ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسابقه شطرنج

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7]

darvishi.2292
20-02-2011, 14:02
darvishi.2292: گاهی اوقات مشکلات گرافیکی به وجود میاد مثلا من هفته قبل هر وقت بازی میکردم شاه سفید رو به صورت یه فیل سیاه تار ! نشون میداد برای شما هم حتما همین طور شده

نمیدونم .شاید هم اینطور باشه.ولی بعید میدونم مشکل گرافیکی بوده باشه:41:

bushido
20-02-2011, 14:43
دوست من من از تو خونه نميتونم آن شم چون adslندارم دوشنبه هم كه تعطيله
فردا نميتونين قبل 6 بازي كنيم؟
اگه نتونين من مجبور ميشم برم كافي نت
اونجا بازي كردن سخته
قبول دارين
من بازي قبلي رو هم تو كافينت انجام دادم . من تو دانشگاه سيستم در اختيارمه سرعتش خوبه فقطم تا 6 بازه
باز هم هر جور شما مايليد:41:
باشه پس به محضی که آن شدی اطلاع بده من منتظرتم ساعت 5:30 چطوره
اگه زودترم آن شدی چه بهتر

darvishi.2292
20-02-2011, 15:22
فقط یه دور دیگه مونده؟؟؟؟:18:

vahid_civil
20-02-2011, 15:45
مثل اینکه بازی کردن تو این دور یواش یواش داره برام طلسم میشه !

پارسا جان هر زمان خواستی من در خدمتم .

darvishi.2292
20-02-2011, 16:08
davy joon berim chess bazi konim?

khalil2
20-02-2011, 16:50
salam dustan in ham kode bazie man va bushido

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

caca_caca888
20-02-2011, 17:16
میزهای 1-5-6-7-8 موندن...

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

فقط یه دور دیگه مونده؟؟؟؟:18:

آره...............

masoudtr
20-02-2011, 17:33
من به درویش گفتم شب ساعت 10 بیاد
دیگه نمیدونم دیده یا نه؟

darvishi.2292
20-02-2011, 17:51
من به درویش گفتم شب ساعت 10 بیاد
دیگه نمیدونم دیده یا نه؟
بله عزیز جون پیغامتون رو دیدم.ساعت 10 منتظرم."درویش" نه:بلکه"درویشی":27:

khalil2
20-02-2011, 18:40
سلام بر همگي
ميخواستم جلوي همه از davy_jones تشكر كنم ميدونين چرا؟
چون مات كردن با رخ رو از ايشون با آموزشهايي كه تو chess.com گذاشتن ياد كرفتم
ديوي جون ممنون

molaali
20-02-2011, 18:42
دوست عزیز شرمنده من الان باید برم اگه ضروری نبود نمیرفتم. فردا صبح وقتم آزاده هر موقع که خواستید بگید.

4umbaz
20-02-2011, 18:54
فردا هم من نیستم ... دیگه سرداور میدونه..

masoudtr
20-02-2011, 19:35
سلام بر همگي
ديوي جون ممنون
من بجز اموزش قانون مربع اموزش دیگه از ایشون ندیدم
دیگه از این جور بازی ها نمیگذارین؟

حیفه این گروه بسته بشه میتونیم تا قله بریم

khalil2
20-02-2011, 19:42

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحیفه این گروه بسته بشه میتونیم تا قله بریم
اگه دقت كنين ميبينين كه مات با دو فيل هم آموزش دادن ايشون:39:

masoudtr
20-02-2011, 19:52
اگه دقت كنين ميبينين كه مات با دو فيل هم آموزش دادن ايشون:39:
ما که ندیدیم
لینک بده

caca_caca888
20-02-2011, 19:56

حیفه این گروه بسته بشه میتونیم تا قله بریم
گفتم اینارو مدیر کنه.البته بی اجازه از خودشون!ایراد نداره.کاری هم نخواستید نکنید.یارو گروه زده به نام ادمین! هر کی توش عضو میشه ادمینش میکنن!
masoudrejae
davy_jones
mahdishata
masoudrejae
vahid_civil
کسه دیگه ای هم خواست بگه که در نظر داشته باشم...

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

همین الان گفتم . حالا کی تایید کنه نمیدونم...

khalil2
20-02-2011, 19:57
ما که ندیدیم
لینک بده
سلام دوست من
بريد تو پرو فايل davy_jones بعد چند تا گزينه ميبينيد
گشا يشهاي اول بازي (گامبي شاه)
و چند تا مورد ديگه
متاسفانه من نميتونم فعلا با ديال برم سايت چس
اصلا چرا از خدشون نميپرسين؟

caca_caca888
20-02-2011, 19:59
راستی مسابقه گروهی نذاشتم چون میدونم الان بذارم خیلیایی که اینجان میرن عضو میشن و بعدا یادشون میره و تایم اوت میشن...
به عبارتی الان داغن...بازیاش معمولا یه ماه میکشه...

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------

حالا بیخیال شین . یا هست یا نیست دیگه.

چت روم نیست که...

به ادمین های جدید خوشامد عرض میکنیم

اینم گروهمون.حتما عضو بشید:

davy jones
20-02-2011, 20:48
سلام بر همگي
ديوي جون ممنون

اگه دقت كنين ميبينين كه مات با دو فيل هم آموزش دادن ايشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما که ندیدیم
لینک بده

سلام دوست من
بريد تو پرو فايل davy_jones بعد چند تا گزينه ميبينيد
گشا يشهاي اول بازي (گامبي شاه)
و چند تا مورد ديگه

دوستان!

برای دیدن و استفاده کردن از آموزش ها نمیخواد که به وبلاگ من تو chess.com مراجعه کنین. من همه ی اون آموزشها رو تو لینکی که تو امضام گذاشتم به همراه آموزشهای دیگه که تو وبلاگم نیست جمع آوری کردم. امیدوارم که به ارتقاء سطح شطرنج دوستان کمک بکنه. منظورم این لینکه:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%25D9%2580%25D9%2580%25D8%25B1%25D9%2586%25D9%258 0%25D9%2580%25D8%25AC-24%2F)
آموزشهای اولیه و پیشرفته ی شطرنج نوشته و جمع آوری شده توسط خودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%25D9%2580%25D9%2580%25D8%25B1%25D9%2586%25D9%258 0%25D9%2580%25D8%25AC-24%2F)

masoudtr
20-02-2011, 21:16
راستی مسابقه گروهی نذاشتم چون میدونم الان بذارم خیلیایی که اینجان میرن عضو میشن و بعدا یادشون میره و تایم اوت میشن...
این بازی ها راهی نداره بصورت لایو بازی بشه واقعا ضد حاله یک بازی یک ماه طول بکشه
ادم وسطش بیخیال میشه
یا شاید براش مشکلی پیش بیاد تو این یک ماه نتونه بیاد

parsa001
20-02-2011, 21:26
مثل اینکه بازی کردن تو این دور یواش یواش داره برام طلسم میشه !

پارسا جان هر زمان خواستی من در خدمتم .

سلام آقا وحید با این که باختم قطعیه ولی دوشنبه ساعت 2 خوبه ؟؟؟

masoudtr
20-02-2011, 21:31
دوستان!

برای دیدن و استفاده کردن از آموزش ها نمیخواد که به وبلاگ من تو chess.com مراجعه کنین. من همه ی اون آموزشها رو تو لینکی که تو امضام گذاشتم به همراه آموزشهای دیگه که تو وبلاگم نیست جمع آوری کردم. امیدوارم که به ارتقاء سطح شطرنج دوستان کمک بکنه. منظورم این لینکه:

آموزشهای اولیه و پیشرفته ی شطرنج نوشته و جمع آوری شده توسط خودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%25D9%2580%25D9%2580%25D8%25B1%25D9%2586%25D9%258 0%25D9%2580%25D8%25AC-24%2F)

من تو این سایت عضو شدم
ممنون ولی تو تاپیک های شما نمیتونم پست بدم برا همین اینجا میپرسم
در حالتی که شاه حریف دیگه هیچ مهره کمکی نداره و میخواهیم ماتش کنیم من شنیدم از زمانی که شاه حریف تمام مهره هاش را از دست میده فقط 18 حرکت فرصت داری ماتش کنی وگرنه پات میشه
این درسته یا نه؟
چون اگه درست باشه تو خیلی از حالت ها مثل مات کردن با یک رخ و شاه نمیتونیم به جواب برسیم

davy jones
20-02-2011, 21:59
من تو این سایت عضو شدم
ممنون ولی تو تاپیک های شما نمیتونم پست بدم برا همین اینجا میپرسم
در حالتی که شاه حریف دیگه هیچ مهره کمکی نداره و میخواهیم ماتش کنیم من شنیدم از زمانی که شاه حریف تمام مهره هاش را از دست میده فقط 18 حرکت فرصت داری ماتش کنی وگرنه پات میشه
این درسته یا نه؟
چون اگه درست باشه تو خیلی از حالت ها مثل مات کردن با یک رخ و شاه نمیتونیم به جواب برسیم
تو اون سایت به درخواست خودم یه کاری کرده ادمین اونجا که تو قسمت مباحث آموزشی جز خودم کس دیگه ای نتونه پست بده. ولی برای سوالات کاربران بخش پرسش و پاسخ وجود داره که نمیدونم چرا هیچ کس (از جمله شما) از بدو راه اندازی اون بخش تا حالا هیچ سوالی براش پیش نیومده که در اونجا بپرسه:31: (شایدم مث شما به اون بخش دقت نکردند)
و اما جواب سوالتون: تو بازی شطرنج معمولا بازی در زمان مشخصی انجام میشه و هر کس که وقتش تموم بشه باخته. پس دیگه 18 حرکت و ... معنی نداره. البته یه قانونی در بازی های رسمی فدراسیونی (منظورم بازیهای غیر اینترنتیه) وجود داره که اگه 50 حرکت طوری انجام بشه که در این 50 حرکت هیچ مهره ای زده نشه و هیچ پیاده ای هم از دو طرف از جاش تکون نخوره (مثلا در آخر بازی فقط با فیلهای ناهمرنگ دو طرف مهره تکون بدن) هر کدوم از دو شطرنج باز میتونن از داور مسابقه تقاضای مساوی کنند و در صورت موافقت داور، بازی مساوی اعلام میشه.

جالبه بدونین که در مات کردن با تنها یک فیل و یک اسب که سخت ترین نوع مات کردن هم هست، در صورتی که دو طرف هیچ اشتباهی هم نکنند که موجب اضافه تر شدن تعداد حرکات بشه، حتی ممکنه تا 33 الی 34 حرکت مات کردن طول بکشه. پس مطمئنا قانون 18 حرکت نداریم.

موفق باشین.

vahid_civil
20-02-2011, 22:04
سلام آقا وحید با این که باختم قطعیه ولی دوشنبه ساعت 2 خوبه ؟؟؟

سلام
این چه حرفیه . اتفاقا الان اصلا رو دور نیستم . ذهنم مشغوله .

خوبه . امشب هم خواستی من در خدمتم .
===
با تشکر از دوستان وظیفه ادمین چیه ؟

darvishi.2292
20-02-2011, 22:13
من اومدم اما خبری از اقا masoud rejae نیست.

masoudtr
20-02-2011, 22:30
برا اینکه اینترنتم وصل نبود تا الان
الان وصل شده
هستی بریم برا بازی
من اسم شما را پیدا نمیکنم تا بتونم اد ات کنم
درویش نیست تو لیستشون

caca_caca888
20-02-2011, 23:15
سلام
این چه حرفیه . اتفاقا الان اصلا رو دور نیستم . ذهنم مشغوله .

خوبه . امشب هم خواستی من در خدمتم .
===
با تشکر از دوستان وظیفه ادمین چیه ؟

ببین عزیز.
موظف به انجام کاری نیست.میتونه فعالیت کنه میتونه هیچ کاریم نکنه(فعلا)...
میتونه ترتیب مسابقه آنلاین بین تیم خودمون و یه تیم دیگه رو بده.میتونه بازیه vote بذاره.
میتونه آموزش بذاره . من اولاش چند بار پازل گذاشتم اما دیدم خود سایتش پازل روزانه داره و اگه کسی بخواد خوب از همون استفاده میکنه دیگه...ولی بازم اگر پازل یا آموزش قرار داده بشه خوبه...

