی چه مجازی :15: الان ننه بزرگ من هم با بابا بزرگم فیفا میزنن یا بچه 6 ماهه رو پایی میزنه :16:اگه راست میگی بیا برای nba 2k نقد بنویس :دی NBA 2K فقط یک بازی ورزشی نیست یک آموزش فوق العاده بسکتباله انواع شوت لی آپ دانک دریبل و .. و ... اونقدر زیبا و واقعی شبیه سازی شدن که آدم لذت میبره و... البته فیفا هم خوبه برای تمام سنین اصلا بسکتبال رشته دانشگاهی هست تکبیر :دی

خلاصه مدارکش هم موجوده ادامه بدی ارائه می کنم :دی
یک نمونه کوچیک اصلا تا حالا دیدی رئیس جمهور یا رئیس سازمان تربیت بدنی برن سر تمرین تیم ملی بسکتبال؟:دی علت داره :27:
راستی خیلی دیر بود اما پچ غیر رسمی جام جهانی 2010 ترکیه برای nba 2k 10 عرضه شده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل شوخی کردم بخندیم در عرصه گیم با این جوانان گیمر حرفی نیست :دی
سلام.
زنده باد ارباب سایه ها.:10:
راستی دوستان چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟سریال می خواد که ندارم.
با تشکر

The Joker
14-12-2010, 02:26
بازی کاملا معرکس !

بهترین بسکتبالی که تاحالا برای بازی های کامپیوتری اومده !

پس از مدت ها دوباره رفتم تو مد مایکل جوردن .

مایکل جوردن مثل برند کوکا کولا معروفه !

basketball
24-12-2010, 19:10
منم فصل رو تموم کردم همچنین Play Off و قهرمان شدیم رفتیم پیش داداش اوباما یه قلیون زدیم!!!!!
ام وی پی هم شدم
تو این عکس من اون هستم که هدبند داره

Big-Boss
24-12-2010, 19:19
گفتم اینجا بهترین جا واسه پرسیدنش هست. :دی
کسی میدونه چرا NBA Elite 11 از EA کنسل شد ؟ (فقط یه نسخه واسه اپل گویا رلیز شده)
خیلی روش مانور میداد EA حرکت جدا گانه دست ها و پاها با دو آنالوگ . فیزیک بالا و ...
اونچیزی که تو دمو ها هم بود که قابل قبول بود.

basketball
24-12-2010, 21:36
کسی میدونه چرا NBA Elite 11 از EA کنسل شد ؟ (فقط یه نسخه واسه اپل گویا رلیز شده)
خیلی روش مانور میداد EA حرکت جدا گانه دست ها و پاها با دو آنالوگ . فیزیک بالا و ...
من اطلاع دقیقی ندارم ولی خودشون کنسلش کردن
این 2k بهترین بازی ورزشی به نظر من

actros 1843
26-12-2010, 23:46
ببخشید دوستان میتونید کلید های کاربردی تو این بازیو بذارید مثل اسلم دانک ........اینجور حرکات حرفه ای:11:

ممنون

hamed30
27-12-2010, 17:00
منم فصل رو تموم کردم همچنین Play Off و قهرمان شدیم رفتیم پیش داداش اوباما یه قلیون زدیم!!!!!
ام وی پی هم شدم

منم الان فینالم (Heat & Lakers )واسه Lakers بازی میکنم و 2 بر صفر جلوییم البته 2 بازی اول تو زمین heat بود ،کارشون تمومه:21:، تو بازی اول خودم به شخصه 49 امتیاز وبازی دوم 42 امتیاز گرفتم( درجه سختی : all star ).

