مشاهده نسخه کامل
: کار در حین تحصیل
سلام
می خواستم ببینم یک دانشجوی دوره لیسانس میتونه همزمان با درس خودندن کار هم بکنه؟
البته بیشتر منظورم کاریه که از طرف دانشگاه ساپورت بشه نه کارای آزاد مثل مغازه داری ، یا شاگرد سلمونی.
دوستانی که اطلاع دارند خواهشا یه کم در این مورد توضیح بدن و اگه شرایطی هم داره اونو هم بگن حقوقشم بگن:27:
ممنون
fnmtebyan
08-08-2010, 13:48
بستگي به رشتت داره مثلا توي حسابداري مطمئنم كه ميتوني بقيه رشته ها رو نميددونم
خیلی ممنون از جوابتون
من بیشتر رشته های مهندسی منظورمه ... عمران ، مکانیک ، برق
برای صنایع که میدونم زیاده ولی اونای دیگه رو اطلاعی ندارم
اگه ماشین داری که میتونی بری مسافر کشی :31: اگرم نداری که بیشتر از 150-200 فکر نمیکنم نصیبت بشه :41:
اگه ماشین داری که میتونی بری مسافر کشی :31: اگرم نداری که بیشتر از 150-200 فکر نمیکنم نصیبت بشه :41:
خوب همین 200-300 رو چجوری باید دشت کنیم؟
خب دیگه راهای زیادی هست . نقاشی ساختمون - ام دی اف - برق کشی ساختمون - شیشه بری و .... ! بهتون بر نخوره ها کار مال مرده ! تمام کسایی که دوران دانشجوییشون از این کارا کردن الان موفق ترین افراد هستن ! برید بپرسین. من خودم که حاضرم از این کارا کنم وضع مالمونم بد نیست اما خیلی کار دوست دارم .
خب دیگه راهای زیادی هست . نقاشی ساختمون - ام دی اف - برق کشی ساختمون - شیشه بری و .... ! بهتون بر نخوره ها کار مال مرده ! تمام کسایی که دوران دانشجوییشون از این کارا کردن الان موفق ترین افراد هستن ! برید بپرسین. من خودم که حاضرم از این کارا کنم وضع مالمونم بد نیست اما خیلی کار دوست دارم .
سلام
اینا که آره ، میشه ...
ولی من منظورم کارهایی هست که خود دانشگاه متولیش هست ، اصلا همچین چیزی داریم؟
آره داریم . بستگی به رشتت داره
farzad02
08-08-2010, 17:22
دوست عزیز اول حواست به درست باشه.انقدر هم دانشگاهی دختر و پسر دیدم به خاطر کار کلی از درس عقب افتادن.مطمئن باش اگر تو دوره تحصیلاتت سالی 10 میلیون هم در بیاری ولی درست بمونه یا خدایی نکرده بدتر ، آینده میشینی همرو لعنت می کنی
حالا اگر درست خوبه و واقعا درسخون هستی ، حداکثر 20 ساعت تو هفته رو هم بزار برای کار.چشمت هم به دست این و اون نباشه
سریع یک کار یاد بگیر و مشغول شو
کار هم بستگی به خودت و شرایطتت داره.کارهای آنلاین(مثل فروش هاست و دومین و ...)
کارهای ساختمانی که دوستمون گفت.کارهای شرکتی که باید تو آشناهاتون بگردی و...
مسلما کار میتونی بکنی ولی نه کاری که برات تعیین کنه که دقیقا فلان ساعت بیای و فلان ساعت بری!(کارمند)
شغل ازاد خوبه
دوستان سلام
اگه رشتت سنگینه که بهتره فکرش رو نکنی
اگه نه که یه کار سبک در کنارش خوبه
علی علی
من یکیو تو دانشگاهمون میشناسم که دانشجوی م مکانیک هستش دست فروشی هم میکنه(پسره ها)!!!
دوستان سلام
یه چیز دیگه
بهترین کاری می تونید بکنید و بهتره بکنید یاد گرفتن حرفه ای مرتبط با رشتتون هست
هر چند پولی هم نگیرید
علی علی
ابتدا با این که میگن اگه همزمان با درس خوندن فعالیت درآمدزا هم انجام بدی به درست نمیرسی کاملاً مخالفم؛ شما به راحتی بعد از دورهی تحصیلت میفهمی چه قدر وقت خالی داشتی! و میفهمی چه قدر پول هدر دادی که اگه پساندازشون میکردی سرمایهی قابل توجهی میشد. البته اینو به طور کلی میگم، شاید بعضیها این جوری نباشن و بخوان در طول دورهی لیسانس دهها مقالهی علمی بنویسن! من با اینا کاری ندارم.
فعالیتهای درآمدزایی که همزمان با درست میتونی انجام بدی اینا هستن:
1- هر نرمافزار رایانهای که مسلط هستی ازش کسب درآمد کنی (فتوشاپ، ورد، اکسل، پاورپوینت، SPSS و ...)
2- ترجمهی تخصصی (اگه زبانت خوبه)
3- تدریس خصوصی
4- فعالیت آنلاین (یه فروشگاه آنلاین که واقعاً بهش برسی)
5- فعالیت در بورس اوراق بهادار
6- بازاریابی برای کالاهای تخصصی
7- فعالیت در شرکتهای اساتید دانشگاه یا کمک در تحقیقاتشون (تکمیل پرسشنامه و ...)
فقط یادت باشه پولای کم رو پسانداز کن، پولای متوسط رو سرمایهگذاری کن، پولای زیاد رو خرج کالاهای مصرفی بادوام کن (لپتاپ و ماشین و ...)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.