مهمترین کاری که میتونه بکنه همینیه که بولد کردم.باید تیم مقابل رو از نظر میانگین ریتینگ و تعداد اعضاش یه آنالیز کنه که لااقل بشه باهاشون رقابت کرد...

الان دیگه مشکل سوپر ادمین گروه حل شده و با خیال راحت میشه گروه رو ادامه داد...

ویرایش:این معمارو الان گذاشتم.اما کیه که حل کنه؟

chessmathter
21-02-2011, 10:55
اقای Sadboy کجایی بازی کنیم.

meto_895
21-02-2011, 12:21
meto_895 عزيز
مناز سايعت 21 تا 23 منتظرت هستم
هروقت اومدي تو پروفايلم پيام بذار
من تو پروفایل شما نوشتم ولی اف شدید.
امروز من کلا بیکارم شما هر وقت خواستید بگویید کی بازی کنیم.

MCSE MAN
21-02-2011, 12:26
من حریف این دوره ام رو که میخوام ادد کنم ارور میده !!!
اسمی که تو سایت chess.com هم هست،مطمئنید همینه؟

من تو پروفایل شما نوشتم ولی اف شدید.
امروز من کلا بیکارم شما هر وقت خواستید بگویید کی بازی کنیم.
همین الآن بیا بازی کنیم
من نتونستم ادت کنم،تو منو اد کن
MCSE_MAN

meto_895
21-02-2011, 12:35
من نتونستم ادت کنم،تو منو اد کن

یه کلمه شما تو main hall بنویسید.
فکر کنم ما قبلا همدیگرو اد کردیم.

Reza31001
21-02-2011, 12:50
میز یک سفید

meto_895
21-02-2011, 13:13
اقا بازی ما تمام شد با برد من!

chessmathter
21-02-2011, 13:29
دوستان بنده میخوام یک تورنمت دوره ای مثل لیگ بر گزار کنم.رفت و برگشت.
که با نوجه به تعداد و شاید طولانی شدن مسابقات هفته ای یک دور...
برنامه ریزی و صمیم بگیریم.و شاید حتی منتفی شد.
از دوستان فعال که هستند و می تونند تو یک هفته یه بازی بکنن.اگه هستند می خوام تشکر رو بزنن.
توجه کنین این مثله سوئیسسی نیست هر کیخ واست بره هر کی خواست بمونه.
البته اگر دوستی نیاد بازیش باخت میخوره.
به هر حال قوانینیو شرایط با مشورت دوستان تعین میشه.
فعلا می خواستم نظر دوستان رو در مورد یک مسابقه لیگی جدا از این مسابقات بدونم.
دوستان لطف کنن این پست رو لینک کنن تو پست اول ممنون میشم.

vahid_civil
21-02-2011, 14:02
از دوستان فعال که هستند و می تونند تو یک هفته یه بازی بکنن.اگه هستند می خوام تشکر رو بزنن.

با مسابقات تورنمنتی که تو خود سایت chess هست فرق داره ؟ درسته ؟ یعنی زنده برگذار میشه ؟
پیشنهاد خوبیه . اینجوری تعداد بازیا بالاتر میره . همه نیز با هم بازی میکنن
اون سری که آنلاین بود از هر گروهی یک نفر بالا میومد و جالب نبود ! مسابقه فینال هم من سرباز شدم و از دست دادم
اگه live باشه قشنگه:11:

darvishi.2292
21-02-2011, 14:14
من با chessmaster موافقم؛پیشنهاد خیلی خوبیه؛البته به شرطی نظم بازیها بهم نخوره و اینطور نباشه که وسط لیگ یهو نصف شرکت کنندگان جا بزنن و بازیها رو ترک کنند؛اما در کل پیشنهاد خوبیه

masoudtr
21-02-2011, 14:15
منم هستم ولی لایو بازی کنیم نه این جوری که روزی یک حرکت بکنیم
بهترین راه هم اینه که شماره های هم رو تو گروهی که فقط خودمامون میتونینم ببینیم بگذاریم تا راحت تر بازی ها را هماهنگ کنیم

Reza31001
21-02-2011, 14:35
موافقم....
من می خواستم پیشنهاد بدم همچین کاری رو برای دوره بعدی بازیها ( عید یا تابستون) انجام بدیم ولی این طور که chessmathter گفت اگه هفته ای یه بازی باشه می تونیم از حالا هم شروع کنیم تعدادمون هم فکر کنم خوب باشه تا موقع هم می تونیم چند نفر دیگه هم جذب کنیم
بازی ها هر هفته جمعه ها برگذار بشه البته این امکان هم باشه که با توافق دو طرف یه روز دیگه باشه

parsa001
21-02-2011, 15:00
وحید منظورم 2 بعد از ظهر بودا :31: ولی لطفا امروز 4 بیا . ببخشید :41:

vahid_civil
21-02-2011, 15:28
میز 6 سفید

khalil2
21-02-2011, 17:00
اقاي چس مستر من هم با شما و دوستان موافقم
liveبرگذار شه بهتره

ArashMiniStar
21-02-2011, 17:58
بچه ها بازیها کی شروع میشه؟
منم میخوام بیام تو میدون! :31:
راستی این live چیه؟

meto_895
21-02-2011, 18:47
راستی این live چیه؟
دونفر رو خط هستند و با زمان تعیین شده ای باید با هم بازی کنند.

bushido
21-02-2011, 21:40
منم لایوشو هستم

darvishi.2292
21-02-2011, 21:48
آقا من هر کاری میکنم هی dc میشم دیگه اعصاب واسم نمونده.بنده خدا masoudrejae خیلی صبوری کرد منتظرم نشست.نمیدونم چرا اینجوری شده عصری به راحتی سایت chess رو باز میکردم اما الان هر چی جون میدم نمیشه.اقایون داورا برد رو بدین به masoud rejae .عیب از من بود باختو قبول دارم.:2::41:

bushido
21-02-2011, 21:49
این مطلب آموزشی سایت توسط سپهری در سایت چس دات کام جمع آوری شده امیدوارم به کار شما هم بیان:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای کاربردی استفاده از سایت شطرنج
سایتی که هم اکنون شما عضوی از آن هستید امکانات زیادی نظیر بازی کردن ، آموختن و به اشتراک گذاری اطلاعات را در اختیار اعضا قرار داده است
راهنمای پیش رو شاید به نظر خیلی از کاربران حاوی مطالبی باشد که آن را می دانند ولی به شما اطمینان می دهم حداقل یک نکته قابل توجه در آن برای شما نیز وجود دارد ، لطفا این مطلب را تا پایان مرور بفرمایید
توصیه می شود صفحه اصلی خود را که از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به آن دسترسی دارید در مرورگر خود به عنوان سایت مورد علاقه ذخیره نمایید
این صفحه تمام بازی های آنلاین در حال انجام شما ، ایمیل ها و پیام های جدید که چه از سوی سایت و یا دوستان شما و نیز تیم هایی که در آنها عضو هستید برایتان ارسال شده است و نیز لیست گروه ها و تیم هایی که عضویت آنها را دارید ، کنترل پنل ، یادداشت های دریافتی ، تورنمنت های در حال ثبت نام و نیز کلیه اطلاعات مفید را شامل می شود

پنل فوق که سمت راست صفحه اصلی خود مشاهده می کنید و یا با نگه داشتن موس بر روی کلمه مای هوم ظاهر می شود شامل لینک دسترسی سریع به بخش های اصلی سایت است

صفحه فوق که شامل گروه ها و تیم هایی است که عضویت شما در آن ثبت شده است در وسط صفحه اصلی شما دیده می شود شما با کلیک بر روی نام هر یک وارد صفحه اصلی آن گروه می شوید

یکی از بخش های مهم هر گروه فروم تیم است که بطور مشخص در تیم پرشین شامل مقالات آموزشی ، اخبار و اطلاعات رویدادهای شطرنج در سطح ایران و جهان می باشد و چنانچه مطلب جدیدی در فروم هر تیم منتشر شده باشد در قسمت پیام های جدید در صفحه اصلی خود ملاحظه می فرمایید . همچنین این امکان وجود دارد تا با رجوع به این بخش از اطلاعات و مقالات قبلی بهره مند شوید

در صفحه فروم هر گروه مطالب به دو گونه دسته بندی شده است نخست مطالبی است که بنا به نظر ادمین تیم مهم تشخیص داده شده و همانگونه که با کادر قهوه ای مشاهده می فرمایید در صفحه اول و بالاتر از سایر مطالب قید می گردد و سپس از بخشی که با خط قرمز مشخص شده است سایر مطالب جدید به ترتیب قرار می گیرند که چنانچه تاکنون آن مطلب را ملاحظه نفرموده باشید پررنگ تر خواهند بود
صفحات قبلی که مطمئنا می تواند حائز اهمیت باشند همانگونه که با کادر آبی مشخص شده قابل دسترسی است و چنانچه مطلب جدیدی را برای اضافه کردن به فروم داشته باشید می توانید از بخشی که با کادر سبز مشخص شده استفاده نمایید
به صفحه اصلی تیم برمی گردیم
یکی دیگر از بخش های مهم هر تیم منوی گروه است
Team Matches

لیست بازیهای تیمی در حال ثبت نام ، بازیهای در حال انجام و آخرین وضعیت آنها و نیز بازیهای به اتمام رسیده را نشان می دهد
Vote chess

در این بخش شما بازیهای تیمی که با رای اکثریت انجام می شود را می بینید کادر قرمز رنگ لیست بازی های باز و در حال انجام است که می توانید با کلیک بر روی هریک جداگانه در آنها ثبت نام کرده و برای هرحرکت اعلام نظر نمایید و نهایتا حرکتی را که معرفی شد و یا مورد نظر خود شماست ثبت نمایید
ضرورت های شرکت در بازی های وت در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح شده است و همچنین ضرورت های شرکت در بازی های تیمی از طریق فروم تیم پرشین و نیز این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل مشاهده است
نکته بسیار مهم
لطفا به کادر زیر با دقت توجه فرمایید این کادر قسمتی است که امکان ارتباط شما را با سایر اعضا و تیم خود فراهم می آورد

بسیاری از دوستان متاسفانه نسبت به این بخش بی تفاوت هستند در حالی که استفاده از آن نه تنها همراهی شما را در تیم نشان می دهد بلکه می تواند زمینه اطلاع شما از مطالب و نظرات بعدی را که سایر بازدیدکنندگان درج کرده اند فراهم آورد
اولین نکته اینست که هر جا مطلب مهمی در سایت و تیم مشاهده کردید و لازم دانستید که از نظرات بعدی در آن مورد مطلع شوید همانند بخشی که با کادر قرمز مشخص شده گزینه اطلاع از نظرات دیگران را علامت بزنید
همچنین این امکان در اختیار شماست که نظر خود را در آن مورد تایپ کرده و آن را با زدن کلیدی که با رنگ آبی مشخص شده برای دیگران ارسال کنید و یا اگر می خواهید بعدا آن را تکمیل و ارسال نمایید با زدن کلید سبز آن را ذخیره نمایید
علامت دار کردن این کادر خصوصا در بازی های وت ( با رای اکثریت ) حائز اهمیت است و شما را بطور پیوسته از سایر نظرات تا رسیدن به انتخاب نهایی راهنمایی می کند . شما نظرات جدید ارائه شده در مواردی را که علامت زده اید در صفحه اصلی اکانت خود دریافت خواهید کرد
Members
همانگونه که مشخص است این لینک در پنل گروه به مشخصات اعضا اعم از افرادی که در حال حاضر آنلاین هستند ، اعضای جدید و نیز اعضایی می پردازد که بیشترین نظرات را طی 24 ساعت اخیر در بخش کامنت ها ارائه کرده اند . لازم به ذکر است هرگاه شما نظری (کامنت) را ثبت می نمایید یک پوینت به اکانت شما اضافه می گردد که نشان دهنده فعال بودن آن عضو در سایت است
News
لینک اخبار ،آخرین اطلاعاتی را که بطور مشخص از سوی یکی از مدیران گروه جهت اطلاع اعضا منتشر شده است بصورت فهرست واحد در اختیار شما می گذارد
Events
رویدادها و برنامه کاری تیم و نیز برنامه ریزی مسابقات آتی از طریق این گزینه قابل دسترسی است
Photos
همانگونه که شما می توانید برای اکانت خود آلبوم عکس بسازید این گزینه نیز امکان ساخت آلبوم مشابهی را برای گروه فراهم می آورد که امیدواریم پس از برگزاری مسابقات حضوری از این بخش نیز استفاده نماییم
Contact admin
این گزینه به منظور امکان تماس مستقیم با مدیر ارشد گروه طراحی شده است و نامه شما مشخصا توسط فرد مذکور مورد بررسی قرار می گیرد
Alerts
گزینه ای که فکر می کنم تعداد بسیار اندکی از اعضا از امکانات مفید آن استفاده کرده اند