hamed30
27-12-2010, 17:12
EA رو بیخیال بهترین بازی شبیه ساز بسکتبال دم دستته .EA هم حتما به خاطر 2K11 بوده که کشیده کنار.
اینم از یه پچ مربوط به 30کف پوش زمین با حجم MB 30.06
[
باید تو پوشه اصلی بازی بریزید.(کپی از اصل فایل یادتون نره)

s.hidden
27-12-2010, 17:15
آقا من تو Association مد تا فصل 2013 / 2014 بازی کردم خیلی مزخرف میشه .
خیلی از بازیکنا باز نشست میشن از جمله عشقم "" کوین گارنت "" عزیز .
بعدش باید با بازیکنایی که خود بازی ساخته بازی کنی که سوپر مزخرف میشه .
در نتیجه وقتتونو صرف Association نکنید .
همین طور مای پلیر هم 6 فصل بازی کردم اونم به همین ترتیب .
در نتیجه کلا بیخیال مد هاش بشین . :دی
فقط Match و مد های BlackTop .

s.hidden
27-12-2010, 17:26
ببینم بچه ها یه چی بپرسم نمی خندین ؟
چجوری عکس میگیرین ؟
مال من عکس که میگیرم سیاه میشه ؟
یعنی کلا یه رنگ سیاه نمایش میده .
خیلی دوس دارم از امضای کوین گارنت عکس بگیرم .
چجوری میشه ؟
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

جدید ترین پچ نقل و انتاقالات بازیکنان واسه تاریخ (22.10.2010) :

محل نصب (کپی) :

Start > Run > Type : %appdata%, then find 2K Sports\NBA 2K11\Saves , overwrite all the files.

for XP users: C:\Documents and Settings\[your user name]\Application Data\2K Sports\NBA 2K11\Saves

for Vista or Win 7 users: C:\Users\[your user name]\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves

Then go to NBA 2K11 and load it"]

hamed30
27-12-2010, 18:01
آقا من تو Association مد تا فصل 2013 / 2014 بازی کردم خیلی مزخرف میشه .
خیلی از بازیکنا باز نشست میشن از جمله عشقم "" کوین گارنت "" عزیز .
بعدش باید با بازیکنایی که خود بازی ساخته بازی کنی که سوپر مزخرف میشه .
در نتیجه وقتتونو صرف Association نکنید .
همین طور مای پلیر هم 6 فصل بازی کردم اونم به همین ترتیب .
در نتیجه کلا بیخیال مد هاش بشین . :دی
فقط Match و مد های BlackTop .
نمیشه سن بازیکن هارو تغییر داد شاید اینجوری بشه از باز نشست شدنشون جلوگیری کرد؟

s.hidden
28-12-2010, 03:59
سن بازیکنارو که فک کنم باید با ادیتور هایی واسه بازی دادن بیرون کم کرد.
گرچه تو هیچ سایتی همچین چیزی ندیدم .

راستی آقایون سلتیکسی پچی که من گزاشتمو نصب نکنن .
چون تون پچ رایژان راندو و دلونته وست و کندریک پرکینز مصدومن (تو بازی نیستن) .
ولی جرمین اونیل برگشته .

آقایون مجیکی هم 100% بریزن
چون گیلبرت آرناس و هیدو ترک اوغلو اومدن به مجیک .
ولی کارتر نیس :دی
حجمشم حدود 850 کیلوبایته .
پچ های جدید دادن بیرون میزارم همین جا ...
فعلا .

hamed30
28-12-2010, 10:56
سن بازیکنارو که فک کنم باید با ادیتور هایی واسه بازی دادن بیرون کم کرد.
گرچه تو هیچ سایتی همچین چیزی ندیدم .
تو قسمت manager roster میشه سن بازیکن ها رو کم وزیاد کرد ولی اینکه از بازنشسته شدنشون جلوگیری بشه یا نشه نمی دونم چون هنوز یک فصل رو تموم نکردم.باید امتحانش کنم.

hamsah
28-12-2010, 11:04
ببخشید دوستان میتونید کلید های کاربردی تو این بازیو بذارید مثل اسلم دانک ........اینجور حرکات حرفه ای:11:

ممنون

سلام.

منم همین مشکلو دارم.میشه چند تا حرکت رو یاد بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamed30
28-12-2010, 13:03
سلام.

