ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم آنتی ویروس از بقیه قویتره؟

kian-sh
08-08-2010, 11:06
با سلام.من تا حالا آنتی ویروس هایی مثل نود و کاسپر و آویرا و نورتون سیمانتیک داشتم ولی به این نتیجه نرسیدم که کدوم آنتی ویروس از نظر 1-قدرت2-آپدیت کدوم یک بهتره.لطفا منو در این زمینه یاری کنید به شرطی که واقعا ازش مطمئن باشید.
با تشکر

outpost
08-08-2010, 11:20
Avast 5 خيلي خوبه

01110362
12-08-2010, 20:32
1- avast 5 - norton

2- avira

noproblem
12-08-2010, 20:36
واقعا تاپیک خای الکی دارین میزنین
قصد جسارت نباشه
ولی موقعی ای که هر انتی ویروسی تاپیک جداگانه داره
و تاپیک نتیجه تست انتی ویروس هم وجود داره
میاین میگین کدوم انتی ویروس قویتره؟
کدومش حجم اپدیت کمتری داره یا..

Jang Bogo
12-08-2010, 21:19
من نورتون و اواست رو نصب کردم ولی هرکاری کردم فقط تونستم با همون اسمارت سکیوریتی کنار بیام

kortol
12-08-2010, 23:00
این یه بحث سلیقه ای هستش.................نمیشه که برای این جور چیز ها تاپیک زد.......تمام انتی ویروس های معرفی شده در تالار جزئه بهترین ها هستند.............هر آنتی ویروسی ممکنه هزار تا ویژگی خوب و 10 تا ویژگی بد داشته باشه..................مسئله اینه که برای کاربران کدوم ویژگی ها مهمتره و اولویت بالاتری داره.......

M_E_H_D_I
12-08-2010, 23:11
از این تاپیکها زیاد هست ... هر کس هم آنتی ویروسی را که داره را میگه...

من خودم میگم Nod32 ولی توی رتبه ها گویا G Data رتبه های خوبی را آورده.. شاید اون را هم امتحان کنم.

monaa
12-08-2010, 23:26
به نظرم قوی ترین ESET Smart Security ( مطمئن مطمئن )

jax2
12-08-2010, 23:47
آنتی ویروس فقط کسپر
این نتیجه ی 4 ساله ی منه که کسپر دارم
حتی با سیستم قبلیم که cpu پنتیوم 3 داشت با فرکانس 600mhz
هنوز سیستم من ویروسی نشده
باز هم طبق گفته ی دوستان این بحث بیشتر سلیقه ای هست

esfehanei
13-08-2010, 00:08
به گفته دوستان این بحث کاملا سلیقه ای هست ونمیشه در موردش زیاد بحث کرد
من خودم چند سال ناد32داشتم چون برام سرعت خیلی مهم بودولی بعد از یه مدت دیدم هاردم شده منبع ویرسهای روز دنیا یروس و تروجان و.... از جلوی این نود رد میشدن و هیچ نگاهی بهشون نمی کرد
بع رفتم سراغ کسپر که چند وقت پیش هم این کسپر رو داشتم 2011رو
احساس کردم سرعتم یه کم اومده پایین و با مشورت یکی از از اعضای همینجا نورتون2010رونصب کردم
نورتون قبلا مثل مکافی وقتی نصب میشد کامپیوتر به زور روشن می ش ولی الان خیلی عالیه احساس میکنم سرعت سیستمم بیشتر هم شده
در مورد قدرتش هم که همه میدونن یاهو و چند تا شکت دیگه از نورتون استفاده میکنن
در آخر باید گفت که انتخاب آنتی ویرس کاملا سلیقه ای هست

Gladiator_Cracker
13-08-2010, 00:12
به نظر من آنتی ویروسی از همه قوی تره که سرعت رو کم نکنه و بشه مرتب به روز رسانی کردش ، چرا که اگر من آنتی ویروسی داشته باشم که سرعت رو کم بکنه و من مجبور بشم اکثر اوقات اون رو خاموش نگه دارم و از طرفی چون کرکش زود زود از کار می افته مجبور بشم شاید ماه ها از آپدیت اون چشم پوشی کنم به چه دردی میخوره ؟!
یک آنتی ویروس ضعیف ولی روشن همیشه بهتر از یک آنتی ویروس قوی ولی خاموش عمل میکنه.
به همین دلیل به نظر من بهترین گزینه نسخه رایگان Avast 5 هستش.