همانگونه که می دانید کاربران سایت متناسب با علائق خود در تیم های گوناگون عضو هستند و اگر جزو افرادی باشید که در گروه های زیادی عضو هستید همه روزه با تعداد زیاد مکاتبات تیم ها روبرو می شوید که گاه شما را واقعا خسته می کند و این گزینه امکانی عالی است تا برای بهره مند شدن از برخی امکانات تیم ها نسبت به سایر رویدادهای آن گروه خبری برای شما ارسال نگردد ، طبیعتا برخی گروه ها برای شما اولویت دارند و برخی دیگر دارای اهمیت کمتری هستند ، پس گروه هایی را که برنامه هایشان را بطور کامل دنبال می کنید اجازه دهید در همه موارد بالا به شما اطلاع رسانی کنند ولی در مورد گروه های که مثلا می خواهید صرفا در مسابقات تیمی شان شرکت کنید می توانید گزینه های دیگر مانند اطلاع از وت چس ها ،یادداشت ها ، اخبار ، فروم و ... را غیر فعال کرده و تغییرات را ذخیره کنید . البته امیدواریم این دو تیم ایرانی را در زمره گروه هایی قرار دهید که با تمام علاقه مندی در آن حضور دارید
Quit Group
این گزینه امکان خروج شما را از تیم مورد نظر فراهم می آورد . بدیهی است با خروج از یک تیم بازی های نیمه تمام قبلی شما همچنان ادامه می یابد و امتیازاتش نیز به نفع آن تیم محسوب می گردد
--------------------------------------------------------------------------------------
My Home
همانگونه که در ابتدا نیز بیان شد این گزینه در صفحه اصلی ، دسترسی سریع شما به منابع فوق و نیز امکان مراجعه به صفحه بازی های آنلاین و نیز زنده (همزمان) را فراهم می آورد و از سوی دیگر ورود به صفحه پیغام های دریافتی و ارسالی و همچنین مباحث آموزشی سایت ، دوستان و گروه ها و ... را میسر می سازد
همچنین شما می توانید از نوار راهنما برای جستجوی سایر اعضا و نیز گروه ها و مشاهده صفحات شخصی هر یک استفاده نمایید
---------------------------------------------------------------------------------------
Online Chess Settings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مسابقات تیمی و نیز ریتینگ مبنای بازیکنان بر اساس بازی های آنلاین در نظر گرفته می شود . بازی های آنلاین به بازی هایی اطلاق می شود که هر یک از طرفین در زمانهایی که آنلاین هستند حرکات بازی های در جریان خود را انجام می دهند و حریف فرصتی بین یک تا چند روز که به صورت استاندارد در بازیهای اصلی 3 روز می باشد برای انجام حرکات خود خواهد داشت که از طریق منوی فوق می توان سایر اعضای سایت را بطور عمومی و یا بطور خاص دعوت به بازی نمود و یا پیشنهادات ارائه شده برای بازی با سایرین را پذیرفت ، لیکن یکی از نکات مهم که همواره حائز اهمیت است جلوگیری از اتمام فرصت در نظر گرفته شده و اصطلاحا تایم اوت است که برای این منظور باید از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وارد صفحه تنظیمات بازی های آنلاین شد و گزینه استفاده از زمان تعطیلات را پس از ثبت حرکات در بازیهایی که نوبت حرکت با ما بوده است فعال نمود

davy jones
21-02-2011, 21:51
کاکا جان!
الان همه ی میز ها بازی شده یا نه؟ اگه شده قرعه کشی دور بعد رو سریع انجام بده.
ممنون

caca_caca888
21-02-2011, 22:12
آقا من هر کاری میکنم هی dc میشم دیگه اعصاب واسم نمونده.بنده خدا masoudrejae خیلی صبوری کرد منتظرم نشست.نمیدونم چرا اینجوری شده عصری به راحتی سایت chess رو باز میکردم اما الان هر چی جون میدم نمیشه.اقایون داورا برد رو بدین به masoud rejae .عیب از من بود باختو قبول دارم.:2::41:

شاید توهم مشکلت یه جورایی شبیه منه.من اگه گوشی تلفن رو بردارم آنلاین میمونه!شمام اینو امتحان کن...

کاکا جان!
الان همه ی میز ها بازی شده یا نه؟ اگه شده قرعه کشی دور بعد رو سریع انجام بده.
ممنون
سعی میکنم تا 12 منتظر بمونم.فکر نکنم تو این 2 ساعت کار خاصی بتونید بکنید...
شما با اتمسفر میفتی
منم با چس مستر افتادم!
خلیل و فرنوش
مسعود و وحید
درویشی ماهدیشتا
متو و پرنس پرشیا
سعید و ...من
مولاعلی و پارسا

حالا این قطعی نیستا...ولی قطعیه:46: اگه اتفاقی نیفته.حالا نرید یهو هماهنگ کنید بازیم بکنید بیاید تو دو ساعت:دی

میذارم حالا...

darvishi.2292
21-02-2011, 22:14
چرا من شانس ندارم!!:41:

Reza31001
21-02-2011, 22:32
caca جان اگه نتایج هر 4 دور رو هم بذاری ممنون میشم

chessmathter
21-02-2011, 23:23
من با chessmaster موافقم؛پیشنهاد خیلی خوبیه؛البته به شرطی نظم بازیها بهم نخوره و اینطور نباشه که وسط لیگ یهو نصف شرکت کنندگان جا بزنن و بازیها رو ترک کنند؛اما در کل پیشنهاد خوبیه

منم هستم ولی لایو بازی کنیم نه این جوری که روزی یک حرکت بکنیم
بهترین راه هم اینه که شماره های هم رو تو گروهی که فقط خودمامون میتونینم ببینیم بگذاریم تا راحت تر بازی ها را هماهنگ کنیم

موافقم....
من می خواستم پیشنهاد بدم همچین کاری رو برای دوره بعدی بازیها ( عید یا تابستون) انجام بدیم ولی این طور که chessmathter گفت اگه هفته ای یه بازی باشه می تونیم از حالا هم شروع کنیم تعدادمون هم فکر کنم خوب باشه تا موقع هم می تونیم چند نفر دیگه هم جذب کنیم
بازی ها هر هفته جمعه ها برگذار بشه البته این امکان هم باشه که با توافق دو طرف یه روز دیگه باشه

بازی ها بصورت لایو هست وهفته ای یه بازی هر کس داره احتمالا به زمان 15 مین
با دوستان مشورت میکنیم و بعد احتمالا یه زمانی جهت ثبت نام تعیین می کنیم.

caca_caca888
21-02-2011, 23:47
دور پنجم=فینال

این نتایج تا اینجای کار:
.
.
اینم فینال مسابقات :
.
.
1-سمت چپ سفیده.
2-زمان بازی 10 دقیقه و 5 ثانیه برای هر حرکت میباشد.
3-سه روز وقت دارید که بازیتونو انجام بدین.لطفا بازی هاتونو برای ساعات آخر نذارید.
4-برنده بازی بیاد و همینجا نتیجه رو اعلام کنه.و لینک بازیشو بذاره.مساوی هم شدید خبر کنید.
5-اگه حریفتون نیومد بگید براش باخت بزنم.
6-اگر کسی دیسکانکت شد بازیشون مورد بررسی قرار میگیره اما اینو بدونه که در اصل بازنده است.

نتایج نهایی روز جمعه اعلام میشود...

پیروز باشید:40:

khalil2
22-02-2011, 06:56
سلام من تا2 بعد از ظهر ميتونم بازي كنم
اگه ما يليد امروز كارو تموم كنيم

Reza31001
22-02-2011, 08:06
خیلی خوب حالا که برگذاری تصویب شد پیشنهادات من:
1- بازیها رفت و برگشت باشه نه فقط اینکه هر نفر با کس دیگه فقط یه بار بازی کنه

2- شرکت کننده ها همین 15-16 نفری که الان هستیم باشن ( اگه 15 نفر باشیم 6ماهی طول میکشه)

3- بازیها هر هفته ساعت 00:00 یکشنبه قرعه کشی بشه به خاطر اینکه احتمالش زیاده بازیا جمعه شب برگذار بشه و تا نتیج ها معلوم بشه و... ممکنه یکم طول بکشه برای همین به جای 00:00 شنبه میذاریم یکشنبه ساعت 00:00

4- به هر نفر اجازه داده بشه در طول بازیا یک فرصت استراحت داشته باشه که برای مواقع ضروری باشه که واقعا نمی تونه بازی کنه به هر دلیلی. بازی عقب افتاده هم در نزدیک ترین زمان ممکن ( با توافق طرفین) انجام بگیره و البته ممکنه به پایان بازیا هم بیفته در این صورت هم حتی اگه تمام افراد بازی عقب افتاده داشته باشن بازیا یکی دو هفته طولانی تر میشه که در مقابل6-7 ماه زیاد مهم نیست

5- در زمان برگذاری امتحانات بازیا موقتا تعطیل بشه ( در این مورد می تونیم همون موقع امتحانات بحث و رای گیری کنیم)

6- زمان بازی: تو دو تورنمونت اخیر قرار بود تو یکی دو هفته سر و ته بازیا بهم بیاد و جمع و جور بشه و ضمنا بعضی افراد تازه کار بودن و لازم بود زمان بازیا زیاد طولانی نباشه ولی حالا به یه گروه با تجربه می خوایم یه تورنمنت طولانی بذاریم که توش مسلما یادگیری هم هست بنابراین چون در هر هفته هم فقط یه بازی قراره برگزار بشه پیش نهاد من اینه که بازیا استاندارد باشه اما بدون زمان جایزه
بذارین بحث زمان و در واقع همون تایم اوت هم که قانون مهمی در شطرنجه خودشو نشون بده با این تفاسیر پیشنهاد من برای زمان بازی 20/0 هست

7- هماهنگی جهت برگزاری بازی تو همین تاپیک انجام بشه و در مورد بند 4 هم که گفتم هر نفر باید مثلا تا روز چهارشنبه بگه که من نمی تونم بازی کنم تا تکلیف مشخص بشه

molaali
22-02-2011, 08:27
چرا من رو بازنده اعلام کردید؟من کل دیروز رو وقت داشتم که ایشون نیومد. یکشنبه شب هم دوباره از ساعت 9.30 آن شدم بازم ایشون نبود. اون قرار رو هم نیومدم چون کار بسیار ضروری داشتم.
حداقل ای کاش یه توضیحی میدادید که چرا حریفم برنده اعلام شد.

meto_895
22-02-2011, 10:55
bushido دوست عزیز شما کی وقت دارید برای بازی کردن؟
من امشب از ساعت 8 تا 10 سعی میکنم بیام.

khalil2
22-02-2011, 10:58
سلام
من تا12
و از دو تا6 آماده مسابقه هستم
هر وقت مایلید تو این ساعتها ببازیم

bushido
22-02-2011, 14:09
باشه منم سعیمو میکنم بیام

hosein1404
22-02-2011, 15:31
با سلام به همه .من تازه واردم و به پیشنهاد یکی ار اعضای گروهتان عضو شده ام و شطرنجم بد نیست. آیا مرا در گروهتان می پذیرید؟

caca_caca888
22-02-2011, 15:37
چرا من رو بازنده اعلام کردید؟من کل دیروز رو وقت داشتم که ایشون نیومد. یکشنبه شب هم دوباره از ساعت 9.30 آن شدم بازم ایشون نبود. اون قرار رو هم نیومدم چون کار بسیار ضروری داشتم.
حداقل ای کاش یه توضیحی میدادید که چرا حریفم برنده اعلام شد.