منم همین مشکلو دارم.میشه چند تا حرکت رو یاد بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dunk :برای اسلم دانک بازیکن باید توانایی دانک زدن داشته باشه ،بعد باید کلیدی رو که روی دویدن sprint تنظیم شده رو نگه داری و وقتی به منطقه paint (منطقه رنگی جلوی سبد ) رسیدی شوت بزنی. حالا قبل از دانک زدن اگه دکمه های چپ راست بالا پایین رو بزنی نوع دانک زدنش فرق میکنه .
fadeaway :دکمه جهت نما خلاف جهت سبد وشوت( از هر منطقه ای)
runner :درحال دریبل زدن (بدون نگه داشتن sprint ) ازفاصله بین خط 3امتیازی و paint شوت بزن
layup reverse :در حال دریبل زدن به منطقه paint که رسیدی دکمه شوت رو بزن همین که پرید شوت بزنه دو سه بار دیگه شوت رو بزن.
تو قسمت تمرین تمام حرکت ها رو آموزش داده البته یک سری از دریبل هاش مثل spin وbehind the back کلا کار نمی کنه مشکل داره.
ببخشید اگه درست توضیح ندادم.

s.hidden
28-12-2010, 19:26
آقا برای دومین بار میپرسم
چجوری میشه از بازی عکس گرفت ؟
من نمیتونم پرینت اسکرین بگیرم .
مشکل کجاس ؟

gladiator2714
30-12-2010, 16:06
ام وی پی هم شدم

سلام.
می بینم که با هیت قهرمان شدید.منم فصل رو شروع کردم ولی وقت بازی کردن ندارم.ایشالله بعد از امتحانات دانشگاه.:31:

s.hidden
31-12-2010, 05:54
MY PLAYER PATCHES

basketball
02-01-2011, 00:49
سلام.
می بینم که با هیت قهرمان شدید.منم فصل رو شروع کردم ولی وقت بازی کردن ندارم.ایشالله بعد از امتحانات دانشگاه.:31:
در ضمن من تو این بازی درجه یا همون اورلی روی 92 بود یعنی از کریس باش هم بالاتر بود
دوستانی که میخوان با امتیازات یا همون اسکیل های کم اورلی یا همون ارزششون بره بالا بگه راهنماییشون کنم!
والا من اعصابم خورد شد زدم پاک کردم دوباره دارم بازی میکنم دیگه تو هیت نمیرم راستش من ام وی پی شدم و درسته قهرمان شدم و 4 تا تایتل برنده شدم ولی خب سیستم بازی شون با بازی من مچ نبود الان دوباره اول لیگم یا یه بازیکن جدید قد 190 فعلا واسه مجیک بازی میکنم فقط میخوام برم سلتیک!!!!!!!
سوالی درباره مای پلیر داشتید بپرسید

hamed30
02-01-2011, 10:58
در ضمن من تو این بازی درجه یا همون اورلی روی 92 بود یعنی از کریس باش هم بالاتر بود
دوستانی که میخوان با امتیازات یا همون اسکیل های کم اورلی یا همون ارزششون بره بالا بگه راهنماییشون کنم!
والا من اعصابم خورد شد زدم پاک کردم دوباره دارم بازی میکنم دیگه تو هیت نمیرم راستش من ام وی پی شدم و درسته قهرمان شدم و 4 تا تایتل برنده شدم ولی خب سیستم بازی شون با بازی من مچ نبود الان دوباره اول لیگم یا یه بازیکن جدید قد 190 فعلا واسه مجیک بازی میکنم فقط میخوام برم سلتیک!!!!!!!
سوالی درباره مای پلیر داشتید بپرسید
آقا شما چرا از Allen Iverson بعنوان بازیکنتون تو my player استفاده نمی کنید ظاهرا که بازیکن آزاده و تو هیچ تیمی هم نیست .من خودم قبلا لینک هاش رو گذاشته بودم الان هم این دوستمون S.HiDDEN زحمتشو کشیدن دوباره گذاشتن :

basketball
02-01-2011, 12:59
الان میرم دانلودش میکنم
ممنون
ولی خوب میدونی چیه من بازیکن اولیم قدش 193 بود که خودم قدم حدود 188 هست باز سیوم رو پاک کردم دوباره یکی ساختم قد 190
همونطور بالا میبینی با هیت قهرمان شدم و ام وی پی شدم و....
خیلی دوست دارم برم سلتیک