HADI ONLY
13-08-2010, 05:42
من که 2 ساله از کاسپر استفاده می کنم و تا حالا از سیستم خوب محافظت کرده با اینکه سرعت را خیلی پایین می یاره اما کارش درسته !

mx3000
14-08-2010, 13:08
این مسله بیشتر به پول جیب شما بستگی داره

سیستم به سیستم نصب انتی ویروس فرق میکنه

با سیستم متوسط نصب کردن اویرا کاسپر و نورتون

روی سیستم اثر افت سرعت و کاهش رم رو میزاره

ولی توی سیستم قوی نورتون از همه بهتره و جای

پای روسا یا چینیها که همکار برادران سپاه هستند

کمتر دیده میشه

outpost
14-08-2010, 13:30
این مسله بیشتر به پول جیب شما بستگی داره

سیستم به سیستم نصب انتی ویروس فرق میکنه

با سیستم متوسط نصب کردن اویرا کاسپر و نورتون

روی سیستم اثر افت سرعت و کاهش رم رو میزاره

ولی توی سیستم قوی نورتون از همه بهتره و جای

پای روسا یا چینیها که همکار برادران سپاه هستند

کمتر دیده میشه

فكر نميكنم كسپر رابطه اي با سپاه داشته باشه.

اداره ما قرار بود كه كسپر بخرن ، اما كسپر گفته بود كه ما تحت كنترل قوانين آمريكا هستيم و به تحريمها و ساير قوانين آمريكا احترام ميزاريم. هر موقع صلاح بدونيم ميتونيم آپديت هارو براي شما قطع كنيم و شما حق اعتراض نداريد !!!

MohammadT15
20-08-2010, 12:46
منم با نظر چند تا از دوستان موافقم کاملا سلیقه ایه
آنتی ویروسی که تولید میشه آنتی ویروسه دیگه.پس همشون خوبن
کسپر.اویرا.اوست.مکافی.کویک هل.پاندا و هر آنتی ویروسی که شما بگی
به قول دوستمون هم هر کدومشون هزار تا ویژگی دارن که اون یکی نداره شما باید ببینی کارت چیه و چه نوع آنتی ویروسی میخوای
مثلا کسپر و کویک هل رو اگه با هم مقایسه کنید میبینید کسپر چقدر سرعتتون رو میاره پایین اما کویک هل اصلا سرعت نمیگیره.اما خوب شاید کسپر یه ویژگی دیگه داشته باشه که کویک هل نداشته باشه
سلیقه ایه.در کل میگم همه آنتی ویروس ها اگه آپدیت بشن خوبن

mehdi_135f
20-08-2010, 14:04
من ESET Smart Security 4 v‌رو ترجيح ميدم.....به چند دليل: 1:نسبتا عملكرد خوبي داره 2: حجم آپديت هاش نسبتا پايينه و آپديت هاي آفلاينش هم به وفور پيدا ميشه 3: براي پيدا كردن username& password زحمت زيادي لازم نيست بكشي 4: اصلا سيستم رو درگير نميكنه و سرعتش رو پايين نمياره

HO.T
20-08-2010, 14:41
من همه این آنتی ویروسا رو امتحان کردم ولی حالا یکسالی می شه که از Avira استفاده می کنم چون واقعا کارش عالیه حجمش هم خیلی مناسبه واقعا کارش دیوانس .

Iran.pars
22-08-2010, 09:00
ESET Smart Security برای کاربران عادی میتونه یهترین گزینه باشه اما باید این رو در نظر گرفت که ممکنه بعضی از ویروسارو نشناسه حتی اگه آپدیت باشه
از طرفی کاسپر خیلی قویه اما به همه چیز گیر میده کرک بعضی از برنامه هارو نمیزاره باز کنی حتی اگه غیر فعالش کنی

compi
22-08-2010, 10:49
من که 2 ساله از کاسپر استفاده می کنم و تا حالا از سیستم خوب محافظت کرده با اینکه سرعت را خیلی پایین می یاره اما کارش درسته !
با درود به شما
حداقل رم براي كاسپر 512 مگ است اگه اين ميزان رم رو سيستمتون ندارين سرعتتون رو پايين مياره.!