اینو تو پروفایلت نوشتم.اونم نه دیروز:

<--- پیغام در انتظار تایید ( عدم نمایش به عموم ) --->
الان برد با حریفته ها...
بیا برای امشب هماهنگ کن شاید اومد...
20-02-2011 07:35 PM

بعد شما چرا جواب پست حریفتو ندادی؟ اصلا ما بعد از اون شمارو ندیدیم اینجا...
لااقل جواب پیام منو میدادی...

khalil2
22-02-2011, 16:56
امروز که گذشت
تا فردا برای زمان مسابقه منتظرم.همگی موفق باشین

4umbaz
22-02-2011, 17:01
جناب MSC مایکل اسکافیلد:31: کی امادگی دارین؟؟

chessmathter
22-02-2011, 18:44
خیلی خوب حالا که برگذاری تصویب شد پیشنهادات من:
1- بازیها رفت و برگشت باشه نه فقط اینکه هر نفر با کس دیگه فقط یه بار بازی کنه

2- شرکت کننده ها همین 15-16 نفری که الان هستیم باشن ( اگه 15 نفر باشیم 6ماهی طول میکشه)

3- بازیها هر هفته ساعت 00:00 یکشنبه قرعه کشی بشه به خاطر اینکه احتمالش زیاده بازیا جمعه شب برگذار بشه و تا نتیج ها معلوم بشه و... ممکنه یکم طول بکشه برای همین به جای 00:00 شنبه میذاریم یکشنبه ساعت 00:00

4- به هر نفر اجازه داده بشه در طول بازیا یک فرصت استراحت داشته باشه که برای مواقع ضروری باشه که واقعا نمی تونه بازی کنه به هر دلیلی. بازی عقب افتاده هم در نزدیک ترین زمان ممکن ( با توافق طرفین) انجام بگیره و البته ممکنه به پایان بازیا هم بیفته در این صورت هم حتی اگه تمام افراد بازی عقب افتاده داشته باشن بازیا یکی دو هفته طولانی تر میشه که در مقابل6-7 ماه زیاد مهم نیست

5- در زمان برگذاری امتحانات بازیا موقتا تعطیل بشه ( در این مورد می تونیم همون موقع امتحانات بحث و رای گیری کنیم)

6- زمان بازی: تو دو تورنمونت اخیر قرار بود تو یکی دو هفته سر و ته بازیا بهم بیاد و جمع و جور بشه و ضمنا بعضی افراد تازه کار بودن و لازم بود زمان بازیا زیاد طولانی نباشه ولی حالا به یه گروه با تجربه می خوایم یه تورنمنت طولانی بذاریم که توش مسلما یادگیری هم هست بنابراین چون در هر هفته هم فقط یه بازی قراره برگزار بشه پیش نهاد من اینه که بازیا استاندارد باشه اما بدون زمان جایزه
بذارین بحث زمان و در واقع همون تایم اوت هم که قانون مهمی در شطرنجه خودشو نشون بده با این تفاسیر پیشنهاد من برای زمان بازی 20/0 هست

7- هماهنگی جهت برگزاری بازی تو همین تاپیک انجام بشه و در مورد بند 4 هم که گفتم هر نفر باید مثلا تا روز چهارشنبه بگه که من نمی تونم بازی کنم تا تکلیف مشخص بشه

این بازی ها جدا از تورنمنت سویسی یا مسابقات دیگر خواهد بود.
باز های رفت و برگشت هست
چیزی به نام قرعه کشی معنا نداره چون دوره ای هست همه بازی ها همون روزه اول مشخصه.یعنی روز اول همه دور ها قره کشی میشه.
و هر هفته یه دور بازی میکنیم و زمان بازی من 20/10 رو از رئی زمان رسمی پیشنهاد می کنم( 20 دقیقه 10 ثانیه)البته20/3 20/0 هم می تونیم بر گزار کنیم
اگر فردی نتونست بازی رو انجام بده میتونه اول با من و بعد با حریفش هماهنگ کنه.و بعدا به عنوان بازی تاخیری انجام بده.
همچنین اگر به دلیل عید یا امتحانات و غیره مسابقات تعطیل شد اعلام خواهد شد.
به علت طولانی بودن بازی ها در صورت 10 نفر 18 هفته و 15 نفر 28 هفته... از افراد که هستند و می تونن هفته یه بار بازی کنن خواسته میشه ثبت نام کنن.
دوستان تا جمعه دیگه وقت ثبته نام دارندو ایدی چس دات کامشون رو به من پست عمومی کنن حتی افرادی که
در پست قبلی حضورشون رو با تشکر اعلام کردند
در مورد زمان بازی نیز من 20/10 رو خوب می دونم با توجه به اینکه بازی های واقعی 1 ساعت 30 ثانیه هست.!
می خوام شطرنج واقعیه داشته باشیم نه.!:دی
در هر حال از ان 3 زمان یکی رو انتخاب خواهیم کرد.دوستان می تونن نظر خودشونم در مورد زمان بگن و همچنین با ایدیشون بم اطلاع بدن

caca_caca888
22-02-2011, 19:05
این بازی ها جدا از تورنمنت سویسی یا مسابقات دیگر خواهد بود.
باز های رفت و برگشت هست
چیزی به نام قرعه کشی معنا نداره چون دوره ای هست همه بازی ها همون روزه اول مشخصه.یعنی روز اول همه دور ها قره کشی میشه.
و هر هفته یه دور بازی میکنیم و زمان بازی من 20/10 رو از رئی زمان رسمی پیشنهاد می کنم( 20 دقیقه 10 ثانیه)البته20/3 20/0 هم می تونیم بر گزار کنیم
اگر فردی نتونست بازی رو انجام بده میتونه اول با من و بعد با حریفش هماهنگ کنه.و بعدا به عنوان بازی تاخیری انجام بده.
همچنین اگر به دلیل عید یا امتحانات و غیره مسابقات تعطیل شد اعلام خواهد شد.
به علت طولانی بودن بازی ها در صورت 10 نفر 18 هفته و 15 نفر 28 هفته... از افراد که هستند و می تونن هفته یه بار بازی کنن خواسته میشه ثبت نام کنن.
دوستان تا جمعه دیگه وقت ثبته نام دارندو ایدی چس دات کامشون رو به من پست عمومی کنن حتی افرادی که
در پست قبلی حضورشون رو با تشکر اعلام کردند
در مورد زمان بازی نیز من 20/10 رو خوب می دونم با توجه به اینکه بازی های واقعی 1 ساعت 30 ثانیه هست.!
می خوام شطرنج واقعیه داشته باشیم نه.!:دی
در هر حال از ان 3 زمان یکی رو انتخاب خواهیم کرد.دوستان می تونن نظر خودشونم در مورد زمان بگن و همچنین با ایدیشون بم اطلاع بدن
ثبت نام ؟ تا آخر هفته ی بعد؟!
به نظرم نمیشه انقدر ریع به اونایی که ثبت نام میکنن اعتماد کرد...
اگه یکی نیاد چی؟چه راهی واسه این داری؟ مسلمه که خیلیا از وسطاش پشیمون میشن...اونوقت قرعه کشی انجام شده و اونا نمیان!

هنوز هیشکی بازی نکرده؟!

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

یه سوال راجع به سوئیسی:
اگه تعداد شرکت کنندگان 10 نفر باشه. و ما تعداد روند هارو رو نه بذاریم.هر کس یه بار با اونیکی بازی میکنه؟اگه بذاریم 18 چی؟

darvishi.2292
22-02-2011, 19:16
به نظر من زمان 20دقیقه خیلی بهتره؛چون بعضی از بچه با اینترنتشون مشکل دارن و زمان زیاد باعث دیسکانکت شدنشون میشه؛مثل خودم؛
چند نفر تا الان اعلام امادگی کردن؟
راستی زمان به صورت fisher هستش؟اینجوری زیاد نمیشه؟

Reza31001
22-02-2011, 20:02
به نظرم نمیشه انقدر سریع به اونایی که ثبت نام میکنن اعتماد کرد...

به نظر من میشه چون تا حالا خیلیا از جمله: frnsh و prince_persia221 و v_civil و Se7en77 ( با اینکه تو بازیای اخیر شرکت نکرد) MCSE_MAN و meto_895 و خودم و خودت (caca) و خودش ( chessmathter) تو این 6 ماه تو سایت فعال بودن و اینو میدیدم ( البته آقا وجید سه ماه سربازی بود)
همچنین davy چند ساله که تو chess.com عضوه!
khalil2 هم از وقتی با سایت آشنا شده فوق العاده فعال بوده
به نظرم اگه همین افراد با 2-3 نفر دیگه داشته باشیم به اندازه کافی ، کافی باشه

ضمنا چون این دفعه هر هفته یه بازی هست مطمئنا دوستان می رسن بازیاشون رو ( حداقل آخر هفته که وقتشون بیشتر خالیه) انجام بدن

chessmathter
22-02-2011, 20:10
ثبت نام ؟ تا آخر هفته ی بعد؟!
به نظرم نمیشه انقدر ریع به اونایی که ثبت نام میکنن اعتماد کرد...
اگه یکی نیاد چی؟چه راهی واسه این داری؟ مسلمه که خیلیا از وسطاش پشیمون میشن...اونوقت قرعه کشی انجام شده و اونا نمیان!

هنوز هیشکی بازی نکرده؟!

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

یه سوال راجع به سوئیسی:
اگه تعداد شرکت کنندگان 10 نفر باشه. و ما تعداد روند هارو رو نه بذاریم.هر کس یه بار با اونیکی بازی میکنه؟اگه بذاریم 18 چی؟
میشه اگه کسی نیاد میشه بازی هاشو گذاشت برا وقت دیگه با هماهنگی خودش و حریفش و اگر کلا نشه باخت می خوره.
نمی دونم تا حال نشده! چون سوئسی واسه این بازی می کنن که تعداد بازی ها کم بشه.!:دی
ثبت نام هم تا اخر هفته دیگه

chessmathter
22-02-2011, 20:16
سفید میز 2

darvishi.2292
22-02-2011, 20:19
sadboy جون منو فراموش کردی هاااا:10:
برای ثبت نام باید به چس مستر اعلام امدگی کنیم؟

bushido
22-02-2011, 20:32
من الان تو سایتم ولی خبری ازت نیست
آن شدی سریع بیا

frnsh
22-02-2011, 20:45
امروز که گذشت
تا فردا برای زمان مسابقه منتظرم.همگی موفق باشین

ببخشید امروز نمیتونستم. تا الانم بیرون بودم.
فردا من از 8 شب به بعد میتونم.
پنج شنبه هم از 3 و 4 عصر هستم.

davy jones
22-02-2011, 21:07
سلام.

بازی بین بنده و sadboy012

Reza31001
22-02-2011, 21:15
sadboy جون منو فراموش کردی هاااا:10:

من بچه هایی رو نام بردم که تو مسابقات قبلی بودن و از اون موقع تو سایت chess.com فعالن
ضمنا منظورم از 2-3 نفر دیگه دقیقا شما و یکی دو نفر دیگه بود:20:

bushido
22-02-2011, 21:46
اینم بازی ما

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

davy jones جون قهرمانیتو تبریک میگم:46:

caca_caca888
22-02-2011, 21:52
اینم بازی ما

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

اینطور که معلومه:
اتمسفر اول شد.تبریک میگم.
دوم هم دیوی . تبریک میگم.
سوم هم چس مستر.تبریک میگم.