JUSTIN11
02-01-2011, 13:00
چند تا سوال ..کسی مود the Association رو رفته؟

1-چه موقعی از فصل میشه بازیکن خرید؟
2-این بازیکنان جوونی رو که براشون مامور کشف استعداد استخدام میکنیم و کلی روشون وقت تلف میکنیم کی میتونیم استخدام کنیم؟
3-یکی از بازیکنای جوون و با استعداد تیمم نمیدونم چرا ریتینگش منفی 9 شده.از نظر وقت که فکر نکنم موردی باشه چون توی پست خودش نصف زمان بازی توی زمینه.ولی ذخیرست.role بازیکنا رو دیگه نمیشه تغییر داد.ارور میده.حالا مشکلش چیه؟ ممکنه از role باشه؟

basketball
02-01-2011, 13:00
در ضمن خبر دارید الان آلن آیورسون تو ترکیه داره بازی میکنه؟
اینم آپلود کردم ببینی

basketball
02-01-2011, 15:15
سلام بروبچ
یه سوال
من این پچ آپدیت رو که دوستمون هیدن گذاشته بودن رو ریختم و وینس کارتر رفته سانس و کلی انتقاالات جدید انجام شده.
حالا اینکه من مای پلیرمو نمیتونم کاری کنم با این انتقالات جدید لود بشه؟تو قسمت های دیگه مثل quick game manager roster آپدیت شده فقط مونده همین مای پلیر
اگر فصل رو تموم کنم واسه فصل بعد آپدیت میشه؟
راستی با پچ آیورسون یزاد حال نکردم خودم رو ساختم بازی میکنم حال میده!

s.hidden
17-01-2011, 03:00
وینس کارتر که که رفته سانز . اون هیچی .
واسه مای پلیر هم یه بازیکن جدید بساز ببین چی میشه .
تا 30 فصل دیگه هم بازی کنی آپدیت نمیشه .
تو خود مای پلیر هم بازیکنا تیم عوض میکننا .!

کلا همه پچ ها یه طرف پچ راندو و گارنتم یه طرف .

s.hidden
17-01-2011, 03:00
وینس کارتر که که رفته سانز . اون هیچی .
واسه مای پلیر هم یه بازیکن جدید بساز ببین چی میشه .
تا 30 فصل دیگه هم بازی کنی آپدیت نمیشه .
تو خود مای پلیر هم بازیکنا تیم عوض میکننا .!

کلا همه پچ ها یه طرف پچ راندو و گارنتم یه طرف .

AbKhiar
20-01-2011, 07:38
سلام؟
آقا من یکی دوجا رفتم گفتن برای ایکس باکس هست و نسخه پی سی موشکل داره کرکش!!

چرت گفتن؟

molaali
26-01-2011, 08:33
آقا من یکی دوجا رفتم گفتن برای ایکس باکس هست و نسخه پی سی موشکل داره کرکش!!

چرت گفتن؟
هیچ مشکلی نداره.شاید نسخه ی اونا مشکل داشته.
شما میتونی از اونجا بخری بعد اگه دیدی اجرا نمیشه. کرکش رو از همینجا دانلود کنی.

بازی فوق العادست.

BlackMamba24
07-03-2011, 19:54
میشه لطفا بگین چطوری میشه انلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

BlackMamba24
07-03-2011, 19:59
الان میرم دانلودش میکنم
ممنون
ولی خوب میدونی چیه من بازیکن اولیم قدش 193 بود که خودم قدم حدود 188 هست باز سیوم رو پاک کردم دوباره یکی ساختم قد 190
همونطور بالا میبینی با هیت قهرمان شدم و ام وی پی شدم و....
خیلی دوست دارم برم سلتیک
رفیق دمت گرم
میشه بگی میشه آنلاین بازی کرد یا نه؟

davodsamadi
07-03-2011, 21:51
من با pc بدون مشکل بازی می کنم ...
راستی دوستان تو منوی بازی گزینه ای است که آموزشی چیزی بده ! مثلا اون شوت هایی که باید با R3 زد رو ؟
اگه هست میشه مسیرش رو بگید ؟ ممنون .