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

من ESET Smart Security 4 v‌رو ترجيح ميدم.....به چند دليل: 1:نسبتا عملكرد خوبي داره 2: حجم آپديت هاش نسبتا پايينه و آپديت هاي آفلاينش هم به وفور پيدا ميشه 3: براي پيدا كردن username& password زحمت زيادي لازم نيست بكشي 4: اصلا سيستم رو درگير نميكنه و سرعتش رو پايين نمياره
با درودبه شما من هم با نظر شما موافقم
آنتي ويروس بايد فاير وال قوي داشته باشه مثل اسمارت سكوريتي

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

منم با نظر چند تا از دوستان موافقم کاملا سلیقه ایه
آنتی ویروسی که تولید میشه آنتی ویروسه دیگه.پس همشون خوبن
کسپر.اویرا.اوست.مکافی.کویک هل.پاندا و هر آنتی ویروسی که شما بگی
به قول دوستمون هم هر کدومشون هزار تا ویژگی دارن که اون یکی نداره شما باید ببینی کارت چیه و چه نوع آنتی ویروسی میخوای
مثلا کسپر و کویک هل رو اگه با هم مقایسه کنید میبینید کسپر چقدر سرعتتون رو میاره پایین اما کویک هل اصلا سرعت نمیگیره.اما خوب شاید کسپر یه ویژگی دیگه داشته باشه که کویک هل نداشته باشه
سلیقه ایه.در کل میگم همه آنتی ویروس ها اگه آپدیت بشن خوبن
با درود به شما
تنها نقطه ضعفه كاسپر در مقابل تروجانهايه

kases
22-08-2010, 12:08
!

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

با درودبه شما من هم با نظر شما موافقم
آنتي ويروس بايد فاير وال قوي داشته باشه مثل اسمارت سكوريتي

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

دوست من برو یک نگاهی به تست های معتبر فایروالها بنداز اسمارت سکیوریتی جز ضعیف ترین فایروال ها هست

compi
23-08-2010, 09:01
دوست من برو یک نگاهی به تست های معتبر فایروالها بنداز اسمارت سکیوریتی جز ضعیف ترین فایروال ها هست

با درود به شما كدام تستها و تست در برابر چي در برابر تروجانها كه مخربترين موردها براي سيستم هستند كه قوي هست

mjzaret
23-08-2010, 09:30
استفاده از هر آنتی ویروسی به سلیقه افراد و همچنین سیستم افراد بستگی داره.

طبق گفته دوستان هر کسی از یه آنتی ویروس برای محافظت از سیستم خودش استفاده می‌کنه و اگه آنتی‌ویروسهایی که استفاده می‌شوند آپدیت باشند کمتر مشکل برای کسی پیش میاد.

من خودم از آنتی ویروس رایگان AVG دارم استفاده می‌کنم که خیلی هم ازش راضی هستم.

انتخاب آنتی ویروس به سیستم هم بستگی داره به این صورت که بعضی از آنتی ویروس‌ها نیاز به سخت افزار بالایی هم دارند تا کند شدن سیستم احساس نشه.

برای نمونه آنتی ویروس کسپر با اینکه از لحاظ امنیت خوبه ولی ضعفی هم داره و اون اینه که کمی سنگینه و همچنین آخرین ورژنش با بعضی از برنامه‌های سالم کلکل میکنه و از کار میندازشون.

حجم آپدیت‌های یه آنتی ویروس هم برای کسی که از آنتی ویروس استفاده می‌کنه مهم هست. یکی حجم کمی برای آپدیت نیاز داره و یکی بیشتر.

شاد باشید :40:

rayanmehr
24-08-2010, 17:11
سلام
درسته
بستگی به سلیقه شماداره
در ضمن هیچ کدوم از دوستان از quick heal رو نام نبردن که یکی از قوی ترین نرم افزار های انتی ویروسه
فقط مشکلش 30 روزه بودنشه

mohsenpj
25-08-2010, 09:34
سلام
درسته
بستگی به سلیقه شماداره
در ضمن هیچ کدوم از دوستان از quick heal رو نام نبردن که یکی از قوی ترین نرم افزار های انتی ویروسه
فقط مشکلش 30 روزه بودنشه

دوسته عزیز درسته، سلیقه ایه
ولی quick heal در تستهای VB نتایج خوبی بدست نیورده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

erfandj
26-08-2010, 02:47
eset nod 32 smart security is the best

tanha2354
26-08-2010, 23:04
به نظر من نود32 از همه بهتره چون هم کار باهاش راحته و هم ابدیت کردنش و حجمش هم موقع ابدیت کمه

rayanmehr
31-08-2010, 14:20
دوسته عزیز درسته، سلیقه ایه
ولی quick heal در تستهای VB نتایج خوبی بدست نیورده.
سلام دوست گرامی و تشکر از پاسخت
ولی به نظر من این خیلی درست نیست
چرا که من بار ها شده نود رو سیستم داشتم آپدیت هم بوده و باز هم سیستم ویروسی شده
و بعد نود رو حذف کردم و کویک هیل رو نصب کردم و به سرعت سیستم رو پاک از هرچی ویروسه کرده
یک بار هم سیستم یکی از مشتری ها avg نصب داشت که اون هم بد ویروسی شده بود باز هم با کویک هیل پاکش کردم
در ضمن ویروس کشی قبل از بالا اومدن ویندوزش هم چیز واقعا مفیدیه (همون خاصیتی که avast هم داره):20:
و