4umbaz
22-02-2011, 22:17
بنده هم در مسابقات لیگ هستم...

davy jones
22-02-2011, 22:46
سلام. فکر کنم چون اتمسفر جان ریتینگشون از بنده و چسمستر پایینتره به همین جهت در امتیاز برابر ایشون اول میشند. تبریک به ایشون

caca_caca888
22-02-2011, 23:38
شاید چون
چس مستر شما رو برده.و ایشون هم چس مسترو بردن...
در نتیجه==>ایشون اول.چس مستر دوم.شما هم سوم...البته باید توجه داشته باشیم که خود شمام ایشونو بردید
کلا نمیدونم چطوری حساب میکنه .اما فقط یه راه نیست.

chessmathter
22-02-2011, 23:44
با توجه به جمع امتیاز های حریف هایی که بازی کرین.و ..یه ضرایب ...:دی

khalil2
23-02-2011, 08:08
ببخشید امروز نمیتونستم. تا الانم بیرون بودم.
فردا من از 8 شب به بعد میتونم.
پنج شنبه هم از 3 و 4 عصر هستم.
باشه 5شنبه سعی میکنم هر جور شده بیام با اینکه مهمونی داریم
راستی من امروز از 8 تا 10
از2تا 4 توسایتم اگه تونستید بهتره همین امروز بازی کنیم

Reza31001
23-02-2011, 09:45
با توجه به جمع امتیاز های حریف هایی که بازی کرین.و ..یه ضرایب ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم فکر میکنم پوئن شکنی با توجه به امتیازهای حریفان هر کس محاسبه میشه ولی دقیقشو نمیدونم
اون ضرایب رو میدونی چطوریه؟

davy jones
23-02-2011, 12:57
دوستان! آموزش های موجود در لینک امضای بنده به روز شد. تبلیغ و تعریف از خود نباشه ولی اگه نبینین از کفتون رفته :31:

hosein1404
23-02-2011, 14:27
دوستم شرطتون رو گفت. میشه تو دور جدید مسابقاتتون شرکت کنم؟

frnsh
23-02-2011, 14:30
باشه 5شنبه سعی میکنم هر جور شده بیام با اینکه مهمونی داریم
راستی من امروز از 8 تا 10
از2تا 4 توسایتم اگه تونستید بهتره همین امروز بازی کنیم

اتفاقا ما هم 5شنبه مهمون داریم.
امروز رو سعی میکنم حتما بیام. همون 8 تا 10 . دقیق 9 خوبه؟

khalil2
23-02-2011, 14:33
اتفاقا ما هم 5شنبه مهمون داریم.
امروز رو سعی میکنم حتما بیام. همون 8 تا 10 . دقیق 9 خوبه؟
سلام
8
خوبه
الان بازی کنیم؟

khalil2
23-02-2011, 15:19
شرمنده من امشب نمیتونم بیام فردا ظهر ساعت 12تا 5 هستم
من تا اونجا که تونستم اعلام آمادگی کردم

molaali
23-02-2011, 17:03
جناب پارسا من از الان تا فردا ظهر وقت دام. هر وقت میخواهید بیاید.

darvishi.2292
23-02-2011, 17:10
برد با من.اینم لینک:
[
URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=101451404[/URL]

bushido
23-02-2011, 20:25
با توجه به جمع امتیاز های حریف هایی که بازی کرین.و ..یه ضرایب ...:دی
من فکر کردم این بازی آخر فینال حساب میشد و اون کسی که برنده میشه نفر اول مسابقاته درست مثل پارسال

chessmathter جان شما که استاد این چیزایی بگو؟

mahdishata
23-02-2011, 20:53
درست مثل پارسال

هی میگه پارسال!:31:
تابستون بود:31:

amini_bio
23-02-2011, 21:06
سلام دوستان
كسي فورمول محاسبه ريتينگ را بلده؟
برا يه باشگاهي مي خوام ريتينگ درست كنم.

و يه سوال ديگه اينكه تو اين فورمول مهمه ريتينگ اوليه چند بديم به افراد يا نه؟

ممنون

MCSE MAN
23-02-2011, 21:13
4umbaz عزيز من امشب تا 11 هستم اگر ميتوني بيا بازي كنيم. اگر نه هم فردا بعدازظهر به بعد بازم هستم

bushido
23-02-2011, 21:39
هی میگه پارسال!:31:
تابستون بود:31:
افتاده سر زبونم :31:
شما سال میلادی فکر کن

danyel
24-02-2011, 05:45
مسابقه گزاشتین خبرم کنین

تو playchess.com هر کی دوست داشت با هم بازی کنیم یه ندا بده
نام کاربریم
davod_aliee
هست

khalil2
24-02-2011, 09:10
دوستان توجه كنن
بازي من و frnshخانم
ساعت:3

molaali
24-02-2011, 12:51
تا الان که خبری از آقای پارسا نشده.ولی من تا ساعت 2 هم صبر میکنم.

bushido
24-02-2011, 13:45
مسابقه گزاشتین خبرم کنین

تو playchess.com هر کی دوست داشت با هم بازی کنیم یه ندا بده
نام کاربریم
davod_aliee
هست
ما تویه chess.com بازی میکنیم شما هم اگه خواستی بیا

bushido
24-02-2011, 14:35
دوستم شرطتون رو گفت. میشه تو دور جدید مسابقاتتون شرکت کنم؟
نام کاربری سایت chess.com تون رو بذارید

khalil2
24-02-2011, 14:49
ما آخرین بازی این دور رو قرار برگذار کنیم؟

frnsh
24-02-2011, 14:52
سلام
من اومدم

vahid_civil
24-02-2011, 14:57
ما آخرین بازی این دور رو قرار برگذار کنیم؟

من و مسعود هنوز بازی نکردیم:46:

khalil2
24-02-2011, 15:21
سلام بر همه دوستان این هم بازی من و فرنوش خانم

اولین بازی بود تو عمرم که فکر کنم بدون استرس بازی کردم

bushido
24-02-2011, 16:04
فرنوش به خاطر دو تا سرباز باختی ها!!!

frnsh
24-02-2011, 16:07
فرنوش به خاطر دو تا سرباز باختی ها!!!

: دی
توی اولین بازی هم به خاطر یه سرباز داشتم میباختم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن توی این بازی حرکت 49 من یه اشتباه افتضاح بود!

khalil2
24-02-2011, 16:47
: دی
توی اولین بازی هم به خاطر یه سرباز داشتم میباختم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن توی این بازی حرکت 49 من یه اشتباه افتضاح بود!
چرا تو حركت15 سرباز من رو نزديد؟
تو حركت 9 هم چون 1 سرباز عقب بودين بايد با فيل سربازم رو ميگرفتين!!!

masoudtr
24-02-2011, 17:11
اینجا چرا تعداد افراد تیم حریف اینقدر کمه؟

frnsh
24-02-2011, 17:20
چرا تو حركت15 سرباز من رو نزديد؟
تو حركت 9 هم چون 1 سرباز عقب بودين بايد با فيل سربازم رو ميگرفتين!!!

توی حرکت 15: میخواستم رختون جابجا بشه، و اینکه حواسم با اونور زمین نبود! : دی
توی حرکت 9 اگه سربازتونو میزدم، اونوقت اون یکی سربازو میوردین جلو و بین اسب و فیلم یکی رو میگرفتین. :20:

khalil2
24-02-2011, 17:50
توی حرکت 15: میخواستم رختون جابجا بشه، و اینکه حواسم با اونور زمین نبود! : دی
توی حرکت 9 اگه سربازتونو میزدم، اونوقت اون یکی سربازو میوردین جلو و بین اسب و فیلم یکی رو میگرفتین. :20:
تو جريان بازي حواسم بود اگه با فيل سربازو بزنين دو مهرتون تهديد ميشه ولي بعدش دقت نكردم.:31::31::31:

khalil2
24-02-2011, 17:58
راستي دوستان مهندس يه چيزي رو يادم رفت بگم:
سيم و ترانس وسوكت بيل و كلنگ و كاردك سيمان و سنگ و آهك آسفالت گرم و غلطك
پيشاپيش روز شما مبارك.روز مهندس مبارك

caca_caca888
24-02-2011, 18:14
اینجا چرا تعداد افراد تیم حریف اینقدر کمه؟
خوب . ببین
اونا درخواست دادن.و ما اکسپت کردیم.
حالا برای درخواست دو چیزو باید تنظیم کنید.1-ریتینگ شرکت کنندگان در چه محدوده ای باشه.2-تعداد افراد شرکت کننده.
حالا اگه تیم مقابل درخواستو قبول کنه . با این شرایط بچه ها میتونن ثبت نام کنن.
اونا ثبت نام کردن و ماهم ثبت نام کردیم.اونا دیگه وقتی که تیمشون آماده شد .Lock Your Team! خودشون رو میزنن و منتظر میشینن که ماهم بزنیم.
الان اونا تیمشونو قفل کردند.و اگه ما تیممونو قفل کنیم مسابقه شروع میشه...اما قبل از قفل اگه توجه داشته باشید ریتینگ اونا از ما خیلی بیشتره...
میتونید تیم رو قفل کنید که مسابقه شروع شه یا میتونید مسابقه رو کنسل کنید...تصمیم با خودتونه.یکیو انتخاب کنید...

برای این که با مشکل اختلاف ریتینگ مواجه نشیم . میتونید موقع درخواست.محدوده ریتینگ رو کم کنید...

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

اگه الان تیمو قفل کنید . اون دو نفر که اضافه هستند اتوماتیک حذف میشوند.

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

که یکیش خودتی:دی میتونی به عنوان مدیر بالایی هارو حذف کنی:21:شوخی کردم:دی

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

که یکیش خودتی:دی میتونی به عنوان مدیر بالایی هارو حذف کنی:21:شوخی کردم:دی

vahid_civil
24-02-2011, 18:45

سیاه

caca_caca888
24-02-2011, 18:55
سلام
میز 7 و 8 چی شد دوستان؟
میز 7 که جفتشون یه سری به اینجا زدن...4umbaz آنلاینه.حریفشم بودش.بازی کنید دیگه
میز هشت هم نمیدونم چطوریه!

4umbaz
24-02-2011, 19:04
منم دارم دنبالش میگردم...!!

parsa001
24-02-2011, 20:33
منم همین طور بهش گفتم ساعت 8 بیاد نیمده :41:

caca_caca888
24-02-2011, 20:57
نمیدونم.بازی کنید...یکی هم لطف کنه نقل و قول بینتون رو بذاره+زمان پستهاتون.
من که چیزی نمیبینم...

caca_caca888
24-02-2011, 22:40
لطفا با نتیجه ی میز 7 و 8 ناراحت نشید.
من باید تا چند دقیقه دیگه یه نتیجه ای وارد کنم.در صورتی که درست نفهمیدم کی اومد کی نیومد؟!

caca_caca888
25-02-2011, 00:16
نتیجه نهایی:

اگه دقت کرده باشید حرفی از 00:00 روز جمعه نزده بودم.و نگفته بودم که تمدید نمیشه.چون دیگه لزومی هم نداره که عجله کنیم.
به میز 7 و 8 تا پایان امروز وقت میدم.وگرنه نتیجه ای که خودم فکر میکنم درسته رو به میزهاشون میدم...
با بازی این دو میز رتبه دوستانی که از نفر دهم به بعد(بعد از من) هستن ممکنه عوض بشه...
2 میز هماهنگیشونو در همینجا انجام بدن...اگه ایرادی نداره شماره تلفنتونم تو پیغام خصوصی بهم دیگه بدید.

وگرنه الان بامداد جمعه هست و منم آماده ام. و اگر امتیاز این دو میزو وارد میکردم خودمو راحت کرده بودم...بیشتر به خاطر این بود که نارضایتی پیش نیاد.

امیدوارم نارضایتی پیش نیاد:40:

نتیجه نهایی نهایی بامداد فردا قرار میگیرد...