BlackMamba24
07-03-2011, 23:36
راستی دوستان تو منوی بازی گزینه ای است که آموزشی چیزی بده ! مثلا اون شوت هایی که باید با R3 زد رو ؟

وقتی میرم انلاین شم
میگه ورژن بازی شما قدیمیه:13:

City 17
08-03-2011, 20:46

توی Game Modes/Practice بحش های مختلفی داره :

Freestyle
Post Moves
Scrimmage
Plays
Free Throw

آموزش هاش به صورت پله پله و تدریجی هست که توصیه می کنم حتما روی هر بخش وفت کافی بزارید...

Pessimist
08-03-2011, 21:06
میشه لطفا بگین چطوری میشه انلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر نمیکنم بتونی آنلاین بازی کنی
برای آنلاین بازی کردن باید به شبکه ایکس باکس لایو وصل بشی که اونم بازیهای کپی رو قبول نمیکنه!

arash_al42
06-06-2011, 19:54
وقتی میرم انلاین شم
میگه ورژن بازی شما قدیمیه:13:
من این کرک رو نصب کردم هم مشکل آنلاین بازی کردنم حل شد و هم اینکه چند صفحه پیش گفته بودند که تو مای پلیر سیو در وسط بازی مشکل پیدا کرده اونم درست شد
فقط واسه عضویت توی 2k11 سی دی کی cd key می خواد ولی تو 2k10 اینطوری نیست من اکانت تو 2k10 ساختم تو 2k11 استفاده میکنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمش 61 MB

ŞHÍЯÍŃ
30-06-2011, 15:39
ببخشید میشه در مورد کلید هایی بازی و کاربردشون یه توضیحی بدید

ممنون:10:

alone_boy
21-09-2011, 23:58
سلام
از دوستانی که بازی کردن به خصوص جناب Masoud King تقاضا دارم بیان و راهنماییم کنین
طرز دفاع کردن،دریبل زدن و گل کردن توپها رو به خوبی بلد نیستم.حریف حرکتای تیمی قشنگی میزنه ولی من اصلا نمیتونم این حرکتها رو بزنم
ممنون

CATALONIA
22-09-2011, 09:47
سلام
از دوستانی که بازی کردن به خصوص جناب Masoud King تقاضا دارم بیان و راهنماییم کنین
طرز دفاع کردن،دریبل زدن و گل کردن توپها رو به خوبی بلد نیستم.حریف حرکتای تیمی قشنگی میزنه ولی من اصلا نمیتونم این حرکتها رو بزنم
ممنون
سلام
اگه با X360 بازی میکنید به این شکله ..
برای دفاع باید نزدیک حریف بشین و توی یه موقعیت خوب دکمه ی B رو بزنید تا توپو بدزده .. برای پرتاب ها هم میتونید Y رو بزنید تا بپره و بلاک کنه ..
برای دریبل زدن باید LT رو بگیرید و با آنالوگ سمت راست RS رو تکون بدید که دریبل میزنه ...
برای گل کردن توپ ها هم باید موقعیت مناسب که داشتین B رو بگیرین .. چقدر گرفتن و ایناش لم داره .. ولی شما توجه کنید که تا بازیکن روی هواست و بگیرین و بعد که داشت میومد روی زمین ول کنید دکمه رو .. کلا لم داره یه کم بازی کنید دستتون میاد ..
برای تاکتیک ها هم فک کنم LB بود که میزدید و باید یه بازیکن رو به عنوان هدف انتخاب کنید و بعدش حرکت تیمی رو بچینید .. که باید خیلی دقیق باشه ...