hofman1970
02-09-2010, 16:23
سلام دوست گرامی و تشکر از پاسخت
ولی به نظر من این خیلی درست نیست
چرا که من بار ها شده نود رو سیستم داشتم آپدیت هم بوده و باز هم سیستم ویروسی شده
و بعد نود رو حذف کردم و کویک هیل رو نصب کردم و به سرعت سیستم رو پاک از هرچی ویروسه کرده
یک بار هم سیستم یکی از مشتری ها avg نصب داشت که اون هم بد ویروسی شده بود باز هم با کویک هیل پاکش کردم
در ضمن ویروس کشی قبل از بالا اومدن ویندوزش هم چیز واقعا مفیدیه (همون خاصیتی که avast هم داره):20:
و
با عرض سلام
دوستان می دونی چیه ؟ همه آنتیویروس ها ضعف ها و قدرت هائی دارند.من همه را چک کردم.الان هم کاسپر 2011 را دارم ولی مجبور شدم دیشب یکنفر به IP من در مودم حمله میکرد و از ADSL من برای خودش استفاده میکرد وسرعت به شدت پائین آمده بود.جالب اینجاست کاسپر آنرا گرفت ولی نتونست پاک کنه.کاسپر پاک کردم و بعد PANDA INTERNET SECURITY 2011 را ریختم .شاهکار کرد و آن هکر گرفت و راحت شدم .فقط مشکلی که داره در شناسائی ویروس USB قوی نیست ولی ضدspyware فوق العاده قوی داره.نود32 هم که قربونش برم تعطیله.من خودم دیدم وقتی در اینترنت مورد حمله قرار میکره گیج میشه.میگه گرفتم ولی کاری نکرده.به هر حال هر کی نظری داره وبستگی به حوادثی داره که دچار میشویم ونظری میدیم.نود 32 به درد کسی میخوره تو نت زیاد نره و دائم usb بازی نکنه.اگه ویروس salisty بیاد خدا بدادتون برسه.فقط کاسپر می تونه پاک کنه.ضمنا باید حتما ویندوز شما دائم آپدیت بشه تا در شناسائی ویروس کمک تان کنه. هوفمن

noproblem
02-09-2010, 17:28
با عرض سلام
دوستان می دونی چیه ؟ همه آنتیویروس ها ضعف ها و قدرت هائی دارند.من همه را چک کردم.الان هم کاسپر 2011 را دارم ولی مجبور شدم دیشب یکنفر به IP من در مودم حمله میکرد و از ADSL من برای خودش استفاده میکرد وسرعت به شدت پائین آمده بود.جالب اینجاست کاسپر آنرا گرفت ولی نتونست پاک کنه.کاسپر پاک کردم و بعد PANDA INTERNET SECURITY 2011 را ریختم .شاهکار کرد و آن هکر گرفت و راحت شدم .فقط مشکلی که داره در شناسائی ویروس USB قوی نیست ولی ضدspyware فوق العاده قوی داره.نود32 هم که قربونش برم تعطیله.من خودم دیدم وقتی در اینترنت مورد حمله قرار میکره گیج میشه.میگه گرفتم ولی کاری نکرده.به هر حال هر کی نظری داره وبستگی به حوادثی داره که دچار میشویم ونظری میدیم.نود 32 به درد کسی میخوره تو نت زیاد نره و دائم usb بازی نکنه.اگه ویروس salisty بیاد خدا بدادتون برسه.فقط کاسپر می تونه پاک کنه.ضمنا باید حتما ویندوز شما دائم آپدیت بشه تا در شناسائی ویروس کمک تان کنه. هوفمن

عزیز اصلا تو رویه چه حسابی کسپر رو با پاندا که از نود هم ضعیف تره مقایسه میکنی؟

Mr.Pooya
07-09-2010, 02:33
سلام
من خودم مدت زیادی کسپر نسخه اصلی را دارم واقعاً خوبه . اکه سیستم قوی باشه سرعت را هم خیلی پایین نمیاره فقط موقع بالا آمدن ویندوز یا همون Startup تا بیاد نرم افزار اجزا بشه یکم زمان میبره . یک چیز دیگه هم هست که کسپرسکی گزینه ای داره برای چک کردن نرم افزار هایی که میخواید نصب کنید موقع نصب اگر این گزینه را فعال کنید هر نرم افزاری که خواستید نصب کنید حدود 5-10 یا کمتر یا بیشتر بستگی به حجم نرم افزار هم داره طول میکشه تا setup نرم افزار باز شه . دوستانی که میخواهند کسپرسکی نصب کنند این نکات را هم در نظر بگیرند ولی خودم با این وجود از کسپر خیلی راضیم و عوضش هم نمیکنم . من Kaspersky Internet Security 2011 دارم .