6/12/89

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

از مدیران میخوام 2 تا پست قبلیمو پاک کنن...

vahid_civil
25-02-2011, 00:31
هه هه
میگم جالبه ها من با 2 بازی پنجم شدم ! دی:

به امید شروع هر چه سریعتر و بهتر مسابقات بعدی با شرکت همه دوستان

parsa001
25-02-2011, 01:22
آقا این نیمد چی کار کنم :41:

4umbaz
25-02-2011, 04:55
به غیراز شش 7 نفر بقیه اله بختکی بازی میکنن ...!!!
اصلا نمیان اینجا...

hosein1404
25-02-2011, 07:39
نام كاربري من تو chess.com:hosein1370-ممنون

molaali
25-02-2011, 08:19
منم همین طور بهش گفتم ساعت 8 بیاد نیمده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما کی به من گفتی بیا؟
چون فکر کردم شاید پست شما رو ندیده باشم پست های آخر شما رو بررسی کردم اصلاً شما همچنین پستی ندادی!!
من یه پست برای هماهنگی دادم که شما جواب اون رو هم ندادی!
این پست های من:

جناب پارسا من از الان تا فردا ظهر وقت دام. هر وقت میخواهید بیاید.

تا الان که خبری از آقای پارسا نشده.ولی من تا ساعت 2 هم صبر میکنم.

حالا شما ساعت 8 تا 2 شب اومدی دنبال من میگردی؟!!
با این وجود من ساعت 11 صبح دوباره سر میزنم اگه باشی بازی میکنیم.

ArashMiniStar
25-02-2011, 09:06
آقا الان سیستم بازی چجوریه؟دوره جدید شروع شده؟
چجوری برای بازی باید هماهنگ کنیم؟ :40:

MCSE MAN
25-02-2011, 11:20
4umbaz من ديشب از ساعت 9 به بعد آن بودم ولي شما نبوديد
امروز هم هستم،تشريف بياريد

molaali
25-02-2011, 11:32
سیاه برنده شد:

parsa001
25-02-2011, 11:38
آقا درسته ایشون بازیو بردن ولی من تایم اوت شدم چون ایشون بازی رو زمانشو درست نکرده بود :

بازی ها باید 10 دقیقه و 5 ثانیه باشند

bushido
25-02-2011, 11:55
آقا الان سیستم بازی چجوریه؟دوره جدید شروع شده؟
چجوری برای بازی باید هماهنگ کنیم؟ :40:
سیستمش اینه که با رقیبت صحبت میکنی سر یه ساعت به توافق میرسی فکر کنم تو سه روز وقتی که داری خیلی کار سختی نباشه
حالا این دور که تموم شد فعلا هم دورجدیدی شروع نمیشه

اگه خواستی میتونی توی مسابقات لیگ شرکت کنی فقط زمانش خیلی طولانیه

molaali
25-02-2011, 11:59
اشکال نداره دوباره بازی میکنیم.(هدف من فقط کسب تجربست)

Reza31001
25-02-2011, 12:06
آقا درسته ایشون بازیو بردن ولی من تایم اوت شدم چون ایشون بازی رو زمانشو درست نکرده بود :

بازی ها باید 10 دقیقه و 5 ثانیه باشند

درسته بازی باید تکرار بشه
زمان 10/5

molaali
25-02-2011, 12:09
هرچی درخواست بازی میزنم چرا قبول نمیکنید؟ من فقط نیم ساعت دیگه وقت دارما. لطف کنید بیاید.

parsa001
25-02-2011, 12:13
آقا بی خیال . من کار دارم شما برنده شدی :46:

molaali
25-02-2011, 12:27
الان وقت داری؟ بیا دیگه.

mahnam89
25-02-2011, 14:33
بچه ها من با دیدن این تاپیکا رفتم تو chess.com ثبت نام کردم. همه کارا رو هم انجام دادم. حالا باید چیکار کرد؟
چجوری بازی شروع کنیم؟ باید دعوت کنیم از کسی؟ چلنج جدید کسی هست که میذاره؟

caca_caca888
25-02-2011, 14:38
قوانین میگه که شما الان هنوز بازی نکردید...
تکرار کنید خیلی خوب میشه.

مگر این که استعفا بدید که یه حالتی مثل ریزاین پیش میاد...البته اگه بخوایم اینطوری حساب کنیم توافقی همه کار میشه کرد!

MCSE MAN
25-02-2011, 18:30
4umbaz من ديشب از ساعت 9 به بعد آن بودم ولي شما نبوديد
امروز هم هستم،تشريف بياريد
همچنان منتظريم !!!!!

hosein1404
25-02-2011, 19:32
لطفا بگين دور بعدي كي شروع ميشه؟

caca_caca888
25-02-2011, 21:30
الله اکبر
دیگه چی میخواید بازی کنید دیگه...
4umbaz:
آخرين فعاليت ها: امروز 08:41 PM
MCSE MAN:
آخرين فعاليت ها: امروز 08:41 PM
یعنی ته هماهنگی! چطوری اینطوری شده؟

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

لطفا بگين دور بعدي كي شروع ميشه؟
فعلا معلوم نیست.احتمالا تابستون...شاید

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

بچه ها من با دیدن این تاپیکا رفتم تو chess.com ثبت نام کردم. همه کارا رو هم انجام دادم. حالا باید چیکار کرد؟
چجوری بازی شروع کنیم؟ باید دعوت کنیم از کسی؟ چلنج جدید کسی هست که میذاره؟
خوب . میخواید تو اون سایت چی کنید؟
اگه میخواید فقط بازی کنید . برید قسمت لایو. اونجا از سمت چپ بازی رو شروع کنید.(یه جعبه ای هست که میتونید درخواست بدید یا درخواست بگیرید.)

اگر میخواید با آشنا بازی کنید اول باید تو فرندزهاتون اددش کنین...
درست نفهمیدم میخواین چی کنین.اگه میخواید تو مسابقات اینجا شرکت کنید که یه چیز دیگس...

ویرایشششش:خوب نتیجه رو وارد کردم.میز هشت که برنده داشت.میز 7 هم میخواستم 0-0 بدم. که دیدم جفتشون پیگیر بودن.و نمیشد یکیشونو برده اعلام کنم.اگه امروز روز قانونی بود MCSE MAN رو برنده اعلام میکردم.و اگه حریفش امروز آنلاین نمیشد و یا با تمدید مخالفت میکرد شاید اونو برنده اعلام میکردم.حریفش بعد از این که من تمدید کردم. یه پستی داد که ربطی به هماهنگی نداشت و بعد از اون آنلاین میشد اما خبری ازش نبود...کلا مهم نیست.

caca_caca888
25-02-2011, 23:56
نتیجه نهایی:

خوبی بدی دیدید ببخشید:11:

frnsh
26-02-2011, 00:08
یه سوال تکراری بپرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی BH. و SB چی هستن؟

caca_caca888
26-02-2011, 00:56
ببین
اینا به ترتیبن:
اول pts برای رتبه بندی در نظر گرفته میشه اگه مساوی بود bh اولی . اگه بازم مساوی بودن bh دومی...باز مساوی بود sb (این sb رو مطمئن نیستم)
حالا این که چین ؟ نمیدونم:دی

khalil2
26-02-2011, 07:44
یعنی تا تا بستون دیگه دور هم جمع نمیشیم؟:18::2:

molaali
26-02-2011, 08:15
یعنی تا تا بستون دیگه دور هم جمع نمیشیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد نیست شما یه سر به اینجا بزنی:

frnsh
26-02-2011, 16:34
ببین
اینا به ترتیبن:
اول pts برای رتبه بندی در نظر گرفته میشه اگه مساوی بود bh اولی . اگه بازم مساوی بودن bh دومی...باز مساوی بود sb (این sb رو مطمئن نیستم)
حالا این که چین ؟ نمیدونم:دی

:11:
اینشو فهمیدم،
میگم این اعداد bh و sb از کجا میان؟

frnsh
28-02-2011, 15:35
اینشو فهمیدم،

یعنی هیچکس نمیدونه؟؟؟؟ :18: : دی

vahid_civil
28-02-2011, 15:57
دوستان گروه Middle East Chess Masters درخواست بازی گروهی داده .(vote chess). اگه پایه هستید قبول کنیم بازی کنیم .

برای دوستان جدید : هر کسی رای میده به یک حرکت و بیشترین رای انتخاب میشه به عنوان حرکت تیم .

caca_caca888
28-02-2011, 16:01
دوستان گروه Middle East Chess Masters درخواست بازی گروهی داده .(vote chess). اگه پایه هستید قبول کنیم بازی کنیم .

برای دوستان جدید : هر کسی رای میده به یک حرکت و بیشترین رای انتخاب میشه به عنوان حرکت تیم .

آره و چون تعداد رای دهندگان پایینه رای شما خیلی مهمه.حسابی فکر کنید بعد که همگی یک رنگ شدین رای بدین.
مثلا شیش نفر رای میدن...
به نظر من که خوبه...

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

یعنی هیچکس نمیدونه؟؟؟؟ :18: : دی

نه متاسفانه:سی

vahid_civil
28-02-2011, 18:42
ما الان 3 تا Team Matches داریم .

که تیم اونا بسته شده و منتظرن تا ببندیم . نفر به نفر الان ضعیفتریم از نظر امتیازی و اونا فقط با 5 نفر بازی میکنن که تعداد افراد مشتاق ما خیلی زیادتره که فقط 5 نفر اول ما بازی میکنن . میتونیم ببندیم بازی رو یا کنسل کنیم .

بازی دوم هم در حال عضوگیری هستن هر دو طرف . اگه کسی مشتاقه بیاد عضو شه .

و آخرین بازی هم که درخواست اونا بود هنوز هیچ کس از 2 طرف عضو نشده . اگه خواستید عضو شید :

===
اینا هم بازیای فعلی و در حال انجام تیمیمون هست که با رای گیری روی هر حرکت انجام میشه :

هر چی تعداد بازیای گروهیمون بیشتر بشه برای یادگیری بهتره .

caca_caca888
28-02-2011, 19:32
تا حالا چس 960 بازی کردید؟
خیلی باحاله:دی منم الان فهمیدم چیه؟ هی میگفتم چیه ها!
نمیگم برید امتحان کنید ببینید چیه:دی یه بازی آنلاین آنریتد بسازید که اگرم حال بازی نداشتید مهم نباشه:46:
در کل خوبه...فقط حیف آنلاین نداره!

bushido
28-02-2011, 22:49
نمیگم برید امتحان کنید ببینید چیه:دی یه بازی آنلاین آنریتد بسازید که اگرم حال بازی نداشتید مهم نباشه:46:

من یه بار با sadboy012 بازی کردم خیلی باحال بود هرچند که خیلی بدجور باختم:31:

masoudtr
28-02-2011, 23:56

این همونه که جای مهره ها در ابتدای بازی فرق میکنه؟

Reza31001
01-03-2011, 08:03
:11:
اینشو فهمیدم،

یه چیزایی پیدا کردم:

قرعه كشی سوئیسی

خب لازم می دونم یه توضیخاتی راجب قرعه كشی سوئیسی برای نرادان عزیز ارائه بدم.

این قرعه كشی برای جداولی از مسابقات حرفه ای شطرنج و تخته نرد مفید هست كه تعداد شركت كنندگان زیاد هست.

در این جداول نه مسابقات ددوره ای امكان اجرا داره نه حذفی برای تعیین قهرمان عادلانست.

در قرعه كشی سوئیسی همه شركت كنندگان به تعداد دور مشخصی بازی انجام می دهند. (تعداد دور بسته به تعداد شركت كنندگان می باشد و معمولا 7 9 11 یا ...)

در هر دور بازیكنان هم امتیاز با یكدیگر بازی می كنند ( كه قرعه كشی هم امتیازها نیز خود قوانین دارد.)

اگر تعداد نفرات فرد باشد در هر دور آخرین (كم امتیاز ترین) نفر جدول استراحت می خورد و یك امتیاز مجانی به جیب می زند! در قرعه كشی سوئیس هیچ دو نفری 2 بار با همدیگر بازی نمی كنند و هیچ فردی 2 بار استراحت نمی خورد. هیچ فردی حتی المقدور 2 بار پشت سر هم ارتقاء (خوردن به حریف با امتیاز بالاتر) یا نزول (خوردن به حریف با امتیاز پایین تر) نمی خورد.