neon_91
07-09-2010, 03:02
به هيچ عنوان نميشه گفت كه كدوم بهتره.من خودم از همه آنتي ويروسا از نورتون گرفته تا nod 32 استفاده كردم.بهترين راه استفاده از چند نرم افزار مختلف است.براي آنتي ويروس يه نرم افزار (براي مثال nod32)براي ديواره آتشين يه نرم افزار(براي مثال زوم الارم) و... كلا من اينو به يه بسته امنيتي خاص كه همه ايناو داشته باشه ترجيح مي دم.

جهان بین
07-09-2010, 10:01
سلام ویروس جدیدی اومده که شورت کات بعضی پوشه ها رو میسازه و بیشتر از طریق فلش به کامپیوتر حمله میکنه میخوام بدونم آنتی ویروسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راهی برای مقابله چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :11:

Karkas20
12-09-2010, 23:23
همه آنتی ویروس ها به نظرهم هم مزایایی دارند و هم معایبی و نمی توان گفت که کدام آنتی ویروس قوی و دیگری ضعیف است و بستگی به کاربر دارد که با کدام آنتی ویروس موجود کارش زودتر حل میشود

h1and1saman
27-09-2010, 16:14
یه سوال با اینکه همه میگن G-DATA خوبه وقوی چرا کسی ازش استفاده نمیکنه یا خیلی کمن
می خواستم ببینم کسی ازش استفاده می کنه و راضی هست یا نه
مرسی

01110362
27-09-2010, 18:04
یه سوال با اینکه همه میگن G-DATA خوبه وقوی چرا کسی ازش استفاده نمیکنه یا خیلی کمن
مرسی

دوست عزیز g data آنتی ویروس خوبیه ومن هم استفاده کردم البته همونطور که میدونه این آنتی ویروس از
دو موتور آواست وبیت دیفندر استفاده میکنه و یکی از علتهای که کمتر استفاده میشه به خاطر سنگین بودن
آپدیته هست که یتابیس هر دو باید آپدیت بشه یه خورده طول میکشه البته میتونید یکیشون انتخاب کنید .یا آواست
یا بیت دفندر
موفق باشید:11:

amir.7
27-09-2010, 20:48
مرسی

سلام

اگه ADSL داری به نظر من که عالیه از هر نظر ، فقط باید رابط کاربریشو بپسندی که از هر نظر ( راحتی و زیبایی ) بازم

حرف نداره .

چیزی به عنوان بهترین آنتی وجود نداره .

Mr.Pooya
27-09-2010, 21:02
سلام

اگه ADSL داری به نظر من که عالیه از هر نظر ، فقط باید رابط کاربریشو بپسندی که از هر نظر ( راحتی و زیبایی ) بازم

حرف نداره .

چیزی به عنوان بهترین آنتی وجود نداره .

سلام
دقیقاً تایید میشه چیزی به عنوان بهترین آنتی ویروس وجود نداره . به نظر من کسپر خوبه ولی یک نفر میره رو یک سیستم ضعیف کسپر میریزه دیگه سیستمش راه نمیره میگه بده مثله ADSL میمونه که تو یک مرکز خوبه تو مرکز دیگه خوب نیست . ولی nod32 با این همه طرفدار من داشتم به نظرم اصلاً جالب نیست من خوشم نیمد .

armin_punisher6
27-09-2010, 23:24
به نظر من Eset nod

01110362
28-09-2010, 00:33
ضمن تایید پست 37

comodo internet security

میتونه گزینه خوبی باشه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gatozo
28-09-2010, 01:08
من اطلاعاتم در این حده اگه اشتباه کردم ببخشید
1. آویرا 10: حجم خودش و آپدیتش کمه (کلا 77- مگ)... همه ی خصیصه های یه نرم افزار امنیتی کامل رو هم داره. ر( هر ایمیل 90 روز قانونی با آپدیت )
2. جی دیتا 2011: حجمش زیاده ( 270 مگ) و سرعت رو کم میکنه و حتما باید اکتیو ارجینال شه.
3. مایکروسافت سکیوریتی 1: حجم خودش کمه ( 7 مگ)اما آپدیتش زیاد ( 58 مگ).... سرعت رو کم نمیکنه.... آپدیتش سیو نمیشه .... اکتیو نمیخواد.
4. کسپر 2011: حجمش خودش و آپدیتش زیاده (کلا 280 مگ).... سرعت رو کم میکنه.... آپدیتش سیو میشه .... راحت اکتیو میشه.
5. سیمانتک 2011:حجمش خودش و آپدیتش زیاده .... سرعت رو کم میکنه.