در پایان كسی قهرمان است كه بیشترین امتیاز و پیروزی را به دست آورده باشد.

برای افرادی كه در پایان امتیازشان برابر می شود پوئن شكنی نفر برتر را انتخاب می كند (كه البته برای مسابقات مختلف پوئن شكنی های مختلف در نظر گرفته می شود.. همین طور پوئن شكنی بازی های تیمی با انفرادی تفاوت دارد.)

در اینجا من چند نوع پوئن شكنی را معرفی می كنم كه بنا به تصمیم كمیته برگزاری مسابقات برای هر مسابقاتی ترتیب انتخاب آنها متفاوت است:

- پوئن شكنی پیشرفته: این روش كه تقریبا منسوخ شده است و معیار خوبی برای تعیین فرد قوی تر نمی باشد به این صورت است كه جمع امتیازات هر دور افراد را با هم جمع می كنند و اونی كه بیشتر باشه رتبش بالاتر میشه:

مثلا اگه تو 7 دور 2 نفر 5 امتیاز گرفته باشند و ترتیب امتیازیشون اینجوری باشه:

بازیكن1: 1 2 3 4 4 5 5

بازیكن2: 1 2 2 3 4 4 5

بازیكن 1 به دلیل اینكه تو دورهای آخر باختاشو داده جمع پوئن شكنی پیشرفتش بهتر میشه و بالاتر از بازیكن 2 قرار میگیره.

- پوئن شكنی برگر: امتیاز بدست امده از نفرات مقابل ضربدر جمع امتیازات آن نفرات

كه چون در تخته فقط برد و باخت داریم می شود جمع امتیازات بازیكنانی كه نفر برده باشد.

- پوئن شكنی بوخهولز: جمع امتیازات حریفان.

- پوئن شكنی بوخهولز قطع شده 1: جمع امتیازات حریفان منهای امتیاز ضعیف ترین و قوی ترین حریف.

- پوئن شكنی بوخهولز قطع شده 2: جمع امتیازات حریفان منهای امتیاز 2 تا ضعیف ترین و 2 تا قوی ترین حریف.

- بازی رو در رو: كه این روش بیشتر برای مسابقات تیمی مورد استفاده قرار می گیرد. چون در مسابقات تیمی امتیازها بیشتر پخش می شود و این روش قابل اجراست ولی در مسابقات انفرادی ممكن است 15 نفر هم امتیاز شوند كه این روش به درد نمی خورد.

برای اطلاع دوستان و کاربران روش محاسبه پوئن شکنی بوخ هولز برای تعیین رده بندی بازیکنان بیان می گردد.
برای تعیین رده بندی بازیکنانی که امتیاز یکسان دارند معمولا در جداول سوئیس انفرادی از پوئن شکنی بوخ هولز استفاده می شود. امتیاز بوخ هولز یعنی مجموع امتیاز هر یک از حریفان بازیکن که در این روش برای تعیین پوئن شکنی های متفاوت به صورت زیر عمل می شود:
1- بوخ هولز قطع شده 1: مجموع امتیاز تمام حریفان بازیکن منهای امتیاز حریفی که کمترین امتیاز را دارد.
2- بوخ هولز قطع شده 2: مجموع امتیاز حریفان بازیکن منهای امتیاز دو حریفی که کمترین امتیاز را دارند.
3- بوخ هولز متوسط 1: مجموع امتیاز حریفان بازیکن منهای امتیازات حریفی که کمترین و حریفی که بیشترین امتیاز را دارند.
4- بوخ هولز متوسط 2: مجموع امتیاز حریفان بازیکن منهای امتیازات دو حریفی که کمترین و دو حریفی که بیشترین امتیاز را دارند.
5- مجموع بوخ هولز: مجموع امتیاز بوخ هولز حریفان یعنی بوخ هولز تمام حریفان را محاسبه کرده و آنها را جمع کنیم.
توجه: برای حریفانی که انصراف می دهند نیم امتیاز برای هر دوری که در جدول نبوده اند محاسبه می گردد. مثلا اگر با حریفی بازی کرده ایم که 1 امتیاز داشته و بعد از دور 3 انصراف داده است و بازیها 7 دوری است. امتیاز فرضی که برای این بازیکن در نظر می گیریم 3 است.چون 1 امتیاز که داشته+ نیم امتیاز برای هر یک از دور های بعدی(4 دور نبوده)
در ضمن از امتیازحریفانی که نتیجه بازیهایشان +- منظور شده(برد بدون بازی) به ازای هر کدام نیم امتیاز (برای پوئن شکنی)کسر می شود.
کسانی که در دوری استراحت خورده اند چون در آن دور حریفی نداشته اند امتیاز حریف فرضی او به 2 روش محاسبه می شود 1-تعداد دورها تقسیم بر 2 یا مساوی با امتیاز خود بازیکن منهای نیم
معمولا قبل از آغاز مسابقات نحوه تعیین نوع پوئن شکنی در آیین نامه یا اطلاعیه مسابقات بیان می گردد.

در یکی از مسابقات زون آسیا که در هتل کوثر تهران برگزار شد، من به همراه تیم بولتن در تمام مدت مسابقه تا نیمه های شب در کار تهیه بولتن مسابقه و آماده سازی آن برای دور بعد مشغول بودم. آقای صفرزاده نیز یکی از داوران آن مسابقه بود. وی نیز به همراه ما تا نیمه های شب حتی تا نزدیکی صبح، قرعه کشی مسابقات را کنترل می کرد.

غرض از بیان این خاطره ها این است که به داوران جوان توصیه کنم که اگر می خواهند در امر داوری تجربه کسب کنند اولاً حتماً به قوانین مسلط باشند، ثانیاً از موضوعات و مشکلاتی که در هر مسابقه در خصوص امر قضاوت پیش می آیند، به سادگی نگذرند و آن ها را با داوران با تجربه در میان بگذارند تا علاوه بر یادگیری و کشف حقیقت در مسابقات آتی از آن ها استفاده کرده تا قضاوت صحیح اعمال شود.

در مسابقات قهرمانی رده های سنی دختران 8 تا 12 سال کشور که در شهرستان رشت از تاریخ 5 لغایت 11 فروردین ماه 1389 برگزار شد به عنوان ناظر فدراسیون حضور داشتم.

معمولاً به طور عادت در پایان مسابقات به طور موردی پوئن شکنی بازیکنان را دستی محاسبه می کنم تا صحت و درستی کار کامپیوتر را کنترل کنم. این موضوع بیشتر اوقات باعث تعجب داوران، حتی داوران با تجربه می شود.

جدول مذکور با 153 نفر بسته شد. اما 140 نفر در پشت میزها حاضر شدند. از این رو در رده 10 سال جدول با 51 نفر بسته شد و 6 نفر غایب بوده و یک بازیکن نیز پس از باخت در دور اول در دور بعدی حاضر نشد.

به این دلیل رده 10 سال را انتخاب کردم که حریف کیانا عرب در دور اول غیبت داشت و کیانا عرب در پایان مسابقات با 7 امتیاز به تنهایی سوم شد و با کسی هم امتیاز نشد تا کارش به پوئن شکنی کشیده شود. اما چون در دور اول حریفش حاضر نبود به مثابه استراحت تلقی می شود. برای خوانندگان جالب خواهد بود که بدانند پوئن شکنی بوخ هولز نامبرده چگونه محاسبه می شود.

طبق مقررات مسابقه اولین پوئن شکنی بوخ هولز قطع شده یک است. در پوئن شکنی بوخ هولز کل امتیازات حریفان، در پایان مسابقه برای بازیکن منظور می شود. برد، باخت، مساوی هیچگونه تاثیری ندارد. اولین سوال مطرح این است که بازیکنی که استراحت دارد امتیاز نهایی آن دور که باید در پوئن شکنی منظور شود چگونه محاسبه می شود.

طبق مقررات پوئن شکنی اگر هر بازیکن که در طول مسابقه یک استراحت کسب می کند، امتیاز نهایی حریف مجازی آن دور که اصطلاحاً Bye نامیده می شود هم امتیازخود آن بازیکن است که در پایان مسابقات به دست می آورد.

از این رو امتیاز دور اول کسب شده کیانا عرب برای جمع نهایی پوئن شکنی 7 است.

بر اساس رنکینگ نهایی مسابقه که در ذیل آمده است شماره حریفان کیانا عرب و امتیاز آنها را محاسبه می کنیم.

چون اولین پوئن شکنی بوخ هولز قطع شده یک است، پس کمترین امتیاز حریف را که 4 است از 57 کسر می کنیم و به عدد 53 می رسیم. اما اگر به چمع پوئن شکنی بازیکن دقت کنید. می بینیم که عدد 52.5 برای بازیکن محاسبه شده است. این به این دلیل است که امتیاز بازیکن در دوری که استراحت داشته است 7 است اما طبق مقررات پوئن شکنی، بازی انجام نشده برای خود بازیکن نیم امتیاز محسوب خواهد شد و نه یک امتیاز. از این رو امتیاز محاسبه شده در دور استراحت برای همان بازیکن 6.5 امتیاز خواهد بود نه 7. بنابراین نیم امتیاز نیز از 53 کسر می شود و به عدد 52.5 می رسیم.

به طور هدفمند پوئن شکنی بازیکن شانزدهم جدول رده بندی آوین آزادگان را نیز محاسبه می کنیم که در پایان مسابقات 5 امتیاز کسب کرد. حریف او نیز در اولین دور مسابقه حاضر نشد و این بازیکن در حقیقت با استراحت بازی ها را آغاز کرد.

همانند مثال اول امتیاز دور استراحت 5 است اما برای محاسبه پوئن شکنی 4.5 محاسبه می شود. اما دو تن از حریفان نامبرده که شماره 27 و 18 می باشند در دورهای سوم و چهارم با آنها بازی انجام گرفته است در بازی خود یک استراحت داشته اند که از امتیاز آن ها برای محاسبه پوئن شکنی نیم امتیاز کسر می شود. از این رو به خاطر پوئن شکنی بوخ هولز قطع شده یک، کمترین امتیاز کسر خواهد شد.
پوئن شکنی نامبرده عدد 39 می باشد.
منبع خبر : achmaz.irسایت آچمز

caca_caca888
02-03-2011, 00:01
میگم این چس 960 طرز چیدنش قانون خاصی داره یا همینطوری شانسی میذارن.
مثلا اینکه در ابتدای بازی هر سربازی یک محافظ داشته باشه...

---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

این همونه که جای مهره ها در ابتدای بازی فرق میکنه؟

بله.خودشه.............

chessmathter
02-03-2011, 00:14

---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

بله.خودشه.............

اره مثلا شاه سفید خونه سیاه یا شاه بین دو رخ و یه فیل سفید یه فیل سیاه
اینو فیشر اختراع کرد برای جلوگیری و این اعتقاد به عدم حفظ اوپنینگ و 960 وا سه این اسمشه که تعداد حالت های چیده شدن مهره ها 960 حالت هست

masoudtr
02-03-2011, 00:49
اره مثلا شاه سفید خونه سیاه یا شاه بین دو رخ و یه فیل سفید یه فیل سیاه
اینو فیشر اختراع کرد برای جلوگیری و این اعتقاد به عدم حفظ اوپنینگ و 960 وا سه این اسمشه که تعداد حالت های چیده شدن مهره ها 960 حالت هست
الان فایده این روش چیه؟
اومده جا مهره ها را عوض کرده رو چه حسابی؟اصلا نمیشه بازی کرد

caca_caca888
02-03-2011, 00:56
الان فایده این روش چیه؟
اومده جا مهره ها را عوض کرده رو چه حسابی؟اصلا نمیشه بازی کرد
اتفاقا فکر کنم خیلی هوشی تر شده بازی!
دیگه روشای حفظی کمتر کارامد دارن...

این اعتقاد به عدم حفظ اوپنینگ
واقعا آدم از همون اول فکر میکنه که باید چی کنه.اما اون بازی معمولی خیلی جاهاش حفظی یه.اول بازی سرباز جلوی شاه دو تا جلو!.با اسب کیش بدی رخو بگیری.اگه فیلو از جاش برداشت اون سربازرو بزنی و رخشو بگیری.اینا دیگه تابلوتریناشه...
مات تو چهار حرکت و ...

فرقشون بیشتر تو شروع بازیه.آخرش که هیچکودوم سر جاشون نیستن...

Nocturne
08-03-2011, 22:38
سلام.
تو چه سایتی بازی میکنید؟ (آدرس سایت رو در پست اول تاپیک ننوشتید؟!!)
chess cube یا سایت دیگه ای؟...

caca_caca888
08-03-2011, 22:49

Nocturne
08-03-2011, 23:06
البته من یه یکی دوسالی میشه دیگه به سایتای شطرنج نرفتم اما اون زمان یادمه chesscube خیلی قشنگتر از chess بود. شما سایت chesscube رو ندیدید؟

caca_caca888
08-03-2011, 23:29
البته من یه یکی دوسالی میشه دیگه به سایتای شطرنج نرفتم اما اون زمان یادمه chesscube خیلی قشنگتر از chess بود. شما سایت chesscube رو ندیدید؟

همین الان تو سایتی که گفتید رفتم عضو شدم و یه بازی هم کردم.
اما باز به نظرم همون قبلیه بهتر بود.
اونی که شما میگید همش باید با برنامه فلش اجرا بشه...اما اینی که ما میریم ظاهر خیلی معمولی داره . و مثل سایتای دیگه میمونه...
چس.کام خیلی سر تره...اونی که شما میگید تعداد نفراتی که دارن بازی میکنن رو هم مینویسه؟تو هر لحظه چند نفرن؟

Nocturne
09-03-2011, 00:22
اونی که شما میگید تعداد نفراتی که دارن بازی میکنن رو هم مینویسه؟تو هر لحظه چند نفرن؟
بله. یادمه مینوشت.

caca_caca888
09-03-2011, 00:38
سلام

دوستان یه انتقادی راجع به مدیریت مسابقه قبلی (بهمن 89) بهم بکنین ببینم کارم چطور بوده؟!
هر نظری دارین بگین...موافقتتونم با حرفای بقیه رو با تشکر نشون بدین...

حواسم بود اینو بعد از مسابقه بگما!یادم رفت!

mojtaba2321
10-03-2011, 00:18
توی chess.com چه جوری میشه واسه دوستمون درخواست بازی بفرستیم؟

frnsh
10-03-2011, 11:44
چه بازی میخواین بفرسیتین؟ آنلاین یا لایو؟
اگه میخواین آنلاین بفرستین که برین توی پروفایلش و Challenge رو بزنین، شرایطو تعیین کنین.
اگه لایو میخواین، باید توی یه زمان آنلاین بشید و توی قسمت لایو، قسمت Friends پیداش کنین. کلیک کنید روی آیدیش و Challenge رو بزنین و شرایط رو هم تعیین کنین.

khalil2
10-03-2011, 19:58
کاش میشد علاوه بر مسابقات انتخابی لیگ
مسابقات دوره ای 3 روز یه بار هم ادامه میدادیم.تازه داشتیم گرم میشدیم!:18:

Nocturne
16-03-2011, 13:15
.اما اینی که ما میریم ظاهر خیلی معمولی داره . و مثل سایتای دیگه میمونه...
چس.کام خیلی سر تره...

تو chess.com اکانت ساختم بازی هم کردم اما اصلا جذابیت نداشت. هرچی هم گشتم حداقل نتونستم صفحه بازی رو بزرگتر کنم که بشه بهتر دید.
chesscube قشنگ تره. فقط بدیش همین قروفر بیش از حدشه! الان برای من نمیدونم چرا خراب شده نمیتونم برم. فلش پلیرم ظاهرا مشکل داره.

bushido
16-03-2011, 14:53
تو chess.com اکانت ساختم بازی هم کردم اما اصلا جذابیت نداشت. هرچی هم گشتم حداقل نتونستم صفحه بازی رو بزرگتر کنم که بشه بهتر دید.
chesscube قشنگ تره. فقط بدیش همین قروفر بیش از حدشه! الان برای من نمیدونم چرا خراب شده نمیتونم برم. فلش پلیرم ظاهرا مشکل داره.
معلومه که اینترنت اکسپلور نداری
و قسمت های چت روم و فروم و گروه ها و.... نرفتی امکانات این سایت خیلی زیاده و بیشتر ایرانی ها ازین سایت استفاده میکنن

Nocturne
16-03-2011, 15:16
معلومه که اینترنت اکسپلور نداری

چی؟

امکانات این سایت خیلی زیاده و بیشتر ایرانی ها ازین سایت استفاده میکنن

آره. من یه قسمتی را پیدا کردم opening های محتلف را لیست کرده و نشون داده. بنظر میاد مطالب مفیدی داشته باشه.
اینکه بیشتر ایرانیها از این سایت استفاده میکنن رو نمیدونم اما تو chess cube ایرانیها هستند. (اگه عضو شدید روم (room) مخصوص ایران رو میتونید برید و با ایرانیها بازی کنید.)

Reza31001
16-03-2011, 15:16

هم در live chess و هم در online chess قسمتی به نام settings وجود داره که از اونجا میتونید تنظیمات دلخواه رو وارد کنید

Nocturne
16-03-2011, 15:17
الان چند دسته دارم بازی میکنم تو چس.کام
واسه بزرگ شدن صفحه هم همون ctrl و + جواب میده

Reza31001
16-03-2011, 15:49
ctrl+ کلید zoom هست شما می تونید در قسمت settings ابعاد صفحه شطرنج ، رنگ صفحه و نوع مهره ها رو تغییر بدین

Nocturne
16-03-2011, 21:25
ctrl+ کلید zoom هست شما می تونید در قسمت settings ابعاد صفحه شطرنج ، رنگ صفحه و نوع مهره ها رو تغییر بدین

آره دیدم...

منتها چرا این قدر ارتباط با مشکل مواجهه؟ همش وسطش گیر میکنه و مینوسه reconnect... و خیلی بده.
بعضی اوقاتم صفحه فیل . ت\ر خود به خود باز میشه در یک پنجره جدید! این دیگه چه مرضیه؟!

bushido
17-03-2011, 15:13
آره واسه منم بعضی وقتا که سرعتم پایین باشه اینجوری میشه

caca_caca888
17-03-2011, 15:42
برای منم میشه.وقتی بازی 1 دقیقه ای میزنی خیلی زور داره دیگه...

frnsh
17-03-2011, 17:58
با این حال من حاضر نیستم توی اون سایتهای عجیب غریب و کند بازی کنم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:

caca_caca888
21-03-2011, 20:27
بازی های وت تو این چند روز داره از هم میپاچه ها...
کلا یکی دو نفر رای میدن!!!

4 تا بازی داریم.خواهشا شرکت کنید...

vahid_civil
11-05-2011, 17:30
نظرتون در مورد حرکت بعدی من اینجا چیه ؟

City 17
11-05-2011, 19:43
نظرتون در مورد حرکت بعدی من اینجا چیه ؟

وحید جان اینقدر منفعل نشستی که پوزیسیون برترت را از دست دادی ...
در مورد وضعیتت باید بگم که اگه هر حرکتی جز وزیر a2 انجام بدی حریف با انجام وزیر a1 با طرح وزیر g1 به سادگی و در عرض چند حرکت یا بازی را می بره یا سوار از دست میدی. پس تنها حرکتی که به نظرم میاد وزیر a2 هست.

vahid_civil
20-05-2011, 18:40
سلام
دوستان توسط یک گروه با میانگین امتیاز 1548 دعوت شدیم به بازی

دعوتشون رو قبول کنیم یا نه ؟

Reza31001
21-05-2011, 10:04
آره ... ولی شروع بازی باشه بعد امتحانات

bushido
04-07-2011, 17:57
لیگ که فعلا مالیده
موافقید یه دور دیگه مسابقات سویسی رو برگزار کنیم؟

darvishi.2292
04-07-2011, 19:40
من میدونستم این لیگ لیگ نمیشه ه ه ه ه ه.وقتی یکی یکی از بازیکنا کنار میکشند همین میشه دیگه

ArashMiniStar
05-07-2011, 11:39
من میدونستم این لیگ لیگ نمیشه ه ه ه ه ه.وقتی یکی یکی از بازیکنا کنار میکشند همین میشه دیگه
همون حرف درسته! "یادش بخیر!":31:

alitalkt7
21-07-2011, 07:15
سلام یکی بگه من چطوری باید شرکت کنم

caca_caca888
21-07-2011, 16:25
سلام یکی بگه من چطوری باید شرکت کنم

فعلا مسابقه ای نیست تا این که شرکت کنی...
اگه منظورت عضویت در اون سایته بگو تا توضیح بدم...

darvishi.2292
21-07-2011, 16:26
با جناب اقای چس مستر هماهنگ کنید؛هر چند که دیگه امیدی به این لیگ نیست

bushido
10-08-2011, 08:37
مثل اینکه دوباره مسابقه شطرنج شروع شده اینجاس
مسابقه شطرنج(تابستان 90)

khalil2
20-10-2011, 21:27
سلام به همه دوستان خوبم.من برگشتم.چه خبرا؟

darvishi.2292
04-11-2011, 09:31
کجایی جوونی که یادت بخیر

khalil2
03-12-2011, 23:56
بياين دوباره شروع كنيم...منم چند تا داوطلب سراغ دارم

light
09-02-2012, 03:18
میشه بگید اسم بازی و لینکش کجاس؟

ArashMiniStar
12-02-2012, 22:13
عقب موندی...!! دیگه شروع نمیشه.بابا چقدر بی بخارین.:13:

Reza31001
12-08-2012, 20:36
مسابقه شطرنج(تابستان 91)

بلی یا خیر ؟؟

MR.CART
12-08-2012, 20:42
آقا با اجازه بزرگترا بلــــــه:31:
بابا یه مسابقه هم برگزار کنین روح ما نیز شاد گردد:27:

rz21
12-08-2012, 20:56
بله!با یک مدیریت قوی.
گفتم اواتارت اشناست!!!

MCSE MAN
12-08-2012, 22:01
من فكر نكنم بتونم شركت كنم
شرمنده

ArashMiniStar
13-08-2012, 11:52
من هستم.ولی کلا باید یک کاربر پیگیر مدیریت کند و اینکه دوستان هم همه ی بازی ها را شرکت کنند:40:

molaali
13-08-2012, 21:15
اگه برنامه ریزی درستی داشته باشه و دوستانی که شرکت میکنند اوسط مسابقات بدون دلیل بیرون نرند خیلی هم خوبه.
فقط نصف بیشتر تابستان گذشته ها!!!!

4umbaz
13-08-2012, 22:55
مسابقه اگر تو یک روز برگزار بشه همه دورهاش من شرکت میکنم

Nocturne
20-08-2012, 10:04
مسابقه اگر تو یک روز برگزار بشه همه دورهاش من شرکت میکنم
البته قول نمیدم بیام ولی این ایده خوبیه. یه روز که هیچکی هیچ کاری نداره باشه نتایج هم تند تند در تاپیک زده بشه . هیجان داره
یا فوقش دو سه روز

Reza31001
28-08-2012, 11:05
به علت عدم استقبال (مخصوصا برای مدیریت بازیها) فعلا بی خیال میشیم!

bushido
10-09-2012, 20:52
ااا چه بد تازه با خبر شدیم تعدادمونم خیلی کمه با این وضع بهتره بیخیال شیم

parmidapapi
18-11-2012, 09:20
سلام لطفن بهم کمک کن در این بازی shaiyaبخدا دیونه شدم تو رو خدا کمک کن بزار درستش کن من دیونه این سبک بازیا هستم حداقل اینهمه زحمت کشیدم درست بشه اینم یاهو ادد کن لطفن parmidapapi@yahoo.com