sougand1389
05-10-2010, 22:13
بالاتر از حد انتظار
آنتی ویروس به توان 2
لایه های مستحکم برای نفوذ انواع ویروسها
کاملا حرفه ای
کاملا رایگان
البته همه آنتی ویروسها نقطه ضعف و قوت دارند

comodo internet security 2011

Karkas20
06-10-2010, 20:42
بالاتر از حد انتظار
آنتی ویروس به توان 2
لایه های مستحکم برای نفوذ انواع ویروسها
کاملا حرفه ای
کاملا رایگان
البته همه آنتی ویروسها نقطه ضعف و قوت دارند

comodo internet security 2011

درست است همه انتی ویروس ها دارای معایب و مزایایی هستند برای همین به این اسانی نمی شود گفت که کدام انتی ویروس قوی و از کدام بهتراست استفاده کنید.من از کاسپر اینترنت سکیوریتی 2011 استفاده میکنم وهم دارای مزایایی است وهم معایبی. اما نمی تونم به شما کاربر این انتی ویروس را پیشنهاد کنم .ای کاش هیچکسی برای انتی ویروسی که دارد متعصب نبود

mehdi_08
06-10-2010, 21:12
منم هیمن وضعیت رو داشتم تابه انتی ویروس کومودو comodo رسیدم
از موقعی که نصبش کردم هر روز بیشتر بهش اعتماد می کنم
همینو بگم اونقدر بهش اعتماد دارم که قویترین ویروسی رو که هیچ انتی ویروسی از جمله خود کومودو نتونه اونو شناسایی کنه رو سیستمم اجراش کنم
چون در کمال تعجب کمودو ویروس رو در یه فضای مجازی که هیچ کاری نمیتونه توسیستم انجام بده اجرا می شه sandbox
رایگان بودنش هم خیلی نکته مهمیه

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

راستی اینم بگم که خیلی سبکه
کسپر رو نصب کردم سرعت سیستمم رو نصف کرد منم سریع پاکش کردم

esfehanei
06-10-2010, 23:25
کومودو رایگانه؟
تریال ریست داره؟

Dr Hannibal
06-10-2010, 23:31
کومودو رایگانه؟
تریال ریست داره؟

بله رایگانه

تاپیک اختصاصی

موفق باشید

salmanazizi
06-10-2010, 23:34
من انتی ویروس eset smart رو پیشنهاد میکنم. خیلی ازش راضیم
امتحانش کنید

Dreamland
06-10-2010, 23:53
من انتی ویروس eset smart رو پیشنهاد میکنم. خیلی ازش راضیم
امتحانش کنید

esfehanei
07-10-2010, 00:03
شما چه جور از eset smart راضی هستین؟
این که اصلا نمیشه بش گفت آنتی ویروس فقط همینجوری برای قشنگی نصب میکنن

jax2
07-10-2010, 00:10
شما چه جور از eset smart راضی هستین؟
این که اصلا نمیشه بش گفت آنتی ویروس فقط همینجوری برای قشنگی نصب میکنن

تایید میشه:3::3::3:

جاسم کدخدایی بنت
07-10-2010, 11:20
1-نورتون
2-کسپر

HADI ONLY
07-10-2010, 12:23
من هم به تازگی به کومودو خیلی معتقدم . کارش حرف نداره . البته مال من ورژن کاملشه و گارانتی هم داره .
خیلی امنتیش بالا هست ضمنا رایگان هم هست و پارتنرهای زیادی همچون شرکت معروف Intel رو داره .

The Joker
07-10-2010, 13:00
AVG هم بسیار خوب هست ، کلا سعی شده کامل باشه و امنیت بالایی داره . جدیدا آخرین نسخه ی آن هم برای دانلود اومده

موفق باشید

01110362
07-10-2010, 17:16
امنیت سیستم در برابر انواع ویروسها رو با comodo internet security 2011 تجربه کنید

به نظر بنده یه سروگردن بالاتر از بقیه آنتی ویروسها است

تا تستش نکرده بودم باورم نمی شد با اطمینان کامل همه ویروسها با هاش تست میکنم تا حالا که سربلند بوده انشالله رایگان بمونه :21:

حتما تستش کنید به تست کردنش می ارزه

همه چیز درباره کمودو :

Karkas20
08-10-2010, 00:14
هم کمودو حرفه ای است وهم کاسپرسکی .من به نوبه خودم به این دوشرکت وکاربران محصولات این دوشرکت تبریک میگمt

h1and1saman
09-10-2010, 00:21
کومودو خوبه؟میشه آمارهای آخری رو ارائه شده رو برامون قرار بدید ببینیم کومودو چی کارست.من قبلا نگاه کرده بودم یادم نمیاد که شاهکار بوده باشه(نمی خوام بگم بده می خوام ببینم تو آمارها چی کارست)مرسی

mehdi_08
09-10-2010, 00:33
کومودو خوبه؟میشه آمارهای آخری رو ارائه شده رو برامون قرار بدید ببینیم کومودو چی کارست.من قبلا نگاه کرده بودم یادم نمیاد که شاهکار بوده باشه(نمی خوام بگم بده می خوام ببینم تو آمارها چی کارست)مرسی

برا خوب بودن که خیلی خوبه
اما درباره ی تست ها آمار درباره کمودو تا اونجایی که می دونم بنده خدا(کومودو)رو زیاد تو تست هاو آمارگیری ها شرکت نمی دن (خوب معلومه اگه کومودو بیاد توی گود بقیه باید برن کنار بوق بزنن:21:) مثلا تو سایت vb کومودو رو شرکت نمی دن :41:
البته من تا این حد می دونم اگه تست هایی بوده که کومودو توش شرکت داشته ازشون خبر ندارم:10:

arash2050
10-10-2010, 00:18
شما مي گيد comodo internet security 2011رايگان هست در حالي كه توي سايتش قيمت زده
Price: $49.99/year
اين هم آدرس

سي به هيچ آنتي ويروس ندارم الان هم تركيب نود 32 رو با نورتون يا زون آلارم استفاده مي كنم ولي اگه بدونم يه انتي ويروس خوب در حد نود 32 هست كه را كه رايگان هست وجود داره فورا نصب مي كنم

در ضمن دليل اينكه نود رو استفاده مي كنم اينكه كه خيلي وقتها سي دي نجات كاسپراسكي رو كه دو سه روز از آبديتش گذشته رو دانلود مي كنم اما حتي يك ويروس هم پيدا نمي كنم آويرا هم همينطور
البته من تعصب خوا

*hamedkhatar*
10-10-2010, 01:07
من چند سالی میشه که کسپر استفاده میکنم خیلی هم ازش راضیم ولی از بس تعریف این Comodo رو شنیدم امروز اجازه دادم که Comodo در کنار KIS 2011 عزیز امنیت FireWall سیستمم رو به دست بگیره و فایروال کسپر رو خواموش کردم تا کمی استراحت کنه. فعلا که با هم کنار اومدند امیدوارم بعدا دعواشون نشه سرعت سیستمم رو هم هیچ کدوم کاهش ندادند خدا رو شکر
تا حالا راضی بوده ایم

درضمن این قضیه comodo internet security 2011 چیه؟ چرا پولی شده؟
تا کارش گرفت پولیش کرد؟ عجب بی معرفتیه
پس نظر شخصی من:
بهترین آنتی ویروس: Kaspersky
بهترین فایر وال: Comodo
مزخرفترین پکیج امنیتی: ESET

درضمن این دو تا عکس رو که دیدم بسی خوشحال شدیم و همین دو تا عکس باعث شد که Comodo وارد زندگیم بکنم
ESET حیا کن امنیت و رها کن

M E H R A N
10-10-2010, 01:33
شما مي گيد comodo internet security 2011رايگان هست در حالي كه توي سايتش قيمت زده
Price: $49.99/year
اين هم آدرس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسي به هيچ آنتي ويروس ندارم الان هم تركيب نود 32 رو با نورتون يا زون آلارم استفاده مي كنم ولي اگه بدونم يه انتي ويروس خوب در حد نود 32 هست كه را كه رايگان هست وجود داره فورا نصب مي كنم

در ضمن دليل اينكه نود رو استفاده مي كنم اينكه كه خيلي وقتها سي دي نجات كاسپراسكي رو كه دو سه روز از آبديتش گذشته رو دانلود مي كنم اما حتي يك ويروس هم پيدا نمي كنم آويرا هم همينطور
البته من تعصب خوا

خیر پولی نیست.
شما انجمن خودمون رو که به فارسی همه چیز رو براتون توضیح دادیم ول کردید رفتید انگلیسی رو از سایت خودش میخونید. خب معلومه که براتون اشتباه پیش میاد و ممکنه متوجه نشید. مثل همین الان. :46:

تاپیک اختصاصی Comodo internet security راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

نسخۀ رایگان از سایت خودش.

arash2050
10-10-2010, 23:44
خیر پولی نیست.
شما انجمن خودمون رو که به فارسی همه چیز رو براتون توضیح دادیم ول کردید رفتید انگلیسی رو از سایت خودش میخونید. خب معلومه که براتون اشتباه پیش میاد و ممکنه متوجه نشید. مثل همین الان. :46:

تاپیک اختصاصی Comodo internet security راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخۀ رایگان از سایت خودش.

راستش من مرض دانلود از سیایت اصلی را دارم همه نرم افزار ها را از سایت خودش دانلود می کنم . خوب عزیز وقته هم نرم افزار رایگان هست بالطبع باید بشود به راحتی آن را در سایت خودش پیدا کرد بابت آدرس دانلود در سایت اصلی هم ممنون

(چند روز پیش بود که بود که نرم افزار vlc pleyer را از سایتی که فکر می کردم سایت تولید کننده این رنم افزار رایگان هست دانلود کردم و بعد نصب کردم در سیستم و سیستم دیگر بالا نیامد )

M E H R A N
11-10-2010, 01:07
راستش من مرض دانلود از سیایت اصلی را دارم همه نرم افزار ها را از سایت خودش دانلود می کنم . خوب عزیز وقته هم نرم افزار رایگان هست بالطبع باید بشود به راحتی آن را در سایت خودش پیدا کرد بابت آدرس دانلود در سایت اصلی هم ممنون

(چند روز پیش بود که بود که نرم افزار vlc pleyer را از سایتی که فکر می کردم سایت تولید کننده این رنم افزار رایگان هست دانلود کردم و بعد نصب کردم در سیستم و سیستم دیگر بالا نیامد )

مرض بسیار خوبیه :31: همیشه هم همین کار رو بکن. منظور من این نبود که چرا از سایتش دانلود میکنی چون خود من هم هیچ وقت از سایت های غیر اصلی دانلود نمیکنم. بلکه منظور من این بود که مطالب خوبی در همین انجمن وجود داره و تمام مطالب هم از خود سایت اصلی جمع آوری و به فارسی برگردانده شده.

به هر حال لینک اصلی رو از سایتش برات قرار دادم . اگر خواستی میتونی دانلود کنی.

موفق باشی. :11:

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-06-2012, 00:16
سلام دوستان
بنده دو سوال دارم در مورد آنتی ویروسهای کاسپرسکی .

1- محصولاتِ شرکت کاسپرسکی در ایران گرانتر از کویت هست , آیا من میتونم اینجا یک نسخه ی اصلی بخرم بعد شماره سریالش رو بدم به یک نفر تو ایران و اون شخص از خود سایت کاسپرسکی اون آنتی ویروس رو دانلود کنه و با شماره سریالی که من بهش میدم فعّالش کنه ؟

2- اگر یک پکیج که برای سه کامپیوتر هست رو بخرم آیا برای هر یک کامپیوتر یک شماره سریال جداگانه داره یا یک شماره سریال مشترک برای هر سه کامپیوتر ؟

با تشکر از وقتتون

:11:

jolan57
06-06-2012, 00:32
سلام دوستان
بنده دو سوال دارم در مورد آنتی ویروسهای کاسپرسکی .

1- محصولاتِ شرکت کاسپرسکی در ایران گرانتر از کویت هست , آیا من میتونم اینجا یک نسخه ی اصلی بخرم بعد شماره سریالش رو بدم به یک نفر تو ایران و اون شخص از خود سایت کاسپرسکی اون آنتی ویروس رو دانلود کنه و با شماره سریالی که من بهش میدم فعّالش کنه ؟

2- اگر یک پکیج که برای سه کامپیوتر هست رو بخرم آیا برای هر یک کامپیوتر یک شماره سریال جداگانه داره یا یک شماره سریال مشترک برای هر سه کامپیوتر ؟

با تشکر از وقتتون

:11:
تاپیک قدیمی
به بحث شما هم هیچ ربطی نداره بهتر بود سوالتون رو در تاپیک اختصاصی کسپر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطرح میکردین
در جواب سوالتون هم 1-بله میشه مشکلی نداره فقط سریال مهمه 2-یک سریال سه کاربره بهتون میده